- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Quairessa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Hát, sztem Faramir jellemét nem jól javította ki a bövített... A regénybeli Faramir nem akart az apjának megfelelni, épp ez volt Denethor baja vele. A regénybeli Faramir ha valamit helyesnek érzett, fütyült arra hogy az apjának mi a véleménye róla. Persze sejtem miért kellett ez...Nem akartak biztos egy Aragornnal egy szinten álló karaktert. Pedig a regényben Faramir ilyen..Elessar király. írta: Aki látta már a bővítettet, azoktól kérdeznék.
Denethor jellemét ugye kijavították? Mert köztudott, hogy hogy el lett szúrva szegény a moziverzóban. Így volt ez Faramirral is, de őt a bővítettben tisztázták.
- Mornambar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
.Elessar király. írta: Aki látta már a bővítettet, azoktól kérdeznék.
Denethor jellemét ugye kijavították? Mert köztudott, hogy hogy el lett szúrva szegény a moziverzóban. Így volt ez Faramirral is, de őt a bővítettben tisztázták.
Szerintem nem... de hát én nem láttam (még... )
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Rhiannon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Running írta:
Nileth írta: Kedves Running!
Szerintem egyeltalán nem vicces a Szarumán & taposóakna ügy!!
Ui.:ha nem viccnek szántad, ezer bocsi!
:dance: :look:
Nem baj, nem kötelező nevetni rajta. Egyébként nem hiszem, hogy valaki így próbálta volna Szarumánt likvidálni.
az tényleg kicsit erős lenne...
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- orsi zita
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Ulmo
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta:
De Ulmo, legyél olyan aranyos, súgd meg, IGAZ, HOGY ÉOMERT VÉGRE LÁTHATJUK MOSOLYOGNI ennél a résznél?
Artemisz: megsúgom [size=9:dvvq7v27]fogalmam sincs róla, nem emlékszem minden jelenetre...[/size]
Gandalf írta:
Ulmo írta: Elessar: eddig dec 14 a legvalószínűbb dátum, de hallani dec 10-et is. Ezzel csak az a gond, hogy a DVD-k általában keddenként jelennek meg, és dec 14 is kedd...
Rhiannon: kétesélyes a dolog
Dec. 14-et ír az Xpress.hu:
klikk ide (ott vannak a lap alján)
Gandalf: az xpress előszeretettel ad meg dátumokat úgy, hogy a hazai forgalmazó még nem jelentette be az adott filmet. Én megvárom a Warnert, hátha megint kitalálnak valami "okosat."
Niéla: ez Középfölde, és nem a magyar történelem. Ilyen alapon a németeket is lehetne utáni, ők is sörrel koccintanak. (mellesleg: nem merek megesküdni, de mintha nem sör lenne azokban a kupákban...)
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Running
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nileth írta: Kedves Running!
Nem baj, nem kötelező nevetni rajta. Egyébként nem hiszem, hogy valaki így próbálta volna Szarumánt likvidálni.
szurkulet.hu - Minden Gyűrűk Ura rajongónak. Leírások, képek, zenék...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ulmo írta: Elessar: eddig dec 14 a legvalószínűbb dátum, de hallani dec 10-et is. Ezzel csak az a gond, hogy a DVD-k általában keddenként jelennek meg, és dec 14 is kedd...
Dec. 14-et ír az Xpress.hu:
klikk ide (ott vannak a lap alján)
- Artemisz
- Nem elérhető
Ulmo írta:
.Elessar király. írta:
Aha, benne lesz. Legolas ivópárbajra hívja ki Gimlit.Rhiannon írta: Hali!
nekem se tűnik Szméagolnak. apropó, kibővített verzió, a National Geographic filmebn (amikor összevetik a történelemmel a GYU-t), vmi olyan jelenet is van, amikor Gimli meg Legolas (ha jól láttam Edorasban), ivóversenyt rendeztek. az benne lesz?
Fordítva Ha eszembe jut ez a jelenet, még mindig kacarászok
Nem túl kiábrándító?
Ámbár nem vagyok Legsie-fan, sőt!
Valszeg én is üvöltve fogok röhögni!
De Ulmo, legyél olyan aranyos, súgd meg, IGAZ, HOGY ÉOMERT VÉGRE LÁTHATJUK MOSOLYOGNI ennél a résznél? Mert képet láttam róla, remélem, nem vágták ki! Nyüff!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Végignéztem az egész új Shadows kiegészítőcsomagot, az eddigiek közt nincs benne... De majd figyelni fogom, mikor rakja fel a Decipher ezt a lapot hivatalosan...Niéla Alondriel írta: Keressz egy kicit nagyobbat, drágaszág!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ulmo, muszáj vele dicsekedni, hogy te már láttad? :irigykedik:Ulmo írta: Fordítva Ha eszembe jut ez a jelenet, még mindig kacarászok
Hopp, egy új kép, a jól ismert "Aragorn gyógyítja Faramirt" kicsit másképpen (és az ott csak nem Ioreth? ):
www.warofthering.net/photoforum/ ... photo=6548
*megy keresni jobb verziót*
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
- Rhiannon
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Ulmo
- Nem elérhető
.Elessar király. írta:
nekem se tűnik Szméagolnak. apropó, kibővített verzió, a National Geographic filmebn (amikor összevetik a történelemmel a GYU-t), vmi olyan jelenet is van, amikor Gimli meg Legolas (ha jól láttam Edorasban), ivóversenyt rendeztek. az benne lesz?
Fordítva Ha eszembe jut ez a jelenet, még mindig kacarászok
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Rhiannon
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Hogy végre visszatérjünk a témához:
A Szméagol-Déagol jelenetben fognak bővíteni? Sok képet lehet látni a neten, ahogy ott iszogatnak egy kocsmában.(vagy nemtom hol)
Elesar: többen is megesküsznek, hogy a RotK hobbitfalvi fogadó-jelenetében Andy Serkist (vagyis Szméagolt) látták tököt cipelni/iszogatni/stb. Most sajna nem tudok képet mutatni róla, de az határozottan NEM Szméagol!
Amit beraktál, az egy forgatási szünetben készült, tehát nem a film része.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
FFÚÚ!Alyr Arkhon írta:
A Szméagol-Déagol jelenetben fognak bővíteni? Sok képet lehet látni a neten, ahogy ott iszogatnak egy kocsmában.(vagy nemtom hol)
Engem meglepne, mert a könyvben sincs több...
De elnéztem! Nem is iszogatnak, csak vigyorognak egymásra. Ráadásul csak profil képnek tűnik. Itt a kép:
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge12.shtml
rajta a béke napjaiban!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Engem meglepne, mert a könyvben sincs több...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Nileth
- Nem elérhető
Az élet szép.
- tindomiel
- Nem elérhető
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Nileth
- Nem elérhető
Az élet szép.
- Running
- Nem elérhető
szurkulet.hu - Minden Gyűrűk Ura rajongónak. Leírások, képek, zenék...
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
A konyhakredenc lábától jobbra. De két nagyságrendel kisebb a kalibere a szükségesnél. Ajánlanám inkább az ágy alatti részt. Bocs de ezt meg én képzeltem el.Artemisz (Erenya) írta: Boszorkányúr... *hol a legközelebbi egérlyuk, mamiii... *
Hát bizony. :nagy-sóhaj: Tolkien itt óvást emelne. De nekem Gandalf ördögüzö szertartása se tetszett Theodennél.Artemisz (Erenya) írta: Ez a máguspárbaj-cucc... háát... semmi se tökéletes...
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ulmo írta: Egyébként itt hangzik el Gandalftól az a szöveg, ami Göncz Árpád fordításából sajnálatos módon kimaradt :shake:
"...to the East I go not"
:biggrin2:
Our knees do not bend easily
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.