- Köszönetek: 0
Hyarnustar - Beszélgetések
- Silima
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Üdv forostaros szövetségeseinknek itt is!
Maglor, másold be az aláírásod helyére, amit Gilg írt, majd töröld ki belőle azt a szóközt.
Jól fogunk mutatni így nagy tömegben nyulakkal...
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
ja amúgy én most majd 2 hétig nme leszek gépközelben,mert nincs egy működő sem a házban a festés miatt...egyébként teljesen narancssárga lesz a szobám:)))))
S kíméli kérges lábait,
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Kincső
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: a következőt másold be az aláíráshoz, csak az [img] mögül, töröld ki a szóközt. ;) [img]http://img.tar.hu/gilgolwen/size1/14396164.jpg[/img]
Azért nem tudtad megnyitni, ha rámentél a linkre, mert a jpg után nem volt szóköz
- Maglor
- Nem elérhető
Mert én rámentem a hivatkozásra, de nem nyitotta meg... Vagyis kiírt egy frappáns hibaüzenetet... nyüfff
A SZó legyen veled!!!!!
- Kincső
- Nem elérhető
- Mi történik azzal, aki pofázik?
- Vizes lesz az arca...
Gandalf: nálam nincs, sőt már az enyém is tartalék deha mégis meglesz az eredeti akkor nekedadom...
Különben asszem talán Rohin kérte az Andustar-féle napnyugtás-vers szövegét, de mivel nem emlékszem pontyosan ki volt, beteszem ide:
Patiszon az Andustarosoknál írta: Napnyugtató
A Napnyugtát dicsérni most jöjjél
Jövök hát
A Nap vár
Ő nyugszik már
Napnyugtát dicsér most minden élő
Nyugszik már
Az ég sötét
S az ének száll
Dicsérd a valák nagyságát
Mint a Nap ragyogását
A Fény süt át a hegy csúcsán
Csak énekelj
És ünnepelj
Aman felé
A Tűz ellobbanó lángját
Táplálnám, őrizném
A Fényt mely messzi útra hív
Úgy félteném és védeném, míg élek én.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Silima
- Nem elérhető
Panni: a gyertya bűvöltségét már hallottam másoktól is.... Lehet benne valami...
- Panni
- Nem elérhető
És én is örülök, hogy megírtad amit nem akartál elmondani gyertyás beszélgetésnél. Érdekes módon, amikor a gyertyáért nyúltam akkor még teljesen mást akartam mondani, ,mint amit gyertyával a kezemben mondtam.... Fura az a gyertya... biztos megbűvölték
Rana lányom, DRRRRAAAAAAAAAKULAAAAAAAAA!!!!!!4 Ügyes vagy Te, csak ügyesen titkolod
Többi csapat... hm... Rulz!
Gilloth, nem is nyafogtál!!! Én olyannak szeretlek, amilyen vagy :ölelés:
Silima, fel a fejjel, akkor biztos látjuk még egymást! Györ nincs olyan messze...
Estel megelőzött msn-en, de azért még beírom: Nem mondom, hogy ne sírjatok, mert nem minden könny keserű...
És most vegyétek úgy, hogy nagyonnagyonnagyon meg vagytok ölelve
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Silima
- Nem elérhető
Sztem jól áll nekem a zöld nyúl...
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
a következőt másold be az aláíráshoz, csak az [img] mögül, töröld ki a szóközt. ;) [img]http://img.tar.hu/gilgolwen/size1/14396164.jpg[/img]
- Silima
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Silima: Szőlő, ribizli, egyre megy... [size=9:7vuou98a]( a ribizlibor is fincsi )[/size] Toma epernek nézte
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Valamint elvileg mindenkinek elküldtem email-ben a telefonszámokat és email/msn címeket. Ha valamit félregépeltem, vagy nem érkezett meg az email akkor azt jelezzétek és kijavítom ill. küldöm mégegyszer.
Rana: biztos voltam benne, hogy sikerül Gratulálok, ügyi vagy! :hello: :öleléééés:
Egy jótanács mindenkinek: Persze nekem is veszettül hiányoztok, és ha lehetne, már most indulnék vissza közétek, de ha úgy kezelitek elválást mint jómagam, akkor könnyebb: az ott szerzett emlékekből "táplálkozom"
ééééés végül találtam valamit:
Samu verse a trollról
A kövön ül Troll egyedül,
Vén csontot csócsál étkeül;
Sok év alatt lett csupasz e falat,
Nehéz volt húst szerezni.
Lesni! Messzi!
Barlangján így bújt szál egyedül,
Bajos volt húst szerezni.
Akkor Toma jött, s a föld döngött;
Szólt Trollhoz: "Hé, ez mi az ördög?
Tim bácsikám sípcsontja tán?
Mért nincs a föld alatt lent?
Az rend! Az szent!
Tim ezen meg a párján odöngött,
Helye ott van a föld alatt lent!"
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- gilloth
- Látogató
Semmire se engednek el?
Nagyon köszi a türelmedet az íjászkodásnál!! :ölel:
Silma: :reölel: hiányoznak a bezélgetéseink!!! :' (
argh.. szülők... jó, szeretnek, de akkor is......
- Silima
- Nem elérhető
Mi az, hogy egy év elteltével? 8O Nem létezik... ugye?! 8O
Velem is közölték, hogy ne nyafogjak, menjek és takarítsam ki a garázst, a munka szokott használni... Hát használt is...
Gilloth: :öleléééés:
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
nagyon hiányoztok és belegondolni is szörnyű,hogy talán csak egy év elteltével találkozhatunk újra....nagyon sok idő,ráadásul az msn-em sem műxik kb még 2-3 hétig....
Gilg...nagyon örülök,hogy személyesen is megismerhettelek,akárcsak a többi "újat"....és nagyon jó,hogy ezt leírtad...számomra egyébként furcsa volt,hogy annyiszor felszólaltam a gyertyás beszélgetésen....ha akkor nem jövünk fel a rétről,nem hiszem hogy mégegyszer megszólalok aznap....ugyanis rögtön elsírtam magam és nehéz volt minden Szó...
itthon rémes a helyzet...tudjátok nálunk most festenek ezért nagy a felfordulás....a szüleim nincsenek türelemmel felém és ha szeretnék egy kicsit nosztalgiázni,mindjárt rámkiabálnak,hogy "menj segíteni pakolni..." vagy,hogy "nincs mőás dolgod?!"....és ilyenkor annyira fáj....minden időt próbálok a neten tölteni,de nem tehetem sokáig....
na mind1...ez van....a lényeg,hogy hiányoztok és fáj ez az űr a szívemben...
u.i.:kircsi,kint van a többi topic is!!!!!!!!
S kíméli kérges lábait,
- Kincső
- Nem elérhető
Silima írta: Kincső: muszáj?! 8O [/size]
Te mondtad hogy hiányzik...
Amúgy nem.
- gilloth
- Látogató
- Silima
- Nem elérhető
Legalább Szót nem látta, mert megjegyezte volna, hogy a nyúl nem zöld...
A fő, hogy mi értjük!
Olyan messze vagyok tőletek! Szörnyűség... :bawling:
Gilg: jó, hogy beírtad, amit írtál. Én még írásban sem tudom ennyire összeszedni a gondolataimat, nemhogy SZÓban...
Kincső: muszáj?! 8O
Maglor: Szó karkötő nélkül is teljes és egész... Nem szükséges neki a pompa ahhoz, hogy éreztesse a hatalmát...
[size=9:2clm1gyo]Más: Az öcsém ma reggel csak úgy megvakarta a hátam, és nem értette, mi bajom, miért nyüffögök... [/size]
- Kincső
- Nem elérhető
a bkv-n viszont megnéztek rendesen
[size=9:78vjg459](Megjegyzés, nálunk érthető okokból a család toleránsabb, csak rögtön vasárnap este visszarángattak a földre az itthoni gondok node hagyjuk. az sem lenne fer, ha mindig elmenekülné(n)k előlük Közétek/Fortiriosba/mttbe...)[/size]
Kis sztori: tegnap kinyitom a hűtőt, és felvisítok: "itt van Wilsonnak egy távoli rokona!!!" (alias sárgadinnye )
Panda, várjuk a kifejtést... (a hsz-elszállás ellen pedig a jobbklikk-összeskijelölése-másolás hasznos a legtöbb esetben... kivéve amikor hirtelen száll el)
Gilg, én örülök, hogy beírtad, meg annak is, amit írtál! A címlista meg jöhet mailben!
Silima, tartsunk rituális tejfölöskenyér-evést?...
:ölel:
Gilloth, nem nyafogtál, most nyafogsz azzal h. folyton ezt mondod
Gandalf: Ungabunga! :bounce:
Maglor: Szó sem vigasztal?...
:ölel mindenkit külön-külön és egyszerre is:
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Ma délelőtt beszéltem a nővéremmel msn-en (kamera és mikrofon segítségével), aki jelenleg Hollandiában van, és azt mondta, hogy látsziik rajtam hogy mennyire jól éreztem magam...
A tábor minden várakozásomat felül múlta. Csodálatos élményekkel lettem gazdagabb. Itthon egyszer próbáltam meg elmesélni, hogy mi volt, hogy volt, de távolról sem tudtam olyan módon előadni, mint az valójában történt (annak ellenére, hogy minden nap leírtam az aznap történteket). Szóban nem lehet átadni mindezt, aki kimarad belőle, annak fogalma sem lehet róla. Egymástól életvitelben, stílusban stb. nagyon különböző emberek találkoznak és élnek együtt egy rövid ideig, akik e Társaság nélkül soha nem találkoznának, nem keresnék egymás társaságát, és nem csupán együtt élnek, hanem jól érzik magukat, elfogadják egymást minden jó és rossz tulajdonságaikkal együtt. A korkülönbségről nem is szólva. A legfiatalabbaktól a legidősebbekig minden korosztály képviselteti magát, mégis amikor ott ül az ember köztetek, megfeledkezik erről kortalanná válik mindenki. A tábornak köszönhetően csodálatos embereket ismerhettem meg, had idézzem Pandát, amikor rátok nézek valami különleges dolog csugárzik a tekintetetekből, amivel még nem találkoztam soha. Köztetek megtanulja az ember elfogadni önmagát, és ezáltal másokat. Különös, eddig nem tapasztalt nyugalom, és boldogság töltött el, amikor a réten a csillagok alatt, a gyertya fényénél halgattalak benneteket, és könnyek szöktek a szemembe és az óta is valahányszor csak visszagondolok rá. Szeretném megköszönni mindezt, nagyon hálás vagyok, több lettem általatok. Örülök, hogy a csapat tagja lehettem és annak hogy olyan ember a csapatunk feje, mint Angwen. Nem értettem, hogy miért mondtad azt a réten, hogy bánt, hogy nem tudtál olyan csapat vezető lenni mint, amilyen szerettél volna, szerintem nálad jobbat nem kívánhattunk volna. Még ha nem is a miénk volt a legjobb előadás, vagy a legötletesebb ébresztő, akkor is elfogultság nélkül merem állítani, hogy a mi csapatunk volt a legjobb.
Mindezt nem tudtam volna elmondani, ott a gyertya fényénél bőgés nélkül.
Nagyon köszönök Nektek mégegyszer mindent!
- gilloth
- Látogató
Bárcsak kevesebbet nyafogtam és többet adtam volna Nektek!! :bawling:
És naná hogy itt se értik meg. (család)
Anyám: ugye nem akarsz abban a nyulas izében a városban mászkálni?
én: argh!!
SZURK-SZURK Rana, Gandalf és Artemisz!! :bounce:
Panda..... :hug:
- Maglor
- Nem elérhető
És segít, ha hívjátok!!!!
Amúgy még mindig naggyon jó az ágyban.....
Egyébként itt ül mellettem.... és figyel... immár kupak nélkül...
Ja, sajna meg lesz fosztva egyik ékétől.... ugyanis a karkötő rajta Nodlee-é....
De puszil mindenkit! Főleg azokat, akiknél egy kis időt is töltött! (Az elrablóit iis!!!!!)
- Artemisz
- Nem elérhető
Soksik, Gandalf! :bounce:
Panda, fel a buksival, majd beszéljünk!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.