- Köszönetek: 0
Thingol - Ötletek
- Csele
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ranamarth írta: Háát,én tudok láncöltéssel varni,de hímezni nem tudok ,mégis szerintem a hímzés az szebb (főleg,ha olyan csinálja,aki ért hozzá pl:Csele)
Vigyázz Rana, mert a végén még én csinálom a tiédet, s egy nagy bogó lesz az egész!
Artemiszenek ([size=9:18xhsxzb]ha nem eszik meg szigorlaton [/size]): Olosta ajánlotta, hogy egy átlátszó papírra rajzoljak el egy hímzést, s azon keresztül próbáljak varrni. Hátha így jobban megy. S hímzőrámával próbáltad már?
Nah, azt hiszem hímzőötletekből kezdek kifogyni!
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Csele
- Nem elérhető
Jól értem, amit írtál? Akkor neked neonzöld kell? Pedig nem is gondoltam, hogy olyant is hímzek. Nanembaj, a csapattársakért mindent!Erda niire (Area) írta: khm... nekem halál mindegy, milyen színnel hímzitek ki a szöveget, de sztem ne legyenek nagyon eltérőek. A kék, meg a fehér jó, de teszem azt ezek mellé pl. egy neonzöld ne legyen.... szal, értitek úgy is....
[size=9:3l5p4hla]Hová is raktam azt az olvasószemüveget?[/size]
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Csele
- Nem elérhető
Szerintem nem lesz gond, ha valaki így valaki pedig úgy csinálja, léneg, hogy látszon, nem? Csapat véleménye?
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
Kincső: Nekem teccik!! :itscool: Hogy én mé nem tok hímezni...bah....
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gondban leszünk, hogy melyiket válasszuk majd!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
kep.tar.hu/galina/images/pic5481501.jpg
- Kincső
- Nem elérhető
De mindenki mondja el hogy neki hogy tetszene jobban!
Nah, hát beszkenneltem, de szvsz semmit nem ad vissza az eredetiből (=nagyon béna a kép). Itt van .
- Csele
- Nem elérhető
Rossz hír: foltvarrás nagyon pocsékul megy....
- Kincső
- Nem elérhető
(Permí megy szkennelni... apropó, a tavaly ültetett fáink május eleji állapotukban megtalálhatók itt .)
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Megcsinálod egyedül az összes hímzést? Jaj, me már szégyenli magát, hogy nem csinál semmit. Suhi, Erenya, meg még páran nyakláncot, te kendőt, én meg csak tépem a szám, de nem csinálok semmit...
- Kincső
- Nem elérhető
Mint korábban mondtam, lehetne esetleg hogy csak egy Th-tengwát hímzünk mindegyikre, azt akár egyedül is vállalom.
Brisa mint csapatvezető meg megkapja ezt a teljes feliratosat, ha nektek is jó úgy.
/me ragaszkodik a hímzéshez, valamit úgyis csinálok...
Festeni úgyis fogunk! A hímzés viszont egyedi lenne!
Majd megpróbálom beszkennelni ami eddig kész.
- Suhifarok
- Nem elérhető
Eruntale írta: Off:
Artemisz. megint új avatar?
[size=9:2m97f9jg]Jééé, télleg, dejóóó! Bár nekem az teccett a legjobban, ami akko vót neki, miko idejöttem....[/size]
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Off:
Artemisz. megint új avatar?
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
van olyan papír amire nyomtatni lehet, és utána rá lehetne vasalni a pólra
nekem olyan textilfestékem van, hogy fólíára festesz, megszárad, és utána rávasalod a pólóra....
- Kincső
- Nem elérhető
Azért megpróbálom, hogy mennyire lehet rá hímezni, OK?
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Héhé, Kincső, mi ez a szemforgatósdi!Kincső írta: Kendőügy: Artemisz azt mondta, szerinte nagyon nehéz hímezni erre az anyagra, úgyhogy inkább szerezne selyemfestéket és a táborban festenénk rá...
Nem lustaságból mondtam, elhiheted!
Ha nem hiszed, kérdezd meg Esgalt, szvsz ő is ezt fogja mondani!
Különben is, ez csak mégjobban összehozza majd a csapatot...
Ejnye már, nyüsítsen az, akinek mindenképp hímzett kendő kell!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
Ringbearer írta: még egy 5let! van olyan papír amire nyomtatni lehet, és utána rá lehetne vasalni a pólra (arra valami szép képet is lehetne rakni, nem színeset, de azért mégis)
vagy akár a hímzést és ezt a megoldást kombinálhatnánk is!
Aha, a csapatok fele ezt csinálja...
De Brisa azt kérte, hogy a pólóra majd a táborban közösen fessünk, hogy összekovácsolódjon a csapat! [size=9:3bgzhqlb](Amúgy: máááázlista, Olaszországban voltál?!...)[/size]
Pólóügy: holnap még megyek a nénit megkérdezni, de nem tudta biztosra megígérni, hogy lesz megfelelő színű és méretű. Amilyen méretben lesz, olyat veszek azoknak akik olyat kértek, a többieknek meg sajnálom de nem jön össze...
Kendőügy: Artemisz azt mondta, szerinte nagyon nehéz hímezni erre az anyagra, úgyhogy inkább szerezne selyemfestéket és a táborban festenénk rá...
- Ringbearer
- Nem elérhető
vagy akár a hímzést és ezt a megoldást kombinálhatnánk is!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Kincső
- Nem elérhető
Szegés: Rózsa/anyu azt javasolta, hogy szimplán félbehajtjuk a kendőt a fonákjával kifelé, végigszaladunk rajta a varrógéppel seperc alatt, és utána kifordítjuk, és tadám, már nem foszlik széjjel szegényke. A szélét amúgy is be kéne hajtani, mert amúgy túl széles lenne.
Eruntale, az nagyon jó lenne! Mint említettem, én sajna júl. 4-13. nem leszek, tehát szombatig kéne eljutni hozzád az anyagnak (vagy utána Rósa/anyuval tudsz talizni. Ja, és mennyit vállalnál? (Artemisz 6-ot csinál.)
Írok privit is!
- Csele
- Nem elérhető
Figyyelem! Holnap megpróbálom az első lembas receptet...ha nem írnék többet, ti inkább már ne próbáljátok meg!
Milendoria: próbáltad már valamelyik receptet?
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
6-11 között nem leszek, de utána a család elutazik, szóval nálunk szabad a terep mindenféle kreatív munkákhoz
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Szvsz remek... :agree:Erda niire (Area) írta:
A színekkel kapcs milyen ötlet az acélkék?
De örülünk sztem, ha a hímzéssel kész leszünk, nem még a szegéssel bajlódjunk! Nekünk sajna csak egy bedöglött taposós Singerünk van... Másvki esetleg?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.