Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Celebrom
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
De igen!És naon jó!Sil írta:
Amit hallgattunk, az nem az OTP-reklámos verzió volt, Israel Kamakawiwo’ole előadásában?Trithyn írta:
Ille / Lórien írta: Somewhere over the rainbow...
Huhh... már vagy ötmilliószor meghallgattam itthon!A Bill Frisell félét ajánlom mindenkinek!!!
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Rabyn
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
hát, én most keveredtem haza, és végre megpróbálhatom leírni, mit adott nekem ez a tábor, de már most látom, hogy esélytelen
a tizennégyes házikó lakói már a negyedik nap tájékán sűrűn mondogatták egymásnak: "ez minden idők legjobb MTT tábora. nem akarok most gondolkodni rajta, egyszerűen csak át akarom élni!" - és csodálatos látni, hogy ennyien így gondoljuk
köszönöm a Lakótársaimnak, hogy megint sikerült ilyen jól összejönni, mint tavaly
Patiszonnak a mindig legjobbkor jövő masszázst, a biztatást, a mosolyokat, amikor ki voltam purcanva
Aeglosnak, hogy két év után ismét tudtunk beszélgetni, bár sajnos nem sokat - Kapolcson folytatjuk
Artemisznek, hogy a Nővérkém
Idhrennek, hogy beszélgettünk, hogy jó ellenfél voltál számháborúban, és hogy elhívtál Süncölni utolsó éjjel. jó volt még élőben elmondani nektek azt a csodát, amit éreztem akkor.
Estelnek, hogy segíthettem a Cormallen Praise-ben. és ismét gratulálok hozzá! remélem, LEPen újra megcsináljuk
a Kékpatak csapatnak - és név szerint Sebcsabának, hogy nagyszerű csapvez volt, mindenkire figyelt, mindenki kibontakozhatott. na mi a helyzet?, csapatelőadás, navigációs verseny - illetve hogy mertünk Feanorral tartani
és hogy mezei táborozó létemre mindent megtehettem, amire képességet éreztem magamban. szabad volt csapatelőadást rendezni, és ami mégjobb, belepofázni a keretjátékba
Siklóhajóéknak a közös gyilkosozást, Dreamer keretsztorijával; Kincsőnek, hogy ráébresztett a számháborúban, hogy hiába van 3 szalagom, ő mégis le tudná csípni (egy hajszál híja volt ; a teler kocsmát sajnos nem tudtuk összeeszkábálni, de azt is köszönöm, hogy nyitottak voltatok az őrült ötleteimre...
Tilion maiának, hogy mintaszerűen vezette a Harcosok Rendjét, hogy őrületesen lelkesített, hogy a sok nyaggatás ellenére minden kérdésre türelmesen válaszolt
Erynek a harci oktatást, különösen a falanxjátékot; + Andrisnak, Remzynek, hogy mellettük harcolhattam.
Alyrnak főhajtás a keretjátékért; Ratznak is egy, hogy bármikor kapható volt egy kis vitára Feanorként, aztán hogy olyan szívesen látott minket Formenosban, végül hogy szövetséget köthettünk. de a telereket ne feledd, kérlek
minden Szervezőnek, hogy a látható fáradás ellenére végig türelmesek maradtak (Tündének külön köszönet a mosószerért, életmentő volt -
és hogy visszaadtátok a hitemet. (amit, bevallom, a tavalyi tábor után teljesen elveszítettem.) hogy érdemes az MTT-ért tenni, szervezni. hogy az MTT meg tudott újulni. szerintem talán ez a legnagyobb érdem. most mindannyian láthattuk azt a közös célt, az értékrendet, ami összehozott minket, és azóta is összetart. ezt is átélhettem újra, évek óta először.
ez a tábor nekem a 2003-as velemivel volt egyenértékű. nekem az volt az első, a Nagybetűs Csoda. ami megismételhetetlen - nem lehet, de nem is kell. odafér mellé 2007 is. bár a falut nem láttam, de a táborhelyet már akkor az otthonomnak, valinori gyümölcsöskertnek éreztem, amikor beléptem. (jó tucat ember hallhatta is tőlem... )
és szerintem idén több humoros előadás volt, mint eddig bármikor - de olyan természetes volt, mint a levegő. és emellett volt egy szép, élő keretjátékunk. a két legszebb pillanata, ami most eszembe jut: az első este, amikor megpillantottuk a fákat és a valák karát; illetve a nyolcadik éjjel. az olyan útmutatás volt nekem, amilyet utoljára az első velemi táborban kaptam az MTTtől. ilyenkor érzem azt, hogy itt a helyem, hogy van még mit tenni - mintha visszafiatalodtam volna négy-öt évet - és újra levettem most a polcról a Tolkien-könyveket, a Morgoth's Ringet, hogy mélyebben mögé nézhessek a történéseknek. és újra van egy kupac ötletem... majd meglátjátok
ja, és még valami. a Szervezőknek. megvalósítottátok az álmunkat. azt az álmot, amihez a 2005-ös szervezőcsapatból többen (én is), akkor még kicsik voltunk.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Orsie
- Nem elérhető
arra se ebredtem fel, mikor Ery bejott a szobaba egyik regel ebreszteni, ezt is utolag hallottam.
sot, az elso 2 nap utan mar a relaxacio resze volt Alyr horkolasa is a szomszed szobabol
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Amit hallgattunk, az nem az OTP-reklámos verzió volt, Israel Kamakawiwo’ole előadásában?Trithyn írta:
Huhh... már vagy ötmilliószor meghallgattam itthon!A Bill Frisell félét ajánlom mindenkinek!!!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Somewhere, over de rainbow...
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Trithyn
- Nem elérhető
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Hatalmas köszönet a tábor szervezőinek, akik lehetővé tették, hogy tíz emlékezetes napot töltsünk Valinorban!!!
Somewhere over the rainbow...
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Trithyn
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Trithyn írta:
Alyr Arkhon írta: Sört a tábor területén a darazsak sem fogyaszthatnak.
Következésképp marad a cukros víz.
És... miruvor????
Te miruvorral akarod etetni a darazsakat?
Akkor majd az Eleberth Gilthonielt zümmögve csípnek meg...
Na jó az már tényleg pazarlás lenne,igazad van!
Miruvoros darázscsípés a kalcium nem sokat segítene!
"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
Trithyn írta:
És... miruvor????
Te miruvorral akarod etetni a darazsakat?
Akkor majd az Eleberth Gilthonielt zümmögve csípnek meg...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Trithyn
- Nem elérhető
És... miruvor????
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Trithyn
- Nem elérhető
Ben írta:
Nana! Azt nem pazaroljuk el, hé!Rabyn írta: és sör Velemben bevált
Miért pazarolnánk!?Akkor finom a sör ha már 4-5 darázs belefúlt!
Szerk.:Most hogy visszaemlékszem a Velemiek is hasonlóan kiváncsi természetűek voltak!Ugyanaz a család lehet...
- Ben
- Nem elérhető
Nana! Azt nem pazaroljuk el, hé!Rabyn írta: és sör Velemben bevált
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Trithyn
- Nem elérhető
Angwen írta:
Hát, az egyik kíváncsiság jelszóval a szoknyám alatt kötött ki... és nem maradt meg a barátságos nézelődésnél!Trithyn írta: Igen...igen a tábori darazsakban volt tisztelet!Inkább kiváncsiak voltak nem pedig bátrak... nameg udvariasak
A kiváncsiságnak is vannak határai-főlég a darazsaknál!
Remélem a többi "illedelmes" darázs megleckéztette...
...és jól vagy ugye?
- Angwen
- Nem elérhető
Hát, az egyik kíváncsiság jelszóval a szoknyám alatt kötött ki... és nem maradt meg a barátságos nézelődésnél!Trithyn írta: Igen...igen a tábori darazsakban volt tisztelet!Inkább kiváncsiak voltak nem pedig bátrak... nameg udvariasak
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Trithyn
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: Nos, énis hazaértem XD most.
Ugyanis, mikor 10 napig a tikasztó hőségben egész nap kinn voltam 694 darázs közt, akkor egy sem csípett meg. Erre hazaértem, és beleszállt a hajamba egy darázs és megcsípte a kezemet, utána kiderült, hogy allergiás vagyok rá,és most jöttem ki a kórházból XD...
Igen...igen a tábori darazsakban volt tisztelet!Inkább kiváncsiak voltak nem pedig bátrak... nameg udvariasak
- Dindae
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: Nos, énis hazaértem XD most.
Ugyanis, mikor 10 napig a tikasztó hőségben egész nap kinn voltam 694 darázs közt, akkor egy sem csípett meg. Erre hazaértem, és beleszállt a hajamba egy darázs és megcsípte a kezemet, utána kiderült, hogy allergiás vagyok rá,és most jöttem ki a kórházból XD...
uhh ez komoly? hát jobbulást.... ^^
háth, köszönet... hát, ez volt eddigi legjobb táborom, tehát köszönet a szervezőknek!! Valahogy... nagyon beletaláltak mindennel (:
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Egyébként a táborról: szerintem is nagyon-nagyon-nagyon jó tábor volt, az egyik legjobb, de azért a 2. velemit nálam mégsem überelte.
Köszönetlista:
csak nevek, kommentár nélkül, mer gépelni még nem nagyon tudok:
Eszter, Mogy, Nimdorc, Ratzkha, Remzy, Potter, Celebrom, Felagund, Mau, Minerva, Dodie, Erna, Dalma, Inez, Béla
Külön köszönet Póknak és Peetnek a pókerért, Póknak és Celebromnak a röpiért, meg a konyhásnéniknek a szupercukros teáért annyira rászoktam, azóta is azt akarok inni
AURE ENZULUVA!
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Randír
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Most függetlenül mindentől: gratulálok ehhez az átirathoz, félelmetes volt az esti hatása. És nem csak a szélről beszélek.
Vki, már nemtom h ki, ígérte h felteszi a honlapra,az olyan szerencsétleneknek mint én akik nem lehettünk táborban.
A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/
- Namarie
- Nem elérhető
mogy írta: Szép volt. Jó volt. Nem kicsit. Nagyon. Nem mennék bele részletekbe, mert sosem érnék a végére:D
Csak egy apró megjegyzés: Mandos jóslata a számháború után nem véletlenül volt valarinul. Ahogy az sem volt véletlen, hogy Mauval mi adtuk elő a saját mesterdarabunkat. Bíztunk benne, hogy ha valaki csak egy kicsit odafigyelt azon az estén, emlékszik, hogy az, amit nem ért, az mit is jelent, mire is vonatkozik.
Én tökéletesen értettem, miről van szó, mi miért van. Altariel ne értené az ilyesmit???
Most függetlenül mindentől: gratulálok ehhez az átirathoz, félelmetes volt az esti hatása. És nem csak a szélről beszélek.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
cikkek nálam is, ha van időm összeszedem, képek is, meg mindenféle
Nim, kérek egy emilcímet
cupp
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- nido
- Nem elérhető
Ben írta:
Tudtommal Kincső videózott, de ő most szeptember 1-ig Angliában van. Szerintem célszerű, ha Rózsánál érdeklődsz a videók felől.Nimdorc írta: és a videokra. kiknél vannak most ezek? megoldható-e, h úgy augusztus közepéig elküldjétek?
igen, még a táborban beszéltem is rózsával, ő meg mondott vmi ilyet, h kincső elmegy angliába meg asszem egy vagy két nevet, h kiket lehet nyaggatni, csak arra nem emlékszem, kiket.
köszi
- Ben
- Nem elérhető
Tudtommal Kincső videózott, de ő most szeptember 1-ig Angliában van. Szerintem célszerű, ha Rózsánál érdeklődsz a videók felől.Nimdorc írta: és a videokra. kiknél vannak most ezek? megoldható-e, h úgy augusztus közepéig elküldjétek?
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.