Művészetek Völgye 2007
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Phaedra/Namarie írta:
Aeglos írta:
Aeglos írta: Sziasztok!
Ankalimon autójának a csomagteréből ma került elő egy téglalap alakú ezüstös-áttetsző anyagból készült cippzáros neszeszer sminkszerekkel.
Akinek hiányzik hívja Ankalimont vagy engem, privit is írhat az illető.
Ha senki nem jelentkezik érte egy héten belül, akkor fogom, és elosztogatom a tartalmát, ami meg nem kell senkinek, kidobjuk...
Tényleg nem hiányzik senkinek?? 8O
Aki ezt olvassa, szóljon már az MTT-s női ismerőseinek, hátha valaki nem olvas fórumot, csak úgy nyitott csomagtartókba célbadob neszeszerrel...
nemIdhrené véletlenül?
Nos, én nem tudok róla, de a ha megteszed, hogy a legközelebbi közös összeröffenésre magaddal hozod, megnézem. De ha az enyém mégis véletlenül, akkor kezdek szenilis lenni, mert én úgy érzem, semmim nem hiányzik
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Aeglos írta:
Ankalimon autójának a csomagteréből ma került elő egy téglalap alakú ezüstös-áttetsző anyagból készült cippzáros neszeszer sminkszerekkel.
Ha senki nem jelentkezik érte egy héten belül, akkor fogom, és elosztogatom a tartalmát, ami meg nem kell senkinek, kidobjuk...
Aki ezt olvassa, szóljon már az MTT-s női ismerőseinek, hátha valaki nem olvas fórumot, csak úgy nyitott csomagtartókba célbadob neszeszerrel...
nemIdhrené véletlenül?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Mornambar
- Nem elérhető
Aeglos írta:
nem is tudom, jelentkezzek-e.....?
(oké, hülyülés OFF)
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Rabyn
- Nem elérhető
Csak a tolkienhu képtárában lesznek benne majd.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Amúgy Kapolcs nagyszerő volt! Utólag is köszönet mindenkinek, aki jelenlétével emelte a rendezvény fényét!
Melian: az a gyűrű lehet, hogy Adelardé, ha jól emlékszem, pár oldallal ezelőtt kereste is. [size=9:1a2i9pfg](Nem tudom, írt-e már privit vagy nézett-e mostanában Fórumot.)[/size]
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
ezer bocsánat azért, hogy csak most került elő (költözöm, stb... ), de:
Nálam van egy Egy Gyűrű, lánccal együtt: a lánc ezüst színű, a Gyűrű valaha aranyozott lehetett, piros felirattal, már eléggé kopott.
Akinek hiányzik, az kérem, írjon privit!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Menelvagor írta: Üdv!
Meg tudná adni valaki Márk (Vezetéknevét nem tudom Móriában Legolas volt) Nickname-ét és valamilyen elérhetőségét?
Üdv!
Menelvagor voltam
Privi ment
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Menelvagor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Meg tudná adni valaki Márk (Vezetéknevét nem tudom Móriában Legolas volt) Nickname-ét és valamilyen elérhetőségét?
Üdv!
Menelvagor voltam
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nem hiányzik valakinek egy kék, delfines frottirtörölközője? A jelmezek közé keveredett...
Nálam átveheti.
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Menelvagor
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
Szóval találtunk itthon egy sötétkékes, szürke galléros L-es pulcsit, Tenox logóval és benne egy pólót - akinek kínzó hiányérzete van, írjon!
-tessék voksolni
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Mornambar
- Nem elérhető
Képek hamarosan világhálón
-tessék voksolni
- Menelvagor
- Nem elérhető
Nagyon jól éreztem magam a völgyben. Télleg király volt minden.....Nekem a legjobban a Jelmezes felvonulások tetszettek....
kiemelt üdvözletemet küldöm Remzinek, Iczkének, Andrisnak, Erynek, Esgalnak (mégegyszer köszi a jelmezeket és a narrációt), Gumipóknak (Kiály voltál! ), Ankalimonnak, Meliannak, és mindenkinek akivel sikerült összeismerkednem Völgyzugolyban. Köszönjük szépen a fellépési lehetőséget. Még találkozunk!
:bounce: mert ő egy igazi mártír, mert ő egy igazi mártír, salala :bounce:
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Eltűnt a köpenyem Apátin. Ami betette Adelardék sátrába, de ők nem vitték el, ezért vki később távozó tehette el.
Ha vmit tudsz róla, kérlek, jelezd nekem!
Köszi!
Képek lassan feltöltésre kerülnek itt:
freemail.hu/fototar/gyujtemeny.jspv?setId=1853971
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
kep.tar.hu/ryanakepek/50514547
Egészben innen lehet letölteni, ha vki szeretné.
Továbbá 2 részletben, elég tré minőségben megtekinthető a Regardez is.
youtube.com/watch?v=pKstKimSntY
youtube.com/watch?v=ulCT6qBaCqA
Ja igen, nagyon jól éreztem magam.
Annyi, h nem tudom arra nem lehet-e vmi hatást gyakorolni, h ne a Völgy leghátsó csücskében legyünk... Nem tudom hogyan osztják ezt be, de ha népszerűek voltunk akkor megszánhatnának vmi frekventáltabb hellyel.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Kisvakond
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mi haszna lenni szívnek, ha parány, múló örömet lát csak???---és kivájta ő szíve
- Drizzt
- Nem elérhető
Elnézést, ha már megemlítették ezt előttem. Ez esetben nyugodtan töröljétek a hozzászólást .
Az sszzzööörrnnyyűűűűssséééggeesss...iszooonnyyúúúútatoosss... Marlooog Bbbbóóóóólliinnnááááááábbóóóóólll
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ezzel természetesen nem akarom bagatelizálni a történteket. MTT-s rendezvényen soha többet nem fordulhat elő:
1. hogy, nem vagyunk kellő, és megkérdőjelezhetetlen tisztelettel más alkotók programjai iránt (és nem csak a fesztiváligazgató saját színháza tekintetében);
2. hogy bármilyen külső szemlélőben az a látszat keletkezzen, hogy a fegyveres programjainkon nem tartunk be minden elképzelhető biztonsági szabályt;
3. hogy nem vigyázunk gondosan a ránk bízott nagyértékű eszközökre, berendezésekre;
4. hogy az MTT programhelyszínén, az általunk szervezett szálláshelyen valaki a túlzott alkoholos befolyásoltság látható jeleit produkálja (még akkor is, ha egy ilyen jellegű rendezvényen a szokásos alkoholtilalom kivitelezhetetlen is).
Ezzel részemről a témát e nyilvános fórumon lezártnak tekintem. Az egyes esetek, személyek és hibák tekintetében állok mindenki rendelkezésére a különböző privát csatornákon, a rendezvény értékelő megbeszélésén (aminek helyét és idejét itt is meg fogjuk hírdetni) vagy akár az MTT soron következő, a nyári programokat is értékelő elnökségi ülésén.
u.i.: Külön meleg köszönet a vasárnap hajnali színpadtisztító kommandónak.
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Részben az eltelt három év, részben az egészen más rendezvény-koncepció miatt ez tulajdonképpen egy vadonatúj rendezvényünk volt, amelynek emiatt rengeteg tanulsága van. (Valamit először csinálni mindig összehasonlíthatatlanul nehezebb, mint sokadszor a bevált receptet kisebb módosításokkal követve, illetve a lebonyolítási rutinra építve.)
A tanulságokat éppen ezért érdemes gondosan kielemezni, hiszen várhatóan mostantól ez is bekerül az MTT éves programnaptárába, és jó lenne, ha egy-két év alatt e programunknál is kialakulna a megnyugtató szervezői gyakorlat.
Az értékeléshez azonban talán érdemes először felidézni, hogy mik is voltak a céljaink a rendezvénnyel:
1. Az ország egyik legnagyobb, és minden bizonnyal a legszínvonalasabb kulturális fesztiváljának keretében népszerűsítsük a tolkieni mitológiát, és az MTT tevékenységét.
2. Nagylétszámú és igényes "külsős" közönség előtt adjunk lehetőséget a Társaság különböző alkotócsoportjainak a bemutatkozásra.
3. A nagytáborokhoz képest kötetlenebb, a szórakozásra és kikapcsolódásra koncentráló, de a Völgy 1300 kulturális programjának köszönhetően színvonalasan eltölthető 1 hetes programot biztosítsunk magunknak.
Kérlek benneteket, hogy e célkitűzések figyelembevételével akár itt a fórumban, akár a nekem címzett e-mailben részletesen írjátok le, hogy mi volt kifejezetten jó abban amit csináltunk, mi volt teljesen rossz, mit kell vagy lehet módosítani, illetve milyen újabb ötleteitek vannak, hogy ezt a három célt hatékonyabban tudjuk elérni.
Hajrá!
*[size=9:3egibo0b]A dologhoz azért hozzátartozik, hogy ez egy meglehetősen félreeső helyszín, amely vélhetően nagyrészt a nagy távolság és a bonyolult megközelítés (minden irányból át kell vergődni a kapolcsi dugón) miatt volt eddig ilyen alacsony látogatottságú.[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
Azt hallottam, nagyon ugyesek voltatok, es meg jol is ereztetek magatokat! Gratulalok igy latatlanban is!
Annak a 23 embernek pedig, aki beleirt, nagyon-nagyon koszonom az sms-t! Tovabbi jo nyarat!
Kincso
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.