- Köszönetek: 0
Művészetek Völgye 2007
- Balázs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
- Voronwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ez azt jelenti, hogy a szervezett programokon nem vehetek részt?
A helyszínen nem lehet befizetni ezekre?
A szállást, kaját máshol is el tudom intézni, ha a létszám már betelt.
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
MTT-től függetlenül attól még szerintem el lehet menni és nézelődni, hozzáverődni a csapathoz.Voronwe írta: Lehet még a héten jelentkezni, befizetni, vagy erről már lecsúsztam?
"Well, I'm back."
- Melian
- Nem elérhető
Voronwe, sajnos már lecsúsztál.Voronwe írta: Lehet még a héten jelentkezni, befizetni, vagy erről már lecsúsztam?
A jelentkezési határidő még a tábor előtt lejárt.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Voronwe
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
FONTOS !!
Bejegyezte a Fővárosi Biróság az MTT székhelyváltozását. Aki az MTT-nek vásárol, a számlákat ezentúl a következő cimre kérjétek:
MAGYAR TOLKIEN TÁRSASÁG
1203 BUDAPEST Török Flóris u. 19.
Köszönöm: Rózsa
PS. Vásárolni csak a költségvetési kereten belül, Melian, Ankalimon és/vagy az én engedélyemmel lehet. Szükség esetén előleget tőlem kérjetek!
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Melian
- Nem elérhető
Küldjétek el a szereplők listáját minél hamarabb vagy a
volgy-zugoly*kukac*tolkien*pont*hu-ra vagy a
melian*kukac*tolkien*pont*hu-ra!!!
Köszönöm.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Az elmaradó programok:
kapolcs.szinhaz.hu/index.php?id=413&cid=26705
A mi programunkról nem írja, hogy elmaradna
- Balázs
- Nem elérhető
Köszönöm a segítséget akkor hamarósan válasz érkezhet
- Melian
- Nem elérhető
a szervezők tegnapig táborban voltak.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Sen
- Nem elérhető
Én is elküldtem a jelentkezést és szintén nemtok semmit még! Ha kipenderítetettek azt is írjátok meg!
- Balázs
- Nem elérhető
Pár hete elküldem a jelentekési lapot és még nem érkezett rá nekem válasz!
A lényeg, hogy akkor mikor várható rá válasz??
Balázs
- Melian
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Akik jelezték táborban, hogy az MTT három napja előtti napon is szállást kívánnak igényelni, azoknak ismét el kell küöldeni a jelentkezési lapot, vagy eegendő volt a tábori összeírás?
Természetesen NEM kell újra küldeni, felírtam a táborban, aki szólt.
Lista itt is lesz.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Akik jelezték táborban, hogy az MTT három napja előtti napon is szállást kívánnak igényelni, azoknak ismét el kell küöldeni a jelentkezési lapot, vagy eegendő volt a tábori összeírás?
Ez alapján kérhetnék-e egy összesített listát, hogy ki, és meddig lészen Táborban, a félreértések elkerülése véget?
Természetesen ezt nem kell azonnal feltenni A tábor utáni pihi mindenkire ráfér.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Melian
- Nem elérhető
természetesen a helyszínen is lehet jegyet venni a fesztiválra, de a mi MTT-s szervezésünk nem erre vonatkozik. Mi csak úgy tudunk kedvezményesen levinni bárkit, ha az MTT-tag vagy segít a szervezésben (előad, szállít, stb.).
A mi szervezésünkben, mivel MTT-s rendezvénynek számít, valóban csak az előre elküldött jelentkezési lappal lehetett jelentkezni.
Látogatóként természetesen jöhetsz, a normál fesztiválbelépővel vagy -bérlettel, amiket a Völgykapuknál, az információs pultoknál és az előadások helyszínein lehet megvásárolni.
Itt szeretném nyomatékosan kérni, hogy mindazok, akik a táborban szóltak, hogy szervezőként jönnének, azok sürgősen küldjék a jelentkezési lapjukat a volgy-zugoly*kukac*tolkien*pont*hu-ra!!!
(Angwen, Nimdorc, Remzy, illetve Ring, a módosított jellappal!!!)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Miriam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Lenne egy fontos kérdésem. Hogy lehet-e a helyszínen is jegyet venni a Középfölde Fesztiválra (egy napra)? Ugyanis én nagyon szeretnék elmenni, de csak ma vettem észre, hogy júl. 8.-ig lehetett jelentkezni. Sajnos nem tudok gyakran internetezni, ezért csak most vettem észre, hogy lesz egyáltalán ilyen rendezvény . Ritkán tudok csak résztvenni MTT-s programokon sajnos, de ezt sokminden befolyásolja. Most viszont úgy alakult, hogy nagyon valószínű, hogy le tudnék menni, szóval nagyon reménykedem benne, hogyha valaki csak látogatóként, egy napra (mindenféle szállás és kaja nélkül) szeretne lemenni és részt venni a programokon, akkor az a helyszínen is vehet rá jegyet. (Már ha kell.) Ugyanis nem találtam semmilyen leírást, hogy mi van azokkal, akik hasonlóképpen hozzám csak egy napra mennének le. (Nyilván jobb lenne hosszabb időre lemenni, de ezt sajnos most még nem tehetem meg. )
Ha kérhetem, akkor még ma válaszoljon rá valaki, ugyanis csak ritkán tudok nethez jutni. Ha már valahova leírtátok ezt, akkor ezer bocsánat, én tényleg kerestem (még itt a fórumban is) de nem találtam . Nagyon megköszönném a gyors választ.
"A világ teli van veszedelemmel, és a szeretet most mindenfelé mély bánattal keveredik."
- Caranglín
- Nem elérhető
Az utolsó szólista pár vagyunk a férjemmel.
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: sosem tudod, mit veszel ki belőle.
- Melian
- Nem elérhető
semmi baj, ugyanis mi sem tudtuk kikalkulálni még a személyre szabott összegeket...
Viszont a táborban tartunk valószínűleg 2 megbeszélést is a Művészetek Völgye ügyében
Holnap találkozunk!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Annis
- Nem elérhető
Én mindenképpen megyek a Művészetek völgyébe, de a részvételi díjat valószínüleg nem fogom tudni befizetni 23.-áig
Ugyanis én is táborban leszek és csak 23.-án tudok majd hazajönni, mert 22.-én nekem már nem jön haza vonatom Budapestről...
Így a befizetésben lenne 1-2 nap csúszás...
Remélem ez megoldható és elnézést a kavarásért...
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
MTT Tábor miatt holnaptól a Völgy-zugoly szervezők nem érhetők el 10 napig, addig ne várjatok válaszokat itt a topicban!
- Neruo
- Nem elérhető
Tehát pl. akik a középfölde harcmodor részben segédkeznek, azok amúgy aktívan foglalkoznak harcművészetekkel?
Nem tudok menni, csak úgy általában kérdezem, hátha egyszer eljutok valami ilyesmi MTT rendezvényre.
"...in this place will I abide, and my heirs..."
- Melian
- Nem elérhető
szeretném felhívni az első hivatalos völgy-zugolyos napunkon (aug. 2.) részt vevőket (a program alapján icke és Hanna kezdenek előadásokkal, 10-kor illetve 11-kor, utána pedig a Fornost és a Jelenetek következnek), hogy meg kellene érkezniük már elsején este (icke és Hanna már itt lesznek), vagy legalábbis másodikán nagyon korán.
(Lehet, hogy emiatt lesz, akinek érdemes lenne a jelentkezési lapján újra küldeni!)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Melian
- Nem elérhető
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- gillz
- Nem elérhető
Melyanna írta: Kedves színjátszók, bábosok és táncosok!
Ringtől megkaptam a Fornostban játszók listáját, de hasonlóképpen szükségem lenne a Jelenetek, a Mória a padláson, a bábszínházas előadások és a táncok (illetve ha valamit kihagytam, pl. Ainulindalë) szereplőinek listájára is - ha lehet, minél sürgősebben...
Köszönöm előre is
Már elküldtem egyszer egy listát Hannának o.O
need more brainz. yourz. now.
- Melian
- Nem elérhető
Ringtől megkaptam a Fornostban játszók listáját, de hasonlóképpen szükségem lenne a Jelenetek, a Mória a padláson, a bábszínházas előadások és a táncok (illetve ha valamit kihagytam, pl. Ainulindalë) szereplőinek listájára is - ha lehet, minél sürgősebben...
Köszönöm előre is
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Melian
- Nem elérhető
Már regisztráltalak isAdelard írta: Na, elküldtem a jelentkezést. Bocsi tényleg, h nem időben, de most derült ki h tudnék menni.
Finwe, Téged is!!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Hajrá, jelentkezési lap a főoldalon.Ankalimon írta:
Ha valaki nem látja magát a listán, de úgy tudja, hogy jön, az JELENTKEZZEN mint a villám...
If I promise not to kill you, can I have a hug?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.