- Köszönetek: 0
Hyarnustar - Beszélgetések
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gil Hugi kár hogy nem jössz semmi képpen sem tudod megoldani?
Rana, drukkolunk! :bounce: :bounce:
[size=9:3oi0ztd8](még nem tudom, hogy mi lesz a megoldás, de ha nem tudok hazajönni, akkor valószínűleg nekem is szükségem lesz egy sarokra, ahol meghúzhatom magam)[/size]
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Gilloth, légyszi gyere!!
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Angwen
- Témaindító
- Nem elérhető
Hát, csak hazakeveredtem végre-valahára.
Fórumon jó ideje nem voltam, úgyhogy nem tudom, hogy láthattatok--valami azt súgja, hogy a bátyám keze, no meg az itthoni gépbeállítás van a dologban...
Jó lenne mindenkit látni tábori talin--Gilloth, ez rád fokozottan vonatkozik! Ilyen esetben legalábbis alapos indoklás kéretik!!!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Panni
- Nem elérhető
[size=9:360vn23r]/me most sikeresen lebetegedett, úgyhogy ha nem gyógyulok meg rohamosan, akkor én is otthon maradok [/size]
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Silima
- Nem elérhető
- gilloth
- Látogató
Kívánom, hogy mindenki érezze jól magát. Hiányzani fogtok...
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Silima
- Nem elérhető
- Panda
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Hyarnustar: gyümölcsök: barack, nektarin, szilva és dinnye a javasolt!
Beszéljétek meg, ki mit hozzon, ne legyen túl sok ugyan olyan.
:cheers:
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
2 személy mindenképpen elfér ágyon, 3. úgy ha a duplaágyon hárman alszanak VAGY hálózsákkal földön. Ha még több jelentkező lenne, további hálózsákos földönalvók jöhetnek, de azrét korlátozott számban mert a bútorokat nem tudjuk hova tenni h. legyen hely
Ja és ha valamely szülőt a pontos cím érdekel h. mégis hol tölti az éjszakát a gyermeke, priviben megadom.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Silima
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
Amúgy nem biztos, h mostanság előkerülök... Ugyanis nemrég kapott a gép egy villámtalálatot és most kicsit francol a gép... Úgyh lehet ebből egy időre szervíz lesz.... Ha lene vmi szálláslehetőség, a 0620/441-76-98 as számon el lehet érni (többnyire...)
Ha nincs semmi, az sem baj.... Pestet ismerem... Jól el lehet ott szórakozni éjjel...
- Kincső
- Nem elérhető
Narbeleth írta:
Kincső (Thilanna) írta: Panni nem engednek el Pestre?
Aug20. mtt-s MesterségekÜnnepe-látogatás (ld. talistopic)
Affene... én holnap megyek...
Sajna én holnap nem érek rá
- Narbeleth
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Panni nem engednek el Pestre?
Affene... én holnap megyek...
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Artemisz
- Nem elérhető
Panni írta: Nini... egy Angwen nénit látok a fórumot böngésző népek között
Én is...
De nem válaszol
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
[size=9:2zvv3bz2]Lőjjetek le, ha mára már sok(k) volt belőlem... [/size]
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Panni
- Nem elérhető
Tudom, láttam a topicot. Perpillanat azért is tövig kell rágnom anyuék fülét, hogy a tábori talira mehessek, úgyhogy sajna erre mos semmi esélyemKincső (Thilanna) írta: Panni nem engednek el Pestre?
Vewy, tudom, sajnos ismerem a postát. Másfél éves aktív levelezésem során, egyetlen egy levelem nem ért célba, de pótolható volt
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vigyázz, Panni, a postán szoktak eltűnni dolgok
- Kincső
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Nem is láttad Apropó népek... aki 20-án nem tud mit kezdeni magával, és van kedve kimozdulni... Dorogon összejön egy mini MTT, csak úgy tengődni... ha van kedvetek hozzá szóljatok (ha már a túrámat az eső elmosta...)Maglor írta: Eltudjuk, hidd el.... Gyönyörű..... 8O
- Maglor
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Szós kendőt nem tudok vállalni, mert nincs elég festékem hozzá ami volt, az is TESCO-s volt, szal a végeredményt el lehet képzelni
- gilloth
- Látogató
Amúgy én msns-en nem voltam de attól még hiányoztok vasárnap óta még jobban........
Panni: én is elképzeltem, de mi járhatott a postás néni fejében? vagy csak nem szoktak kendőt küldeni és meglepődött?
Ki vállalna még SZÓs kendőt? :
- Maglor
- Nem elérhető
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy hiányzik a csapat.... Főleg az msn talik után.... Lehet, h függő vagyok???? hmmm
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Rana: igazán sajnálom *nagyölelééés*
Idhren: jó utat!
Panni: Elképzeltem....
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.