- Köszönetek: 4
MTT Nyári Tábor 2006
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Perme fáradt [size=9:stpeoo52](negyedéves zárás van + tervezés el?készítése, és csak jöv? szerdán lesz vége)[/size], és nagyon türelmetlen. Még egyszer elnézést.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mea culpa.
Viszont: Mint már többekjnek jeleztem, az a beosztás amit tölem kaptak, nem biztos h végleges.
És: A csapatbeosztós levelek meg topicok már nagyon-nagyon úton vannak hozzátok. Aki tehát nem tudott a nálam lév? lehet?ségr?l, max 3 napot késett ami azért szvsz nem a világ.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
Elnézést emberek, és türelem még egy kicsit. Higgyétek el, mi (csapvezek+helyettesek, mitöbb a tábvezek) sem örülünk neki, de ez van. Alyr jót akart, de pont ez a hátránya annak, h. sokaknak elmondta, ha kérték: hogy aki nem tudott err?l a lehet?ségr?l, még mindig nem tudja, hova került. De mostmár tényleg nagyon mindjárt megtudja.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Illetve, hogy MI melyik vonattal megyünk és honnan és mibe fáj a vonatjegy!
NEM jöv?héten csütörötkön szeretném megtudni ezeket az infókat! Köszi: )
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- gilloth
- Látogató
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Egyébként harmadik pont
(illetékeseknek kösz az utólagos megnyirbálást... )
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sil
- Nem elérhető
Alyr megmondja, ha írsz neki mailt, de rengeteg id?be telik (nem ér rá, én kb 3 napot vártam, hogy megtudhassam).Brisa írta: Hogy lehet az, h sokan már tudják, melyik csoportba kerültek, mások (mint én) meg nem? Mit kell tennem, h én is megtudjam? (Esetleg az erre téved? csapvezem megdobhatna egy privivel. )
Tears unnumbered
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Hogy lehet az, h sokan már tudják, melyik csoportba kerültek, mások (mint én) meg nem? Mit kell tennem, h én is megtudjam? (Esetleg az erre téved? csapvezem megdobhatna egy privivel. )
Brisa
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Szeretném megtudakolni, hogy melyik megoldás jobb: ha most még átutalom OTP-n keresztül a 3. részletet, vagy ha kápéban viszem a táborba?
Amúgy köszi a szervezést, gondolom, elég nagy meló lehet (szabadid?ben, ráadásul a néhány napos internet-problémával súlyosbítva). Szóval köszönet mindenkinek, aki tevékenyen részt vesz benne.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Estel Adániel
- Nem elérhető
(Bocs a türelmetlenkedésért. Csak érdekel, ki hová kerül. Gondolom, nem csak engem...)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
de, azert irtamShaman/mecsi írta: Snuffles: nem vetted észre benne az iróniát. Mélyen együttérzek Veled.
"Well, I'm back."
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
miert, levegot fogyaszthatnak? ma' bocs, de nehogymar legszomja tamadjon valakinek, aki fizetett is... :]Shaman/mecsi írta: S?t!!! A látogatók nem kaphatnak vízet sem, és wc-re sem mehetnek el a tábor területén.
"Well, I'm back."
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
csak azért érdekl?dnék s?r?n, mert a lemen? vonat 9,13 ér le Kisterenyére és vissza az utolsó 16,45 kor indul ennyi id?re nem is nagyon érdemes lemenni alig lennénk lenn
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
kriszana írta: 2006. július 16. vasárnap.
Reggel 8-9-t?l, este 8-ig.
A látogatók nem aludhatnak ott és nem kapnak kaját - térítés ellenében sem.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Legkésobb holnapra lesznek csapattopikokEry írta:
Inkább az utóbbi...Nóli i linantea írta: Csapattopicok? Vagy a költözés miatt húzódik?
szerencsétlenül alakult, hogy ezt a költözést épp mostanra idozítették
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ery
- Nem elérhető
Inkább az utóbbi...Nóli i linantea írta: Csapattopicok? Vagy a költözés miatt húzódik?
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Melian
- Nem elérhető
vasárnap jártunk Szorospatak-Ágasvár környékén, és a leendö túrák szempontjából a következöket érdemes tudni:
- az elmúlt hetekben nagyon sok esö esett arrafelé, sokhelyütt nagyon laza, felázott a talaj. Ha a következö egy hétben nem fog esni, akkor felszárad, de most jobb az óvatosság
- sok helyen hiányoznak a turistajelzések, figyelni kell, hogy senki ne maradjon le a kiránduló csoporttól
- rengeteg szúnyog és kullancs van, mindenki hozzon magával szúnyog- és kullancsirtót
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Sil
- Nem elérhető
:mélységesen egyetért:Olosta (Aelalin) írta:
gilloth írta: Ilyen melegben még a rövidebb séta is érdekes, nemhogy a hosszabb, de ezt én csak azért mondom, mert edzetlen vagyok Komolyra fordítva a SZÓ t, ugye lesz "tényleges séta" is - úgy értem ami lassú, és nem hosszú? vagy majd szervezünk? Ha van még aki vevő lenne rá és ha szabad
Nanánanánaná!!!! Nekünk, alföldi-lányoknak könnyű terep kell. Mert a hegyek csak a szemnek szépek, a lábnak már kevésbé -- legalább is az én esetemben.
Tears unnumbered
- Melian
- Nem elérhető
Ha megnézitek egy Mátra-turistatérképen, a szorospataki táborból először fel kell jutni az Ágasvárra..., mert különben csak a környékbeli falvakban sétálhattok :look:
De nyugalom, nem az Annapurnát készülünk meghódítani, ez csak egy középhegység
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Olosta
- Nem elérhető
gilloth írta: Ilyen melegben még a rövidebb séta is érdekes, nemhogy a hosszabb, de ezt én csak azért mondom, mert edzetlen vagyok Komolyra fordítva a SZÓ t, ugye lesz "tényleges séta" is - úgy értem ami lassú, és nem hosszú? vagy majd szervezünk? Ha van még aki vevő lenne rá és ha szabad
Nanánanánaná!!!! Nekünk, alföldi-lányoknak könnyű terep kell. Mert a hegyek csak a szemnek szépek, a lábnak már kevésbé -- legalább is az én esetemben.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.