Művészetek Völgye 2007
- Melian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
közérdekű információk következnek.
- ami a legfontosabb és sajnos tegnap elfelejtettem beírni: a három nap programja teljesen meg fog egyezni (ugye korábban úgy volt, hogy a három napon különbözőképp lesznek elosztva ugyanazok a programok).
- időközben kiderült, hogy én valószínűleg nem busszal megyek szerdán, de azért a Volánbuszt megkérdezem és kiírom ide, hogy biztostanak-e mentesítő járatot.
- néhány cset-típusú hozzászólást alant kitöröltem
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Adelard
- Nem elérhető
gillz írta: Színjátszósok a fél10es busszal megyünk Kapolcsra szerdán.
Sztem mi is csatlakozunk Éowynnal
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"A mosoly a leger
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Celebrom írta:
Kérdezdd Ranát, de szerintem nem tudjuk, és szerintem tök mind1.Balázs írta: Üdv!! Bocs ha nem láttom csak még annyit kérdeznék, hogy a cétáblák mekkorák lesznek??
belepof
úgy tudom az lesz lenn mint táborban
Ha tébnyleg a tábori célok lesznek,akkor ezek olyan 60 cm átmérőjűek,ha jól emlékszem,de nem vagyok benne egészen biztos.
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Olosta
- Nem elérhető
Felírhattok a különbuszért csápoló bandába!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Melian
- Nem elérhető
lesz-e rajtam kívül valaki, aki szerdán (elsején) a 14:15-ös busszal jön Monostorapátiba a Népligettől?
Ha elég sokan leszünk, talán hajlandók indítani egy mentesítő buszt...
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Celebrom írta:
Kérdezdd Ranát, de szerintem nem tudjuk, és szerintem tök mind1.Balázs írta: Üdv!! Bocs ha nem láttom csak még annyit kérdeznék, hogy a cétáblák mekkorák lesznek??
belepof
úgy tudom az lesz lenn mint táborban
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Leguanember
- Nem elérhető
Attila írta: Nem tudja valaki azoknak a daloknak a címét amik lesznek énekelve a hobbit fogadóba?
Itt a kábé teljes lista, amiket valaha énekeltünk, leszámítva a táborokban született, ennél messze számosabb csapatindulókat és nótákat. Persze ez utóbbiakból is előkerülhetnek egyesek, ha van szövegértő személy a közelben.
Dalok:
GYU versei, főként az első kötetből: Országúti dal, Öreg országúti dal, Fürdőnóta, A holdbeli ember, Bombadil Toma dalai, A rohirok siratója, Vándor rejtélye, Gyűrűvers, Leithian-ének részlete
Egyéb: Snow-white, Tünde himnuszok Elberethhez, Tudod-e a tant, Ego song, Kertész leszek-átirat, Buli van Hobbitfalván, Bombadil Toma: Új versek, Smaug On The Water, We Will Wash You, Elf Will Survive, Skater Elf stb.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- nido
- Nem elérhető
Celebrom írta: Holnap mikor érnek le az első emberek?
és akik közülük pestről, kocsi nélkül mennek, azok mikor, mivel?
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Celebrom
- Nem elérhető
Annyit hozol amennyit akarsz, de nem hiszem, h sok kell.Nem baj , h nem hagyományos, az MTT-nek se olyan van.Balázs írta: Üdv!!
Kb hány íjvesszőt kell vinni annak aki íjászkodik?? És nem baje-e ha nem hagyoményos az íjvessző??
Balázs
- Narbeleth
- Nem elérhető
Ezt Idhren is üzeni nyomatékosan hangsúlyozva!
Megértéseteket köszönjük !
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Olosta
- Nem elérhető
Ha lehet, csatlakoznék!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Balázs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kb hány íjvesszőt kell vinni annak aki íjászkodik?? És nem baje-e ha nem hagyoményos az íjvessző??
Balázs
A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Melian
- Nem elérhető
Szolgálati közlemény
Szeretném felhívni a szíves figyelmeteket, hogy a résztvételt lemondani holnap (szombat) estig lehet.
Aki holnap (szombat) estig nem mondja le a részvételét, annak ki kell fizetnie az összeget.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Melian
- Nem elérhető
Sajnos nem lett kész a Lassi.Attila írta: Kérdezném, hogy a Lassi Laurie kész lett már? És át lehet venni a Völgyben?
2000 Ft a napi belépő, 5000 Ft a 3-napos bérlet, ezek a Völgykapuknál, az információs pultoknál és az előadások (valószínűleg a nagyobbak) helyszínein megvásárolhatók.Ryana írta: Az MTT-s progikra mennyi a belépő a kívülállóknak?
2005.kapolcs.hu/index.php?id=418&cid=25152
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Balázs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Autóbusszal, közvetlen: Budapest, Népliget - Monostorapáti, Platán Vend. 14:15 17:21
avagy vonattal le Veszprémig : kb. óránként van vonat, Elvira szerint: klikk
onnan pedig busszal tovább, ld. menetrendek.hu
- Melian
- Nem elérhető
Voronwe, gyere nyugodtan, a belépőjegyet a Völgykapuknál meg tudod venni, és a mi programunkra azzal be lehet jönni.Voronwe írta: Szóval lecsúsztam...
Ez azt jelenti, hogy a szervezett programokon nem vehetek részt?
A helyszínen nem lehet befizetni ezekre?
A szállást, kaját máshol is el tudom intézni, ha a létszám már betelt.
Balázs, az új postacím csupán postacím, az utalások természetesen továbbra is a bankba mennek.
Más: többen kérdeztek közös leutazásról. Mivel sokan vagyunk és egészen különböző időpontban utazunk le, ez valószínűleg nehezen megoldható, de amint lesz időm, keresek az 1-én, délután leutazók számára járatokat.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Ez azt jelenti, hogy az MTT már nem tud neked kedvezményes szállást és belépőt biztosítani, még a programok szervezőként való segítése fejében sem. DE természetesen nem vagy kizárva. Bármikor hozzánk csapódhatsz. Az utóbbi csak szervezés kérdése. Well come...Voronwe írta: Szóval lecsúsztam...
Ez azt jelenti, hogy a szervezett programokon nem vehetek részt?
A helyszínen nem lehet befizetni ezekre?
A szállást, kaját máshol is el tudom intézni, ha a létszám már betelt.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.