A Megye követei - Beszélgetések
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Niph
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső (Thilanna) írta: Ehm, jó hogy visszaálltunk, de mintha eredetileg "A Megye követei" lettünk volna
Fő a változatosság...
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Kincső
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Kincső
- Nem elérhető
Irunien írta: (...hihi..én voltam lenni lelkes emberke, ki ötletet adogatta a furmányos tréfás kedvű admin úrnak...hihihihi ...)
és nem mi vagyunk a Főnix-rend?! sem a Griffendél?! ejnye
ez egyébként célzás a Mágiaügyi Minisztérium nemi hozzáállására?...
- Olosta
- Nem elérhető
Newra írta:
Kincső (Thilanna) írta: Tudtátok, hogy a Mágiaügyi Minisztérium követei vagyunk?
Ejha, de magasra törtünk. Egyből minisztérium lettünk?
Erre mondaná éccsanya egyik barátnője, hogy "feltörtünk, mint budiból a bűz".
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Irunien
- Nem elérhető
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Newra
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Tudtátok, hogy a Mágiaügyi Minisztérium követei vagyunk?
Ejha, de magasra törtünk. Egyből minisztérium lettünk?
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Niph
- Nem elérhető
Hűűűű akkor varázsolni is tudok.... :biggrin2: :biggrin2: :tongue:
Ide vágó....Krumpli..........bocs kissé felszabadult lettem péntek óta........ :heu: :tongue: :biggrin2:
Itt is szép Bolondok napját mkinek!
- Kincső
- Nem elérhető
- Newra
- Nem elérhető
Niph írta:
Kincső (Thilanna) írta: Gratula ittis, Niph!
Meg Newrának is, aki szintén leadta a héten!
JA, igen! Sorstárs.... Gratula szintúgy!!!!!!
Köszönöm szépen! Igen én is sikeresen leadtam csütörtökön, azóta próbálom kialudni magam.
Neked is gratula Niph! (Tök jó ez az új képed, csak valahogy nem tudom megszokni. )
- Niph
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Gratula ittis, Niph!
JA, igen! Sorstárs.... Gratula szintúgy!!!!!!
- Kincső
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
Niph írta: Üdv Hobbitkák!
Nos Niph hobbitka, jelenti, hogy szakdogát leadta, konzulens rávágott egy 4-est....... és már csak bő egy hónap és kiderül, hogy visszavágja vagy elfogadja majd az opponens.....
Szóval, mostantól lézengek többet emerre......meg amerre kell.....és közben szorgalmasan tanulok záróvizsgákra......
Gondoltam megosztom eme jóhirt veletek.....csak mert olyan jó érzés......
Gratula!!!!!! :hello:
- Niph
- Nem elérhető
Nos Niph hobbitka, jelenti, hogy szakdogát leadta, konzulens rávágott egy 4-est....... és már csak bő egy hónap és kiderül, hogy visszavágja vagy elfogadja majd az opponens.....
Szóval, mostantól lézengek többet emerre......meg amerre kell.....és közben szorgalmasan tanulok záróvizsgákra......
Gondoltam megosztom eme jóhirt veletek.....csak mert olyan jó érzés......
- Kincső
- Nem elérhető
- Newra
- Nem elérhető
Nekem keddig kell befejeznem a szakdolgozatomat, terveim szerint csütörtökön (utolsó esetben pénteken) leadom. Utána a Tiétek vagyok!
- Kincső
- Nem elérhető
Ryana írta: Pécsen van egy "utálok kuka lenni" feliratú kuka.
igen, azt Idhren közvetítésével van szerencsém ismerni vhol linkeli is a fényképét... de most nemtom hol
szerk.: Nóli szövetséges törpnek köszönhetően megvan a link (Idhren aláírásában van ): klikk
- Niph
- Nem elérhető
Newra írta:
Kincső (Thilanna) írta: Láttam ma egy "Andráskereszt" feliratú kukát az utcán 8O
:evil3: :biggrin2: (Bocsiiii, de ez most kikivánkozott.)
hehe.....
Üdv hobbitkák..........éppen ma négy éve hogy boldogitom itten a légkört a fórumon...
HGDP-hez eddigi átlagban eg szép 4-est tudok hozzátenni, a többi meg elméletben eldől jövő héten pénteken. Onnantól kezdve elméletiekben lesz egy Niph hobbitka, bármire rávehető...... elméletileg!
Majd jelentkezem.......
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Newra
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Láttam ma egy "Andráskereszt" feliratú kukát az utcán 8O
:evil3: :biggrin2: (Bocsiiii, de ez most kikivánkozott.)
- Kincső
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Kincső (Thilanna) írta: Ez(ek) se rossz kérdés(ek) [size=9:3th8bnxo]mondjuk azt a pörköltöt megnézném, ki eszi meg 8O [/size]
De valójában úgy folytatódott a feladat, h. "... Ha Béla átad ötöt Csabának, Csaba négyet Alfrédnak, Alfréd pedig kettőt Bélának, akkor pont ugyanannyi lesz mindhármuknak. Hány golyója volt eredetileg Alfrédnak?*" Szóval még "cserélhetők" is 8O
(* Attól függ, h. születési rendellenesség vagy kialakult betegség )
Hű, le vagyok nyűgözve.
Kincső, nem akarsz patológus lenni?
Kösz kihagyom
Hétvégék & talik: nekem a vasárnapok kiesnek (avagy legkésőbb 1re fel kell érjek Pestre), de a húsvéton ill. az egyéb emtétés cuccokon kívül (ami eddig: márc.31. vezetőcucc, ápr.29-máj1. MTTTT, és valamikor elvileg áprilisi HNE is leszen... de a Ti kedvetekért az végülis kihagyható ) egyelőre nincs más programom ja, de majd május első hétvégéjén asszem leszen.
Ja, és április 21. az kiesik, mert elvileg munkanap, ugye? [size=9:3th8bnxo](mondjuk nekünk pont megadta a suli )[/size]
Szóval az áprilisból csak az említett ápr.13-15. maradt
Ja és valamikor forgatni is akarunk ám!
- Fimbrethil
- Nem elérhető
idén csillagászkirándulás lesz azon a 7végén, meg bátyám szülinapja(az nem csak idén) szoval már 2 helyre várnak az adott idöpontban+ ti vagytok a 3.
nincs valakinek egy láncfürésze?
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Olosta
- Nem elérhető
Leguanember írta: Azt csak fantáziálom, hogy Olosta pedig Szegedre invitálta a népséget vmikorra?
Nem, nem fantazmagória a dolog:
Olosta március 9-én Egy kósza fiú esete a Pajkos Pónival topicba írta: Mikor talizunk megint?
Tudom, hogy ez még nagyon-nagyon-nagyon messze van, meg addig még sok víz lefolyik a Dunán/Tiszán (kinek melyik van közelebb ), de május 19-20-án Szögedön Hídi Vásár lesz, meg borfalu, meg tengernyi ember (Tiszát lehet velük majd rekeszteni), és jó programok. Számomra igencsak jól esne, ha majd lenne ez iránt érdeklődésetek, és ellátogatnátok ismét ide a Déli Fertályba.
No, van még két hónapotok, hogy megfontoljátok az ajánlatot, aztán majd visszatérhetünk rá, ha aktuális lesz.
Ja, de még egy picivel korábbi program: március 31-én és április 1-jén XXVI. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár lesz a Papp László Budapest Sportarénában. Ki megy?
Pécs szép!!!!! Majd addig veszek egy helikoptert, hogy normálisan eljussak oda.
- Leguanember
- Nem elérhető
Ryana írta: Őőőő. Ádám, mennyaludni.
Egy elborult pillanatomban mondtam ilyet, h szervezek pécsre hobbittalit. Ha van rá érdeklődés, akkor még mindig vagyok ilyen elborult. Csak azt nem tudom, mikor. De a helyszínt már lecsekkoltam a hétvégén, dúl a tavasz, gyönyörű. ^^ Szóval ha sikerül vmi időpontot találni ilyen 2-3 napot, akkor elzsuppolom anyuékat biciklizni, és miénk a pálya.
(Igen, a nem titkolt szándék a téma elterelése a herepörköltről. )
Bikaherepaprikás. Fincsi mi?
Szóval a pécsi ügylet élvezi a támogatásomat. Nekem személy szerint hosszú hétvégeként először április 13-14-15. jöhet szóba, vasárnap korai visszaúttal.
Azt csak fantáziálom, hogy Olosta pedig Szegedre invitálta a népséget vmikorra?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Ez(ek) se rossz kérdés(ek) [size=9:10nhz5nr]mondjuk azt a pörköltöt megnézném, ki eszi meg 8O [/size]
De valójában úgy folytatódott a feladat, h. "... Ha Béla átad ötöt Csabának, Csaba négyet Alfrédnak, Alfréd pedig kettőt Bélának, akkor pont ugyanannyi lesz mindhármuknak. Hány golyója volt eredetileg Alfrédnak?*" Szóval még "cserélhetők" is 8O
Hű, le vagyok nyűgözve.
Kincső, nem akarsz patológus lenni?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Ryana
- Nem elérhető
Egy elborult pillanatomban mondtam ilyet, h szervezek pécsre hobbittalit. Ha van rá érdeklődés, akkor még mindig vagyok ilyen elborult. Csak azt nem tudom, mikor. De a helyszínt már lecsekkoltam a hétvégén, dúl a tavasz, gyönyörű. ^^ Szóval ha sikerül vmi időpontot találni ilyen 2-3 napot, akkor elzsuppolom anyuékat biciklizni, és miénk a pálya.
(Igen, a nem titkolt szándék a téma elterelése a herepörköltről. )
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Kincső
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
Leguanember írta:
Kincső (Thilanna) írta: Jut eszembe, nekem tényleg van egy "buja sztorim" máról
Volt olyan máma, h. "Kenguru matekverseny", egy tesztes verseny. 5. feladat (30-ból, szal még a nagyon könnyűek), olvasom: "Aflrédnak, Bélának és Csabának együtt 30 golyója van..." 8O kicsit sem kezdtem el röhögni :bujahobbit:
Mutatom tesómnak, aki mellettem ül, mert másik évfolyam, neki meg először az tűnt fel, h. nekik ez az első feladat, de ott üveggolyók szerepelnek úgy látszik, nem akarták megrontani a "kicsik" (9-10.esek) habfinom lelkét (bezzeg a mi habfinom lelkünket nem féltették! )
Ez állati!
..., akkor
a, fejenként hány golyójuk van a fiúknak?
b, milyen megbetegedésre gyanakodna?
c, ha Alfréd eltávolított golyóit pörköltnek elkészítve abból egy négytagú család jóllakik ebédre, akkor hány golyója van Bélának és Csabának együttvéve?
De ez inkább patológiaversenyre való, nem a matekra.
JÉZUSOM!!! 8O
Ti betegek vagytok! (Ja nem, bocsi, Alfréd, Béla és Csaba betegek. )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.