- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A hasonlóság a könyv és a film között ebben a dologban pontosan az az egy marad amit ki is mondtál: Szarumán meghal
Elf:
Ugyanaz
(Egyébként megfigyeltem, hogy amiket beszúrok linkeket azok mindig csak egy vagy két napig működnek, utána senkinek nem jönnek be - érdekes :hein:
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- elf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ghargoqurk írta: Itt van a cikk Saruman haláláról és hozzá a kép. Bár nem árt ha tudsz németül:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_612.php
Nekem sajnos nem jött be. Én is beszúrok egyet a haláláról, remélem nem ugyanaz...:
dunedan.freeservers.com/images/impaled.jpg
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Nilraen
- Nem elérhető
Rég jártam erre,nagyon jók a képek.csak igy tovább.Tailer mikorra várható???
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Szarumán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Most nézem a képet..........
Te jó ég! 8O Ez nem lehet igaz!
Még hasonlóság se lesz a könyv és a film között, ha így halok meg!
Na asszem megyek aludni. Mára már túl sok volt a jóból...............
Aki látta a képet, az szerint milyen?
A Fehér Mágus
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Szarumán írta: Üdv! Mi a helyzet?
Nem találtam meg a képeket a halálomról! Segítsetek egy öreg máguson!
Nagyon szépen, előre is köszöni :
Itt van a cikk Saruman haláláról és hozzá a kép. Bár nem árt ha tudsz németül:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_612.php
- Szarumán
- Nem elérhető
Nem találtam meg a képeket a halálomról! Segítsetek egy öreg máguson!
Nagyon szépen, előre is köszöni :
A Fehér Mágus
- elf
- Nem elérhető
Elza de Fischer írta:
elf írta: Itt vannak azok a poszterek, amiket múltkor írt valaki:
Elf ezeket tegnap én raktam be, de csak a honlapot, mert külön a képeket ne engedte berakni nekem.
Úgy látszik neked sikerült. Ugyanonnan raktad be mint én vagy egy másikról sikerült őket felraknod a fórumra :
Nekem se engedte beszúrni, de valaki egy másik fórumba be tudta /asszem ugyanarról a helyről/, így aztán a fórumból szúrtam be. De amúgy nem hinném, hogy ezek túlzottan hivatalosak. Pl. Gandalf ha jól látom "csak" John Howe-rajz, de lehet, hogy én vagyok vak...
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
elf írta: Itt vannak azok a poszterek, amiket múltkor írt valaki:
Elf ezeket tegnap én raktam be, de csak a honlapot, mert külön a képeket ne engedte berakni nekem.
Úgy látszik neked sikerült. Ugyanonnan raktad be mint én vagy egy másikról sikerült őket felraknod a fórumra :
- elf
- Nem elérhető
Lara írta: Ezek nem a hivatalos filmposzterek.Egyelőre csak az a hivatalos,amin Aragorn van egyedül,de állítólag bizonyos időközönként meg fognak jelentetni még egy párat.
Én úgy tudom, hogy majd mindenkiről lesz így külön poszter, mint a TTTben is volt.
Rozi, akkor Faramirt már ne is említsük...
Itt vannak azok a poszterek, amiket múltkor írt valaki:
Kép1
Kép2
Kép3
- Csűrös Rozi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A Valák óvjanak utadon az ég alatt.
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/group/852/view/7161
www.theonering.net/scrapbook/group/852/view/7162
www.theonering.net/scrapbook/group/855/view/7211
Némelyik még elmegy, de némelyik , első ránézésre azt sem tudtam kit akar ábrázolni.
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Lara írta: Ha minden igaz,ez a kép "Pelennor mezején" készült
Ez a kép nagyon-nagyon jóó! Szerintem is Pelennor mezején vagyunk... és erről legalább biztosan tudni lehet, hogy "forgatási szünetben" készült... különben mit keresnének teherautók balra hátul
...egyébként jó ez az oldal
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- elf
- Nem elérhető
Elza de Fischer írta: A ROTK 3 új posztere:
www.adangio.com/portfolio.php
Alul a legördülő menüből kell kiválasztani a film címét és akkor jön be a kép.
Ha esetleg már voltak akkor bocsesz.
Megnéztem őket és az első még nem láttam. Állati yoo. Kár, hogy nem engedi a képeket belinkelni:((
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
www.adangio.com/portfolio.php
Alul a legördülő menüből kell kiválasztani a film címét és akkor jön be a kép.
Ha esetleg már voltak akkor bocsesz.
- Coralie
- Nem elérhető
A Képek topicban van fenn egy kép róla - elvileg arról.Szarumán írta: Mi?!? Az én halálomat is már átírják? Ennek a Peter Jacksonnak aztán van bőr a képén! Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen lesz?
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Aranymag írta: Hát szerintem nem értenék a laikusok, azt a jelenetet, csak röhögnének rajta, és megjegyzéseket tennének rájuk!
Szerintemis, ez az egy olyan rész, aminek örülök, hogy árírja PJ (már ha átírja ). Nem akarok "Homoszexualitás a Gyűrűk Urában" és hasonló jellegű írásokat látni a szennylapok címoldalán...
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Szméagol írta: Ki akar fogadni velem, hogy mikor Frodó és Samu Banyapók Odujában tapogatózik nem fogják meg egymás kezét?
Hát Szméagol, nem fogadok mert biztos nem lesz benne de zt hiszem jól teszi PJ hogy ezt kihagyja. A mai világban kissé erős lenne ez a jelenet, nem értenék az emberek. Így sem tudom hogyan fogja PJ érzékeltetni a Rotkban Samu és Frodó kapcsolatát. Majd meglátjuk de gyanítom nem ez lesz a film erőssége hanem a csaták.
- elf
- Nem elérhető
Szméagol írta: Ki akar fogadni velem, hogy mikor Frodó és Samu Banyapók Odujában tapogatózik nem fogják meg egymás kezét?
Hát nah azért bocsee, de tartsuk meg a határt!
/ohh, igen , én beszélek... /
Szarumán, mindjárt keresek képet a halálodról:))
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Szarumán írta: Mi?!? Az én halálomat is már átírják? Ennek a Peter Jacksonnak aztán van bőr a képén! Nem tudjátok véletlenül, hogy milyen lesz?
Olvass vissza pár oldalt és megtudod.
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Szarumán
- Nem elérhető
A Fehér Mágus
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Aranymag írta: Bizonyos változtatások olyannyira megváltoztatják a könyvet, hogy megcáfolják a mondanivalóját, és ez nagyon nagy hiba sztem!!!
Pontosan ez az! Mivel én Frodó mániás vagyok nála tudom felhozni legjobban a példát. Olyan, mintha "egy szendvicset sem tudna elkészíteni egyedül" (Mondja az egyik ismerősöm). Most képzeljétek el... PJ nem képes érzékeltetni, hogy a Gyűrű mekkora súly és lelki küzdelem (még akkor sem, ha véresre sminkelteti Lij nyakát ) ezért mindenki úgy véli majd, mint a drágalátos hobbitok(magam is az vagyok pedig ): Mit is tett Frodó??? Nem tudok róla... PJ képtelen megragadni az aprórészleteket. Persze van, amikor felülemelkedik magán (Gyűrű símogatós jelenet, FotR vége... ezek 10 pontból milliót érdemelnek), de alapjában véve jobb, ha megmarad a horrorfilmnél.
Ki akar fogadni velem, hogy mikor Frodó és Samu Banyapók Odujában tapogatózik nem fogják meg egymás kezét?
- elf
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: Nem vagyok túl jól informált Király visszatér ügyben... Ugye benne lesz a Filmben, amikor Gollam leharapja Frodó ujját?
:gollum2: :frodo2:
Az asszem benne lesz, viszont a MEgye megtisztítása nem, és Szarumán halála is át lesz írva...
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
- Lara
- Nem elérhető
Wow,ez pedig egy Denethor kártya,ráadásul magyar!!!
I make my own luck.
- Coralie
- Nem elérhető
:gollum2: :frodo2:
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Szarumán
- Nem elérhető
Már régebben olvastam a könyvet, és már az elmém sem a régi, de arra nem emlékszem, hogy:
- Haldírék segíteni mennének - sokkal inkább az entek.
- Aragorn leesik a szikkáról?
....
Szeretném, ha valaki megválaszolná őket. Előre is köszöni :
A Fehér Mágus
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.