A Megye követei - Beszélgetések
- Leguanember
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Niph írta:
Olosta írta: Hiányoztok.
A 3 legjobb dologból pedig a reggeli a legeslegjobb.
Első dologban egyetért..... :biggrin2: :biggrin2:
Hm..... reggeli, igen jó dolog, főleg ha második reggelit is hozzáveszi az ember!!!
bocsika a sok offért, de hiáynzik a csapat.....és máshol nem tudom ezt kifejezni..... :heu: :heu: :heu:
A csapatnak pedig TE fogsz hiányozni, gyere el Farsangra!!!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Leguanember írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Leguanember írta: Newra, ha gondolod, megajándékozhatlak egy kis szöveggyűjteménnyel, amely tartalmazza a megfelelő helyekre írt megfelelő akkordokat is.
érdekel?
Upsssz, erről jut eszembe, az a paksaméta papír, amit LEPen rám bíztál délután, visszajutott hozzád?! perpillanat egy pont után totál emlékezetkiesés, hogy mit csináltam vele (talán otthagytam ahol Pók gitározott, de... )
Upsz bizony, mert sajna nem, sőt a díszítésnél otthagytam 8 lap mikrobiológiát, amely kellene a vizsgához, és nem is lett meg.
Viszont a dalokra van még talán remény, remélem Pók eltette.
NEked még ötleted?
Húha
A gitártokban megnézted? Én is megnézem, nem én tettem-e el... mert már fogalmam sincs, este mit csináltam...
_____
szerk.
Ehemm... mégsem vagyok teljesen hülye, csak félig. A táskámba tettem, úgyhogy megvan.
_____
főszerk. Erunak legyen hála!
Még Nálad van, ugye?
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Niph írta: bocsika a sok offért, de hiáynzik a csapat.....és máshol nem tudom ezt kifejezni..... :heu: :heu: :heu:
Milyen sok off? Ez itt a beszélgetős topicunk, nem?
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Niph
- Nem elérhető
Olosta írta: Hiányoztok.
Első dologban egyetért..... :biggrin2: :biggrin2:
Hm..... reggeli, igen jó dolog, főleg ha második reggelit is hozzáveszi az ember!!!
bocsika a sok offért, de hiáynzik a csapat.....és máshol nem tudom ezt kifejezni..... :heu: :heu: :heu:
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Olosta
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- brokkoli
- Nem elérhető
Leguanember írta: Kedveszkéim!
Ugye már mindenki kitöltötte a tábori kérdőívet??
UGYE?!
Tessék pótolni, aki még nem tette meg!
És tessék rászokni a korizásra!
Én töltöttem ki elsőőőnek (((:
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Niph
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Hogyan???? Nincs befagyva a Balcsi, így hogy tudnák a jégen száguldozni ..... :heu: :biggrin2:
Meg amúgy se tudok korizni, hüpp :triste: :heu: :heu:
- Leguanember
- Nem elérhető
Ugye már mindenki kitöltötte a tábori kérdőívet??
UGYE?!
Tessék pótolni, aki még nem tette meg!
Minden más hiábavalóság.
- Ryana
- Nem elérhető
Egy hét múlva jövök és akkor folytatom a toborzást.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rozsomák
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Bizony, én nagyon szeretnék... de minnél többen vagyunk annál jobban tudjuk kinevetni a másikat, mikor fenékre esik
Paraszt vagyok Tanyán lakok
- Irunien
- Nem elérhető
Én megyek, és viszem Andrist is
Már karácsony óta várja, h beizíthassa az új koriját:D
Gyertek már, naaaaaaaaaaaaaaa!!!
cupp
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Olosta
- Nem elérhető
Mumus is kivégezve! Istenem, hogy én hogy utálok nála vizsgázni! De következő félévben "csak" egy szigorlatom lesz nála.
- Ryana
- Nem elérhető
Pedig vége a vizsgaidőszaknak. Azért reméltem, h legalább páran eljöttök.
Iru (és Nudli, ha csütörtökre gondoltál), mennyire biztos, h jönnél? Ha nem 100%, akkor csütörtök sztornó. Inkább hazamegyek.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Irunien
- Nem elérhető
Mert nagy valószínűséggel megyek Csütörtökön!!!
Cuppp
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Maglor
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
Jól jönne a cuccunkhoz , igaz Ádám?
- brokkoli
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
Akik eddig lelkesedtetek, h "ó, igen, akarok én is korizni", most legyetek szívesek mozgolódni! A következő akciós ajánlatom van:
KEDDEN, 4től, egészen sokáig, biztosan. Ha később jössz, akkor is gyere. 8ig nyitva van a koripálya, tervezem h most már legalább megközelítőleg addig maradok.
CSÜTÖRTÖKÖN, IS! Szintén 4től, de a csütörtöknek feltétele egy minimális létszám. Szóval akinek nem jó a kedd, az se keseredjen el, és jöjjön csütörtökön!
A belépő mindkét nap 600 huf, ami 4 órára azért nem olyan rossz.
Szeretném látni a a vigyorgó fejeteket, h "énisjövööööök!", értem?
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Azon mazochisták, akiket érdekel, szóljanak msn-en/mailben és átküldöm (feltenni nem tudom, mert nem tudok jelszóval tömöríteni )
[size=9:3liwes0g]Kritikai észrevételeket tenni vasárnap estig lehet, vagy azután, hogy megtudom, továbbjutottam-e [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ryana
- Nem elérhető
KORI!
Úgy érzem, kedd. Szokásosan 4től. (Még lehet h nem biztos, de majd szólok.) Most már igazán gyertek, tudom h eddig is csak lusták voltatok!
- Niph
- Nem elérhető
Gyarapitom a HGDP átlagát, most tudtam meg, hogy a nagygyakorlatomra, az oktatóim által egy szép nagy 5-öst kaptam...... :bounce: :hello: :bounce: :hello: :itscool:
- Olosta
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
brokkoli írta: Esik a hav, látjátok? (((:
Ahaaaa, és az ablakomból tööök sok régi típusú háztető látszik, és fehéreeeek
[size=9:2ip1kkeo]na megyek vissza HGDP-t termelni [/size]
- brokkoli
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Leadtam továbbá a környezetvédelem tantárgy keretében az Egészséges város modellje témában, Az élet sűrűjében - Egymás árnyékában című dolgozatomat
Még egyszer felszívom magamat február 9-ére a kórélettan kedvéért, aztán a február jó részét az MTT-nek szentelem.
Az után ellenben egyre kevesebbet leszek testközelben, mármint igazából egyre többször, ha értitek
A darabot farsangra eszményien kell megvalósítanunk, úgy, hogy mindenki élvezze(n)!
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
Kééépzeljétek, kaptam egy primulát (csak úgy, lakásszépítészeti okokból ) ami egy virág, ha valaki nem tudná, és ez lila-sárga és rendkívül kreatívan elneveztem Primulának
és majd ha jön a tavasz (tudom, még csak most jön a tél... ), szóval ha jó idő lesz, szeretnék majd csinálni kiskertet hátul az udvaron [size=9:363ct10s]és akár lehetne tartani egy kertészkedős talit, ha van rá igény [/size]
Ja, és akkor csatlakozom a 17-ére szavazókhoz, mert most úgy áll, h. a 24-e nekem semmiképp nem lesz jó [size=9:363ct10s](megígértem Kingának, hogy megyünk a csapat diákolimpiára, ami aznapra (24-e) egésznapos elfoglaltságot jelent).[/size]
Aki végzett, annak grat, aki még küzd, annak további kitartást!
[size=9:363ct10s]Én még küzdök az oktv-mmel [/size]
- Leguanember
- Nem elérhető
Fim, szerintem röhögd ki megint
Más:
Megbántottam valakit azzal, hogy beleírtam a hozzászólásába?
Kérem, csak az válaszoljon, akivel megesett!
Minden más hiábavalóság.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
biztos kisebbségi komplexusa van a srácnak, és oviba mindenki öt cikizte...
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Niph
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: 4re növeltem a számot:)
a koll biz fegyelmi eljárást inditott ellenem mert kiröhögtem az elnöküket:)
ez most komoly??? egy kinevetés miatt???? na neeee 8O
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.