A 3. rész - A király visszatér
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Elenath Edainme írta: Szarumán hangja
A képaláírást helyesbíteném: Szarumán narancslét önt Gandalfékra...
There is no reality. Only perception.
- Drowse
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
ftp://ftp.herr-der-ringe-film.de/pub/mul...ideo/ROTKSEECC04.avi
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Merras
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
www.sf.hu/story.php?s=3803
EGy rövid összefoglaló arról, hogy mi is lesz a 4 lemezes változatban. Amúgy a videót megpróbáltam letölteni, de nekem közölte, hogy nincs ilyen oldal
Live long and prosper!
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Jól látod. És mit szóltok ahhoz a részhez, amikor Szarumán a földre löki Grímát, és a padló ugyanolyan, mint a tőrszorongatós képen?Cerebrum írta: Amúgy jól láttam, h. Éowyn Gothmoggal harcol?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Fennasiel
- Nem elérhető
- Old Hawk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Lin írta: Nem rossz a makett :itscool: Ez a kék szín viszont nekem nem az igazi: www.theonering.net/scrapbook/group/1456/view/13490
www.theonering.net/scrapbook/group/1456/view/13491 -a fa tecc :hello:
így gondolom én is.Ilúvatar Gyermeke írta: Bár emiatt nem fogom a díszkiadást megvenni...nekem nem ér annyit...
Szerintem ezt a kéket hívják "királykék"-nek. A díszdobozról annyit, hogy aki az első kettőt megvette az megfogja venni a harmadikat is. Mint pédául én is... De nem csak ezért, hanem mert tényleg sokkal többet ad, mint a moziváltozat.
És nagyon várom.
Oldhawk
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Cerebrum
- Nem elérhető
Lara írta: Egy kis videó: klikk ide
[size=9:1u5z8691](külön érdekesség az egyes szereplők feltűnésekor hallható hangos sikítás )[/size]
Tyű, nem semmi! Kár, h. alig lehet érteni valamit...
Amúgy jól láttam, h. Éowyn Gothmoggal harcol?
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nagggyon khirály lesz a bővített... Remélem, nemsokára felkerül a netre az előzetes normálisabb minőségű verziója is. Hogy miért kell annak a sok idiótának 5 másodpercenként belesikítania... Én tuti áhítatos csendben néztem volna végig, minden szóra figyelve...Lara írta: Egy kis videó: klikk ide
[size=9:2hlya6z7](külön érdekesség az egyes szereplők feltűnésekor hallható hangos sikítás )[/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Mornambar
- Nem elérhető
Amúgy én egy harci trollra számítottam...
Mint amilyet annak a wellingtoni stállodának az udrvarán állítottak ki...
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Orsie
- Nem elérhető
Hát én meg biztos meg fogom venni, kerül amibe kerül. Szerintem gyönyörű az a kék színű DVD doboz, és a Minas Tirith makett csúcs! Ne nézzetek hülyének, én valahogy sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a dobozban. Mind3 doboznál olyan dolog volt bene, ami abban a részben elég központi szerepet játszik. Szereplőt tuti nem tettek volna bele, mert a Király Visszatérben többen is kiemelkedtek, pl Aragorn, vagy Frodó, vagy Samu, nem lehetett volna dönteni. Így várható volt, hogy valamilyen helyszín lesz, én még a Fehér Fára tippeltem vagy Minas Tirith makettjére és tessék. Szerintem nagyon jó 5let! És 50 perccel toldották meg a filmet, + több mint 20 órányi extra van benne! Tudom, hogy több, mint 20 ezer Ft lesz, de nekem ezt muszáj megvennem. Idén biztos nem lesz olyan mázlim, mint tavaly, mikor megnyertem... hogy honnan lesz rá ennyi pénzem azt nem tudom, de nekem kell ez a dobozTimona írta: Még képek a Rotk bővitett diszkiadásról
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 553789.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 559137.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 558422.jpg
Szépnek szép meg minden, de biztos vagyok benne, hogy nem fogom megvenni...
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Lara
- Nem elérhető
[size=9:3dbv9cr1](külön érdekesség az egyes szereplők feltűnésekor hallható hangos sikítás )[/size]
I make my own luck.
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- gilloth
- Látogató
Mármint, nem a dísz, a "sima" bővített....
bár még szinkrinizálás/felirat, stb...
csak ne olyan gyorsan csinálják, mint a FOTR és a TTT esetében, ahol a Függelék Dvd-knek csak a fele van feliratozva Akkor már inkább várok
- Timona
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 553789.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 559137.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 558422.jpg
Szépnek szép meg minden, de biztos vagyok benne, hogy nem fogom megvenni...
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Mornambar
- Nem elérhető
Ez a doboz viszont tecc... :bawling:
-tessék voksolni
- Lin
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/group/1456/view/13491 -a fa tecc :hello:
így gondolom én is.Ilúvatar Gyermeke írta: Bár emiatt nem fogom a díszkiadást megvenni...nekem nem ér annyit...
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/group/1456
[size=9:1suqwgai]Bár emiatt nem fogom a díszkiadást megvenni...nekem nem ér annyit... Engem a film jobban érdekel. [/size]
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Ezen az oldalon alá lehet írni egy petíciót is, amiben Pizsit arra kérik, hogy a ROTK bővítettbe tegye be ezt a részt is...
(Szvsz a Megye megtisztítása nem lett leforgatva... Bárcsak kellemesen csalódnék... )
- Mornambar
- Nem elérhető
Hát egy paródiába el tudnám képzelni, de ilyen vérkomoly filmként... Angliát megütné a guta...
A másik ötlet viszont jó! Rohant a Hortobágyon kellett volna forgatni...!
Persze csak a természetes, be nem épített részét! :nono:
-tessék voksolni
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- A Szürke Zarándok
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
De azt is 40 évvel később!
Mondjuk addigra már színészek se nagyon lesznek...
-tessék voksolni
- Cerebrum
- Nem elérhető
Amúgy én arra vagyok kíváncsi, h. mikor meri majd újra megfilmesíteni valaki a filmet... Mert meg fogják, arra a fejemet merném rátenni, hiszen mostanában is sok régi klasszikust forgatnak újra... Csak az a kérdés, h. vajon mikor...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Mornambar
- Nem elérhető
Én a prológba a Gil-Galados részeket tenném be. Nagyon sok jelenetet leforgattak vele, aztán mutatják egyszer...
Lehetne csinálni egy nagyonbővit, mivel csak a GySZ-nél 6 órai anyag gyűlt össze! Ebbe persze benne vannak az egyes jelenetek variánsai, stb.
Nagy rajság volna, csak akkor még több forgatnivaló lenne, hogy ez a "kivágott" úgy 2 és fél órának csak egy része visszakerüljön (ezért nem tették bele a FotREE-be azt a részt, mikor az orkok követik őket Mória után. Látam több videót, hogy Legolas ott nyilazza őket (mint mindig ), sőt ezek olyan frankó, "balrog-páncélos" orkok voltak! Csakhát ugye a végén a Haldírék végzik ki őket, és meg kellett volna oldani, hogy ne találkozzanak kétszer...*)
[size=9:2upy9sgg]* Ez amúgy jól nézhetett volna ki... mondjuk a Szövetség harcol az orkokkal, és kicsit olyasmi rész, mint a végén Boromirnál: egyre hátrálnak-hátrálnak, majd a tünde íjászok (mikor már ők elmenekültek) végeznek a bagázzsal. Frodóék meg csak azt észlelnék, hogy vmi miatt nem követik őket... Aztán jönne Gimli szerénység-tesztje [/size]
-tessék voksolni
- A Szürke Zarándok
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.