Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Több
17 éve 3 hónapja #337467 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Úgy érzem most már nekem is illene megköszönni...csak hát olyan hosszú a lista...tényleg a legjobb tábor volt eddig és ezért minden elismerésem a vezetőségnek.
Közülük is kiemelvén Ádámnak a nagyszerű,füves családért és Márknak a mindig izgalmas és kellemesen fárasztó rendi foglalkozásokért.Jó volt részese lenni.
Továbbá hatalmas köszönet az én drága,egyetlen csapatomnak!Minden veletek töltött perc élmény volt.(pláne a botgyűjtés...auuu:)))
A harcos rend tagjainak szintén kijár a tisztelet és a köszönet.Azt hiszem az összetartásunk valós harc esetén is megmaradt volna.Jó kis csapat voltunk.Ahu-ahu-ahu!!!
Köszönöm nektek,akik úgyis tudjátok,hogy kik vagytok,hogy ott voltatok mellettem és bátorítottatok és erőt öntöttetek belém.Köszönöm a beszélgetéseket és hogy rámutattatok,hogy bennem is van erő.
És úgy eleve köszönök mindenkinek mindent.A bolondos figuráknak épp úgy,mint egy-egy komoly szó tulajdonosának:)
Mert ez így volt tökéletes:)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337457 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Üdvözletem!

Hallom már a hangokat, hogy ez a tábor a második velemivel volt egyenértékű, és ez igazság szerint nem is akkora túlzás; viszont kezdjük a negatívumokkal, igazán tanulni abból lehet.
:arrow: nem volt idő. Illetve akadt, de iszonyatosan zsúfolt volt az egész, és a legmegdöbbentőbb az volt, hogy bár a felsorolt programok első ránézésre nagyon kevésnek tűntek, viszont a megvalósításkor úgy rohantak el az órák, hogy észre se vettem. Nem tudnék rámutatni, hogy mi vette el az energiát, viszont az tény, hogy a családi és rendi dolgok mellett másra egyszerűen nem volt lehetőség, és még a fenti kettőből se mindenre. Magyarázat nincs.
:arrow: késések és csúszások. Értem én, hogy százhúsz embert nehéz egyszerre koordinálni, de az amúgy is szoros program ettől még hajszoltabbá vált. Talán összefügg a fentivel, valami megoldás erre mindenképpen kéne.
:arrow: marha messze volt, de ez legyen a legkisebb baj :)
:arrow: a kaja alapvetően jó volt, csakhogy kevés. Megértem, hogy a repeta nem szériatartozék, de akkor is vicces volt minden délben/este a maradékokra vadászni :D
:arrow: a keretjáték kicsit hevenyészettnek tűnt. Jó ötlet volt a független programokba beépített, "spontán" elemekkel dúsítani, de ezek ritkán kaptak kellően nagy figyelmet. Több beszervezett emberrel, Fëanor- és valapártiakkal talán kicsit hangsúlyosabbá vált volna. Voltak ugyanakkor nagyon jó pillanatok is; a tündék megérkezése (leborulás Márk előtt, amiért az autós közjáték után egy huszárvágással visszahozta a hangulatot, nem sokan lettek volna képesek erre), a Végzet Köre-jelenetek (bár ezekben lehetett volna több méltóság és félelem) a Fák pusztulása és az azt követő események (nem, akkor sem voltam beszervezve), and so on.

Ezzel pedig bele is kaptunk a pozitívumokba, lássuk hát.
:arrow: a keretjáték alapvetései és nagyobb vonalai. Kidolgozott, legnagyobb részt helytálló, hangulatos volt, főleg a vége felé. Lásd fent.
:arrow: meleg víz. Legtöbbször volt, ez esténként fontos.
:arrow: hideg víz (!). Idehaza öt-hét fokkal melegebb a csapvíz, a táborban pedig nagyon kellett a felfrissülés.
:arrow: a csapat- és rendi rendszer. Ez a kettős tagolás nekem Velemben is tetszett, és itt is jól jött ki. Nem tudnám megmondani, hogy a nagyobb családlétszám előny vagy hátrány lett volna; ez a felállás igen jó volt.
:arrow: méretes szervezőgárda. Fel voltak osztva a feladatok, és (majdnem) mindennek volt egyszemélyi felelőse. Néha ellentmondást és kavarodást szült, de egészében véve jól működött.
:arrow: reggeli ébresztő. Tetszik ez a zenés megoldás :) (Bár aki még egyszer Louis Armstrongot mer betenni első számnak... :twisted: )

Végül pedig a körbepuszilkodás. Sose szerettem a sokat, bocsánat érte. Szóval köszönöm:
:arrow: a (fő)szervezőknek, hogy összerakták a tábort, és hogy végig kitartottak;
:arrow: az Aiculosse (Fehérszirt) családnak, Celebromnak, dorwinionnak, Esgalnak, Kincsesnek, Lamynak, Meliannak, Missynek, Namariének, Newrának, hogy a várakozásokat nagyságrendekkel felülmúlóan jól működő csapatot, családot alkottunk tíz napig, hogy felhasználtuk indulóként a Mille Anni Passi Sunt-ot, hogy aahúúúúúúúúúúú, és hogy senki nem javasolta a kitagadásomat :)
:arrow: a Vadászok, később a Harcosok rendjének, Tilionnak és a meghívott oktatóknak, hogy konstruktív és termékeny munkával töltöttük a tíz nap rendi foglalkozásait, és hogy "annak ellenére nem vertek péppé hogy megtanították nekik hogy hogy kell", miképp Remzy mondotta;
:arrow: Feanornak a mesterdarabunkat, hogy végigcsinálta, és főleg, hogy végigcsináltatta;
:arrow: Angwennek, hogy fordított a Leithian-énekből;
:arrow: Esgalnak, hogy felolvasta a fordítást;
:arrow: Narbelethnek, hogy kifestett;
:arrow: Tilionnak, hogy felügyelte a vizsgámat;
:arrow: Tirionnak és Áginak a közös étkezéseket és a rövid punnyadásokat;
:arrow: Ádámnak a Tulkas-jelenetet és a hegyfutást;
:arrow: a keretjáték szervezőinek, hogy nem lőttek le, amikor a Fák halálakor beavatkoztam;
:arrow: Ankalimonnak a Fény Meditációját;
:arrow: Jácintnak a táborhelyszínt és az extra pizzát;
:arrow: a sátram melletti vöröshangyáknak, hogy az első nap megkötött, "élni és élni hagyni" szellemű békeszerződést tíz napig maradéktalanul betartották, és csupán néhány renitens kamaszt kellett kipenderítenem;
:arrow: a Fëanor-párti családoknak a számháborús győzelmet;
:arrow: a valapárti családoknak a számháborús győzelmet;
:arrow: a MÁV-nak, hogy alig negyed órát késtünk hazafelé;
:arrow: de mindenekelőtt Lamynak.

Jövőre ugyanitt.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337420 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Először is szerintem ez volt mindenidők legjobb MTT tábora ^^ jó banda fenomenális táborhely pöpec keretjáték csak kicsit meleg volt :) na próbálok írni valami listát h kinek mit köszöngetek ha valakit véletlen kihagyok előre is elnézést kérek tőle.
Szal köszönet :
:arrow: Tábvezeknek h megcsinálták a tábort
:arrow: Csapatomnak h kibírtak
:arrow: Harcosoknak h annak ellenére nem vertek péppé hogy megtanították nekik hogy hogy kell
:arrow: Anyámnak h segítet ahol tudott és hogy így félig én is vala voltam :twisted:
:arrow: Dorwnak a gyökérmadarasbögrét
:arrow: Meliannak h minden reggel visszaintegetett és amúgyis ^^
:arrow: Dodinak h nem küldött haza térítés nélkül
:arrow: Adimnak a hülye poénokért és a hempergésért a bokorban ;D
:arrow: Andrisnak mert így még senkise vágott földhöz és mert berzerker
:arrow: Ranának mert lehettem a nyuszija ^^ és nem lőtt le
:arrow: Márknak a Bládibánit és h megtanította h kell Taco-sat játszani
:arrow: Nimdorcinak a táncikálós kávéfőzőért
:arrow: Anglachelnek a röhögéséért ésmert 2000 év xDD
:arrow: Eszternek mert Julicsiel :D
:arrow: Ákosnak a sivatagi gyíkot
:arrow: Gyurmának és Gergőnek a Kettő-t
:arrow: Narbnak h amikor láttam mindíííg mosolygott ^^
:arrow: Mirrandnak a bantu laptopot xD
:arrow: Póknak a buborékokért
:arrow: Pítnek pókeroszauruszért
:arrow: Mindenkinek aki pingpongozott velem
:arrow: Jácintnak hogy ha egy ürhajót kértünk volna ő aztis beszerzi másnapra
:arrow: FQnak is h megoldottunk minden toszt ( a polot jövő táborba csináljuk meg ;D )
:arrow: Orsinak hogy orsi és imádom ^^
és akit kihagytam és ugyérzi h neki is köszönhetek valamit akkor azt köszönöm neki o.O
amúgy marhára hiányzik a banda éa piszokszar volt itthon egyedül kelni … szal remélem minél többötökkel találkozok kapolcson :P
ja és akinek ígértem MSN-t : anyamkinnya@freemail.hu
AHU AHU AHU !!

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337413 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
utálok gépelni, de itt a köszönet listám:
Köszönom:

A Sikló hajó csapatnak, meg Dreamernek, hogy mi lettünk a DREAMTEAM,

A Krónikás rendnek, különösen Nimdorcinak, Efkúnak, Szofinak, Orsinak a segitségért a félmesterdarabomhoz

A 2-es szoba lakóinak, Nillának, Orsinak, Ernának, Virágnak, Olivérnek, mert elviseltek engem. A négy csajnak még a tábortűzezésekért, a kinn alvásokért, a ... ööö...mindenért.

Peetnek, Drizztnek, Póknak a pókerekért.

Narbelethnek a sminkért.

a Feanoroknak, Ánglachelnek, Andrisnak, Ádámnak, Peredhilnek, Feagúndnak, Bennek, Jacoponak, mert arcok voltak.

Nudlinak, Suhinak, Snufflesnek a hippis tanácsokért.

Az összes maiának, valának a tábor miatt.

Alyrnak a keretjáték miatt.

Incynek, Ineznek, Dincnek, Mirrandnak, mert most eszembe juttotak.

Magamnak, hogy egy évvel ezzelőtt ide jöttem, nem Saolin táborba.

Minden táborlakónak, hogy elviseltek egy ilyen sötét embert, mint én.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337412 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Angwen írta: Tárhelyre nincs még senkinek semmi feltéve? Naaa, képek, képek?

Órák kérdése és a 179 képem felkerül a kep.tar.hu/snuffles-re. Ha elkezdem most, talán háromig felér.

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337401 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Köszönök énis mindent. Egyszerűen nem tudok többet írni.

Elolvastam amiket írtatok, és végig libabőröztem. Azt hiszem ez mindent elmond.

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja - 17 éve 3 hónapja #337400 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Aeglos írta: -41 fok

Ööö, nem tudom, lehet, h figyelmetlen vagyok, de én nem éreztem, hogy valamikor is -41 °C fok lett volna a 10 nap alatt. :D :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337395 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Na mi a helyzet?

Köszönöm Vardának, hogy ilyen szép lett Arda!
Ezenkívül közölni vagyok kénytelen, hogy Ursula tőlem független okokból visszahelyezésre került természetes élőhelyére, ami most sivatagra hasonlít, és könnyekkel küszküdve gondolok arra, hogy nálunk a smaragd pázsitról ugorhatna a hűs tó vizébe... :crying:

Mi lenne ha köszönőlisták helyett halállistákat írnátok?? Sokkal rövidebb lenne, és kisebb az esély, hogy kihagytok valakit! :D :twisted:

Mielőtt midenki elkönyveli, hogy negatív és gonosz figura vagyok, elárulom halkan és lábujjhegyen, hogy nagyon-nagyon szinte már giccsesen jóléreztem magamat és ha megidézem a gekkó alakú patrónusomat Kácsárdra fogok gondolni...

Ja és ez az első tábor, ahová nem vittem fényképezőgépet.

Halállista:
-non-stop hőség, szauna
-41 fok
-lekvároskenyér
-a darázs aki szerelmével üldözött
-Singerion és Lauvarrógép halála.
-az a HEVIA SZÁM :twisted:
-akkumlátor bedöglése a táborból való indulás előtt délután 5 órakor... :heu:

És GYERTEK KAPOLCSRA!!! :bounce:
(ez már nem a halállista része)

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337392 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Tárhelyre nincs még senkinek semmi feltéve? Naaa, képek, képek?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337391 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Aki cdn el tudja vinni kapcsolra az adja oda valakinek aki elhozza nekem pestre mert én nem megyek kapolcsra.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337385 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
csá emberek! naaa milyen vót? én sajna nem tudtam elmenni :D deeee lesz tábori tali, vagy valami ilyesmi? HE? mert jó lenne látni a fejeteket :D
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337377 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Remélem nem írtam sokat :roll: -ez a rövidített verzió :wink:

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337376 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Rabyn, én viszem CD-n Kapolcsra, ha jó lesz. 700 MG videókkal együtt.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja - 17 éve 3 hónapja #337375 Írta: Trithyn
Köszenetnyilvánításaim:

Nagyon-nagyon köszönöm tehát:

Erynek a tábfőveznek hogy megcsinálta ezt az egész "dubidámmdámmot"!+fizette a sörömet

Alyrnak a szuperjó keretjátékot de legfőképp Ratzkhának hogy nagyon élethű Feanor volt!

A rendi vezeknek ezenbelül Aeglosnak a kézműves szekció irányítását...

A csírázó szikla csapatnak minden percet amit együtt töltöttünk...élén Nudlival aki baromi jó csapvez volt!:röhögőcsillag:

Efkúnakhogy a törpkutatásban kiemelkedően magas eredményt ért el:D

Orsienak hogy agyondícsért a kajáért és megismerhettem

Jacoponak hogy nem normális+mestervizsga+egyéb zenék

Snufflesnek hogy általam Szipák lett és ezt tűrte+természetesen röhögőcsillag :D

Narbnak a mestervizsgáját ami elvarázsolt

Vewynek a sok varrogatást, kiemelten a vakondfejeket és a nyúlrogfület :wink:

Cének,Zének hogy megismerhettem őket és kellemesen csalódtam...

Maunak hogy mostmár tényleg tudom a tünde számokat...

Ákosnak a tikktakkos játékot... a napszemcsis vakondot...

Gilgnek hogy megismerhettem egy ilyen jó embert mint ő+mestervizsgádért gratula

Panninak hogy olyan amilyen és két év után is így örült nekem...

Ancalimonnak a hiteles nyúlrog alakítást:)+csillagnézést+teát

Tirionnak hogy 5 percig, torokberekedésig énekelhettük a rezesbaglyot :D

Dreamernek hogy ő sem normális és büszkén használta az általam kitalált DremTeam nevet+Uuuuuuulmo-t :D

Adimnakhogy az esti túrán röhögőgörcsöt kaptam...

Ákoskának hogy elárulta a titkát a tejjel kapcsolatban :D

Amynak és Artemisznek a szép dalokat a tábortűznél

Serrananak hogy társult az Edhellondi rétenalvókhoz+a vonatutakat :wink:

Bennek a perecet és azt hogy ő sem normális :D

Estelnek hogy esztelen

Olostánakés Newrának hogy segítettek a meteorom készítésében

Nellasnak hogy ő is ugyanazt akarja csinálni amit én...

SebCsabának a bográcsot amit vissza is fizettem neki babgulyás személyében

Ádámnak hogy gitárt pengetett amikor tudott+dícséret a főztjükért is...

Remzynek a rezes baglyot!

Remzymamának hogy vigyázott a sátramra... :roll:

Felagundnak hogy szereti a Corvus Coraxot...

Pandának hogy játszott az Edhellondi különítménnyel...

Meliannak a reggeli sóhalytozásokat

Cueddonak a számháborúsdit...

+1:a hazai vonatút minden lelkes tagjának a hangulatteremtést!:wink:

Biztos kihagytam valakit...

Répit,ezittegyGil,nyúlrog,dubidámmdámm,eldamorf,bioszféra,röhögőcsillag,na mi a helyzet?...

The End

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337366 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
A képeket msn-n (megosztási mappában) emilen, cdn bárhogy várom!! Az összeset feltölteni tárhelyre egyelőre nem tudom de dolgozom az ügyön. (még mindig nem rakták össze a gépemet...)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337359 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Végre én is rávettem erre magam. Hosszú lett. Bocs.

Gyönyörű 10 nap volt, tele munkával és lelkesedéssel, ami nekem nagy szó!
Még a punnyok is kreatívak voltak általában, és a hőség ellenére olyan dolgok születtek, hogy még.
:arrow: Elsősorban is köszönet a tábvezeknek, névszerint: Alyrnak a keretjátékért, hihetetlenül átélhető volt, és nagyon megható a kellő helyeken; Remzymamának azért, hogy még a legidegesebb pillanatában sem küldött el a francba ha odakóvályogtam egy-egy hülye kérésemmel; Csincznek azért, hogy kommunikált :lol: , és a zseniális pólóhajtogatási technikáért; Erynek mert egy gázsiért volt egyszerre kb 4 szereplő, kellő átéléssel.
:arrow: Az Ezüsttövis csapatnak, elsősorban Gandalfnak, mert újfent meggyőződtem arról, hogy kedvesen és demokratikusan is lehet jól csapatot vezetni, még olyan agyamentet is, mint a miénket, és mert annyira szeretjük; Hannának Normanért, gyömbért :P és hogy ha két napig is, de köztünk volt; Angwennek, hogy annyira jól lehetett vele dumálni, a gyerekbetegségeket, és a reggeli rombuszokat, a "Kezdődik a Quenta Silmarillion"-t; Adimnak a hülye szóvicceket, a kreativitását; Suhinak, mert folyton mosolyog, és segített pajzsot festeni; Rohinnak, mert felvette a rózsaszín pólót, és segített pajzsot festeni :) ; Endelírnek a hálózsákjáért, mert hagyta magát spanyolra sminkelni, és mert olé! ; Pandának, mert végül eljött, mert folyton vidám és hiperaktív, és mert maradt velünk végül ; Momónak, mert Sünbalázs, mert sokat voltunk együtt, csapvízért, és mert lelkes újságíró ; Tirionnak mert olyan átélten tudott punnyadni, mert miahelyzet, és a gyertyás beszélgetést is kibírta :wink: ; Julcsnak hogy olyan könnyedén tudott hozzánk becsatlakozni, a percekig tartó haldoklásért, a koreo-kezdeményért, és a mókusért ; és természetesen Estelnek, mert velem volt, de hagytuk egymást kibontakozni, és mert kezd mtt-sek közt is úgy viselkedni, ahogy én ismerem.
:arrow: az összes maiának, főleg a megjelenésekért :P
:arrow: A táncos rendnek, főként az Árnyacskáknak, mert a meleg ellenére tök jó volt minden délután 3 órát mozogni, és azt csinálni amit szeretek. Mil, nagyon jól csináltad a dolgod, és Ring is jó főgonosz volt, plusz az a meditáció :)
Persze külön köszönet Ringnek, hogy nem tartott túl bénának a mesterdarab-ötletéhez, és Vikinek, hogy a Világ-gyermekem lett.
:arrow: Narbnak, mert szuggesztívan táncol, mert elfogadta, ha javasoltam vmit, és mert néha pihenhettünk egymás vállán; najó, ennél igazából sokkal többért...
:arrow: Racznak, mert olyan hihetetlenül hiteles Feanor volt, de mikor Racz, akkor a kedves szavait.
:arrow: A régi Hyarnustar-csapattagoknak, hogy még mindig van bennünk összetartás.
:arrow: Cuénak, a számháború-harcokért, mert utolsó este beszélhettünk, és mert gyertyás beszélgetésen ott volt.
:arrow: A reggeli kávé-pad rendszeres látogatóinak, ahogy Esgal mondta, van, ami nem változik...
:arrow: Meliannak a reggeli légzésekért.
:arrow: Karcsinak a teákért, meg hogy néha kölcsönvehettük, mint bárdot :) Nem fahasogatásra...
:arrow: A kajáért, jó volt, sajna nem fogytam le tőle... :roll:
:arrow: Celebromnak, Gillznek, és Illének az istenkedésért :P
:arrow: Bennek, mert igazi Veréb, és mert végre személyesen is beszélhettünk két szónál többet.
:arrow: Olivérnek, mert néha odajött hozzám megkérdezni hogy vagyok.
:arrow: Vewynek és Andrisnak mert szomszédok :)
:arrow: FQnak, mert néha szeretetrohama volt, és az ember szereti, ha szeretik.
:arrow: Dreamernek és csapatának, mert szövetséget ajánlottak; yo-ho!
:arrow: Gillothnak, mert olyan, amilyen, meg az esti beszélgetésért (! :ölel: )
:arrow: És nem merek többet írni, pedig még vannak egypáran, de már kezd Oscar-gálára hasonlítani a hszem, úgyhogy befogom.

:arrow: Ja, és még Yavi szerepét is köszönöm :P Jó volt :D

Szeretlek titeket.
Ahogy mondtam volt, azért szeretek köztetek lenni, mert többé-kevésbé szeretem azt az embert, aki köztetek vagyok.
Igazából ezt köszönöm nektek.

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337355 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
énis szeretném megköszönni elsősorban a táborszervezőknek, hogy ott lehettünk, és Alyrnak a fantasztikus keretjátékot, ami nagyon élethű volt, és a zseniális imprók csak még jobbá tették, azokért külön köszönet mindenkinek, aki résztvett benne.

direkt nem akartam köszönőlistát írni, mert úgysem lehet mindent elmondani, de aztán rájöttem, hogy van pár ember, akiknek egyszerűen muszáj ilyen formában jeleznem, hogy mennyit hozzátettek számomra a táborhoz, úgyhogy mégis. :szépléleképpen:

szóval köszönöm

az Ezüsttövis csapatnak, élén Gandalffal, hogy hozzájuk tartozhattam, hogy csinálhattunk együtt performanszot, színdarabot, medálokat, meg ehettünk csapatgyömbért, és köszönöm a bumwét, a hoppwét ééés a punnywét is :p

köszönöm Snuffnak, hogy sok időt tölthettem vele, hogy olykor kreatívkodtunk mindenfélét, meg természetesen, hogy együtt aludtunk a franciaágyon kint a füvön, hehe. és menzateacsillagok.

OrsienakEfkúnak, hogy végre voltak táborban, és hogy hoztak magukkal zárt ajtókat is :D efkúnak még külön, hogy olyan jó csaj tud lenni.

Rohinnak, hogy sokszor jött velem toszolni, meg punnyadniwe.

Gillothnak, hogy időnként beszélgethettünk, ha nem is sokat.

TirionGergőnek, hogy egy állat :P és hogy adott vizet a vonaton, igaz, hogy inkább a ruhámnak, mint nekem.

Áginak, hogy megismerhettem :)

Olivérnek, hogy az öcsém lett

Adimnak, hogy a süncapám, és hogy nagyon fárasztó tud lenniwe

Bennek, hogy jön a rézfaszú bagoly

Dreamernek, hogy a rajongója lehetek, és hogy rengeteget idézgethettük. "nem szeretem a halaat"

Mirrandnak a pókparát

Szofinak, hogy krónikás, és hogy toszoltunk néha együtt

Dodieenak a novellákat

Amynak és Artemisznek pedig a tábortüzes énekléseket, ahol hallgathattam őket

hmm, és Estelnek, hogy egyszer se húzta ki a hajamból a hajgumit :p és hogy dubidámm

nagyondióhéjban ennyi.
:')

képeket képeket
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337350 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Ben írta:

Snuffles írta: autentikus :P :D

Efkú után szabadon: ainutentikus :D

Jajj...

Bár azután hogy Feanorral kiderítettük hogy Aule tesója Alue Vera már semmin sem csodálkozom.

UI: Szeretném ha mindenki mindenféle videót meg fényképet mielőbb eljuttatna Rabynhoz hogy aztán csinálhassak belőle egy utó-trailert vagy mit.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337345 Írta: Ben

Snuffles írta: autentikus :P :D

Efkú után szabadon: ainutentikus :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337344 Írta: Snufi

Trithyn írta: Én szeretni nagyon Hevia de nem HAUU-HAUU-val és más egyebbekkel együtt :D

Ahh, ez a mi alternatív Valinorunkban így autentikus :P :D

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337343 Írta: Trithyn

Narbeleth írta: :twisted: Nemértem mi volt a bajotok volt a Hevia zenével :twisted:
Alig hallgatátok meg egy párszor :P

Én szeretni nagyon Hevia de nem HAUU-HAUU-val és más egyebbekkel együtt :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337341 Írta: Ben

Narbeleth írta: :twisted: Nemértem mi volt a bajotok volt a Hevia zenével :twisted:

Jé, ezek szerint az Hevia volt? :-)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337340 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
:twisted: Nemértem mi volt a bajotok volt a Hevia zenével :twisted:
Alig hallgatátok meg egy párszor :P

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337339 Írta: Trithyn

Olosta írta:

Trithyn írta: ... mi kreatívosok mindenhonnan csak hangokat hallottunk... gondolok itt a többi rendre!:wink:

Hajjajjj, a végén beállhattunk volna simán a dalnokok közé énekelni, meg dudorászhattuk volna a táncosoknak a zenét, illetve akár csepürágó mestervizsgát is tehettünk volna, valamint a HAUUUU kiáltásból is diplomát szerezhetnénk. Még szerencse, hogy a bölcsek csöndben tették a dolgukat. :lol:

Igen a végére mindegyik rendtől tanultunk valamit! Tényleg, a bölcsek+krónikások még a halk kategóriába tartoztak! :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337337 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Ben írta:

Olosta írta: Még szerencse, hogy a bölcsek csöndben tették a dolgukat. :lol:

Khmm... meg a krónikások is. :-) :P

Igen, bocsi, titeket kihagytalak merő véletlenségből a felsorolásból. :oops:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337335 Írta: Snufi
Csak annyit mondok: AHU! AHU! AHU! :gyorsanberekedatorka:

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337333 Írta: Ben

Olosta írta: Még szerencse, hogy a bölcsek csöndben tették a dolgukat. :lol:

Khmm... meg a krónikások is. :-) :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337330 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Trithyn írta: ... mi kreatívosok mindenhonnan csak hangokat hallottunk... gondolok itt a többi rendre!:wink:

Hajjajjj, a végén beállhattunk volna simán a dalnokok közé énekelni, meg dudorászhattuk volna a táncosoknak a zenét, illetve akár csepürágó mestervizsgát is tehettünk volna, valamint a HAUUUU kiáltásból is diplomát szerezhetnénk. Még szerencse, hogy a bölcsek csöndben tették a dolgukat. :lol:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337319 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
üres. minden olyan üres. az a fajta üresség, ami pont olyan szívbemarkoló, mint egy kedvesnek hitt tárgy elvesztése. vágyódás az elmúlt után, vágyódás a meg nem történtek miatt. hiány, félő összevisszaság, rendetlenség a fejben, keserűség a szájban és űr a gyomorban. talán sosem tudhatjuk meg mi lehetett volna még, mégis úgy érezzük ennyi is valamiképp elég. emlékképek zúgatják érzékeinket, hangok és mozgóképek kavalkádja ragad magával és tart fogva. a jelen nem létezik; belemerül a terebélyes és sokszínű múlt felidézésébe. a jövő még ködös, bár fájdalmasan gyorsan tisztul a kép. kétségbeesetten kapkodunk a messzeszáguldó emlékszilánkok után, igyekszünk minél többet belezsúfolni abba az orvosságos zacskóba, amikbe csak a legcsodálatosabb élményeinkből teszünk, hogy rosszabb időszakokban lehessen mihez nyúlni gyógyulás gyanánt. valami elmúlt, valami véget ért, hogy teret adhasson azoknak a dolgoknak, amiknek ezután kell következni. és mégis változott valami: ismét egy újabb csodával gazdagodtunk, amit eltehetünk magunknak az örök idők végezetéig... és talán még azon is túl...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337307 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Gandalf írta:

Snuffles írta:

Artemisz (Erenya) írta: Ezek szerint a z undok szél ellenére sikerült vmi érzést átvinnünk abból, amin annyit dolgoztunk? 8O

Én veletek suttogtam a dalt, ott ültem előttetek, szerintem csodaszép volt...

Hehe, én is énekeltem halkan veletek együtt. 8)

Én csak magamban dúdoltam, de már említettem, hogy nekem ez nagy kedvenc :)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.539 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére