Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 4 hónapja #269000 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Moszkva tér? Oda talán még én is eltalálok!!! 8) :D ;)
De nem biztos... :oops:

Gyümölcs: ilyenkor bosszant, hogy randa esős nyarunk volt, mert ha nem, akkor már rég érne az alma meg a szilva... :? Na mindegy, szerzek mondjuk 2 kg almát, meg esetleg barackot, de az nem biztos, mert itt vidéken akadozik az ellátás... :oops: ;)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268975 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Maglor írta: Lenne egy kis problémám emberkék... El tudná nekem magyarázni vki, h a 22es buszt honnan tudom előkeríteni (Budapesten, nem Győrben... )
Előre is köcc!

Moszkva téren. www.bkv.hu/busz/22.html

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268968 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Lenne egy kis problémám emberkék... El tudná nekem magyarázni vki, h a 22es buszt honnan tudom előkeríteni (Budapesten, nem Győrben... )
Előre is köcc!

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268967 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Végre volt egy kis időm átolvasgatni a fórumot; hogy mi minden volt, míg nem voltam itthon... Csak azt tudom megismételni, amit már egyszer elmondtam. Különleges csapat voltatok és vagytok, különleges emberekkel. Mondhatnám, hogy nagy szerencsém volt veletek, de ez annál több.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268937 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Én nem tudom, mennyi körte marad ilyen szörnyű idő (és a családtagok hadjárata) után a kertben, de igyekszem... És talán addigra az alma is érni kezd. Van még pár napja, végülis. :roll: De ez eléggé esetleges, hangsúlyozom. :oops:

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268931 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Tábortali ellátmányszállítás ügyében: arra jutottam, hogy egy 10 kg- os görögdinnye elég kb egy teljes létszámú csapatnak. Ehhez képest kérdés, hogy a többi csapatól hányan nem tudnak jönni. Ha feltételezzük, hogy ez az arány hasonló a miénkhez ( :cry: ), akkor vegyünk egy jóóóó nagy dinnyét. :wink:
Görögdinnyén kívül legyen még mondjuk
2 sárgadinnye
1 kg őszibarack (ami remélhetőleg minél több db :wink: :lol: )
1 kg szőlő, hogy a csapatnyakbavaló is képviselje magát
(hálaazégnek sült húst nem kell vinnünk, úgyhogy nem merül fel a nyúl)

Mit szólnátok hozzá, ha mindenki hozná, amit elvállal és a talin rendezzük pénzügyileg a cuccot? (Pl. úgy, hogy mindenki megjegyzi, mennyiért vette, ami vett, elmondja nekem, én meg összeadom, szétosztom a jelenlévőkre és ide- oda kivonom, szal játszom a számvivőt. :lol: Igyekszem minél többet összelopkodni magamnak, ebben bízhattok. A gyümölcsből.)

Akkor a "Vewy A" mintájára: Vewy görögdinnye? BEVÁLLALOD???!!!

Bocs, hogy szervezkedek :) , szóljatok, ha sok.
El kell látnunk Foritirios népét egészséges kajákkal! :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268870 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
először is nagy gratula kedves Maglor!!!!!!!!
másodszor meg me nagyon támogatná a váratlan rajtaütést:)))))
[size=9:20zyhl50]/lássuk be,hogy álmodozni jó..../[/size]

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268855 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Maglor írta: 100. hozzászólás :D :!: :D :wink: 8)

Gratula! :D :hello: :hello: :hello: :dance: /me nem olyan régen lépte át a 400-at, de hogy hova tudta én ennyit offolni, még ma sem tudom... A csapattopicok megteszik hatásukat :D

Maglor írta: Mit szólna a nép egy év közbeni tök véletlen rajtaütéshez.... Vkit csak úgy spontán várni a sulija előtt???? :twisted: :wink:

:lol: :mrgreen:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268849 Írta: Maglor
100. hozzászólás :D :!: :D :wink: 8)

Mit szólna a nép egy év közbeni tök véletlen rajtaütéshez.... Vkit csak úgy spontán várni a sulija előtt???? :twisted: :wink:

Na mind1. Láv end písz end rakkendroll!!! :D

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268823 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
:cry: :cry: :cry: :cry:
Nemjóezígy, nemleszigaziígyhogyennyiennemlesztekott! Olyan rég láttalak titeket! :(
No, de most komolyan, aki tud, az jöjjön el--aki meg nem tud, azzal lélekben együtt leszünk. Valamit majd kitalálunk, hogy semmiképp se kelljen egy évet várni a viszontlátással!!!

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268821 Írta: Panni

Silima írta: Őszintén és nagyon sajnálom, hogy Panni, Gilloth és Rana nem tudnak jönni, komolyan!!! De ne maradjunk mind szolidaritásból itthon...
Ez bunkón hangzott szokás szerint... :oops:

Nem, jól mondod... Ha Ti is otthon maradtok, attól mi még ugyanúgy nem mehetünk el... legalább Ti érezzétek jól magatokat! És aztán persze meséljetek sokat :P

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268819 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Maglor írta: Nyüff! (csak azértis, kis szarvasőz katicánk....)
Miéééééééééééééééééért????? :( Anyuuuuuu, hugiiiii (jobbulást), Ranaaaaaaaaaa :cry: Pedig nélkületek nem lesz olyan jó.... Sőt.... Egy árva tapottat se!!!!!!!!
ÉN SE MEGYEK!!!!!!!!

Ennyi. :evil:

Hé!Ne csináld!Igenis aki tud menjen el!És tessék helyettünk is jól érezni magatokat!!!!!!!!!!!Szeretnék sok-sok beszámolót olvasni és vidám képeket nézni! :wink: Ne csinálj ilyet!

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268818 Írta: Silima
Őszintén és nagyon sajnálom, hogy Panni, Gilloth és Rana nem tudnak jönni, komolyan!!! De ne maradjunk mind szolidaritásból itthon...
Ez bunkón hangzott szokás szerint... :oops:
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja #268815 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Kisfiam..... *sóhajt* *jólmegölel* Tessék menni és mesélni.... jóóó? *nagyonszépszemekkelnézapicifiára* :) :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja - 19 éve 4 hónapja #268812 Írta: Panni

Maglor írta: ÉN SE MEGYEK!!!!!!!!

Hékás! :nono: Ha mehetsz, akkor mennyél! Minnél többen mentek a csapatból, annál jobb. Ne csináld ezt! :( Nyüfff

[size=9:17d1leq6]És köszi a jobbulástot (szép magyar beszédem...), jobban vagyok :) [/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268811 Írta: Maglor
Nyüff! (csak azértis, kis szarvasőz katicánk....)
Miéééééééééééééééééért????? :( Anyuuuuuu, hugiiiii (jobbulást), Ranaaaaaaaaaa :cry: Pedig nélkületek nem lesz olyan jó.... Sőt.... Egy árva tapottat se!!!!!!!!
ÉN SE MEGYEK!!!!!!!!

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268789 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Panni, Rana, Gilloth! Pont TI nem jöttök?! Hát ez nemigaaaz.... :shake: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

[size=9:2qa48mod]*ZNBSK és VnK harckészültségben???*[/size]

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268749 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Kedves szövetségeseink! ( mármint Forostaré) Igaz hogy annyira nem ismertelek meg titeket :( :oops: , de:
először: Panni, Rana, Gilloth kár hogy nem jöttök! :(
másodszor: Lenne egy kérdéskérésem: van-e köztetek olyan budapesti illetőségű személy, aki nem megy a közös csapattalira, de a vasárnapira igen és oda is tömegközlekedve? Ez igencsak fontos lenne hőn szeretett édesanyám lelkinyugalmának szempontjából mer attől (már mint a lelki nyugalmától) függ hogy én mehetek-é ( valszeg igen, de azt mondta idézem: még megbeszéljük)
SZÓval ez van. Help me emberek, help me! :eek2:

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268748 Írta: Panni

Silima írta: Panniiiiiiiiii........ :( :cry: :cry: :cry: :cry: Szörnyen sajnálom!!! :ölelnővérkéjét: (nővérke, igaz? :oops: )

:lol: igen... /me reölel hugicát

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268744 Írta: Silima
Panniiiiiiiiii........ :( :cry: :cry: :cry: :cry: Szörnyen sajnálom!!! :ölelnővérkéjét: (nővérke, igaz? :oops: )
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268742 Írta: Panni

Gilgolwen Nimrandir írta: NEEEEEE :cry: és úgy néz ki hogy Panni sem tud jönni :cry:

Na most már sajnos nem csak úgy néz ki, de sajna holtbiztos, hogy nem megyek, hacsak eső miatt nincs egy hét halasztás. Ugynis nem elég, hogy beteg vagyok, de ma reggel közölték velem, hogy vasárnap nem megyek sehová, mert családi ebéd lesz :cry:

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268734 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Rana :( :( :(
Mi autóval megyünk, szóval vihetek dinnyét (amúgy mennyit?), de akkor szálljatok be az árába, mert már 1 dinnye is jóóóóval több annál, amennyit én egyedül megeszek :lol: :lol: (mert ennyi kaját kell hozni / fő) :lol:
és: zászlórúd issue...
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268715 Írta: Kincső
menjünk Pécsre csapattalizni Ranához :idea:

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268712 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
NEEEEEE :cry: és úgy néz ki hogy Panni sem tud jönni :cry: Egy egész évre elegendő ÓRIÁS ÖLELÉS Rananak!!! (de remélem hogy azért nem kell egy évig várni bár tudom... a távolság.. :cry: ) és Panni neked is nagy ölelés, de veled (NAGYON REMÉLEM) hamarabb is találkozunk

Más: még tábori tali előtt szükség lenne egy zászlórúdra, ha valaki tud ilyesmit szerezni és a tali előtt el tudná juttatni (esetleg megvásárolni valahol, és később összedobnánk rá a pénztet)Vewyhez akkor nagyon hálásak volnánk! ;) :) ( ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok közelebb...) Fontos, hogy még tábori tali előt!!!

Kösziii!
Gilg
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268710 Írta: Silima
Halihó, Angwen! :)

Rana: MICSODA??!! :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: Neeee... :( Nagyonnagyonnagyon sajnálom... :(

Panda, ételhozáshoz: sajnos nem visznek. Az viszont érdekelne, hogy ha beruházunk pár kiló gyümölcsre, és a talit eső miatt 1 héttel halasztjuk, akkor mi a szöszt csináljunk a nyakunkra rohadt gyümölccsel? ;)
Ezért könnyű a kekszes csapatoknak... :P
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268709 Írta: Ranamarth (Endóriel)
nos sajna nem mehetek...a szüleim nem engednek...ez van....majd egy év múlva táborban mindenképpen...ez van.... :cry: :cry: :cry: :cry:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268705 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
üdv!
csütörtökön kezdődik a Forostar-Hyarnustar tali. bár eddig nincs túl sok jelentkező. a MI topicunkban jelentkezzen aki akar jönni.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268702 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Gilloth: kár hogy nem jössz. Rana: küldünk szülőbefolyásoló erőt! :wink:

Tábortalis ételosztó szerepünkről: hoznak valakit autóval? Mert őt esetleg megbízhatnánk néhány görögdinnyével. :?:

Még egy kérés: elküldenétek priviben/mailben, hogy mikor van a szülinapotok? (Csak hogy tudjam, mikor írjak a Jókívánságok topikba. :D ) Ha hozzájárultok, csinálnék egy listát és körbeküldeném, és ugyanilyet szövetségesinknek is.
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja #268689 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Családi okok miatt. Keresztelő. Hiányzás sértődést és hasonlókat vonna maga után. :bawling: :cry: (mindenkinek köszönöm.. izé... :ölel:) :oops:

Üdv újra itt, Angwen! Reméljük, tudsz pihenni ;)
Rana, szurk-szurk, hogy el tudj menni!! :bounce:
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #268681 Írta: Kincső
Látom lesz itt elég hely :)
Hozzánk egy Silima már úgy látszik, biztos. :wink:

Üdv újra körünkben, Csapvez(helyettes)ünk! :wink: :hello:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.502 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére