Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Több
17 éve 3 hónapja #337738 Írta: Erdariel
Erdariel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Hali!
Van nálam egy tulipánmintás bőrtolltartó. A 16-os házban találtuk. Ha ismerős vkinek, írjon!
Ami

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337731 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
nagyvalarómához-kislassihoz szükségünk lenne az összes szövegre, ami gépben van (esetleg még a csoportelőadásokra is, de a valarómásakra mindenképp) és a videokra. kiknél vannak most ezek? megoldható-e, h úgy augusztus közepéig elküldjétek?
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337700 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Rabyn írta: KÉPEKET MÉG MINDIG HOZZÁM KÉNE ELJUTATTNI ANNAK AKI NEM TETTE EDDIG!

ami megvan:
newra, adim, lamy (ha tünde gépére tetted fel akkor az összes) snuffles.

Nóliról tudom, hogy csak később tudja odaadni, ill Rana kapolcson keresztül adja át.

más?

Rabyn, en picit lejjebb irtam, hogy mivel visszajottem Londonba, a kepek meg az otthoni gepemen csucsulnek es kell veluk nemi utomunka, ezert aug 4.-en tudok veluk foglalkozni, mikor hetvegen hazamegyek, es mivel 5.-en repulok is majd vissza ide, azon a hetvegen megcsinalom, felirom oket CD-re aztan Fox eljuttatja hozzad, OK? a hatarido ugy tudom, aug 11, es addig meglesznek :)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337679 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Szép volt. Jó volt. Nem kicsit. Nagyon. Nem mennék bele részletekbe, mert sosem érnék a végére:D
Csak egy apró megjegyzés: Mandos jóslata a számháború után nem véletlenül volt valarinul. Ahogy az sem volt véletlen, hogy Mauval mi adtuk elő a saját mesterdarabunkat. Bíztunk benne, hogy ha valaki csak egy kicsit odafigyelt azon az estén, emlékszik, hogy az, amit nem ért, az mit is jelent, mire is vonatkozik. ;)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337645 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Én még írnék egy kicsit ide, ha nem bánjátok.

Első volt a parktikum, utána jött az érzelmi áradás, most jöjjön a logika.

Véleményem szerint ez egy nagyon jól szervezett tábor volt. Kezdem a csapatösszeállítással. Az, hogy a csapatok úgy lettek összeállítva, hogy emberek dolgoztak azon, hogy ki-ki azzal legyen, akivel akar, az, mint a mellékelt ábra mutatja abszolúte bevált. Hozzá kell tenni, hogy ez biztosan macerásabb, nagyobb odafigyelést igénylő, és megterhelőbb volt, mint egy gépre felvinni az adatokat, és a gépre bízni a dolgokat. De, mint a mellékelt ábra mutatja, jobb módszer. A jövőbeni tábszervek nyugodtan alaklmazhatják a módszert, hiszen vagyunk annyira kiforrott közösség, minden téren, hogy ezt minden különösebb probléma nélkül megengedhessük magunknak.

A helyszínválasztás minda keretjáték, mind az egyéb dolgokat illetően kiváló volt. Azt hiszem, Kácsárd kiválóan alaklmas mindenféle korszak megjeleetísére. Ezúton hívnám fel ismételten a figyelmet, hogy amikor a Tengerszemhez mentünk, a kanyarban volt egy olyan valami, ami kiválóan alkalmas színpadnak. (mondjuk nem tudom, hogy a falubeliek idegeit jó-e iylesmivel terhelni, de szerintem nem bánnák. :P )

külön öröm volt Jácint kedvessége. az meg, hogy rendszeresen volt meleg víz, pláne. Na meg az egymás hűtése se volt semmi.

A rendi foglalkozások létrehozása is nagyon jó volt, több szempontból is. Egyfelől, mert így tényleg mindenki azt csinált, mai alaktának leginkább megfelelt, másfelől így a nép több oldalról is megismerhette egymást, harmadfelől meg rengeteg plusz információhoz juthattunk, amire más keretek közt talán nme kerülhetett volna sor. Ahogy néztem, az összes rend hamarosan kialakította a maga raculatát, és ez is jó volt- ez is formálta, építette a közösséget.

Az ételről nem bezsélek, azt már ki - ki elmondta előttem, annak viszont határozottan örülök, hogy nem volt az a cirkusz nem vegák és vegák közt, ami tavaly a tábor előtt, alatt és után is ment.

Keretjáték: nekem tetszett, különösen az, hogy tér lett hagyva a spontán megmozdulásoknak. Ebből lehetett volna több is. Tudom, hogy ez most talán az első ilyen volt. azt is tudom, hogy a szituáció, amit a keretjáték átvett, nagyon sok konflikzuslehetőséget rejt magában, és gondolom, senmki nem szerette volna, hogy elfajuljanak a dolgok. Tudom, ha spontán megmozdulásnak tért adnak, akkor nagyon észen kell lenni, de azt hiszem, megoldható. Egy lehetséges megoldás: nagyjából ki lehet számítani, hogy mi várható, és egy, vagy több valaki (ainu, tünde, akárki) határozottan közbelép. Szóval ez egy jó kezdeményezés, mindenképp folytassátok!!!

A keretjáték: a szereplők, akik megjelenítették Feanort, Fingolfint, a Valákat, jól hozták a formájukat. nekem még a "van itt elég gyökér" megnyilvánulás is tetszett szegény Feanor részéről, aki érthető kínjában belekeveredett a mondadójába. 8) Márk megszólalása azt hiszem, bevonul az MTT történelmébe. Amúgy nem tudom, észrevettétek-e, hogy ez a tábor ebben az értelemben is az időzítések és a pillanatok tábora volt?

A keretjátékben egyetlen negatívumot vettem észre, ami nem is annyira negatívum, mint inkább stílutörés. A számháború utáni Mandos-jóslatról van szó. Kicsit később, nem valarinul, (és nem csak amiatt a nyavalyás szél miatt) sokkal jobb lett volna. Ahogy elnéztem, itt nem a szerencsétlen telerek hajójának erőszakos elmarása fölött örömködött a társaság, hanem afölött, és ezt teljes joggal tette, hogy nyertünk a számháborúban.

Mindezzel együtt gratulálok a szervezőknek, mind a tábor sikeres lebonyolításhoz, mind pedig ahhoz a hatalmas bátorsághoz, amivel ezt a korszakot választották. Rengeteg buktatót rejtett magában, és mindet kiküszöbölték. szvsz az is nagyon jó volt, hogy mindneki egységesen tündeként létezett, azt hiszem, ez az egyetlen létforma, amit bárki szívesen el tud viselni. :P

hallottam olyat, hogy a választott korszak egyik hatalmas buktatója lehet, hogy monumentális dolgokat nem lehet megjeleníteni a mi eszközeinkkel. mint láthattuk, igenis lehet, de ehhez elsősorban za kell, hogy a tábor résztvevői hajlandók legyenek átélni, átlátni, amit kell. Azt hiszem, kiválóan sikerült belépni ebbe az emberfölötti világba. ez pedig a mi színvonalunkról is jelez valamit, mégpedig határozottan pozitív irányba.

Mint az elébb elhangzott: a Professzor is elégedett lehet velünk.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337634 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
:D Ez aranyos :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337630 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Leguanember írta: Kedves Főtünde, akinek inge, az vegye magára... :twisted:

Meg akinek Ingwe, igaz? ;)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337609 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Snuff, a Lassi Laurie (a nagy, ami félévente jelenik meg) cikkhiánnyal küszködik, írj nyugodtan sokat, színvonalasat! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337606 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Ben írta:

Rabyn írta: más?

én végül csináltam összesen 4 képet odafele a vonaton, mert a 10 nap alatt lusta voltam elkérni vkitől egy nyamvadt elemtöltőt. azok is kellenek?

Én is vittem gépet de én négyig se jutottam... :roll:
Emlékekből élek majd... meg abból a jó párszáz képből amit más csinált!:wink:

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337605 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Rabyn írta: más?

én végül csináltam összesen 4 képet odafele a vonaton, mert a 10 nap alatt lusta voltam elkérni vkitől egy nyamvadt elemtöltőt. azok is kellenek?

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337604 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
KÉPEKET MÉG MINDIG HOZZÁM KÉNE ELJUTATTNI ANNAK AKI NEM TETTE EDDIG!

ami megvan:
newra, adim, lamy (ha tünde gépére tetted fel akkor az összes) snuffles.

Nóliról tudom, hogy csak később tudja odaadni, ill Rana kapolcson keresztül adja át.

más?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337599 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Remzymama/Tünde írta:

Ranamarth (Endóriel) írta:

Remzymama/Tünde írta:

Felagund írta: Szerintem ez a társaság egészséges (bár kellően zakkant), életvidám, tettrekész fiatalokból (és néhány öregből :P ) áll, akik nem hajénadóak engedni a mai világ kicsinyességének és mocskának, és akikre ezért szerintem a Professzor is méltán büszke lenne, ámen.

ki itt az öreg??? :lol: :wink:

Szerintem magára gondolt,nem rád :lol:

az látod meglehet :P

Kedves Főtünde, akinek inge, az vegye magára... :twisted:

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337567 Írta: nido

Snuffles írta: Igazából kicsit irigyeltelek titeket, hogy ti írhattatok cikkeket egy fiktív újságba, amióta nem járok suliba és nem írhatom az iskolaújságot, folyton írhatnékom van... :P Vendégkrónikásokról meg nem hallottam, sz'al letettem a dologról. :)

Hmmm... :D Privi megy
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337561 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Ranamarth (Endóriel) írta:

Remzymama/Tünde írta:

Felagund írta: Szerintem ez a társaság egészséges (bár kellően zakkant), életvidám, tettrekész fiatalokból (és néhány öregből :P ) áll, akik nem hajénadóak engedni a mai világ kicsinyességének és mocskának, és akikre ezért szerintem a Professzor is méltán büszke lenne, ámen.

az látod meglehet :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337560 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Remzymama/Tünde írta:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337558 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337557 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Nekem a görbe vonalról egy idézet jut az eszembe:A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent!
Nagy tanulság! :wink:

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337556 Írta: Erdariel
Erdariel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Hahó Mindenki!
Nem vagyok a monitorra vetett szavak embere, így csak annyit mondanék, hogy hihetetlen élmény volt eltölteni veletek ezt a 10 napot:) Remélem még sok ilyenben lesz részem!
Köszönök mindent mindenkinek:D
Ami

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337550 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Estel Adániel írta:

Felagund írta: (...) amellett, hogy síkhülyék (...)

"Lehet, hogy elméletileg síkhülyék vagyunk, gyakorlatilag azonban már annyira hülyék vagyunk, hogy görbítjük a teret..."
8) :D ;)

:lol: :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337548 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Felagund írta: (...) amellett, hogy síkhülyék (...)

Elnézést, de erről most eszembe jutott csapatunk egy kellően bölcs megállapítása úgy kb. a harmadik nap magasságából:
"Lehet, hogy elméletileg síkhülyék vagyunk, gyakorlatilag azonban már annyira hülyék vagyunk, hogy görbítjük a teret..."
p.s.: ámen!
8) :D ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja - 17 éve 3 hónapja #337538 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

icke írta: (leborulás Márk előtt, amiért az autós közjáték után egy huszárvágással visszahozta a hangulatot, nem sokan lettek volna képesek erre),

Jaja

"Csend legyen, különben Oromë küld egy nagyobbat, gyorsabbat, világítás nélkül, hátulról!"

:lol:

Szerintem ez a tábor beszólása volt :mrgreen:

De hogy másról is szóljak:

Már többször nekifutottam, hogy írok tábori élménybeszámolót, de valahogy sose sikerült olyanra, amilyenre szerettem volna, úgyhgoy úgy ítélem meg, hogy ez a sors keze, és írok egy rövidebbet.
Bár borzasztóan szeretném elkerülni a közhelyeket, de asszem nem fog menni.
EZ VOLT ÉLETEM EDDIGI LEGJOBB MTT TÁBORA!!!
A Társaság bebizonyította, hogy amellett, hogy síkhülyék (természetesen a szó legpozitívabb értelmében :D ), képesek együttműködni, és együtt élvezni azt, ami megadatott, éspedig úgy, hogy mindenki hozzáadja a maga részét az egészhez, és ezáltal lesz az, ami.
Szinte semmilyen negatív élményem nem volt (illetve de, egy, de az kb senkire nem tartozik...), és rengeteg pozitív csalódás ért, ezen kívül jónéhány igen kellemes (mi több, szép!) meglepetés is ért. A tábor szervezettségéről van véleményem (de lusta vagyok begépelni), ha a táborszervezőséget érdekli, szívesen elmondom IRL.

De ami a legszebb tapasztalat volt az egészben (és így visszaolvasva Panda már leírta, de mindegy :D ), hogy szerintem végérvényesen megdőlt az a nézet, miszerint a "Tolkienisták" mind egytől egyig élhetetlen, elszállt, képzelt világban élő, komplexusokkal teli lúzer arcok, akik együtt csak egy terápiás csoportot alkotnak. Szerintem ez a társaság egészséges (bár kellően zakkant), életvidám, tettrekész fiatalokból (és néhány öregből :P ) áll, akik nem hajénadóak engedni a mai világ kicsinyességének és mocskának, és akikre ezért szerintem a Professzor is méltán büszke lenne, ámen.

A legnagyobb negatívum most jutott eszembe és alapvetően a jövő táborszervezőit illeti: Mostantól kezdve ez a tábor lesz az etalon... :mrgreen:

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337535 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Az első 4 nap képeit feltettem, ami 474 kép. :) Most már nagyon fáradt vagyok, úgyhogy abbahagyom. Le van osztva napokra a tábor, csak nem engedi az egészet linkelni valamiért. Fölül ott vannak napok szerint, nézegessétek.
Péntekig nem leszek itthon, úgyhogy a többi képet legkorábban szombaton rakom fel. Majd szólok megint. De szerintem addig sem fogtok unatkozni. :lol:

kep.tar.hu/newra22/50506478#2

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337530 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Igazából kicsit irigyeltelek titeket, hogy ti írhattatok cikkeket egy fiktív újságba, amióta nem járok suliba és nem írhatom az iskolaújságot, folyton írhatnékom van... :P Vendégkrónikásokról meg nem hallottam, sz'al letettem a dologról. :)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337529 Írta: nido

Orsie / Fraktál írta:
meg par fontos dolog.
1. tenyleg nagyon szuksegunk van a Valaroma osszes anyagara, ezert pls mivel en most nem vagyok otthon, pls efkuhoz juttassatok el. (Nido, Veled majd kontaktolok ezugyben, es Gandalf, majd Veled is, legkesobb aug 17 utan.)
ha barki akar velem kontaktolni aug 17-ig, privizzen, illetve ceges mail: orsolya . alapi @ citi . com (de ezutobbit csak mertekkel pls) csak keveset tudok irni es hetvegen nem.
2. Rabyn, szinten efkuval kontaktolj a fotoimert, mert a gepemre otthon feltettem. illetve ha varhat aug 4-ig akkor otthon leszek es fel tudom irni CD-re aztan vhogy aljuttatom! meg kene rajta dolgoznom kicsit meg parat cenzurazni.

Ha megoldható, szeretnénk táboros tali előtt megkapni minél több videot akár kicsit zavarosan egymás mellé dobálva is. a valarómába több okból nem fért bele hogy írjunk az előadásokról és a mesterdaraboktról. (ilyen ok pl. hogy az egyik a rendi foglalkozások előtt, a másik a rendi foglalkozások után volt javarészt)

OFF A krónikások újságíró szekciója küldje el, mikor érnek rá, ez tényleg fontos lenne. ON
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337489 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Nos, végre valamennyire kialudtam magam, így most nekivágok az írásnak:

Én ugyan nem voltam a velemi táborban, de az határozottan érezhető volt, hogy ez egy jól szervezett, a szerevzők részéről átgondolt, jó hangulatú táborrá kerekedett ki. Én nem éreztem zsúfoltnak, csak nagyon néha, és akkor is gyorsan rájöttem, mit hogyan kell NEKEM csinálnom. Nem is merültem ki, sőt!!!

Úgy érzem, többszörös okom van a köszönetre és az örömre. Aki volt tavaly, az tudja, mit is hagytam magam mögött, és mit is ünnepelhettem- joggal- itt. Köszönöm, hogy megszerveztétek ezt a tábort, a türelmet, a rengeteg tudást, mind emberileg, mind szellemileg, mind lekileg, amit átadtatok, a megértést, és azt, hogy megtalálhattam közetetk a helyemet ismét. Ez hatalmas erőt fog adni az elkövetkezőkben. Tudom, hogy nem vagyok egyedül, nem kell egyedül kínlódnom, hogy igen, sírnom is szabad, ha akarom, bánatomban, de ha akarom, és ami mérföldekkel jobb, örömömben és megahtottságomban.

Köszönöm a valódi családomnak, hogy támogattak, és támogatnak, és a tábori családomnak, hogy el-és befogadtak, minden hibám ellenére. Köszönöm Esgalnak és Erynek a fokozott türelmet. Köszönet Meliannak, Dorwnak, Ickének, Lamynak, Missynek, Celebromnak a sok nevetésért, Kincsesnek az esti beszélgetéseket, Newrának, hogy hajlandó lett volna rajzolni, de szerencsére nem kellett.

Köszönöm, hogy rávettetek, hogy táncoljak (erre is csak Ti vagytok képesek, senki más), hogy hozzá merjek nyúlni a festékhez és az ecsethez, és hogy végül találjak logikus indokot arra, hogy miért is jó Középföldére menni..

Köszönet a Bölcske Rendjének, hogy segítetettek a félelmeim ellen küzdeni, hogy mesterrré válhattam, és hogy valóban megtörtént, aminek meg kell történnie, hogy egy mester mesterré válhasson: leküzdöttem a félelmemet, a szégyenkezést, és a kétségbeesést. Ez is olyan dolog, ami hihetetlen sokat jelent.

Köszönöm Ratzkának, Ickének, Eglarnak,és a többieknek, hogy Veletek számháborúzhattam, hogy nem kellett futnom, ha egyszer nem tudok, viszont kitaláltatok egy olyan helyet, ahol azért közreműködhettem. (Szerencsétlen táncos marhára örült nekem a szalmakazlaknál: "B..meg, Namarie, menj már innnen!!!" :P -persze, hogy nem menetm). Köszönöm, hogy felbátorítottatok, és a sok muris percet Eglarnak. Cue, tőled meg elnézést, hogy ne vehetted hasznom, hidd el, ha tudom, leolvasom Nkeed a fél társaságot.

Annak határozottan örülök, hogy csomószor volt meleg víz, különösen reggel esett jó. A napközbeni locsolkodás se volt semmi. Ne haragudj Gumipók, nem a szemedbe akartam önteni a kancsó vizet

Finwe, tőled is elnézést, hogy a mestervizsgám beugrójakor kétszer is elküldtelek, meg mindenkitől, akinek esetleg beszóltam, vagy netán sok voltam neki.

Tudjátok, jó, hogy most, maikor bizonyos értelemben szinte újra tanulok járni, találok kezeket, akik segítenek, és nem néznek le, ha megtántorodok, és akkor se tettétek ezt, amikor elestem, és a földön feküdtem. Hogy onnan, ahol voltam, el tudtam jutni oda, ahova, ahol most vagyok, nagyon nagy szerepetek van.
Köszönöm a Jóistennek, hogy vagytok nekem, vagyunk egymásnak.

Kritikát máskor, most viszok beteszek egy verset, és ajánlom sok szeretettel Nektek:

Kosztolányi Dezső: A jó élet

Én csüggedt lelkem, én csüggedt szivem,
daloljatok és mondjátok: igen.

Hurrázzatok e nyári hajnalon,
ne hagyjatok ködökbe hajlanom.

Korán keltem. Fölhúzom a rolót.
A nyári nappal együtt lángolok.

Most kikiáltom, élni, élni szép.
Boldog, ki él és boldog, aki lép.

Boldog a táncos és a sánta is,
az élet jó még őiránta is.

Mert minden jó. Éhezni s enni jó,
áldott az éhség s áldott a cipó.

Szomjazni is jó, s ha a fény zizeg,
meginni egy pohár jeges vizet.

Fürödni, úszni, míg erőnk kitart,
elszívni a dívánon egy szivart.

Ó július, aranyos a ködöd,
torzult ajakkal tüzet gügyögök.

A vörös nyár zúgása bátorít,
én, élet atlétája, állok itt.

Szaladni tudnék, nem tudom hová,
szeretnék élni, végtelen soká.

Száz évig, míg a testem megtörik,
szeretnék élni, élni örökig.

Az arcom mostan csupa-csupa fény,
az Isten karjaiba szálltam én,

mint egykor anyám köténye alá,
és úgy tekintek félve-bízva rá.

Én jó vagyok, ezrek jósága tölt,
más vágyam nincs, tartson soká a föld.

Jó emberek, ezt kéri társatok,
csak talpalatnyi földet adjatok.

A végtelenben egy kicsi helyet,
hol meghúzódhatom és élhetek.

Kuzmin:

HOGY SZERETEM ÉN, ÖRÖK ISTENEK

Hogy szeretem én, örök istenek,
e gyönyör

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337485 Írta: nido
köszönöm. listát nem írok, igyekeztem személyesen mindent megköszönni, de néha nem jött össze. képzeljétek el, h írok nektek egy másfél sort.

akiknek ígértem, h majd vmit kapnak, azok írjanak privit, mert elfelejtem, pedig nemakarom. (arra emlékszem, h remzy kap egy kvfőzőt, meg valaki egy zöld bögrét, csak már nemtom ki...)

nálam van cé bögréje és mau radirja. elhagytam egy viharvert európa kiadós szilmarilokat.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337482 Írta: Snufi

Orsie / Fraktál írta: Feanornak, hogy ekkora arc
Adimnak, hogy szinten illetve, hogy olyan bolond :D

Tudtam, hogy valamit kihagyok. Na hát ez a két sor volt az :D

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja - 17 éve 3 hónapja #337480 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
noshat en most Londonbol irok Nektek, munka utan
es nagyon nehez
de muszaj lenne egy koszonetlistat nev szerint is osszahoznom, ezert megprobalkozom vele...

Erynek, es Alyrnak, hogy a vartnal sokkal lazabbak voltak es megis nagyon jol osszetartottak az egeszet es Rabynnak, hogy o is hozzatett ehhez
Tunde/Remzymamanak, hogy annyit melozott es megis mindig volt ram ideje, legalabb egy olelesre
Dorwnak szinten ezt, es, hogy akkora arc
Remzynek, hogy szeret, meg a Voros dogert, meg mindenert :)
Nimdorcinak a Valsag/projekmenedzsmentert, a kavekert, es mindenert
Nodleenak a csapvezsegert, es hogy elviselte, hogy neha tavolmaradtam a Kronikasok miatt
Szofinak, hogy rendi vezetonk volt es sok jo otletet adott
Dreamernek a mufajismeret oraert, es hogy nagyon zakkant es jo konferanszie :)
Mincnek, hogy Minc :)
Mirrandnak a dumcsikert, a laptopos segitsegert (remelem meglett az mp3 lejatszod!!)
Suhinak es Snuffnak, hogy vannak, olyanok amilyenek es elviseltek a zart ajtokat neha :) illetve ezert koszonet az eleozo 2 szemelynek is pluszban, jo szobatarsak vagytok
Maunak, hogy jott, segitett, meg azt a par fontos pillanatot
Cenek es Zenek, hogy ott voltak, a tobbit ugyis tudjatok es majd re
Narbnak, hogy pozitivan csalodott bennem :) es a hamsterert, kozos eneklesert
Koppanynak az isteni babgulyasert es az orokos jokedveert
Panninak es Gilgnek, hogy megismerhettem oket, es hogy gyonyoruen festenek
Wevynek, hogy picit ot is megismerhettem
Jaconak, hogy idiota es hozta a formajat most is, es a zenei kozremukodeseert
Momonak, Olivernek, Furynak es Ancalimanak, hogy kreativkodtak a Kronikasok rendjeben es nagyon ugyesek voltak
Feanornak, hogy ekkora arc
Adimnak, hogy szinten illetve, hogy olyan bolond :D
Mogyinak a dumcsit, gyakrabban kellene
Dodienak, hogy mindig ott volt ahol kellett
Drizztnek, hogy hasznalhatuk a gepet - pls le ne torold a Valaroma mappat!

es kedvesemnek, efkunkak/Foxnak, a 35. honapot Taborban, hogy osztozott velem minden oromben es hogy szeret. en is Teged nagyon...

meg par fontos dolog.
1. tenyleg nagyon szuksegunk van a Valaroma osszes anyagara, ezert pls mivel en most nem vagyok otthon, pls efkuhoz juttassatok el. (Nido, Veled majd kontaktolok ezugyben, es Gandalf, majd Veled is, legkesobb aug 17 utan.)
ha barki akar velem kontaktolni aug 17-ig, privizzen, illetve ceges mail: orsolya . alapi @ citi . com (de ezutobbit csak mertekkel pls) csak keveset tudok irni es hetvegen nem.
2. Rabyn, szinten efkuval kontaktolj a fotoimert, mert a gepemre otthon feltettem. illetve ha varhat aug 4-ig akkor otthon leszek es fel tudom irni CD-re aztan vhogy aljuttatom! meg kene rajta dolgoznom kicsit meg parat cenzurazni.

es igen, tenyleg sirtam egyet, mikor Ratz levette a zaszlot, de azert nem kell felteni, ennyi kellett es jol esett :) koszonom mindenkinek, aki odajott megolelni meg foglalkozni velem :)

nincs ra szo, hogy milyen szep volt ez a 10 nap. koszonom Nektek. mindenkinek, azoknak is, akiket esetleg kifelejtettem.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337475 Írta: Snufi
TÁBORI KÉPEIM
www.kep.tar.hu/snuffles/50506213#2

[size=9:gnjm3mq2]Akit alvás közben fényképeztem le (ilyen nincs sok), attól szorri. :) [/size]

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #337472 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Üdv!

Én csak tegnap éjjel értem haza és még most se tudok igazán mit kezdeni a ténnyel hogy véget ért a tábor... Hiányoztok, és furcsán idegennek érzek most magam körül mindent.... vagy inkább magamat az itthonika között...
Nekem az első táborom volt de ezek után azt mondom ha törik, ha szakad, de nem a utolsó...

Először én is akartam írni egy listát az élményekről, de egyrészt szerintem nem lehet 600 oldalas hozzászólást közzétenni, másrészt még így sem tudnám elmondani milyen sokat jelentett ez a 10 nap egy olyan társaságban ahol igazán otthon éreztem magam... akik segítettek felejteni és feltöltődni és olyat adtak amit szavakkal leírni lehetetlen...

Szóval csak egyszerűen és őszintén : tiszta szívből köszönöm...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.512 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére