Gondor követei - Beszélgetések
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Virág írta:
Shaman/mecsi írta: én is szeretem a botomat nagyon. De a köppppeny nem lecc nagyon meleg a 70 fokban? Vagy csak este alakulunk át?
Hát, én is erre gondoltam, meg tavaly a gy?lések a napon voltak (nemtoom hogy bírtátok ki feketében 8O ) Most viszont ha jól láttam a képeketn fák között leszünk, nem?
De..egyrészt...más részt meg szerintem elviselhet? lesz,hiszen ott leszünk az erd? közepén...
Nem tudom miért,de nekem az a megérzésem,hogy az a fehér póló más célt fog szolgálni,így azzal el?re nem nagyon kéne semmit csinálni...azt viszont tényleg el kéne dönteni,hogy mi legyen a címer...és kérdés az is,hogy akkor Ery el tudtad-e intézni,hogy a raktárból felhasználjuk az anyagot?
A botra az a javaslatom,hogy majd ott az erd?ben össze tudunk szedni mindekinek botot,de ha valakinek estleg van már otthon egy,azt is elhozhatja,mert nem hiszem,hogy egyen botot tudnánk csinálni:)))
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Virág
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Shaman/mecsi írta: én is szeretem a botomat nagyon. De a köppppeny nem lecc nagyon meleg a 70 fokban? Vagy csak este alakulunk át?
Hát, én is erre gondoltam, meg tavaly a gy?lések a napon voltak (nemtoom hogy bírtátok ki feketében 8O ) Most viszont ha jól láttam a képeketn fák között leszünk, nem?
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Virág
- Nem elérhető
Vagy épp ezért talán lehetne a fehér pólóra vmi zöld címert festeni, mit szóltok? talán egyszer?bb lenne, mint az egész fehér pólót bebatikolni zöldre...pl. annak meg is kell száradnia, meg büdös lesz egy kicsit...
Mi legyen? +ha van csapatpóló, és arra rávesszük a köpenyt, akkor abból semmi sem fog látszani...a bot télleg jó lenne...!
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Aranill írta: Eszembe jutott a közös medál gondolata. A medál 10-20 cm átmér?j? kör lenne arany szín? kartonból kivágva, rajta zölddel címerük, melyet arany vagy zöld szalaggal akasztanánk nyakunkba. Gondolom zöld vagy fehér pólója mindenkinek van, amin ez az alkalmatosság jól mutatna.
Ennek másik verziója, hogy arany szalagból fejpántot gyártunk és arra er?sítjük fel az említett címert.
ez is jó ötlet szerintem...most már csak abba kéne megegyeznünk,hogy mi legyen a címer...
S kíméli kérges lábait,
- Aranill
- Nem elérhető
Ennek másik verziója, hogy arany szalagból fejpántot gyártunk és arra er?sítjük fel az említett címert.
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Celebrom írta: Üdv kedves csapattársaim!
Örülök h azért 1-2 ismer?sömmel lehetek (ismét)1üt!
De azis jó h sok új van köztünk (vagy csak én nem emlékszek +int 1pár névre).Eddig mind1ik csapatom nagyon jó volt s szerintem ez is az lesz!
ui.: Anglachellel 1 csapatban, mi lesz ott
Hajjaj! :evil3: Látom ám énis (:
AURE ENZULUVA!
- Ery
- Nem elérhető
Tavaly mi fekete köpenyt viseltünk, s az nem volt olyan meleg.
Az is igaz, hogy hivatalos események alkalmával viseltük.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Celebrom
- Nem elérhető
Örülök h azért 1-2 ismer?sömmel lehetek (ismét)1üt!
De azis jó h sok új van köztünk (vagy csak én nem emlékszek +int 1pár névre).Eddig mind1ik csapatom nagyon jó volt s szerintem ez is az lesz!
ui.: Anglachellel 1 csapatban, mi lesz ott
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
A konzervnyitó fogalmam sincs mire lesz...talán csak a szivatás hozzátartozója:)))
A címer tényleg jó kérdés...
S kíméli kérges lábait,
- Stara
- Nem elérhető
Ery írta:
Stara írta: Különben, vajon miért fontos vinnivaló a konzervnyitó?
Gondolom lesz konzerv is majd...
- Stara
- Nem elérhető
Különben, vajon miért fontos vinnivaló a konzervnyitó?
- Ery
- Nem elérhető
Amúgy a raktárban szvsz b?ven van zöld anyag, ami erre felhasználhazó lenne (emlékeztetnék itt mindnekit a LEPen el?adott trailerekre). Ez bizton felhasználható. Erre viszont engedély kell.
Ezt saját hatáskörben megadom, de még rá kell bólintani a tábvezeknek is.
Nos mi legyen?
(Azért a bevásárlással várhattak volna hétf?ig, míg kiderülnek a dolgok.)
Stara írta: Különben, vajon miért fontos vinnivaló a konzervnyitó?
Gondolom lesz konzerv is majd...
Καναπή!
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Amúgy a bot jó ötlet, de akkor már lehetne batyu is... hamár követek vagyunk ...
AURE ENZULUVA!
- Aranill
- Nem elérhető
A köpeny jó ötlet! Bp-en több helyen is található olyan boltocska, ahol igen olcsón beszerezhet? a méteráru. Az Asztoria közelében 1 biztosan van, itt 290Ft/méter a legmagasanbb ár. A zöld pólós változatot támogatom, mégiscsak nomád vidékre visz utunk. Aki nem hiszi honlapomon a Mátrában készült képeket tekintse meg.
A hely igen szép, megkapó, bár Szorospatakra kis csapatom nem jutott el, hisz ádáz ellenségünk, autós ralli versennyel akadályozott meg a további információk felderítésében.
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: hát, mondjuk nagy gond lenne, ha fehér póló helyett zöldet vinnénk?
Már korán kezdjük a klikkesedést,mi?
Na de komolyra fordítva a szót...szerintem a bot is remek ötlet...s?t...nagyon is!!!De azt tényleg meg tudjuk ott oldani...a köpeny viszont továbbra is kérdés...szerintem mindenképpen meg kéne csinálni...gondolom úgy kéne,hogy zöld anyagból a köpeny és arany szegély...esetleg valami egyszer?,a népünkhöz kapcsolódó minta,mint tavaly volt nálatok Ery.
Angwen,hogy érted a beszerzést?
A zászlót szerintem megint a táborban fogjuk csinálni,nem?
Az induló...nos,azon már most gondolkodni lehet,de táborban is össze lehet dobni valamit.
S kíméli kérges lábait,
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Angwen
- Nem elérhető
Véleményem szerint nem szükségeltetik csapatvezet?i engedély bármiféle el?zetes tevékenységhez/ismerkedéshez, amennyiben valaki másképp gondolja, el?re is biztosítok engedélyemr?l, s?t, helyeslésemr?l és támogatásomról a jöv?ben minden hasonló próbálkozást!
Ami a köpenyt illeti, remek ötlet, csakhogy tudtommal a beszerzés a mai nap során megtörtént--nem tudom, lesz-e módunk elegend? zöld anyagra szert tenni. A fehér pólót, bevallom, magam sem értem. De megoldjuk. Legfeljebb batikolunk, és használunk arany kontúrt. El?re is bízom a kreativitásotokban.
Amit nem árt tudni rólam annak, aki eddig megúszta a velem való ismeretséget: szeretek embereket keresztben lenyelni (hú, ez majdnem csupa e-bet? lett! ), betegesen vonzódom a rossz szóviccekhez, és aránylag kevéssé vagyok normális. A többit szerintem b?ven lesz alkalmatok meglátni.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Ery írta: Csapatszineink levének zöld és arany.
Indító javaslatnak ajánlanám a köpenyt. Tavaly bevált...
Egyetértek. Tavaly is kvajól nézett ki.
AURE ENZULUVA!
- Holtak vezére
- Nem elérhető
én is támogatom a köpenyt, mivel azt végig lehet hordani egész tábor alatt.
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Gondor jelenlegi uralkodója II. Earnil. Ez a tény önmagában megalapozza Gondor és Arnor kapcsolatát, hiszen alig 30 éve hogy Arvedui arnori király, Ondoher gondori király halála után Isildur utódja és Ondoher lányának férje lévén magának követelte a gondori koronát. Ám a gondoriak inkább a szintén királyi házból való, az ekhósokat legy?z? Earnilt választották. Gondor túl van egy nagy válságon, az ekhósok és más keleti vademberek hordáit úgy t?nik, végleg legy?ztük. A két királyság egyesülése elmaradt, de természetesen nem kérdés, hogy nem hagyjuk veszni az Északi Királyságot, viszont sem a diplomáciai helyzet, sem a hadsereg állapota nem teszi lehet?vé a gyors közbelépést. A hadsereg és a flotta legkorábban a következ? évben lesz bevethet?, és Earnur a gondori király fia már készül az északi hadjáratra.
Earnil király egy nem túl népes követséghez választott ki minket Gondor nemes ifjai közül, akik méltóképpen tudják képviselni a még mindig hatalmas Gondort Északon.
A követségnek három célja van, az els?: biztosítani Arveduit, hogy Gondor a diplomáciai nézeteltérések ellenére is támogatja testvérországát a Homály elleni harcban. A második: elmondani a királynak, hogy bár a lelkesedés töretlen a Boszorkányúr ellen, a hadsereg és a flotta helyzete nem megfelel? az azonnali támadásra. Legkorábban jöv?re tudunk hadsereget küldeni, de akkor nagyszámú hajóval és csapattal. Ha a követségnek módja van rá, fel kell vennünk a kapcsolatot a szürkerévi tündékkel, hogy a gondoriak jöv? évi érkezése gond nélkül folyhasson le. A harmadik cél kevésbé nyilvános, mint az els? kett?. Earnil király sokat hallott a Boszorkányúrról, arról, hogy kedvére parancsol a télnek, hogy félelem lengi körül, és hogy állítólag sebezhetetlen. De a gy?zelemhez pontos és b?séges információkra van szüksége, és ezért hajlandó áldozatokat is hozni. Ha Fornost elbukik, de közben kiderül, hogy lehet legy?zni Carn D
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Ery írta: Csapatszineink levének zöld és arany.
Én támogatom...tavaly hogyan csináltátok?Egy valaki megcsinálta...vagy mindenki magának?
S kíméli kérges lábait,
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- **Shaman**
- Nem elérhető
Most látom ide osztottak.
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.