Hyarnustar - Beszélgetések

Több
19 éve 4 hónapja #267904 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: [size=9:3elxv5gp]a csoportképen még mindig hihetetlen fejem van :roll: :P [/size]

Nem csak neked ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267902 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Zsíííííííííír :D
[size=9:1mnc38nm]a csoportképen még mindig hihetetlen fejem van :roll: :P [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267896 Írta: Panni
:D Ez jóóóóóóóóóóóóó :mrgreen:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267895 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Most jó kell legyen!
azér újra:
Mi
Még kell két aláírás rá!
Ranáé és Angwené :(

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267893 Írta: Panni
Nekem is :(
Idhren: ZNK ide vagy oda, vagy megyek szülőstül, vagy sehogy, legaábbis eddig ez a felállás. Remélem előbbi ;)

Én is kreatívkodtam ma, öcsém elment kajáért, és hoz haza akkut, úgyhogy majd kaptok egy fényképet ;)

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267892 Írta: Kincső
Idhren: nekem piros x jön be :(

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja - 19 éve 4 hónapja #267891 Írta: Idhren
Figyuzzatok, mit alkottam: :roll:
Mi :mrgreen:

A talit, már nagyon várom...
Panni, menjen a ZNK? :twisted:

plusz megihletett Silima rajzolás-mániája :) Úgyhogy lerajzoltam, mert magát úgyse fogja... :oops:
Ő ugyan azt mondja, hogy "Ha életben is ilyen lennék, egy
szavam se lehetne." De sztem ha valakit szeretünk, az szebb lesz a szemünkben... Szal nekem (nekünk :D ) ilyen vagy Silima.
(és nem vagy csúnya, apám is mondta, miközbe rajzoltalak :wink: )
Silima

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267882 Írta: Panni
Tegnap anyáméknak elment a lelkesedésük... :roll: Vasárnap regge akarják eldönteni, hogy megyünk-e vagy sem :rmad2: :rmad2: :rmad2: :rmad2: :crazy: :mad2:

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267881 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Msn-re mostanság nem nagyon tudok menni, annyit valaki megtenne, hogy ha majd meglesz a tali pontos időpontja, akkor ír egy SMS-t? Köszi ;)
Egyébként összességében hányan leszünk? :?:
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267856 Írta: Idhren
Aki tud, jöjjön msnre, hogy megbeszéljük a talit!!!

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267843 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Üdv! HV-nek hála már van mIRC-em, pOlorintól kaptam JAVA-t. :) Viszont most legalább egy napig (iszonyú akarati erőfeszítéssel) meg kell állnom, h géphez üljek, mert anya igen orrol a sok netezés miatt. :oops:
Amúgy nagyon hiányoztok! :cry:

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267835 Írta: Kincső
Visszavonatok:
Győr - Keleti
17:50-19:38 (ha vkinek nagyon muszáj hazajönnie)
19:55-21:53
20:10-21:58
21:30-22:53

meg van egy IC 19:24-20:53 de az 915 ft 435 helyett

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267830 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
A program így néz ki, a börötnös- kínzóeszközös kiállítás belépőjét nem tudom, majd ha akarjuk, megkérdezzük ott. Az esküvői menet 6- kor indul.
10-18 óráig vásári forgatag a Széchenyi téren, játszóházak, ötpróba gyermekeknek egész nap, korabeli játékok, hintós városnézés és egyéb meglepetések
11.00 és 16.00 Börtönkultúra a barokk korban tárlatvezetés indul az információs faháztól a ceremóniamester vezetésével a régi Városháza (Rákóczi u. 1.) pincebörtönébe, adomány ellenében.
15.30 A Győri Fúvós Együttes koncertje
17.00 Újra szól a tárogató Kiss Gy. László és zenekara koncertje

Díszes barokk esküvői menet indul a Városház előtti térről, végigvonul Győr belvárosának utcáin (Városház tér, Baross út, Kazinczy út, Bécsi kapu tér, Király utca, Széchenyi tér)

Barokk Esküvő a Széchenyi téren kezdődik az esküvői ceremónia
A XVII. századi magyar szokás szerint örök hűséget fogad egymásnak egy igazi jegyespár – több ezer néző előtt. Fáklyás táncot járnak, aranypénzt szórnak, röptetik a boldogság madarait, a galambokat.
(Esőhelyszín: Bartók Béla Megyei Művelődési Központ, Győr, Czuczor G. u. 17.)
19.30 Barokk Táncház a Kisalföld Táncegyüttes közreműködésével

