- Köszönetek: 0
A Megye követei - Beszélgetések
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
a koll biz fegyelmi eljárást inditott ellenem mert kiröhögtem az elnöküket:)
pedig télleg vicces volt a helyzet:)
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
miért van az h ma 3 tollam fogyott ki?
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Erda niire (Area) írta: Erdátok nem lesz
semmit nem tehetünk az ügy érdekében?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Kincső
- Nem elérhető
Leguanember írta: Öööö.... ezt benéztem. Rá is jöttem, miért. Éjjeli pillangónak hívják az örömlányokat
És hogy tudja
Lehet h. valami oka is volt, h. pont a bujaságot húztad?
Niph, ha farsang napján tudsz próbálni, akkor már jó sztem és attól még Ranát is bevehetjük. főleg ha Erdánk nem lesz
- Niph
- Nem elérhető
Newra írta: Azt hiszem emlékezet-kiesésem van. Táncos pillangó?? Lehet, hogy meg kéne néznem újra az előadásunkat? (Vagy itt most Niph-re gondoltál?)
8O :hein: :hein: azt hiszem ideje visszaolvasnom......
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Niph
- Nem elérhető
Túl a hétfőn! 8O és csak nézek, mik mennek itten, ajaj, 8O
Ez a " nagyon nem biztos dolog",nos úgy mondom akkor, hogy mihelyst megtudom a második félévben mikor vannak előadásaim -illetve március elején hogy van, azonnal nyilatkozom./előreláthatólag egy hét múlva tudni fogom,/
De azért keressetek embert a helyemre.
És a dolog még ott hibádzik, hogy probálni nem tudnék menni, ha tudok is menni majd, csak farsang napján tudnék......
[size=9:301dadec]/me tudom h zűrős egy ember de nem tehetek róla, ez a távolság átka[/size]
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
én meg írtam privit Ranának, mert láttam h. fent van, és a következő válaszokat kaptam:
Ranamarth (Endóriel) írta:
Ja...így már értem...Kincső (Thilanna) írta:
ez Ádám kreatív megfogalmazásaRanamarth (Endóriel) írta:
Kincső (Thilanna) írta: szia tiszteletbeli hobbit
nézzél hobbit-topic, plíz
pussz,
k.
Hű...ez meglepett...és jól esik
Remélem,hogy elmehetek...
Ja....és mi ez a táncos pillangó dolog?...most nézem csak 8O
az a lényeg, h. Niph sajna valszeg nem tud majd eljönni farsangra, ezért a helyébe kell találnunk valakit. emlékszel az előadásunkra? azért táncos, mert az elején a kabaré-denszben benne volt (de erre találhatunk mást), és azért pillangó, mert a hare krisnánál lepke képében behozta a táblát, amire rá volt festve, h. mit haluznak.
egyébiránt Erdáról tudsz valamit?
gondolom nála is kicsi az esély, h. elengedik, de eleve ezer éve nem hallottunk róla
Erdát nem hiszem,hogy elengedik...amúgy egész jól van...én levélen keresztül tartom vele a kapcsolatot.Tanul ő is ezerrel,meg ilyenek.
na puszi:
Rana
Niph, amúgy az a "nagyon nem biztos" azt jelenti, h. semmi esély?
- Newra
- Nem elérhető
Leguanember írta: Nem, a szerepkörre gondoltam. De hát k..vát mégse írhatok!
OFF:
De hát most írtad le
ON
Köszöntelek Maglor újra a köreinkben!
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Leguanember
- Nem elérhető
Newra írta:
Leguanember írta: Tehát kell:
korcsmárosné (Newra, vállalnád?),
táncos-pillangó (kit hívjunk meg, Ranát?),
Persze, hogy vállalom! Már írni is akartam.
Azt hiszem emlékezet-kiesésem van. Táncos pillangó?? Lehet, hogy meg kéne néznem újra az előadásunkat? (Vagy itt most Niph-re gondoltál?)
Nem, a szerepkörre gondoltam. De hát k..vát mégse írhatok!
Minden más hiábavalóság.
- Maglor
- Nem elérhető
Először is gratulálok, szolgálatként pedig nekiláthatsz kimazsolázni az információkat:-)
- Kincső
- Nem elérhető
Rana a szomszéd topicban írta: Sziasztok!
A jelenlegi állás az,hogy még van esély rá,hogy elmenjek Farsangra.Bár még elég messze van...de ha sokat könyörgök,és nyomós érvekt sorakoztatok fel,és nem akkor kell majd Belgiumba utaznom,vagy más kötelező sulis programon részt vennem,még talán ott is lehetek...de ez a nagyon halvány remény kategória,ami az utolsó pillanatokban dőlhet el.
Szurkoljatok....és ha kell,légyszí írjatok egy petíciót a szüleim meggyőzésére icon_biggrin.gif
Írjunk petíciót mi is?
- Newra
- Nem elérhető
Leguanember írta: Tehát kell:
Persze, hogy vállalom! Már írni is akartam.
Azt hiszem emlékezet-kiesésem van. Táncos pillangó?? Lehet, hogy meg kéne néznem újra az előadásunkat? (Vagy itt most Niph-re gondoltál?)
- Ryana
- Nem elérhető
Miért írnánk át? Ha Niph nem tud jönni, szerintem pl Suhi beszállhat... Ha van kedve.Kincső (Thilanna) írta: (bár ha nem írjuk át a koreot, akkor azt 10 perc összepróbálni, szal...)
Február nekem még álmos-ködös homályba vész, de megoldjuk. x)
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Olosta
- Nem elérhető
Drágáim, értekek mindent, de ez azrét egy picurikát sok nekem [size=9:3gxflgd3](annál is inkább, mert ha szombaton Pesten vagyok, akkor vasárnap nem tudok menni íjász edzésre, mert azért valamikor otthon is kéne lennem, mert lassan tényleg vendég leszek a saját családomnál).[/size]
Olosta, szerkeszd ide bele légy szíves, hogy melyik hétvégén mi kéne, ha volna, mert már nem tudom követni.
17-én lesz HNE, 24-én a farsangi meghallgatás, márc. 3-án a farsang.
Természetesen akkor jobb a 17-e, ha ezért (HNE) többen MTT-zésre áldozzák fel azt a napot.
Hümm....... akkor legyen 17-e, és akkor a 24-én nem megyek. Úgy már kicsit elfogadhatóbb nekem. Meg ugye a farsang, de ez természetes.
[size=9:3gxflgd3](Egyébként meg elég sok minden kéne, ha volna, de ez nem ide tartozik. )[/size]
Kincső itt alattam: jóvanna.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Kincső
- Nem elérhető
Leguanember írta: A jelenlegi állás szerint akkor keshu és Niph nem tud részt venni, Erdáról nem tudunk semmit, Ákos szinte kizárt.
Tehát kell:
a Tünde (ha Erda nincs, írhatunk egy másik jelenetet e helyett)
és egy Hobbit (Feanor?, Nudli kishúga?).
Rana jó lenne, mert tiszteletbeli hobbit... de elnézve a Gondor topicot, meg egyéb híreket hallva, úgy tudom nem jön farsangra...
*gondolkozik*
Egyébként ha vmire nincs ember akarommondani hobbit, vki beduplázódhat, aki csak az elején szerepelt...
viszont FONTOS kérdés: a CD-nk megvan, vagy újra össze kell szedni a számokat :
Olosta itt fölöttem: ez csak a választék, nyilván nem mindhárom hétvégéről lesz szó végül
- Leguanember
- Nem elérhető
De közben elgondolkodtam, s Newra, Te is hogy felajánlottad a 17-e délelőttöt, be tudom passzintani. S ha amúgy is HNE-re jönnek fel Pestre páran, tényleg hatékonyabb.
Akkor érdemes, ha jó sok embernek, mondjuk a tizenkilencből egy tucat el tud jönni. Például a Cabaret-ra táncolók..., Ratzkha, Ilmadrin, Olosta sem ártana.
A jelenlegi állás szerint akkor keshu és Niph nem tud részt venni, Erdáról nem tudunk semmit, Ákos szinte kizárt.
Tehát kell:
a Tünde (ha Erda nincs, írhatunk egy másik jelenetet e helyett)
és egy Hobbit (Feanor?, Nudli kishúga?).
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Leguanember írta: A 17-e nem jó nekem.
24-én meg nálunk itthon lesz valószínűleg a meghallgatás, ha mindenáron akarunk próbálni, akkor kéne, előtte.
Olosta, megvan otthon a szöveged, vagy leírnád a videóról?
A sátor helyett ki kell találnunk valamit.
A nyitótáncot viszont tényleg gyakorolni kell a hölgyeknek. Hm-hm.
Nincs meg a szöveg, de leírom, meg egyébként is át kell írni néhol.
Most akkor 24-én a meghallgatáson is elő kell adnunk?
- Kincső
- Nem elérhető
Leguanember írta: 24-én meg nálunk itthon lesz valószínűleg a meghallgatás, ha mindenáron akarunk próbálni, akkor kéne, előtte.
ha lesz is előtte még próba, úgyis csak részpróba jön össze... csak most azt számolom, h. az eleje-táncosokat össze tudjuk-e szedni (bár ha nem írjuk át a koreot, akkor azt 10 perc összepróbálni, szal...)
Kösz, hogy szóltál a dátum miatt!
- Leguanember
- Nem elérhető
24-én meg nálunk itthon lesz valószínűleg a meghallgatás, ha mindenáron akarunk próbálni, akkor kéne, előtte.
Olosta, megvan otthon a szöveged, vagy leírnád a videóról?
A sátor helyett ki kell találnunk valamit.
A nyitótáncot viszont tényleg gyakorolni kell a hölgyeknek. Hm-hm.
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
Ankalimon a 2006-os tábortopicban írta: Jobb későn, mint soha:
Elkészült a tábor-értékelő kérdőív!!! -->
Töltsétek, töltsétek....
[size=9:rbc52zdm](azt mondjuk megjegyezném, h. állítólag rég kész volt, csak szerver-hozzáférési gondok voltak...)[/size]
"mit gondolsz a csapatod vezetőhelyettesének munkályáról" - ehh... Ezt inkább Rátok hagyom... de csak őszintén
(khirály, h. titkos szavazás, csak a válaszaimból (+ hogy meg kell adni a csapatot) simán kiderül, h. ki vagyok, mivel ezek többségét már kérdezték tőlünk )
- Fimbrethil
- Nem elérhető
febr 17. elévileg megfelel, de még oly messze van...
csak a jövö hetet éljem tul
nem, nem vagyok zseni, és már belefáradtam a vizsgákba, ez az elsö eset h a teljes vizsgaidöszakot kihasználom...ez már az öregkori elhülyülés jele
- Newra
- Nem elérhető
Amúgy mi van Veletek? Vizsgák már lezárultak Mindenkinek?
Pusszantás!
- brokkoli
- Nem elérhető
Ádám: megvan már a "zenés" cédé?
mikor próbálunk? helyszínt tudok biztosítani (fűtéssel és cdjátszóval, csak kicsit messze van, 18. ker, 20 perc a határ úttól, vagy fél óra a borárostól.)
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Olosta
- Nem elérhető
Newra írta: Hű Olosta egy rugóra jár az agyunk. Én is ugyanezt gondoltam!
Veled is?
Úr isten! Lassan kezdek félni magamtól!
- Newra
- Nem elérhető
Olosta írta:
Leguanember írta: Furit és Ákost megkeresem majd, Ákos nem hinném, hogy esélyes lenne, ez esetben szeretném, ha elgondolkodnátok megfelelő helyettesen: ismerősök, kisebb testvérek, eszement megoldások is szóba jöhetnek.
Helyettesötlet: Feanor a MUPABÖF nevében?
Hű Olosta egy rugóra jár az agyunk. Én is ugyanezt gondoltam!
Nagy-nagy szurk Mindenkinek, aki igényli! :bounce: :hello:
Mottó nagyon rulzik!
- Kincső
- Nem elérhető
Leguanember írta: Hasznos kapcsolat pl. a hős kardja és a sárkány gyomra között létesülő kontaktus.
Szerintem betehetjük mottónak az előadásunkba.
Szó szerint ugyanezt mondtam (a második mondatot)
És akkor már ugye a vaddisznó gyomra...
[size=9:3fxhwlxx](Ehh... hajnali egykor inkább nem kezdek el azon gondolkodni, hogy a hős kardjának milyen további jelentései lehetnek még... :bujahobbit: )[/size]
Az a ciki, h. kicsit kicsi a fiúarány a csapatban ahhoz, h. azt üvöltözzük, h. "éljenek a nők" de Ti fiúk nyugodtan!
*szerk* na látom Olostával tök ugyanazt írtuk be egyszerre...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.