- Köszönetek: 4
A 3. rész - A király visszatér
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hát, tudunk ugye egy olyan jelenetről, amikor Elrond meglátogatja Gornit a sátrában... Csuklyásan... És van utána egy komoly beszélgetés... Éppenséggel átadhatja a kardot is, ha már ott van... (Engem is... De mivel a rohírok lovas nép, ez nem annyira meglepő... )Ulmo írta: Sil, a sátrak mennyiben jelentik azt, hogy Elrond hozza a kardot? (Érdekes, engem ezek a sátrak a jurtákra emlékeztetnek...)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Sil írta: Úgy tűnik, hogy sikerült beazonosítani a kardátadás helyszínét (legalábbis SZVSZ nagyon meggyőző), eszerint Aragorn még a Holtak Ösvénye előtt megkapja Andúrilt (ami nagyon helyes... és a sátrak SZVSZ arra utalnak, hogy Elrondtól... :dance: ):
katt ide
Sil, a sátrak mennyiben jelentik azt, hogy Elrond hozza a kardot? (Érdekes, engem ezek a sátrak a jurtákra emlékeztetnek...)
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Ugye csak ijeszgetni akarnak minket.
- Sil
- Nem elérhető
katt ide
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nekem a Banyapókos jelenet tuti, hogy nem fog tetszeni, ugyanis olyan határozott, egyértelmű elképzelésem van róla, hogy bármikor meg tudnám rendezni filmben. (Bevallom nem túl gyakran vagyok így. ) Pj másképp fogja csinálni, tehát biztosan nem fog tetszeni. (Nah, kiélem az előítéleteimet... )
Az Andúril nagyon szép, ez a második kedvenc kardom, de a Fullánkot semmi sem előzi meg. Amelyik kardot nem szeretem/szerettem: Boromiré volt...
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
200000 ork nem rossz de ezt már azért lehetett sejteni mivel azt már tudtukhogy olyan szoftvere van PJ-nek ami pont 200000 lényt tud élethűen mozgatni.
És Cormallen mezejen ? Arról nincs hír ?
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Ery
- Nem elérhető
Sebaj. Különben jó plakát. A hugomat úgy kellett felmosni, pedig ő Boromir rajongó.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Sil
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/view/6989
Tears unnumbered
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Végre van info Banyapók méreteiről. Igazat szólva a TTT-ben őrá voltam a legkiváncsibb, egy kissé nehezteltem is mikor kihagyták. De most már végre látható lesz Már nagyon várom.
A 200000 ork meg valószínüleg nagyon jól fog mutatni a képernyőn.
- Ulmo
- Nem elérhető
Banyapók egy 5 méter magas, villámgyors szörnyeteg lesz.
Láthatjuk a filmtörténet legnagyobb csatáját: 200000 ork Pelennor mezején. (Nekem már a fele is elég )
Forrás: TheOneRing.net
- Sil
- Nem elérhető
Tinfang Gelion írta: Az egyész Barahir-gy
Tears unnumbered
- Ulmo
- Nem elérhető
- Tinfang Gelion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ami lehetetlen, nem szállhat el
mint egy álomkép
ami hihetetlen, nem múlhat el
mint az ébrenlét
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Csak sebtében átfutottam néhány oldalt, úgyhogy ne várjátok, hogy túl alapos és megfontolt leszek...
Lara spoiler-jei: A legtöbb változtatást nem értem... Mindig ez a kérdés ötlődik fel bennem: "Mi a francnak?" Ha a könyv szerint csinálják rövidebb lehetne és nem ennyire "bonyolult". (Na, jó, mégis más papíron olvasni, mint mozivásznon csodálni. ) A legtöbb lepereg rólam, elolvasom és csak megrántom a vállam. Kövessétek a "Hiszem, ha látom" elvet!!! :itscool:
Frodó és a Gyűrű hatása... Na ezzel nagyon érzékeny pontomra tapintott... Csak eszembe jut az az átsírt fél éjszaka, mikor a Sötétség földjént meg A Végzet Hegyét olvastam.
Trufa nem tud lovagolni??? :
Poszterek: Aragorn sokkal, de sokkal jobban néz ki, mint az előző két részben az eddig látott RotK-os képek alapján(Hajjaj, mit kapok én a Viggosoktól! ). Sokkal több méltóság szorult belé a harmadik részben. (A könyvben is.) Ez a poszter csak "személyi", a "hivatalos", ami több szereplős lesz később jön...
Tudjátok mit nem értek? Hogy kerül Aragornra Barahir gyűrűje, mikor azt Arwennek adta eljegyzési gyűrűként??? : (Mikor Arwen elfordult Rózsapírtól.)
- zsoffija
- Nem elérhető
Öcsémmel is ezen kacarásztunk...nenya írta: Prisca: igen, ez nekem is jobban tetszik. Amin a sok szerplô van, az egy kicsit kaotikus, arról nem is beszélve, hogy Gimli fejszét emelt szegény Éowynra...
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- lázadó
- Nem elérhető
- Tinfang Gelion
- Nem elérhető
Ami lehetetlen, nem szállhat el
mint egy álomkép
ami hihetetlen, nem múlhat el
mint az ébrenlét
- lázadó
- Nem elérhető
Bár a két torony nagyon hatásos, de ha hasonló lenne a 3. rész posztere (biztos lesz valami hasonló), akkor mit fognak rátenni?
- nenya
- Nem elérhető
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Rabyn
- Nem elérhető
amugy jooo poszterek de trufa és pipp megint egyen sse volt rajta.. (pedig azé lesz szerepök...)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Klikk ide
de úgysem a mi kezünkben van a döntés... vagy javasoljuk talán PJ a neten valahol, hogy melyik legyen a hivatalos, persze csak ha lesz miből választani... meg lehetne ezt oldani egy szavazás keretében...
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Ulmo
- Nem elérhető
Prisca: a TTT hivatalos posztere az, ami pl a DVD borítóján is lesz:
Klikk ide
Állítólag a RotK hivatalos posztere nem lesz ennyire zsúfolt. Majd szeptemberben meglátjuk
- zsoffija
- Nem elérhető
www4.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=208
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Egyébként beszélhetünk egyáltalán egy végleges hivatalos poszterről akármelyik rész kapcsán? Eddig is több poszter volt... vagy csak az én tudatlanságom az oka annk, hogy nem tudom pl. a két toronynak melyik az egyetlen hivatalos posztere a több közül?
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Minerva
- Nem elérhető
És ez baj?? Ez nem véletlen, elvileg ő a Király, aki majdan visszatér.... De azért Frodó "karrierje" nem áldoz le, továbbra is ő marad a kulcsszereplő.Elanor írta: Amúgy sztem a harmadik rész igenis nagyrészben Aragornról szól... vagyis nem ez a jó szó, h róla szól... ő van előtérben, stb... Az ő "karrierje", élete felemelkedőben van a történet ezen részében, amíg mondjuk Froddóé éppen h leáldozóban
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ulmo
- Nem elérhető
- lázadó
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.