Gondor követei - Beszélgetések

Több
18 éve 2 hónapja #299382 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
szerintem ősziszünet. (megjegyzem h ezt tekintsétek 1 (egy) szavazatnak, nem kell feltétlenül akkor lennie)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299352 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Hát gyerekek akár mikor is lesz,én arra már nem tudok menni...most azon vagyok,hogy egyáltalán tábori talira eljussak...szal nektek jó szórakozást előre is;)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299351 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Szerintem szavazzunk:
1. Ki szavaz arra, hogy az eredeti időpontban, tehát augusztus 25-26-27-én legyen?
2. Ki szeretné, hogy hétköznap legyen?
3. Ki szavaz arra, hogy ősziszünetben legyen?

Minnél előbb kéne szavazni, mert kifogyunk az időből, és eltelik a nyár :(

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299267 Írta: Holtak vezére
sajnos nekem ez lenne az egyetlen jó hétvége erre a célra :( hétköznap hány embernek okozna nagy gondot csapattalira jönni? vagy tábori tali után is lejöhetünk de az csak egy éjszakás lenne és korán vissza kéne menni mert ugye akkor másnap suli van meg satöbbi. legvégső esetben ősziszünetben rendezzük meg. :?

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299210 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Én meg már sehova sem megyek... "Szeptemberben lesz majd a kiadás"
Szóval akármikor is lesz, érezzétek jól magatokat! :wink:
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299137 Írta: Virág
Tőlem...nekem bármikor jó...nem megyünk sehová 8) (ez a 25-26-27 is csak egy javaslat volt...)

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299132 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Jaj. Egyre kevesebben vagyunk. Egy időpont váltás??

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299123 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Én sajna Horvátországban leszek...bár szívesebben lennék veletek:(

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #299114 Írta: Vewy
Vewy válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Ööö nekem azon a hétvégén van tánctábor (vagymi, mivelhogy tábornak nem nevezhető). Kurzus. Izé. :(
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #299057 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Már énis... :?

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298911 Írta: Holtak vezére
bocsánat hogy nem voltam itt egy idejig. nekem akkor hétvégén versenyem van dehát a csapattali fontosabb :) viszont ha ezidőtájt cucujézni láttok valakit abba rúgjatok bele egy nagyot. unom már a rossz időt.

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298831 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Ha jól láttam akkor az időpont 25-26-27, és ha minden összejön (aminek kicsi a valószínűsége) akkor 26 estétől lehet h leszek, de ez még apsz nem valószínű!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298813 Írta: Virág

Celebrom írta: Majd meglátom, hol lesz?

Alsóörs (: gyere sztem, max. ha nem tudod megoldani, akkor nem alszol ott... (: (ha röpizni akarunk, akkor meg pláne kellesz;)

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298791 Írta: Celebrom
Majd meglátom, hol lesz?

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298776 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Ja ja dolgozás van. (bánya, fiúk)
23.-án, 25.-én 28.-.30.án 24 ezem.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298762 Írta: Anglachel/Gurthang

Finwe írta: FOCIZZUNK!!!

Akit érdekel az jelezzen, és azt is ha van ötlete hogy hol lehetne. A városligetben vannak pályák de inkább füvön kéne vagy akár a későbbiek folyamán teremfoci is lehetne, ha már nem lesz olyan jó idő

Azért azt remélem vágjátok, hogy Gondornak voltak a legjobb teljesítményei sportok terén. Szóval azért a röpiben is elég erős Curufin - Gondor előny volt (Virág, Celebrom, én), meg a focimeccs is, ha nézed: 3 gól született, mindhármat gondori rúgta, és a meccs embere is gondori volt (Celebrom). Szal, egy ilyen szintű megmozduláson kötelező részt venni, Gondoriak!

Celebrom írta: Több mint valószínű, de én nemtok menni, de remélem táboritalin jelentős gondori küldöttséggel találkozhatok.

Ezt hogy képzeled? Legalább egy napra gyere le...

10-2

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298754 Írta: Celebrom
Több mint valószínű, de én nemtok menni, de remélem táboritalin jelentős gondori küldöttséggel találkozhatok.

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298739 Írta: Anglachel/Gurthang
11-1
Na, megban a focicsapat. Mostmár tényleg lehet kezdeni szervezni. HV?

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298736 Írta: Rohin
Rohin válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Itt az ideje, hogy én is megköszönjek mindenkinek mindent. Tehát KÖSZÖNÖM!
Azért ilyen későn, mert nem voltam itthon.

Csapattalira tudok menni :)

- Az énekesmadár.
- Úgy ám. A rigó.
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298734 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Én tudok menni! :) csak valószínűleg vagy később, vagy a végéről el kell jönnöm egy születésnap miatt aminek még nem eldöntött az időpontja.. de ott leszek valamennyit az biztos :) nem menekültök :twisted:
Angwen még táborozik nem?

