Gondor követei - Beszélgetések

Több
18 éve 3 hónapja #298534 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Nekem jó

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298482 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
De most komolyan: azok közül, akik szeretnének jönni(gondolom mindenki) ki az akinek nem jó a 25-26-27?? HV, neked jó lenne?(csakmert ki kéne már találni az időpontot, ha télleg meg akarjuk szervezni...)

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298421 Írta: Virág

Shaman/mecsi írta: szerintem a 31-32.33 a legoptimálisabb, akkor mindenki ráér.

Igazad van, legyen akkor!! :lol:

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298332 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
szerintem a 31-32.33 a legoptimálisabb, akkor mindenki ráér.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298254 Írta: Virág
Azért nem sok, mert fajtiszták, csak nincsenek törzskönyvezve...az anyjukat 35.000-ért vettük, csakmert törzskönyvezve van...bocs, befejezem már az OFF-ozást...
Csaptali: mi lenne, ha augusztus 25-26-27-én lenne...és aki tudja Angwen telszámát, az megkérdezhetné tőle, h akkor itthon lesz-e már...de tudtommal igen, mert három hétre megy...vagy nem?

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298252 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések

Virág írta: Bocs, kicsit OFF:

KISKUTYÁK ELADÓK!!!
Gyönyörű gyerekszerető tricolor Beagle kiskutyák eladók, augusztus közepe/vége felé elvihetők (Gödöllő)! Törzskönyv nélkül, 20.000 ft-ért adjuk őket! Nagyon várjuk a jelentkezőket, sajnos mi nem tarthatunk meg egyet sem...aki tud valakit, akinek kellene, az ezen a számon érhet el: 06-70-617-3766, vagy a 06-28-510-290 A kiskutákról képeket itt lehet megnézni: www.uniware.hu/kutyik.html

OFF vége (: bocsi, de télleg sürgős lenne!!

Azt nem írtad, hogy mennyire jó őrző védő kutyák... Mi van, ha megtámadnak az orkok, vagy mi? (:

Amúgy 20.000 Ft nem sok egy kicsit egy kutyára? Najó, nem értek hozzá. Mi még csak egy pulit vettünk. A többi kutyánkat csak ajándékba kaptuk. Mondjuk így belegondolva, ő többe került. Najó, ez megin OFF

Jó, hogy mostmár tudjuk, hogy hány napos lesz, csak még azt is kéne tudni, hogy mikor... Mmint a csapattali.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298244 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések

Holtak vezére írta: ha rajtam múlik akkor 2 éjszaka, és nyár végén kéne mert Angwen a csapvezünk, és jó lenne ha olyan időpontban csinálnánk talit, amikor ő is ráér. tehát: mit szóltok augusztus utolsó hetéhez, vagy az utolsó előttihez, vagy egy azidőtájt leledző időponthoz?
keresek pár képet a házról meg Alsóörsről aztán majd belinkelem őket, hogy megnézhessétek h érdemes e lejönni :)

Támogatva!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298231 Írta: Virág
Bocs, kicsit OFF:

KISKUTYÁK ELADÓK!!!
Gyönyörű gyerekszerető tricolor Beagle kiskutyák eladók, augusztus közepe/vége felé elvihetők (Gödöllő)! Törzskönyv nélkül, 20.000 ft-ért adjuk őket! Nagyon várjuk a jelentkezőket, sajnos mi nem tarthatunk meg egyet sem...aki tud valakit, akinek kellene, az ezen a számon érhet el: 06-70-617-3766, vagy a 06-28-510-290 A kiskutákról képeket itt lehet megnézni: www.uniware.hu/kutyik.html

OFF vége (: bocsi, de télleg sürgős lenne!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298229 Írta: Virág
Ez jó ötlet, akkor legyen két éjszaka, és a nyár vége nekem is jobb lenne! (akkor már elvileg nem lesznek kiskutyák, vagyis kevesebb, mint most, mert remélhetőleg elviszik a nagyját...és szívesebben elengednek) :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298189 Írta: Anglachel/Gurthang
Nekem akármilyen időpont jó, és én 2 éjszakásat javasolok. Akkor jobb esély van rá, hogy többen jönnek, mivel az egyik nap csak jó mindenkinek a 2 közül, és akkor egy éjszakára jön le.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298177 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
én itt csak az utóbbi 2 napban vitorlázgattam, bocsánat. azt h hány napos lesz Ti döntsétek el, de ha rajtam múlik akkor 2 éjszaka, és nyár végén kéne mert Angwen a csapvezünk, és jó lenne ha olyan időpontban csinálnánk talit, amikor ő is ráér. tehát: mit szóltok augusztus utolsó hetéhez, vagy az utolsó előttihez, vagy egy azidőtájt leledző időponthoz?
keresek pár képet a házról meg Alsóörsről aztán majd belinkelem őket, hogy megnézhessétek h érdemes e lejönni :) ha nem leszünk nagyon nagyon sokan akkor akár itthon is ehetünk szerintem.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298157 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
A netes elérhetőséggel gondom van, mert rengeteg képpem van, melyeket fel akarok tölteni. Elvileg Javasasszony néhány napon belül megszerkeszti a Tolkien honlap galériáját, s ott az én képeim is láthatóak lesznek. Különben, ha valaki tud ez ügyben segíteni, szívesen várom felajánlását, mert dvd-re kimentettem már a képeket.
Ja s a nethez ma alig jutok hozzá, pedig szombat van. A renszer lassult, vagy a vihar nagy?
Ismételt eltünésem következik, végre szabin leszek még egy kicsit!

HV hol vagy? !!!!!!!!!!!!

Az élménybeszámolókat örömmel olvasom, köszöm a szíves megemlékezést, melyek a túrákat és személyemet említették.
Olyan régen voltam táborban, új élmény volt ott lenni, egészen más , mit gyerekkorom táborai. *nosztalgiával néz*.

Tüneteket észlelek magamon: tegnap csak úgy a gondori himnuszunkat zümmögtem, de dúdoltam egész nap kitartóan. Ki észlel még hasonló tüneteket? Lehet ez ragályos, majd egy hete hazjöttünk már!!!

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298154 Írta: Virág
Csaptalin majd nézzük meg, amiket Rana felvett, jó?...szal Rana: te mindenképp gyere el :wink:
HV: akkor 1 v. 2 éjszakás lesz? ja és pontosan hol is?

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298146 Írta: Virág
lécci tegyetek fel minnél többen képeket...én sajna nem vihettem a fényképezőgépet...és már ki vagyok éhezve az újebb képekre!! KÖSZI!!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298144 Írta: **Shaman**
Szerintem legyen folyamatos. 9-től jövő táborig. Mindenki akkor jön mikor tud. És az MTT fizeti :) )

Viccet félre!

Nehéz lecc úgy összehozni, hogy mindenki ráérjen. Tegyen javaslatot a szervező. Hiszen nekünk kell Hozzá alkalmazkodni. Bocs ha h*****égeket beszéltem. ( csak vélemény volt)

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298140 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések

:arrow: [size=9:39mikz62]+1 Időpontjavaslat: augusztus 17-18-19 vagy e körül, vagy ez után.[/size]

Nekem az még épp határeset, hogy elengedjenek... azután legfeljebb az új sulimba tanév előtti rohangászás miatt... :roll: :(
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298139 Írta: **Shaman**
Aranill igérted jó öreg Feri-bácsinak, hogy ma felrakod a képeidet. Két kötözés között lihegve várom.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298138 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
:roll: Besózott állapotban várom a híreket, mikor lecc a gondori csapattalálkozó. Igazán klassz lenne, ha minél többen ott lennénk. Röplabdát kb egy fényéve játszottam, de szívesen folytatom, ill. a texas póker hagyományokat is szívesen ápolnám. Semmi sincs ellenemre, úszás, kirándulás, közös főzés, esti tűz ..., szóval ami jön az jó lesz. 8)

:!: Ídőpont ügyben ki tudna Angwennel egyeztetni, hogy neki mikor lenne jó? Hiszen 3 hétig táborozik... :oops:

:idea: Javaslat részemről Szőr TOMA gazda meginvitálása, mint ügyeletes jóarcét, akit egyrészt rég láttam, másrészt tiszteletbeli gondori követté fogadhatnánk. :wink:

:arrow: [size=9:2xlm7tjz]+1 Időpontjavaslat: augusztus 17-18-19 vagy e körül, vagy ez után.[/size]

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298134 Írta: Virág
sztem 1 vagy 2 éjszaka...de tőlem lehet 10 is :lol:

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298118 Írta: Anglachel/Gurthang
hehe, ja :lol:
Az nem lenne rossz...

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298117 Írta: **Shaman**
szerintem 10 napos lenne a jó :)

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298106 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
gondolom meg :) sajnos ha kijelölök egy időpontot hogy akkor lesz akkor nagyon sokan nem tudnak majd eljönni. körkérdés: HÁNY NAPOS LEGYEN? fontos, mert ehhez képest lesz időzítve is.. :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298102 Írta: Virág
Hv: meghívhatom Ernát a csaptalira? tudod már, h mikor lesz? (:

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298085 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Megtiszteltetés volt számomra, hogy a nemes gondori küldöttség tagja lehettem. :meghajol:
Idén is sikerült jobban megismerni azokat a csapattagokat akiket eddig csak kevéssé ismertem. Köszönöm.
Szép emlékekkel gazdagon távoztam - ezeket jórészt előttem már leírták, így hát nem ismételném. Köszönöm.

Éljen Mókus az ÁNTSz Ellenőr!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298081 Írta: Anglachel/Gurthang
na, cseréltem az avataromat egy gondoriasabbra :D
Mellesleg felvettek a pázmányra, ami itten van a szomszédban Nagykovácsitól :D :D:D8)8)8)

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298074 Írta: Anglachel/Gurthang
Megyekmegyek :D

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298071 Írta: Virág
Azt olvastam, szeptember 2-án lesz, és én tuti, hogy ott leszek!!

Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298068 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Gondor követei - Beszélgetések
Ha lesz majd gyertek tábori talira!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298026 Írta: **Shaman**
Emlékeztek még :)

Jó volt veletek ez a tíz (nekem nyolc+1) nap. Nem vagyok a nagy szavak embere, de a legszimpatikusabb csoport volt számomra.

Mindenkinek köcc!

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Wazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzze!

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
Téma zárolva.
Több
18 éve 3 hónapja #298025 Írta: Virág
Mecsi: mikor teszed fel a képeidet?...csak azért kérdezem, mert tudom, h nagyon jó képeket csináltál :wink: (Nodlee-val nézegettük, és ő is csinált párat) :D

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.452 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére