- Köszönetek: 0
MTT Nyári Tábor 2006
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa
- Melian
- Nem elérhető
Ne aggódj, mindenki azzal alszik, akivel akar. Ez eddig minden táborban így volt.Shaman/mecsi írta: A faházas alvás ki van osztva vagy mindenki azzal alszik akivel akar? (vagyislakik)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- **Shaman**
- Nem elérhető
A faházas alvás ki van osztva vagy mindenki azzal alszik akivel akar? (vagyislakik)
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- brokkoli
- Nem elérhető
kriszana írta: Nudli neked a kriszta@nodlee.hu - ra, merthogy azt adtad meg a jellapodon. De most elküldöm akkor a maradéknudlisra is
aha, csakhogy az nem úgy néz ki, hogy nodlee.hu, hanem úgy, hogy nudlee.hu (:
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
eredetileg arra ment : )Shaman/mecsi írta: nekem már nem él a whitepowerkkk@freemail.hu címem. Kérhetem valami ellenszolgáltatás ellenében, hogy a manurasa@freemail.hu -ra küldjétek el.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- kriszana
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Én nem kaptam második táboros levelet!! Emilcímem: noli3018 'kukac' gmail.com
Nóli, neked erre a címre küldtem el tegnap, ma újra.
brokkoli írta: Nemtudom hova írtál... M?köd? mailcím: maradeknudli@yahoo.com
Nudli neked a kriszta@nodlee.hu - ra, merthogy azt adtad meg a jellapodon. De most elküldöm akkor a maradéknudlisra is
Noredhel te a moricilde@vipmail.hu címet adtad meg a jellapodon, odament a 2. levél is.Noredhel Fëaril írta: elenrussa@vipmail.hu. És emlékeim szerint ez is vót. :?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- fqqdk
- Nem elérhető
na te csak meg se szólalj...Artemisz (Erenya) írta:
Te piszok mázlistaFelagund írta:
Aaaaaahhh!Jelentkezési lap írta: Az Algoritmus a ******* követei közé sorolt be téged
All praises for the Holy Algorythm!!!
:leborul:
OFF.OFF
code a rat the monster on doom in it
- brokkoli
- Nem elérhető
kriszana írta: Jelentem 5 perccel ezel?tt elment mindenkinek a 2. táboros levél a jelentkezési lapon megadott e-mail címre!
Akinek a címér?l kapásból visszajött:
Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand
ha a felsorolt elemek szeretnének 2. levelet kapni, írjanak egy müködö ímélcímet
Nemtudom hova írtál... M?köd? mailcím: maradeknudli@yahoo.com
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Artemisz
- Nem elérhető
Felagund írta:
Jelentkezési lap írta: Az Algoritmus a ******* követei közé sorolt be téged
Aaaaaahhh!
Te piszok mázlista
OFF.OFF
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Jelentkezési lap írta: Az Algoritmus a ******* követei közé sorolt be téged
Aaaaaahhh!
Our knees do not bend easily
- kriszana
- Nem elérhető
gillz írta:
kriszana írta: Jelentem 5 perccel ezel?tt elment mindenkinek a 2. táboros levél a jelentkezési lapon megadott e-mail címre!
Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand
ha a felsorolt elemek szeretnének 2. levelet kapni, írjanak egy müködö ímélcímet
nekem rossz levél jött ki, vagyis a kerettörténetünk másik csapaté. gondoltam, szólok...
én vagyok a hunyó
hajnali 3-kor csináltam, elismerem, akkor már nem voltam a helyzet magaslatán.
(a legszebb az egészben, hogy nem csak neked ment ki rosszul, hanem az egész csapatodnak, mert egybe küldtem...)
köszönöm, hogy szóltál.
Máris küldöm a jó verziót.
- gillz
- Nem elérhető
Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand
nekem rossz levél jött ki, vagyis a kerettörténetünk másik csapaté. gondoltam, szólok...
need more brainz. yourz. now.
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Yavanna Kementári
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- kriszana
- Nem elérhető
Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand
- **Shaman**
- Nem elérhető
na majd meglátom:P
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Shaman/mecsi írta: Akkor nem szakítom meg.
Hát, ne is, mertkülönbehúdemilesz... :nono:
Our knees do not bend easily
- **Shaman**
- Nem elérhető
Akkor nem szakítom meg.
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- kriszana
- Nem elérhető
14-én kezdodik, Rion.Rion Pendragon írta: A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.
A látogató nap a tábor elsö vasárnapján lesz, tehát július 16-án.
HÜ? én aszittem, hogy 17-én kezd?dik a tábor
Basszus Mecsi.Shaman/mecsi írta: Meg lehet szakítani a táborozás idejét? Komolyan kérdezem. Pl elmegyek 2 napra, vagy kés?bb jövök, vagy ilyenek?
Nem lehet.
Igen, idoközben Minerva be lett osztva egy másik ember helyére, aki az utolsó pillanatban mondta vissza.Panni írta:
8O a csoportoknál lévö lista szerint Minerva be van sorolva a szürkerév követei közékriszana írta: Minerva, mivel te utólag jelentkeztél, még nem vagy csapatba sorolva, ezt a tábor elso napján fogjuk megtenni - eloreláthatólag.
Rabyn, köszi. Amy-t kiveszem. Nem tudom, miért maradt még benne.Rabyn írta: Kriszana: Én ugy tudom Any nem jön táborba! írt is levelet és elvileg kapott is rá választ, hogy oké. Gondoltam szólok:)
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
HÜ? én aszittem, hogy 17-én kezd?dik a tábor
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Panni
- Nem elérhető
8O a csoportoknál lévö lista szerint Minerva be van sorolva a szürkerév követei közékriszana írta: Minerva, mivel te utólag jelentkeztél, még nem vagy csapatba sorolva, ezt a tábor elso napján fogjuk megtenni - eloreláthatólag.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- kriszana
- Nem elérhető
Privátban válaszolokRyana írta:
kriszana írta: A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.
És legkésöbb a holnapi nap folyamán mindenkihez eljuttatom e-mailben a második táboros levelet.
H?? ezt lehet elfelejtettem írni de az én problémám az h nem a látogatónapon érnek oda, hanem 21-22-e körül.
- Ryana
- Nem elérhető
kriszana írta: A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.
És legkésöbb a holnapi nap folyamán mindenkihez eljuttatom e-mailben a második táboros levelet.
H?? ezt lehet elfelejtettem írni de az én problémám az h nem a látogatónapon érnek oda, hanem 21-22-e körül.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- kriszana
- Nem elérhető
Ryana írta: Nekem másik kérdésem van. Van ez a látogatónap, amikor lejöhetnek azok, akik akarnának jönni de nem jött össze nekik, de mtt-sek (vagy ahhoz közelítenek). Nekem viszont van 2 szülejem, akik szintén "meg szeretnének látogatni", mert pont ott fognak biciklizni a Mátrában (halandó szokás, épp ezért aggódom). És ha már arra, örülnének ha benézhetnének, mégis h 2 gyermekük hol s miként tölti a tábort. Azért gondoltam h külön elbírálás alá eshetnének esetleg, mert miután ittak kicsit, adtak egy puszit, esetleg hoztak csokit (hamár hobbit leszek), tovább is állnának, és már mennének is tovább egy negyed-félórás pihi után. Nem tudom, megoldható-e, vagy nagyon megtörné a keretjátékot és igazságtalanság lenne a többi táborozóval szemben? Szeretnék kérni vmi illetékes választ.
A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.
- Ryana
- Nem elérhető
Rabyn írta: Nekem egy olyan kéne, hogy: Akik lejönnének látogatni hogyan tudak lejönni? (ha esetleg jön valaki kocsival szóljon léééci fontos lenne nagyon!!)
Illetve, hogy MI melyik vonattal megyünk és honnan és mibe fáj a vonatjegy!
NEM jöv?héten csütörötkön szeretném megtudni ezeket az infókat! Köszi: )
9:15 keleti, jegy kb 300, nemtom pontosan, a levélben van.
Nekem másik kérdésem van. Van ez a látogatónap, amikor lejöhetnek azok, akik akarnának jönni de nem jött össze nekik, de mtt-sek (vagy ahhoz közelítenek). Nekem viszont van 2 szülejem, akik szintén "meg szeretnének látogatni", mert pont ott fognak biciklizni a Mátrában (halandó szokás, épp ezért aggódom). És ha már arra, örülnének ha benézhetnének, mégis h 2 gyermekük hol s miként tölti a tábort. Azért gondoltam h külön elbírálás alá eshetnének esetleg, mert miután ittak kicsit, adtak egy puszit, esetleg hoztak csokit (hamár hobbit leszek), tovább is állnának, és már mennének is tovább egy negyed-félórás pihi után. Nem tudom, megoldható-e, vagy nagyon megtörné a keretjátékot és igazságtalanság lenne a többi táborozóval szemben? Szeretnék kérni vmi illetékes választ.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- kriszana
- Nem elérhető
Végre megnyíltak a várva-várt csapattopikok, bocsánat a késésért, ez a szerver-költözés nem volt túl szerencsés másfél héttel a tábor elott.
Tehát jelen pillanatban mindenki, aki regisztrálva van a fórumon, és a jelentkezési lapján feltüntette helyesen a nick nevét, most be van sorolva valamelyik csapatba, kivéve az alábbi emberkéket:
Gondor követei
Görgey Anna (anNamarië)
Hobbitok követei
Helyettes csapatvezet?: Kiss Kincs? (Kincs?)
Szürkerév követei
Buzás Csilla (Pici Hobbit)
ok ugyanis vagy nevet változtattak, vagy mást adtak meg a jelentkezési lapon.
Kincso, téged valószínüleg a hosszú ö betu hiánya miatt nem tudlak fölvenni. Megoldást jelentene, ha ideiglenesen átírnád a neved 'Kincso (Thilanna)' -re. Szólj, ha kész, és akkor azonnal fölveszlek.
Ha valaki mégis kimaradt, pedig jelentkezett, sikítson.
Minerva, mivel te utólag jelentkeztél, még nem vagy csapatba sorolva, ezt a tábor elso napján fogjuk megtenni - eloreláthatólag.
Ha kérdés van, írjatok, vagy hívjatok.
A telefonszámom megváltozott idoközben. Az új szám: 06-70/3344410
(Egy ideig még a régi is él)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.