- Köszönetek: 1
Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Orsie
- Nem elérhető
nem azt kerdeztem, hova, hanem, hogy MIT mondtatok be a hangosba amire nem reagalt senkiRemzymama/Tünde írta:
Orsie / Fraktál írta:
Remzymama/Tünde írta: Orsie: bemondtuk többször is, de senki nem jelentkezett
a talált tárgyak közt nem volt, sajnos
hátha valaki eltette, csak nem olvas fórumot, mert már mintha beírta volna más is
remélem megkerül
mit mondtatok be? koszi, hogy reagaltal.
a hangosbemondóba, utolsó napon, de senki nem reagált
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Tünde
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta:
hátha valaki eltette, csak nem olvas fórumot, mert már mintha beírta volna más is
remélem megkerül
a hangosbemondóba, utolsó napon, de senki nem reagált
- Orsie
- Nem elérhető
remélem megkerül
- Tünde
- Nem elérhető
remélem megkerül
- Orsie
- Nem elérhető
szeretnek erdeklodni, hogy tud-e valaki valamit talalt targyakrol, vannak-e, hol, kinel stb
a nagy helyzet az, hogy Mirrandnak eltunt az mp3 lejatszoja Valinorban, legutolso info az, hogy utolso este musorok elott efku bevitte Drizzt gepehez a kisasztalra mert fel akartunk rola masolni valamit (mint pendrive-rol). Kesobb mikor en kerestem, mar nem volt ott, es azota is hult helye van. Akkor volt a nagy kapkodas az eso miatt, es lehet, hogy akkor kavarodhatott el, de ugye valaki tud rola valamit? a tulaj nem szolt rola csak nekem, de en szeretnem, ha segitenetek ebben. A raktarbol csak nem tunt el, illetve valakinel csak van egy olyan mp3 lejatszo ami nem az ove, pakolaskor csak feltunhetett! azt hiszem ez mindannyiunk felelossege, tehat kerlek segitsetek! (mellesleg fontos doksi van rajta a tabori Kislassiba...)
es Drizzt, vagy Csinci, pls pls a Valaroma mappat Drizzt geperol ne toroljetek le hanem amint tudjatok mailben kuldjetek el el zip-ben, nagyon fontos lenne!! koszi
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sil írta:
A hullák nem mutatnak olyan jól egy képen, mint egy győztes sereg...Ryana írta: Ez zseni ez a kép. Kár h a másik csapatról nincs ilyen.
Jogos
Our knees do not bend easily
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A hullák nem mutatnak olyan jól egy képen, mint egy győztes sereg...Ryana írta: Ez zseni ez a kép. Kár h a másik csapatról nincs ilyen.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
KLIKK IDE
Így lesz Jézusból palesztin terrrorista
[size=9:28n8frd0]*link szerkesztve by Ulmo*[/size]
Our knees do not bend easily
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Trithyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Remzymama/Tünde írta: Adim táboros képei
xfree.hu/album_show.tvn?aid=77819
Adim...Adim, te aztán ott voltál a nagy pillanatoknál!
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Tünde
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Kincses írta: A táborban nem tudom kinek a laptopjára másoltam fel a képeket.
Feltettem a képtáramba is.
nálam van:)
- Kincses
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Feltettem a képtáramba is.
Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
- Artemisz
- Nem elérhető
Rabyn írta: Volt olyan aki nem Tünde latopjára tölötte fel hanem Drizzt gépére? Csak,hogy nyaggassam-e Drizztet és Rayant érte?
Patiszon képei Drizzt gépén vannak, lásd lentebb !
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
www.kep.tar.hu/eldamire
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Rabyn
- Nem elérhető
Volt olyan aki nem Tünde latopjára tölötte fel hanem Drizzt gépére? Csak,hogy nyaggassam-e Drizztet és Rayant érte?
Kb 100 képet fogok kiválogatni ami majd felkerül a galériába, a többit a dvdre tenném.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Sok hála és köszönet:
táborszervezőknek,
valáknak és maiáknak,
a személyzetnek (Jázminnak, hogy bevitt Saújhelyre)
a tábor összes résztvevőjének és látogatójának
és akiket kihagytam
Név szerint (gyorsan, mert már 3-szorra írom újra) remélem, mindenki tudja, miért, ha kíváncsi vki, írjon
Gilloth, Rohin, Eglar, Cue, Sirgon; ADIM, Estel, Ami; Rendtársak; Családtagok; akiket megmasszírozhattam nekem is jól esett ; Icke, Ratzhka; Pók; efkú; Peredhil; ...
Tényleg jó volt. És megyek Kapolcsra Csak tudnám, mikor és hogy meg hogy lesz-e szállásom
Ja, és a képeim - pár kivételtől eltekintve - Drizzt gépén vannak, Őt is nyaggassátok
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Trithyn
- Nem elérhető
Newra írta: Én még mindig nem írtam listát, na majd ma este nekiülök.
Felraktam a képeim a többi napról is (5-10. nap). A 7. napot szigorúan csak 18 éven felüliek nézhetik meg!
Link: kep.tar.hu/newra22/50506477#2
Köszi a répit+nyúlrog+Szikrázó csillagos képeket!
Hmm...hmm ez e hetedik nap érdekes volt!
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Kisvakond
- Nem elérhető
Newra írta: Felraktam a képeim a többi napról is (5-10. nap). A 7. napot szigorúan csak 18 éven felüliek nézhetik meg!
Nagyon király lehetett!!!
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
- Missy
- Nem elérhető
Newra írta: A 7. napot szigorúan csak 18 éven felüliek nézhetik meg!
"Hívj most!" Nemtom már ki mondta...
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Newra
- Nem elérhető
Felraktam a képeim a többi napról is (5-10. nap). A 7. napot szigorúan csak 18 éven felüliek nézhetik meg!
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Namarie
- Nem elérhető
Panda írta:
ADIM a Des írta: Pandának, hogy felolvasott a Szilből egy rövid, erotikus jelenetet, no meg annyit: „Te itt voltál az előbb?”
Mondd, Adim, te ott voltál, amikor felolvastam neked?????????
Az nem egy erotikus részlet volt, hanem a világ teremtése!!! Illetve ha nálad ennek is erotikus töltete van, akkor nagyon örülök, hogy nem buzdultál fel rajta látványosan!
Off: teremtés és teremtés.....
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Furi
- Nem elérhető
Miaz hogy! olivér meg is fogadta hogy olyan lesz mint te ( nnnneeeeeeee)ADIM a Des írta: Olivérnek és Furinak, hogy a rajongóim voltak.
- Panda
- Nem elérhető
ADIM a Des írta: Pandának, hogy felolvasott a Szilből egy rövid, erotikus jelenetet, no meg annyit: „Te itt voltál az előbb?”
Mondd, Adim, te ott voltál, amikor felolvastam neked?????????
Az nem egy erotikus részlet volt, hanem a világ teremtése!!! Illetve ha nálad ennek is erotikus töltete van, akkor nagyon örülök, hogy nem buzdultál fel rajta látványosan!
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
Rabyn írta: Orsie: én fel se ébredtem rá pedig az alattam lévő ágyon aludt:))) (nemis horkol mindiiiiig)
De Te helyzeti előnnyel indulsz...
"A mosoly a leger
- fqqdk
- Nem elérhető
és nem is gépelhetünk róla. :nono:Cueddo írta: ...illetve a nyolcadik éjjel, Amiről Nem Beszélhetünk...
hehe, már látom, hogy párunknak ez lesz a Tudjukmi, a Cucc-Amit-Nem-Nevezünk-Nevén, és hasonlók
code a rat the monster on doom in it
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Tündének, hogy a lehető legjobban tette a dolgát, és azt a sok-sok segítséget, ami nélkül nem lettem volna kész a csapatjátékkal, és sok minden mást is (laptop, naaagy adag kaják, kávék, tesco járat)
Alyrnak a keretjátékot
Jácintnak a segítőkészségét, és a kedves hozzáállását a táborhoz.
Dorwnak, hogy nem küldött el az anyámba, amikor éjjel kettőkor még a csapatjáték alkatrészeivel buherálódtunk a szobájában.
Meliannak, hogy ő lett a mocsár szelleme, hogy hagyta magát fotózni, és a kirándulásokat.
Remzynek a pinyót, az elfogott tündék türelmes (de reménytelen) kiképzését, és hogy elfogadott, mind ellenfélnek, mind barátnak
Az egész tábornak, hogy nem kövezett meg nyilvánosan a barom beszólásaimért már az első napon.
Az interjúalanyaimnak a nyilatkozatokat és a fejeket hozzá.
Ranának, hogy elvállalta a csapatjáték egyik állomását, és ügyesen csinálta, meg hogy épp ésszel elviselte a látványom este...
Fq-nak, amiért nem lökött a vonat alá még induláskor, a Répitet, és a meghitt képeket
Ratzkának, amiért hihetetlenül elhittem neki Feanort.
KisFeanornak és Cueddonak a vörös szalagjuk általam való elvesztésének örömét.
Olivérnek és Furinak, hogy a rajongóim voltak.
Patiszonnak a masszírozást, amitől ráfolytam a pokrócra.
Ickének, hogy horkolásával elriasztotta a gaz betolakodókat a környékről.
Ankalimonnak, hogy életemben először nézhettem csillagászati távcsőbe, ahol hihetetlen méreteket öltött a Vénusz (kb. mint a kisujjam körme)(viszont a vénusz dombját nem a távcsőben találtam meg), és hogy megtudtam, a számomra eddig melltartó csillagkép tulajdonképpen a Cassiopea.
Bennek az idióta szópoénjait, mely méltán vetekedett az enyémmel.
Nimdorcinak a kávékat.
Peredhilnek a zombi üzemmódot.
Márknak a dekopírt és a fúrót, hogy meglegyenek a csapatmedáljaink.
Illének, hogy olyan hangosan gyakorolta azt a k**va vitorlavásznat (, és a többieknek, akik képesek voltak hangosabban mondani.
Gandalfnak, az összes Eksünt
Idhrennek, hogy mindvégig lelkes volt, és a hippis Yavannát
Angwennek, hogy a feleségem volt
Tirionnak, hogy amikor kellett, azért képes volt megmozdulni
Endelírnek az érdeklődést, és a Macho Mucho alakítást
Momonak a krónikás tevékenységeit, a Sünbalázsságot, és a mosolyát
Rohinnak, hogy a legjobb harcosunk volt
Estelnek, a csöndesen fájó beszólásait
Pandának, hogy felolvasott a Szilből egy rövid, erotikus jelenetet, no meg annyit: „Te itt voltál az előbb?”
Julcsinak, hogy olyan jól alakította a HP-t (hisztis P*csa), hogy szinte télleg szemidegrángást kaptam tőle
Gillznek az előadásmódját, amiben benne volt minden
Drímőrnek a sok idiótaságot, ami belőle áradt
Mogynak a játékot, és hogy az állomásról hazafuvarozott ótóval
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.