- Köszönetek: 0
Hyarnustar - Beszélgetések
- Panni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Várom a jelentkezőket
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Angwen
- Témaindító
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Silima
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: hát én is elviszem a furulyám,bár az nem fog olyan nagy érdeklődést kelteni...
Miért ne? Hátha csinálunk vmi előadást, amihez kell. :jelentőségteljesenmeregetiaszemét:
Dobja nincs valakinek? Az naggyon jó hangulatot tud csinálni, úgy vettem észre... Dumm-dumm, mi a szösz...
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Silima
- Nem elérhető
Mindegy, van egy köteg kottám, abból lehet puskázni...
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Silima
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: Már említettem a gitárt ... elhozzam/vigyem magammal? Bár nem tudom, hogy mennyi csomagom lesz, és lehet hogy elő sem merném venni egyáltalán nem tudok játszani rajta (najó, egy-két dallamot, de biztosan nem úgy ahogy kellene )
Júj hozd el légyszíííííííí :csizmáskandúrszemek:
S kíméli kérges lábait,
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Silima
- Nem elérhető
Maglor írta: Nazgulnéniiiiiiii, te most azt akarod, hogy hozam el a zöld plüssnyulamat, amivel alszom?
Nyugi, nekem lesz egy 14éves plüss Kisvakondom
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Angwen írta: Oké, emberek, kiadom az utasítást: mindenki hozzon magával egy kedvenc tárgyat! (Persze lehet fiktív/szimbolikus is. )
Oké, hozom a kispárnámat
meg majd még kerítek mellé valamit
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Angwen
- Témaindító
- Nem elérhető
Ugyan már! Azt ne mondd, hogy egész Númenor földjéről nincs semmi,Maglor írta: Miiiiiiiiiiiit? Miiiiiineeeeeeeeeeeeeek?
amit hiányolnál a messzi Középföldén?
Igen, lehet többet is hozni, de ne foglaljon el azért nagyon sok helyet, és legyen köztük egy kiemelt kedvenc (amit mindenképp magaddal hoznál, ha teszem azt, helyhiány miatt választanod kéne egyet az összes közül).
- Silima
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Maglor
- Nem elérhető
- Angwen
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Silima
- Nem elérhető
Szóval erről ennyit.
Komolyra fordítva a szót: beő.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
ó,hogy csak így megy...nincs lovad de szerzel..akkor légyszí mindenkinek egyet-egyet,hiszen senkinek nem ártana szerintem:)Silima írta:
Narbeleth írta: Hohó! Kedvenc tárgy gyanánt vmi közlekedési eszközt kéne hoznom, ha tényleg komolyan gondoltátok a "túrázzunk sokat" felkiáltást...
Úgymint ló? :bill1: :reménykedik:
[size=9:viuv69f6]Nem mintha lenne lovam, de szerzek... [/size]
S kíméli kérges lábait,
- Silima
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Hohó! Kedvenc tárgy gyanánt vmi közlekedési eszközt kéne hoznom, ha tényleg komolyan gondoltátok a "túrázzunk sokat" felkiáltást...
Úgymint ló? :bill1: :reménykedik:
[size=9:3ed5nywv]Nem mintha lenne lovam, de szerzek... [/size]
- Panni
- Nem elérhető
Narbeleth írta:
Ranamarth (Endóriel) írta: neeem...Erendis is megmondta,hogy Númenor szépségét,ajándékát ott kell élvezni ahol van... Én inkább kedvenc eszközöm,az íjam viszem...elvégre,mint númenori én is azzal bánok a legjobban
Hohó! Kedvenc tárgy gyanánt vmi közlekedési eszközt kéne hoznom, ha tényleg komolyan gondoltátok a "túrázzunk sokat" felkiáltást...
Én igénylem a járókeretet Angwen!
Amúgy jól érzékelem h csak nekem nem sikerült még bemutatkozni?
[size=9:28iafwiv](Mentegetőzéként a profilomnál van néhány mondat...)[/size]
Elég sokan nem mutatkoztak még be, ha megnézed a csapat listáját. De lehet, hogy csak nem jutnak nethez a népek vagy csak lusták [size=9:28iafwiv]Igaz Estel?[/size]
- Narbeleth
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: neeem...Erendis is megmondta,hogy Númenor szépségét,ajándékát ott kell élvezni ahol van... Én inkább kedvenc eszközöm,az íjam viszem...elvégre,mint númenori én is azzal bánok a legjobban
Hohó! Kedvenc tárgy gyanánt vmi közlekedési eszközt kéne hoznom, ha tényleg komolyan gondoltátok a "túrázzunk sokat" felkiáltást...
Én igénylem a járókeretet Angwen!
Amúgy jól érzékelem h csak nekem nem sikerült még bemutatkozni?
[size=9:30ca26ry](Mentegetőzéként a profilomnál van néhány mondat...)[/size]
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Silima
- Nem elérhető
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Angwen írta: Erendis, hah! Érti is ő egy kalandozó szívét! Hisz még a saját férjét sem értette meg! De igazad van: Középföldén is találunk majd szép fákat!
Aldarion szerint hatalmasabb és szebb erdőket és fákat mint Númenor szigetén, de Erendis hajthatatlan volt..
- Angwen
- Témaindító
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Most délután elolvastam a Gyűrű kereséséből az idetartozó részt. Eddig sajnos nem volt meg ez a könyv (pontosabban most sincs, csak az Aldarion és Erendis c. rész). A könyvet már kerestem többször is Győrben, de nem találtam meg sehol. Vidékiként csak ezért nem utazom fel Pestre viszont már régóta szeretném elolvasni
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.