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298730 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Én egyelőre "majd megbeszéljük" állapotban vagyok. :roll:

Angwennek valaki már szólt?
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298721 Írta: Anglachel/Gurthang

Shaman/mecsi írta: Srácok, lányok, fiúk, Gondoriak, Barátaim!

Sajnos én nem tudok jönni, mert pont akkor kezdek el dolgozni. De érezzétek jól magatokat.

Mecs.

9-1 :(

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298719 Írta: Virág
Mecsi: dolgozni?hétvégén? :cry: mi lesz velünk nélküled? :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298697 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Srácok, lányok, fiúk, Gondoriak, Barátaim!

Sajnos én nem tudok jönni, mert pont akkor kezdek el dolgozni. De érezzétek jól magatokat.

Mecs.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298663 Írta: Anglachel/Gurthang

Stara írta: Üdv! Persze, hogy legyen! :D [size=9:1latyc0i]Annyi, hogy ha esetleg addig találnék munkát, akkor csak hétvégén jó nekem. [/size]
:roll: :oops: :roll: :

Brandír a tábori topikban írta:

Alyr a tábori topikban írta: illett volna komolyan venni a keretjátékot legalább csapvez szinten. A gondoriak csatakiáltása és a szürkeréviek "pihenj" e szvsz a minimális hangulatot is azonnal szétverte.

Felhívnám a figyelmedet egy honfoglalás kori kódexbejegyzésre, melyben a magyar támadásokkor gyakran hallható, épp ezért csatakiáltásnak vélt "nubozdmeg" üvöltést jegyezték föl, ezért szerintem a gondori csatakiáltás teljesen autentikusnak mondható.

Háháá, akkor már 10-0

Amúgy volt valami olyan is, hogy a gondori spontán törvényjavaslat is hozta a hangulatot. A becsületsértés - párbajos. Meg valaki kívülálló azt is írta, hogy a mi csapatunk volt a legjobb.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298657 Írta: Virág
oké, egyébként én meg se kérdeztem, h legyen- vagy nem...csak azt, hogy akkor, mmint abban az időpontban legyen-e? :D namind1 (:
Egyébként meg sztem tökjó volt a csapatkiáltásunk :D
Stara: ez egy hétvégi időpont: péntek, szombat, vasárnap :wink: és drukkolok, hogy megkapd az állást :wink: (:
Az a maradék 9 ember, aki még nem nyilatkozott arról, h jó-e neki, jó lenne, ha minnél előbb megtenné, mert még a végén nem fognak tudni szavazni :wink:
Ja, és meghívtam Ernát, de nem biztos, hogy tud jönni, de azért számoljuk bele, ha népszámlálást tartunk...jah, és HV írta, hogy Meleth-lin is jön, szal már vagyunk: lássuk csak...9, és van megincsak 9, aki nem nyilatkozik...remélem nem azért, mert nem tudnak jönni :?

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298654 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Üdv! Persze, hogy legyen! :D [size=9:3vqu9hse]Annyi, hogy ha esetleg addig találnék munkát, akkor csak hétvégén jó nekem. [/size]
:roll: :oops: :roll: :

Brandír a tábori topikban írta:

Alyr a tábori topikban írta: illett volna komolyan venni a keretjátékot legalább csapvez szinten. A gondoriak csatakiáltása és a szürkeréviek "pihenj" e szvsz a minimális hangulatot is azonnal szétverte.

Felhívnám a figyelmedet egy honfoglalás kori kódexbejegyzésre, melyben a magyar támadásokkor gyakran hallható, épp ezért csatakiáltásnak vélt "nubozdmeg" üvöltést jegyezték föl, ezért szerintem a gondori csatakiáltás teljesen autentikusnak mondható.

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298649 Írta: Anglachel/Gurthang

Virág írta: Akkor legyen akkor? Többiek? HV?

Naná, hogy legyen.
Aki jön, az jelentkezzen! Tegye fel magasra a kezét!

Najó!
Ki szavaz arra, hogy menjünk, és ki arra, hogy ne? :lol:

Szóval, népszámlálás:

Virág jön, mert ő erősködik a legjobban.
HV jön, mert ő szervezi.
Angwen jön, mert ő a csapvez, és akkorra szervezzük, amikor ő ráér.
Mecsi jön, mert jófej :D
Aranill jön, mert saját bevallása szerint "be van sózva".
Ery jön, mert támogatja az ötletet.
Én megyek, mert hiányoznék mindenkinek, mert jófej vagyok 8)

Hű, ez eddig csak 7

Ki az aki biztosan nem jön:

Ez eddig csak 0 :D

OK egyelőre 7-0ra vezetünk. Várjuk a további szavazatokat: Stara, Rana, Nelossel, Celebrom, Idril, Önkéntesünk, Vewy, Rohin, Adelard

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298645 Írta: Virág
Akkor legyen akkor? Többiek? HV?

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298630 Írta: Anglachel/Gurthang
Hehh, most kaptam meg a levelet, hogy 27én kezdődik a gólyatáborom :D Úgyhogy mázli :D

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.447 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére