- Köszönetek: 0
Gondor követei - Beszélgetések
- Nelossel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Meg rajzoltam én is valamiket , [size=9:2bky25vn]bár mennyire örülnék, ha lenne Photoshop is... Akkor nem csak ez lenne.[/size]
- Ery
- Nem elérhető
Majd mi leszünk a fehérköpenyes ápolók
Apropó!
A Táboros topikban elhagzott egy olyan, hogy a csapatok főznek... Hogy is van ez?
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
[size=9:2mn29akj](az első kép, a másik kettő a tavalyi címerünk..)[/size]
AURE ENZULUVA!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Angwen
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: Mit szólnátok, ha fehér lenne a köpenyünk, és nem zöld? És arra festénénk fel a címert ami viszont zöld és arany?
"Nem tudjátok, nyitva van a mosoda? Ezzel a fehér cuccossal annyi gond van..." (Elnézést, ha pontatlan... )
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Ha nem, akkor és szívesen fizetek 500Ftot.
AURE ENZULUVA!
- Ery
- Nem elérhető
Alternatív javaslatok:
1. Van viszont világoszöld "papírszerű" anyag, amiből akár spanyolos övet tudnánk csinálni.
2. Veszünk-vetetünk anyagot, ennek fejenkénti költsége kb. 500,-
3. Reménykedünk, hogy mégis van zöld anyag (a LEP óta nme használtuk el...)
Καναπή!
- Nelossel
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Amúgy,ha a minta feltestésénél javaslom,hogy valaki nyomtassa ki a fát (ha kell,én vállalom) és azt kéne kivágni,majd rátenni a pólóra és körberajzolni;)
Stara,tök jók a képek (OFF:Aragorn rúlz )
S kíméli kérges lábait,
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Virág
- Nem elérhető
Angwen írta: Akkor első körben javasolnám Virágot a nemzeti hős címre!
A csapatnak összesen 18 tagja van, ennyi póló kéne--gondolom a többség M-es méret körül van, de nyilván nem történik tragédia, ha valakinek egy számmal nagyobb jut.
oké, köszi
akkor ezekszerint neked M-es kell, és aki nem ír, azoknak is olyat vegyek...(majd legfeljebb lesz egy-két csere) oké, akkor ezt megbeszéltük...de ha nem találok, ne harapjátok le a fejem!
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Angwen
- Nem elérhető
A csapatnak összesen 18 tagja van, ennyi póló kéne--gondolom a többség M-es méret körül van, de nyilván nem történik tragédia, ha valakinek egy számmal nagyobb jut.
- Virág
- Nem elérhető
Holnap benézek a városba(Gödöllő), és körbejárok a kínai boltokon...ha lesz, akkor megveszem én, csak mondjátok meg pontosan mennyi kell...ár szempontjából nem akarok hülyeséget mondani, de a kínaipólók nagyon olcsók szoktak lenni...és én meg megveszem a legolcsóbbat...a sötétzöld nekem is jobban tetszik...és sztem azt jobban be is lehetne szerezni...ha sehol sincs, akkor megírom holnap...és akkor vkinek másnak kell beszereznie...jó így?
ja, és akkor még ma meg kéne írnia mindenkinek, h milyen méretet vegyek...ha vki nem írja meg, vagy nem tudja megírni, akkor annak veszek olyat, amilyen marad...oké?
így elvállalom (mint tavaly a narancssárga pólókat... )
- Angwen
- Nem elérhető
Egyszóval, ha találunk egy szép világosabb árnyalatot, az persze el?nyös, de ha mi is besötétülünk, az sem baj. Majd teszünk róla, hogy eléggé bearanyozzuk.
Valóban jó lenne az egységes vásárlás. Jelentkez?? (Legrosszabb esetben elnézek a Tescoba, de azért nem bánnám, ha lenne egy lelkes ember, aki elvállalja. )
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szerintem jó lenne, ha valaki együtt megvenné a pólókat, már ha van önként jelentkezo", mert külön-külön mindenkinek más árnyaltú lesz, (mint anno Halethnél) vagy az nem baj? Speciel Fehérváron most világoszöld illetve keki színu" pólót lehet kapni, rendes zöldet nem.
Variációk Fehér Fára by internet:
egy másik korona
korona
Fehér fa
Rotk Fehér fa
zászlón
képtáramba felpakoltam párat
Én is próbálok majd leegyszeru"sítést csinálni, hogy ne kelljen sokat foglalkozni a festéssel.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Nelossel,végre egy vállalkozó a rajzra!))Szerintem csináld meg,és ha tudod valamilyen módon tedd fel a netre...vagy küld el köremailben...
S kíméli kérges lábait,
- Ery
- Nem elérhető
Botokról szvsz helyben gondoskodjunk.
A medál jó ötlet.
Akkor most lesz zöld póló?
Καναπή!
- Nelossel
- Nem elérhető
[size=9:1vjzfhcz]Péntekig csak beköszönök én is... -_-'[/size]
Címernek nekem tetszik az, amit Anglachel mutatott, és abban még a Fehér Fa is benne lenne. Ha kell, letudom rajzolni leegyszer?sítve, s talán még te is meg tudnád festeni, Anglachel.
Bár talán egy egyszer?bb címer jobb ötlet lenne...
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Ezenkívül lesz zöld pólónk is.... Király (:
[size=9:2b2vu2an]( ezenkívül Olaszország világbajnok!!!! Jeeeeee!!!!! (((((((: )[/size]
AURE ENZULUVA!
- Angwen
- Nem elérhető
Konzervnyitó: gondolom a konzervatív cardolani vezet?ség ellen fogjuk bevetni!
Címer: én azt mondanám, hangsúlyozzuk ki, hogy nem egyszer? átlag-gondoriak vagyunk, hanem egy nemes küldöttség, akár egy különálló nemzetség a királyságon belül, azonban természetesen ne tagadjuk meg hagyományainkat és hazánk szeretetét. Másszóval meghirdetem a "variációk egy Fehér Fára" cím? képz?m?vészeti pályázatot. (Rám ne számítsatok, én legfeljebb lámperny?ket vagyok képes rajzolni, az pedig nem mutat jól címerként.)
Induló: azt majd helyben!
Köpeny: Ery, én is hálás lennék, ha utánakérdeznél a raktári anyagok felhasználhatóságának. Egyébként meg ígérem, egy csapattag sem lesz rákényszerítve, hogy h?guta terhe mellett is sötétzöld sátorponyvában feszítsen a t?z? napon. Higgyétek el, azért az esti t?z mellett jól fogunk mutatni! (A Forostarról meg csak annyit, hogy nem véletlenül futotta(to)k Harry Potter néven! )
Csapatimidzs: az majd úgyis kialakul helyben; el?re nem tudjuk megmondani, milyen hatást váltunk ki egymásból, és az ilyesmi úgy jó, ha spontán jön. De az eddig megemlített komponensek (vicces, komoly, beképzelt) valamiféle kombinációja ígéretesen hangzik!
Egyéb téma/óhaj/sóhaj?
- Celebrom
- Nem elérhető
Szerintem a fának mindenképp benne kéne lennie a címerbe, v a zászlón, v a polón, hisz hivatalosan az gondor jelképe (aki tavaly volt táborba láthatta h nekem van 1 iN pólom :tongue: )
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Kérdések:
-mi legyen a címer?(a szárnyas korona,fehér fa,vagy kett? együtt,vagy más ötlet)
-tuti lesz-e akkor köpeny és,ha lesz,mib?l,lesz-e festve rá valami tosz?
-lesz-e tuti bot,ha igen mindenki maga szerzi be,vagy majd ott irtjuk az erd?t?
-milyen legyen a csapat póló?mindenki maga szerzi be,vagy egy ember és anyagiak a táborban?
Most egyszerre ennyi jutott az eszembe...
S kíméli kérges lábait,
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: Szerinetem címer gyanánat lehetne vmi ilyesmib?l kiindulni...
Mivel ugye a király, vagyis a korona követei vagyunk...
Lehetne ez a pólón/köpenyenen ami a korona elején. A fordítoptt pajzs alakú arany rész, rajta a fehér fa, körülötte meg ez a szárny szer? tosz... És ez mind halál leegyszer?síve, hogy még meg is tudjam festeni (:
No?
Jó ötlet,de hogyan tudnánk ezt leegyszer?síteni?
S kíméli kérges lábait,
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Mivel ugye a király, vagyis a korona követei vagyunk...
Lehetne ez a pólón/köpenyenen ami a korona elején. A fordítoptt pajzs alakú arany rész, rajta a fehér fa, körülötte meg ez a szárny szer? tosz... És ez mind halál leegyszer?síve, hogy még meg is tudjam festeni (:
No?
AURE ENZULUVA!
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Viszont szerintem fontos, hogy milyen legyen a csapat viselkedése? Olyan vicces, vagy komoly, vagy esetleg beképzelt?
AURE ENZULUVA!
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Én is erre gondoltam,hogy vigyünk inkább két pólót a biztonság kedvéért.
Az aranyszínt is belerakjuk a címerbe? Mondjuk az meg fehéren nem annyira látszik.
- Virág
- Nem elérhető
De persze elképzelhet?, hogy az idén a táborvezet?k kitaláltak vmit, úgyhogy sztem vigyünk még 1 plussz pólót...mit szóltok hozzá? zöldet, vagy fehéret?
Ja, a fórum meg kicsit rosszul m?ködik, nem írja ki, ha volt egy új hozzászólás, vagy csak nálam nem jó vmi?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.