Nekem úgy tűnik, a Bp- ről 8.05- kor induló vonat lenne a legjobb, ha pl meg akarjuk nézni a börtönt, meg ha már talizunk, maradjunk több ideig. :wink: :)
Ebben az esetben össznépi tali Győrben a pályaudvaron 10- kor?
Győri/ Győrbenjárt népek, majd idegenvezettek minket? :)

Holtak vezére írta: ha Forostarosok is mehetnek akkor én mennék

Ezt is tilossss! :twisted: Mit gondolsz, miért írtam be a forostaros topikba is? :P :D Hozz minél több embert! :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267811 Írta: Panni

gilloth írta: akkor most csak azt sztném kérdezni, hogy van-e már vmi terv, hogy kb mikor kezdődne meg érne véget. Valszleg én Egomból mennék Győrbe vasárnap (hegyeket akarok látni, Gandalf! ;) )
Gondolom, azért lenne jó megbeszélni ha megegyeztünk, mert mindenki mindenhonnan jön vagyis sokfelől és járművet kell nézni. :)
Már alig várom! :)
Eglar: :( (megértem különben, :) csak kár h nem látunk)

Gilloth! Anyámékkal megpróbálom leszervezni, de ha BP-ről jössz egomba Dorogon szvsz leszállhatnál a buszról és mi elvileg el tudunk vinni. Csak még nemtom anyámék hogy tervezik ezt az egészet :roll:

Vagy a másik eset az, hogy mennék veled ;)

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267806 Írta: Kincső
Vonatlehetőségek:

Keleti pu. - Győr
08:05 - 09:50
10:05 - 11:58

a többi IC vagy nagyonlassú vagy nagyonkorai
mikor kezdődik a program?

Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja #267803 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
akkor most csak azt sztném kérdezni, hogy van-e már vmi terv, hogy kb mikor kezdődne meg érne véget. Valszleg én Egomból mennék Győrbe vasárnap (hegyeket akarok látni, Gandalf! ;) )
Gondolom, azért lenne jó megbeszélni ha megegyeztünk, mert mindenki mindenhonnan jön vagyis sokfelől és járművet kell nézni. :)
Már alig várom! :)
Eglar: :( (megértem különben, :) csak kár h nem látunk)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267800 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Én is kérek telepítőfájlt!!!!! :closed: 8O

Győr rúlz!! :up:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267798 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Eglarcarien írta: Van mindkettő. Azért is KELL törölnöm azonnal, mert a két progi rákényszerít...Minimum 10X próbáltam már JAVA-t letölteni, és mindig ez lett a vége. És mindig arra mászott rá a spyware, amit épp letöltöttem. *argh* De ha tudsz egy olyan letöltési helyet, ahol biztonságosan és ingyenesen le lehet szedni, azt nagyon megköszönném... *szépennéz* :roll:

Amúgy farock-zenét hallgatok - de nekem Karesz meg Drizzt előadásában jobban tetszett. :P

próbáltam Neked mIRC telepítőfájlt küldeni de mindig kilépett a hotmail. úgyh ha később sikerül, küldök.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267791 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Győr?! Remek!! Háromszoros vivát!! ;) :)
Vasárnap mikor körülbelül? Mikorra értek be? (Gondolom, a többség Bp. felől jön.)
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267789 Írta: Idhren
Naná, hogy jöhetnek Forostarosok :)
Akkor vasárnap, Győr...
Nekem oké!
Jöjjetek minél többen!!!
(kár hogy nem tudjuk ottalvósra szervezni :( )

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267787 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Panda írta: Jólvan, :) akkor én is szavazok Győrre. Estefelé jövök msn- re, és kitaláljuk mikor menjünk, hol talizzunk, meg ilyenek.
Többiek, gyerteeeek! Gilloth, te pl jössz?

-ettől még meg lehet csinálni a másik verziót is, később.
-ha Forostarosok is mehetnek akkor én mennék :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267786 Írta: Kincső
Sziasztok!
Végre megint van netünk! 8) (A múltkor a vihar kivágta :roll: )
Vissza is olvastam ezt az 5 oldalt :P
Nekem elméletileg jó a vasárnap, de még megkérdezem itthon. :wink: Nagyon jó lenne, mert hiányzik a Csapat meg a tábor felszabadultsága...[size=9:3kts5119](Aprócska kérdés: ha arról van szó, unokatesómat esetleg vihetem? t.i. augusztusban itt van nálunk, és lehet h. nem lenne szerencsés itthon hagyni... de igyekszem megszervezni h. mindenkinek kényelmes legyen. különben 19 éves gimnazista lány, néhányan ismeritek az öccsét, Koppányt tavalyi+tavalyelőtti táborból :wink: )[/size]
Tábori élménybeszit viszont írtam netelvonás alatt (8,5 oldal wordben, és sztem van amit kihagytam), nemsoká megy blogra meg tábortopicba. Tárgyi tévedések javítását köszönettel fogadom. :P
És hordom Szót, bár néha megnéznek a bkv-n :D
Ja és ha előadjátok táborostalin a farockot, fel tudjuk venni! :idea: :wink:
Puszi, grouphug! Gyertek msn-re! :P :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267776 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Jólvan, :) akkor én is szavazok Győrre. Estefelé jövök msn- re, és kitaláljuk mikor menjünk, hol talizzunk, meg ilyenek.
Többiek, gyerteeeek! Gilloth, te pl jössz?
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267767 Írta: Eglarcarien
Hát, akkor jó talit nektek. :roll: Az a helyzet, h én még ide Szhelyre se szervezhetek programot a hétvégére, mert itt lesz mindhárom majdnem-unoköcsim (félreértés ne essék, imádom őket!), és rájuk kell vigyáznom. De lélekben veletek leszek!

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267764 Írta: Panni
Hát, akkor én azt mondom, hogy erősen támogatom a most vasárnapi győri programot, ugyanis megemlítettem anyámnak, hogy lesz ilyen cucc és úgy néz ki, hogy veletek, vagy nélkületek, de én megyek... és akkor már jobb lenne veletek... :roll: [size=9:3s05fybc]Anyámék valami élményfürdőt is akarnak nézni a közelben, de arról majd szépen lebeszélem őket ;) [/size]

Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
19 éve 4 hónapja #267763 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Eglarcarien írta: Amúgy farock-zenét hallgatok - de nekem Karesz meg Drizzt előadásában jobban tetszett.

Nekem is.. meg a fák előadásában :)

PS: mkinek köszönet......... :ölel: nemtom, kifejezni, de értitek ugye??

jó lenne tali...........
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267762 Írta: Idhren

Eglarcarien írta: Amúgy farock-zenét hallgatok - de nekem Karesz meg Drizzt előadásában jobban tetszett. :P

Ja-ja... *nosztalgiázik*
A tali támogatva!
Mindegy hol, csak hamar egyezetek meg, mert aztán utazhatom át az országot :P
Szóval kompromisszum-készségre föl!!!

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267759 Írta: Eglarcarien
Van mindkettő. Azért is KELL törölnöm azonnal, mert a két progi rákényszerít...Minimum 10X próbáltam már JAVA-t letölteni, és mindig ez lett a vége. És mindig arra mászott rá a spyware, amit épp letöltöttem. *argh* De ha tudsz egy olyan letöltési helyet, ahol biztonságosan és ingyenesen le lehet szedni, azt nagyon megköszönném... *szépennéz* :roll:

Amúgy farock-zenét hallgatok - de nekem Karesz meg Drizzt előadásában jobban tetszett. :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267752 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Eglarcarien írta: Nővérkém: Köszi :)

Csapattaliból nem tudom, mi lesz, chatelni viszont nem tudok. :( Nincs mIRC-em. :( ([size=9:3vtx1k5t]biztonságos letöltést meg még nem találtam; sajna lejön vele a Spyware nevezetű vírusaranyosság, bármi ilyet töltök le, SZÓval azonnal törölhetem is...)[/size]

A chathez nem kell mirc. elég a JAVA.
A spyware-k ellen pedig van antispyware program vagy tűzfal.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 4 hónapja #267746 Írta: Eglarcarien
Nővérkém: Köszi :)

Csapattaliból nem tudom, mi lesz, chatelni viszont nem tudok. :( Nincs mIRC-em. :( ([size=9:3ptb2bqe]biztonságos letöltést meg még nem találtam; sajna lejön vele a Spyware nevezetű vírusaranyosság, bármi ilyet töltök le, SZÓval azonnal törölhetem is...)[/size]

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.512 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére