MTT Nyári Tábor 2006

Több
18 éve 4 hónapja #296269 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
A 2. levélben nem szerepelt, hogy meg kell el?re vennünk a vonatjegyeket vagy sem. Szóval meg kell vennünk el?re? :D

Brisa
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296267 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Shaman/mecsi írta: A faházas alvás ki van osztva vagy mindenki azzal alszik akivel akar? (vagyislakik)

Ne aggódj, mindenki azzal alszik, akivel akar. Ez eddig minden táborban így volt.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296256 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
kriszana: Igen kés?bb láttam. Köszönöm!

A faházas alvás ki van osztva vagy mindenki azzal alszik akivel akar? (vagyislakik)

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296252 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

kriszana írta: Nudli neked a kriszta@nodlee.hu - ra, merthogy azt adtad meg a jellapodon. De most elküldöm akkor a maradéknudlisra is

aha, csakhogy az nem úgy néz ki, hogy nodlee.hu, hanem úgy, hogy nudlee.hu (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296251 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Shaman/mecsi írta: nekem már nem él a whitepowerkkk@freemail.hu címem. Kérhetem valami ellenszolgáltatás ellenében, hogy a manurasa@freemail.hu -ra küldjétek el.

eredetileg arra ment : )

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296250 Írta: kriszana

Nóli i linantea írta: Én nem kaptam második táboros levelet!! Emilcímem: noli3018 'kukac' gmail.com

Nóli, neked erre a címre küldtem el tegnap, ma újra.

brokkoli írta: Nemtudom hova írtál... M?köd? mailcím: maradeknudli@yahoo.com

Nudli neked a kriszta@nodlee.hu - ra, merthogy azt adtad meg a jellapodon. De most elküldöm akkor a maradéknudlisra is

Noredhel Fëaril írta: elenrussa@vipmail.hu. És emlékeim szerint ez is vót. :?

Noredhel te a moricilde@vipmail.hu címet adtad meg a jellapodon, odament a 2. levél is.

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja - 17 éve 3 hónapja #296243 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Én nem kaptam második táboros levelet!! Emilcímem: noli3018'kukac'gmail.com

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296220 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Artemisz (Erenya) írta:

Felagund írta:

Jelentkezési lap írta: Az Algoritmus a ******* követei közé sorolt be téged

Aaaaaahhh!
All praises for the Holy Algorythm!!!
:leborul:

Te piszok mázlista
OFF.OFF

na te csak meg se szólalj...

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296215 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

kriszana írta: Jelentem 5 perccel ezel?tt elment mindenkinek a 2. táboros levél a jelentkezési lapon megadott e-mail címre!

Akinek a címér?l kapásból visszajött:
Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand

ha a felsorolt elemek szeretnének 2. levelet kapni, írjanak egy müködö ímélcímet

Nemtudom hova írtál... M?köd? mailcím: maradeknudli@yahoo.com

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296158 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Felagund írta:

Aaaaaahhh!

Te piszok mázlista

OFF.OFF

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296138 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
elenrussa@vipmail.hu . És emlékeim szerint ez is vót. :?

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296127 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Aaaaaahhh!

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296111 Írta: kriszana

gillz írta:

kriszana írta: Jelentem 5 perccel ezel?tt elment mindenkinek a 2. táboros levél a jelentkezési lapon megadott e-mail címre!

Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand

ha a felsorolt elemek szeretnének 2. levelet kapni, írjanak egy müködö ímélcímet

nekem rossz levél jött ki, vagyis a kerettörténetünk másik csapaté. gondoltam, szólok...

én vagyok a hunyó
hajnali 3-kor csináltam, elismerem, akkor már nem voltam a helyzet magaslatán.
(a legszebb az egészben, hogy nem csak neked ment ki rosszul, hanem az egész csapatodnak, mert egybe küldtem...)

köszönöm, hogy szóltál.

Máris küldöm a jó verziót.

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296108 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand

nekem rossz levél jött ki, vagyis a kerettörténetünk másik csapaté. gondoltam, szólok...

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296102 Írta: **Shaman**
nekem már nem él a whitepowerkkk@freemail.hu címem. Kérhetem valami ellenszolgáltatás ellenében, hogy a manurasa@freemail.hu -ra küldjétek el.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296099 Írta: Yavanna Kementári
Yavanna Kementári válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
hogyha valaki nem tud 14 orakor (amikor a level szerint a tabori programok elkezdödnek) a taborban lenni, mert csak kesöbb er oda, akkor kell külön szolnia?
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja - 18 éve 4 hónapja #296098 Írta: kriszana
Jelentem 5 perccel ezel?tt elment mindenkinek a 2. táboros levél a jelentkezési lapon megadott e-mail címre!

Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296090 Írta: **Shaman**
akkor most tíz napig nem lesz babusgatás ?????? Hááááááááááááááát
na majd meglátom:P

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296084 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Shaman/mecsi írta: Akkor nem szakítom meg. :)

Hát, ne is, mertkülönbehúdemilesz... :nono:

:mrgreen:

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296062 Írta: **Shaman**
Köszön a gyors választ Kriszana , Nagyasszonyunk! :)

Akkor nem szakítom meg. :)

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296053 Írta: kriszana

Rion Pendragon írta: A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.
A látogató nap a tábor elsö vasárnapján lesz, tehát július 16-án.

HÜ? én aszittem, hogy 17-én kezd?dik a tábor :oops:

14-én kezdodik, Rion.

Shaman/mecsi írta: Meg lehet szakítani a táborozás idejét? Komolyan kérdezem. Pl elmegyek 2 napra, vagy kés?bb jövök, vagy ilyenek?

Basszus Mecsi.
Nem lehet.

Panni írta:

kriszana írta: Minerva, mivel te utólag jelentkeztél, még nem vagy csapatba sorolva, ezt a tábor elso napján fogjuk megtenni - eloreláthatólag.

8O a csoportoknál lévö lista szerint Minerva be van sorolva a szürkerév követei közé

Igen, idoközben Minerva be lett osztva egy másik ember helyére, aki az utolsó pillanatban mondta vissza.

Rabyn írta: Kriszana: Én ugy tudom Any nem jön táborba! írt is levelet és elvileg kapott is rá választ, hogy oké. Gondoltam szólok:)

Rabyn, köszi. Amy-t kiveszem. Nem tudom, miért maradt még benne.

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296050 Írta: **Shaman**
Meg lehet szakítani a táborozás idejét? Komolyan kérdezem. Pl elmegyek 2 napra, vagy kés?bb jövök, vagy ilyenek?

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296048 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.

HÜ? én aszittem, hogy 17-én kezd?dik a tábor :oops:
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296042 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006
Kriszana: Én ugy tudom Any nem jön táborba! írt is levelet és elvileg kapott is rá választ, hogy oké. Gondoltam szólok:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja - 18 éve 4 hónapja #296025 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

kriszana írta: Minerva, mivel te utólag jelentkeztél, még nem vagy csapatba sorolva, ezt a tábor elso napján fogjuk megtenni - eloreláthatólag.

8O a csoportoknál lévö lista szerint Minerva be van sorolva a szürkerév követei közé

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296008 Írta: kriszana

Ryana írta:

kriszana írta: A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.

És legkésöbb a holnapi nap folyamán mindenkihez eljuttatom e-mailben a második táboros levelet.

H?? ezt lehet elfelejtettem írni de az én problémám az h nem a látogatónapon érnek oda, hanem 21-22-e körül.

Privátban válaszolok

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296005 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

kriszana írta: A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.

És legkésöbb a holnapi nap folyamán mindenkihez eljuttatom e-mailben a második táboros levelet.

H?? ezt lehet elfelejtettem írni de az én problémám az h nem a látogatónapon érnek oda, hanem 21-22-e körül.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja - 18 éve 4 hónapja #296003 Írta: kriszana

Ryana írta: Nekem másik kérdésem van. Van ez a látogatónap, amikor lejöhetnek azok, akik akarnának jönni de nem jött össze nekik, de mtt-sek (vagy ahhoz közelítenek). Nekem viszont van 2 szülejem, akik szintén "meg szeretnének látogatni", mert pont ott fognak biciklizni a Mátrában (halandó szokás, épp ezért aggódom). És ha már arra, örülnének ha benézhetnének, mégis h 2 gyermekük hol s miként tölti a tábort. Azért gondoltam h külön elbírálás alá eshetnének esetleg, mert miután ittak kicsit, adtak egy puszit, esetleg hoztak csokit (hamár hobbit leszek), tovább is állnának, és már mennének is tovább egy negyed-félórás pihi után. Nem tudom, megoldható-e, vagy nagyon megtörné a keretjátékot és igazságtalanság lenne a többi táborozóval szemben? Szeretnék kérni vmi illetékes választ.

A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.

Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja #296000 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor 2006

Rabyn írta: Nekem egy olyan kéne, hogy: Akik lejönnének látogatni hogyan tudak lejönni? (ha esetleg jön valaki kocsival szóljon léééci fontos lenne nagyon!!)
Illetve, hogy MI melyik vonattal megyünk és honnan és mibe fáj a vonatjegy!
NEM jöv?héten csütörötkön szeretném megtudni ezeket az infókat! Köszi: )

9:15 keleti, jegy kb 300, nemtom pontosan, a levélben van.

Nekem másik kérdésem van. Van ez a látogatónap, amikor lejöhetnek azok, akik akarnának jönni de nem jött össze nekik, de mtt-sek (vagy ahhoz közelítenek). Nekem viszont van 2 szülejem, akik szintén "meg szeretnének látogatni", mert pont ott fognak biciklizni a Mátrában (halandó szokás, épp ezért aggódom). És ha már arra, örülnének ha benézhetnének, mégis h 2 gyermekük hol s miként tölti a tábort. Azért gondoltam h külön elbírálás alá eshetnének esetleg, mert miután ittak kicsit, adtak egy puszit, esetleg hoztak csokit (hamár hobbit leszek), tovább is állnának, és már mennének is tovább egy negyed-félórás pihi után. Nem tudom, megoldható-e, vagy nagyon megtörné a keretjátékot és igazságtalanság lenne a többi táborozóval szemben? Szeretnék kérni vmi illetékes választ.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
18 éve 4 hónapja - 18 éve 4 hónapja #295992 Írta: kriszana
Kedves Mindenki!

Végre megnyíltak a várva-várt csapattopikok, bocsánat a késésért, ez a szerver-költözés nem volt túl szerencsés másfél héttel a tábor elott.
Tehát jelen pillanatban mindenki, aki regisztrálva van a fórumon, és a jelentkezési lapján feltüntette helyesen a nick nevét, most be van sorolva valamelyik csapatba, kivéve az alábbi emberkéket:

Gondor követei
:arrow: Görgey Anna (anNamarië)

Hobbitok követei
:arrow: Helyettes csapatvezet?: Kiss Kincs? (Kincs?)

Szürkerév követei
:arrow: Buzás Csilla (Pici Hobbit)

ok ugyanis vagy nevet változtattak, vagy mást adtak meg a jelentkezési lapon.

Kincso, téged valószínüleg a hosszú ö betu hiánya miatt nem tudlak fölvenni. Megoldást jelentene, ha ideiglenesen átírnád a neved 'Kincso (Thilanna)' -re. Szólj, ha kész, és akkor azonnal fölveszlek.

Ha valaki mégis kimaradt, pedig jelentkezett, sikítson.

Minerva, mivel te utólag jelentkeztél, még nem vagy csapatba sorolva, ezt a tábor elso napján fogjuk megtenni - eloreláthatólag.

Ha kérdés van, írjatok, vagy hívjatok.
A telefonszámom megváltozott idoközben. Az új szám: 06-70/3344410
(Egy ideig még a régi is él)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.508 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére