A 3. rész - A király visszatér

Több
21 éve 4 hónapja #130924 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ulmo írta: Sil, a sátrak mennyiben jelentik azt, hogy Elrond hozza a kardot? :? (Érdekes, engem ezek a sátrak a jurtákra emlékeztetnek...)

Hát, tudunk ugye egy olyan jelenetről, amikor Elrond meglátogatja Gornit a sátrában... Csuklyásan... És van utána egy komoly beszélgetés... :roll: Éppenséggel átadhatja a kardot is, ha már ott van... :wink: (Engem is... De mivel a rohírok lovas nép, ez nem annyira meglepő... :wink: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130923 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Sil írta: Úgy tűnik, hogy sikerült beazonosítani a kardátadás helyszínét (legalábbis SZVSZ nagyon meggyőző), eszerint Aragorn még a Holtak Ösvénye előtt megkapja Andúrilt (ami nagyon helyes... :wink: és a sátrak SZVSZ arra utalnak, hogy Elrondtól... :dance: ):
katt ide

Sil, a sátrak mennyiben jelentik azt, hogy Elrond hozza a kardot? :? (Érdekes, engem ezek a sátrak a jurtákra emlékeztetnek...)
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130917 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ugye most az nem igaz, hogy nem lesz trailer?!
Ugye csak ijeszgetni akarnak minket.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130915 Írta: Sil
Úgy tűnik, hogy sikerült beazonosítani a kardátadás helyszínét (legalábbis SZVSZ nagyon meggyőző), eszerint Aragorn még a Holtak Ösvénye előtt megkapja Andúrilt (ami nagyon helyes... :wink: és a sátrak SZVSZ arra utalnak, hogy Elrondtól... :dance: ):
katt ide

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130911 Írta: Sil
Új hírek a trailerről: lehet, hogy mégsem lesz? :cry:
katt ide
meg ide

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130808 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Nekem a Banyapókos jelenet tuti, hogy nem fog tetszeni, ugyanis olyan határozott, egyértelmű elképzelésem van róla, hogy bármikor meg tudnám rendezni filmben. (Bevallom nem túl gyakran vagyok így. :P ) :arrow: Pj másképp fogja csinálni, tehát biztosan nem fog tetszeni. (Nah, kiélem az előítéleteimet... :D :twisted: )
Az Andúril nagyon szép, ez a második kedvenc kardom, de a Fullánkot semmi sem előzi meg. Amelyik kardot nem szeretem/szerettem: Boromiré volt...
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130802 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ez az Anduril dolog elég bosszantó. De én még azt is kkinézem belőlük hogy csak a poszter kedvéért lett megváltoztatva és a filmben már kétkezes lesz. Dehát ilyen dolgok sajnos sok helyen előfordulnak a filmben. Szertinem a tőr amit Aragorn megkapott Gasladrieltől, az sem ugyanolyan mint mikor megkapta, de lehet hogy csak én tévedek.

200000 ork nem rossz de ezt már azért lehetett sejteni mivel azt már tudtukhogy olyan szoftvere van PJ-nek ami pont 200000 lényt tud élethűen mozgatni.
És Cormallen mezejen ? Arról nincs hír ?

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130770 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
No igen, az esztétika oltárán ismét feláldozták a valóságot...
Sebaj. Különben jó plakát. A hugomat úgy kellett felmosni, pedig ő Boromir rajongó.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130769 Írta: Sil
Úgy látszik, a poszternél kicsit csaltak az Andúril markolatával :roll: (vagy a Narsillal ellentétben nem kétkezes kard lesz):
www.theonering.net/scrapbook/view/6989

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130754 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Az ROTK első posztere nagyon jó lett. Itt Aragorn pont olyam mint egy visszatérő király, akit csak a későbbiekben fognak megkoronázni.
Végre van info Banyapók méreteiről. Igazat szólva a TTT-ben őrá voltam a legkiváncsibb, egy kissé nehezteltem is mikor kihagyták. De most már végre látható lesz :D Már nagyon várom.
A 200000 ork meg valószínüleg nagyon jól fog mutatni a képernyőn.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130717 Írta: Ulmo
Némi új info a RotK-ról (sajnos még nem az előzetes :( ):

Banyapók egy 5 méter magas, villámgyors szörnyeteg lesz.
Láthatjuk a filmtörténet legnagyobb csatáját: 200000 ork Pelennor mezején. (Nekem már a fele is elég :) )

Forrás: TheOneRing.net
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130654 Írta: Sil

Tinfang Gelion írta: Az egyész Barahir-gy

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130651 Írta: Ulmo
Szméagol: az a gyűrű rajta volt Rohanban is, tehát nem adhatta Arwennek. Legalábbis a filmben.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130650 Írta: Tinfang Gelion
Tinfang Gelion válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én nem emlékszem, hogy odaadta volna. Csak sétálgatnak és beszélgetnek a forgás el

Ami lehetetlen, nem szállhat el
mint egy álomkép
ami hihetetlen, nem múlhat el
mint az ébrenlét
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130643 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Csak sebtében átfutottam néhány oldalt, úgyhogy ne várjátok, hogy túl alapos és megfontolt leszek... :wink:
Lara spoiler-jei: A legtöbb változtatást nem értem... Mindig ez a kérdés ötlődik fel bennem: "Mi a francnak?" Ha a könyv szerint csinálják rövidebb lehetne és nem ennyire "bonyolult". (Na, jó, mégis más papíron olvasni, mint mozivásznon csodálni. :D ) A legtöbb lepereg rólam, elolvasom és csak megrántom a vállam. Kövessétek a "Hiszem, ha látom" elvet!!! :twisted: :itscool:
Frodó és a Gyűrű hatása... Na ezzel nagyon érzékeny pontomra tapintott... Csak eszembe jut az az átsírt fél éjszaka, mikor a Sötétség földjént meg A Végzet Hegyét olvastam.
Trufa nem tud lovagolni??? :?: :roll:
Poszterek: Aragorn sokkal, de sokkal jobban néz ki, mint az előző két részben az eddig látott RotK-os képek alapján(Hajjaj, mit kapok én a Viggosoktól! :P ). Sokkal több méltóság szorult belé a harmadik részben. (A könyvben is.) Ez a poszter csak "személyi", a "hivatalos", ami több szereplős lesz később jön...
Tudjátok mit nem értek? Hogy kerül Aragornra Barahir gyűrűje, mikor azt Arwennek adta eljegyzési gyűrűként??? :?: (Mikor Arwen elfordult Rózsapírtól.)
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130599 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

nenya írta: Prisca: igen, ez nekem is jobban tetszik. Amin a sok szerplô van, az egy kicsit kaotikus, arról nem is beszélve, hogy Gimli fejszét emelt szegény Éowynra... :lol:

Öcsémmel is ezen kacarásztunk...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130583 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
mien optimista itt valaki..

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130582 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Naná hogy volt értelme, a filmben majd ezeket összerakják, és lesz belőle Eleszár király. De jobb is, hogy nem mutatják meg előre a királyi Aragornt, azt ráérünk még kritizálni.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130467 Írta: Tinfang Gelion
Tinfang Gelion válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Egy kis észrevétel: A poszteren három dolog van kihangsúlyozva: Az els

Ami lehetetlen, nem szállhat el
mint egy álomkép
ami hihetetlen, nem múlhat el
mint az ébrenlét
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130463 Írta: lázadó
Azok a rajongói poszterek némelyike nem is olyan rossz.
Bár a két torony nagyon hatásos, de ha hasonló lenne a 3. rész posztere (biztos lesz valami hasonló), akkor mit fognak rátenni?
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130446 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Prisca: igen, ez nekem is jobban tetszik. Amin a sok szerplô van, az egy kicsit kaotikus, arról nem is beszélve, hogy Gimli fejszét emelt szegény Éowynra... :lol:

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130442 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Rabyn: várd ki a végét menyi szerepük lesz...

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130435 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
jéé HOBBIT POSZTER!!
amugy jooo poszterek de trufa és pipp megint egyen sse volt rajta.. (pedig azé lesz szerepök...)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130421 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ulmo: Nem ez volt a favoritom... :? nekem ez jobban bejött, ez van kinn a falamon is...
Klikk ide
de úgysem a mi kezünkben van a döntés... vagy javasoljuk talán PJ a neten valahol, hogy melyik legyen a hivatalos, persze csak ha lesz miből választani... meg lehetne ezt oldani egy szavazás keretében... :wink:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130417 Írta: Ulmo
Hát az első kivételével az összes csak rajongói elképzelés (bár nem rosszak!) Azért a Szalacsi-féle kép kicsit elcsépelt már :(

Prisca: a TTT hivatalos posztere az, ami pl a DVD borítóján is lesz:
Klikk ide
Állítólag a RotK hivatalos posztere nem lesz ennyire zsúfolt. Majd szeptemberben meglátjuk :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130415 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
itt lenni poszterek :arrow: nem tudom,láttátok-é,én örültem vala nekik:
www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130400 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nagyon király a poszter! :up: Szvsz tökéletesen eltalálták Aragornt! Remélem a többi szereplőről is ilyen fantasztikus poszter lesz!
Egyébként beszélhetünk egyáltalán egy végleges hivatalos poszterről akármelyik rész kapcsán? Eddig is több poszter volt... vagy csak az én tudatlanságom az oka annk, hogy nem tudom pl. a két toronynak melyik az egyetlen hivatalos posztere a több közül? :oops:

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130382 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Elanor írta: Amúgy sztem a harmadik rész igenis nagyrészben Aragornról szól... vagyis nem ez a jó szó, h róla szól... ő van előtérben, stb... Az ő "karrierje", élete felemelkedőben van a történet ezen részében, amíg mondjuk Froddóé éppen h leáldozóban :cry:

És ez baj?? :lol: :lol: Ez nem véletlen, elvileg ő a Király, aki majdan visszatér.... De azért Frodó "karrierje" nem áldoz le, továbbra is ő marad a kulcsszereplő.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130377 Írta: Ulmo
lázadó: szerintem kezdd el gyakorolni a falramászást :) Mivel Gollam is a főbb karakterek közé tartozik, van esély rá, hogy ő is poszterre kerüljön
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130337 Írta: lázadó
Azért remélem, Gollam nem kerül poszterre, mert attól falramásznék.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.113 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére