Thingol - Ötletek

Több
20 éve 6 hónapja #206088 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek

Ranamarth írta: Háát,én tudok láncöltéssel varni,de hímezni nem tudok :oops: :oops: ,mégis szerintem a hímzés az szebb (főleg,ha olyan csinálja,aki ért hozzá :wink: pl:Csele) 8)

:oops:
Vigyázz Rana, mert a végén még én csinálom a tiédet, s egy nagy bogó lesz az egész!

Artemiszenek ([size=9:18xhsxzb]ha nem eszik meg szigorlaton :? [/size]): Olosta ajánlotta, hogy egy átlátszó papírra rajzoljak el egy hímzést, s azon keresztül próbáljak varrni. Hátha így jobban megy. S hímzőrámával próbáltad már?
Nah, azt hiszem hímzőötletekből kezdek kifogyni!

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #206085 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek
Csele: nagyobb betűkkel, vagy más színnel írjak? Esteleg mindkettő??? :) :wink: (off befejezve)

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #206080 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek
Háát,én tudok láncöltéssel varni,de hímezni nem tudok :oops: :oops: ,mégis szerintem a hímzés az szebb (főleg,ha olyan csinálja,aki ért hozzá :wink: pl:Csele) 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #206075 Írta: Csele

Erda niire (Area) írta: khm... nekem halál mindegy, milyen színnel hímzitek ki a szöveget, de sztem ne legyenek nagyon eltérőek. A kék, meg a fehér jó, de teszem azt ezek mellé pl. egy neonzöld ne legyen.... szal, értitek úgy is.... :D

Jól értem, amit írtál? Akkor neked neonzöld kell? Pedig nem is gondoltam, hogy olyant is hímzek. Nanembaj, a csapattársakért mindent! :wink:
[size=9:3l5p4hla]Hová is raktam azt az olvasószemüveget?[/size]

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #206071 Írta: Erda niire (Area)
khm... nekem halál mindegy, milyen színnel hímzitek ki a szöveget, de sztem ne legyenek nagyon eltérőek. A kék, meg a fehér jó, de teszem azt ezek mellé pl. egy neonzöld ne legyen.... szal, értitek úgy is.... :D

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #206017 Írta: Csele
Megnéztem Kincső himzésének képét, s arra gondoltam, hogy ha nem megy simán az anyag miatt, talán meg lehetne próbálni láncöltéssel is. (Artemisz?), bár úgy nem látszik annyira az íve.
Szerintem nem lesz gond, ha valaki így valaki pedig úgy csinálja, léneg, hogy látszon, nem? Csapat véleménye?

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205997 Írta: Erda niire (Area)
Kincső: szerintem jó a ímzés, ügyi vagy

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205618 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek
Erda: Huh.... 8O ez gyönyörű!!!!
Kincső: Nekem teccik!! :itscool: Hogy én mé nem tok hímezni...bah....
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205611 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek
Nos mivel én eléggé-nagyon nem vagyok kreatív sem elmében,sem tevékenységben :oops: ,ezért csak azzal támogatlak titeket,hogy ha kell valami alapanyag a táborra,akkor szóljatok. :oops: :wink:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205587 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek
Ez is nagyon jó! :itscool:
Gondban leszünk, hogy melyiket válasszuk majd! :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205581 Írta: Erda niire (Area)
hát, akkor én megint maradok a fenkemen, és csak gondolkodok.... unalmamban megcsináltam a címerem elforgatott, és így már szabályos példányát:
kep.tar.hu/galina/images/pic5481501.jpg

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205568 Írta: Kincső
Brisa asszem azt mondta ma jön haza, tehát szvsz várjuk meg őt a döntéssel...
De mindenki mondja el hogy neki hogy tetszene jobban! :wink:

Nah, hát beszkenneltem, de szvsz semmit nem ad vissza az eredetiből (=nagyon béna a kép). :roll: Itt van .

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205567 Írta: Csele
Kincső: épp megfűztem anyut, hogy csinálja meg a szegést, s én majd hímzek, így 6 db-ot el tudnék vállalni, ha mégis kell.

Rossz hír: foltvarrás nagyon pocsékul megy.... :(

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205565 Írta: Kincső
Nyugi Area! :wink: A táborban majd csinálsz te is! És te meg hozol soksok cuccot nekünk! :wink:
(Permí megy szkennelni... apropó, a tavaly ültetett fáink május eleji állapotukban megtalálhatók itt .)

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205554 Írta: Erda niire (Area)
sztem jó ötlet, hogy Brisa kicsit másabbat kap. Végül is ő a főnök....

Megcsinálod egyedül az összes hímzést? Jaj, me már szégyenli magát, hogy nem csinál semmit. :oops: :roll: Suhi, Erenya, meg még páran nyakláncot, te kendőt, én meg csak tépem a szám, de nem csinálok semmit...

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205551 Írta: Kincső
Na figyuzzatok, kész a Th tengwa és az i tehta eddig a hímzésből (fehérrel)... szvsz nem olyan vészes, viszont egyedül nem hiszem hogy kész leszek vele táborig...
Mint korábban mondtam, lehetne esetleg hogy csak egy Th-tengwát hímzünk mindegyikre, azt akár egyedül is vállalom. :idea:
Brisa mint csapatvezető meg megkapja ezt a teljes feliratosat, ha nektek is jó úgy.
/me ragaszkodik a hímzéshez, valamit úgyis csinálok... :twisted:
Festeni úgyis fogunk! A hímzés viszont egyedi lenne! :idea:

Majd megpróbálom beszkennelni ami eddig kész.

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205471 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek

Eruntale írta: Off:
Artemisz. megint új avatar? :D

[size=9:2m97f9jg]Jééé, télleg, dejóóó! Bár nekem az teccett a legjobban, ami akko vót neki, miko idejöttem....[/size]
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205462 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek
ööö... én csak a klasszikus hímzést ismerem, de valaha tudtam a kleresztszemeset is, majd igyekszem feleleveníteni.

Off:
Artemisz. megint új avatar? :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205456 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek
ha nekem megmutatjátok hogyan kell hímezni meg festeni, én bármire hajlnadó vagyok! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205454 Írta: Erda niire (Area)
khmmm... én ma megpróbálkoztam saját erőből megtanulni a klasszikus hímzést, de kész katasztrófa lett, szal én benne vagyok a selyemfestésben. :D Van is festékem, piros, narancs, lila, zöld, v.kék, és arany kontúr. Mindből a legminimálisabb van, szal nem hiszem, higy hasznát vesszük, de sikítsatok, ha mégis.

van olyan papír amire nyomtatni lehet, és utána rá lehetne vasalni a pólra

nekem olyan textilfestékem van, hogy fólíára festesz, megszárad, és utána rávasalod a pólóra....

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205431 Írta: Kincső
Permínek még mindig a :roll: a kedvenc emotikonja... :roll: :)
Azért megpróbálom, hogy mennyire lehet rá hímezni, OK? :wink:

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205421 Írta: Eruntale/Hanna
Kincső: az attól függ, mennyit kell vállalni :wink:
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205418 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek

Kincső írta: Kendőügy: Artemisz azt mondta, szerinte nagyon nehéz hímezni erre az anyagra, úgyhogy inkább szerezne selyemfestéket és a táborban festenénk rá... :roll:

Héhé, Kincső, mi ez a szemforgatósdi!

Nem lustaságból mondtam, elhiheted!

Ha nem hiszed, kérdezd meg Esgalt, szvsz ő is ezt fogja mondani!

Különben is, ez csak mégjobban összehozza majd a csapatot...

Ejnye már, nyüsítsen az, akinek mindenképp hímzett kendő kell! :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205354 Írta: Kincső

Ringbearer írta: még egy 5let! van olyan papír amire nyomtatni lehet, és utána rá lehetne vasalni a pólra (arra valami szép képet is lehetne rakni, nem színeset, de azért mégis)
vagy akár a hímzést és ezt a megoldást kombinálhatnánk is!

Aha, a csapatok fele ezt csinálja... :)
De Brisa azt kérte, hogy a pólóra majd a táborban közösen fessünk, hogy összekovácsolódjon a csapat! :wink: [size=9:3bgzhqlb](Amúgy: máááázlista, Olaszországban voltál?!...)[/size]

Pólóügy: holnap még megyek a nénit megkérdezni, de nem tudta biztosra megígérni, hogy lesz megfelelő színű és méretű. Amilyen méretben lesz, olyat veszek azoknak akik olyat kértek, a többieknek meg sajnálom de nem jön össze... :(

Kendőügy: Artemisz azt mondta, szerinte nagyon nehéz hímezni erre az anyagra, úgyhogy inkább szerezne selyemfestéket és a táborban festenénk rá... :roll:

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205338 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek
még egy 5let! van olyan papír amire nyomtatni lehet, és utána rá lehetne vasalni a pólra (arra valami szép képet is lehetne rakni, nem színeset, de azért mégis)
vagy akár a hímzést és ezt a megoldást kombinálhatnánk is!

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205243 Írta: Kincső
Szóval hímzés: sima kitöltő hímzéssel a lehető legegyszerűbben rávarázsoljuk a Thingol feliratot tengwarral egy szürke anyagra (sajna kicsit csúszós, de azért szvsz simán lehet rá hímezni, és nagyon jól mutat!)
Szegés: Rózsa/anyu azt javasolta, hogy szimplán félbehajtjuk a kendőt a fonákjával kifelé, végigszaladunk rajta a varrógéppel seperc alatt, és utána kifordítjuk, és tadám, már nem foszlik széjjel szegényke. A szélét amúgy is be kéne hajtani, mert amúgy túl széles lenne.

Eruntale, az nagyon jó lenne! Mint említettem, én sajna júl. 4-13. nem leszek, tehát szombatig kéne eljutni hozzád az anyagnak (vagy utána Rósa/anyuval tudsz talizni. Ja, és mennyit vállalnál? (Artemisz 6-ot csinál.)
Írok privit is!

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205165 Írta: Csele
Kincső: egész pontosan mit is kellene csinálnom?

Figyyelem! Holnap megpróbálom az első lembas receptet...ha nem írnék többet, ti inkább már ne próbáljátok meg!
Milendoria: próbáltad már valamelyik receptet?

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205083 Írta: Eruntale/Hanna
jelentem, nekünk van működőképes varrógépünk, és ha szépen nézek anyura, megtanít kezelni is :) és a hímzésben is benne vagyok :)
6-11 között nem leszek, de utána a család elutazik, szóval nálunk szabad a terep mindenféle kreatív munkákhoz :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205064 Írta: Erda niire (Area)
Nekünk van valami régiségünk, de nem értek hozzá, nagyon nagy zajjal jár, és anya bizos bekattanna, ha odaállítok 30 kendővel... :?

Téma zárolva.
Több
20 éve 6 hónapja #205061 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Ötletek

Erda niire (Area) írta:
A színekkel kapcs milyen ötlet az acélkék?

Szvsz remek... :agree:

De örülünk sztem, ha a hímzéssel kész leszünk, nem még a szegéssel bajlódjunk! Nekünk sajna csak egy bedöglött taposós Singerünk van... Másvki esetleg?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.216 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére