- Köszönetek: 0
Művészetek Völgye 2007
- Sen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Az eddigi jelentkezők:
Aeglos
Andris/ Rozsomák
Ankalimon
Annis
Attila
Balázs
Brandir
Celebrom
Cueddo
Doncsecz Erika
Dreamer
Drizzt
Eglar
Eruntale/ Hanna
Ery
Esgal
Estel Adániel
Faun
Felagund
Finduilas
Finwe
Gandalf
Gillz
Gothika
Gothika
Gothika
Gothika
Gothika
Gothika/ Mornambar
Gothika
icke
Idhren
Ille/ Lórien
Irunien
Gumipók
Lamy
Laurelen
Leguánember
Melian
Milendoria
Narbeleth
Nóli i linantea
Olosta
Peredhil
Ranamarth
Ratzkha
Rayan
Ring
Rózsa
Sirgon
Szatmári Zsófia
Szentpétery Borbála
Vewy
Ha valaki nem látja magát a listán, de úgy tudja, hogy jön, az JELENTKEZZEN mint a villám...
A velem, Meliannal vagy Hannával történt szóbeli egyeztetés nem helyettesíti a jelentkezési lap elküldését - hiába egyeztünk meg bárkivel bármiben, ha nem tölti ki a jelentkezési lapot, nem kerül be a beosztásba és nem kap sem szállás, sem étkezést, sem fesztivál belépőt.
- Ankalimon
- Nem elérhető
De gyorsan küldd, mert már a válaszleveleket szerkesztjük...
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nagyon köszönöm a lelkes jelentkezéseket árusitásra!
Feldobott, mivel elég szkeptikus voltam...
Igen, szervezői feladatnak minősül függetlenül attól, hogy a jelentkezési lapon még nem szerepelt. :itscool:
Megköszönném, ha az árusitásra a jelentkezéseket emilen is elküldenétek közvetlenül nekem, hogy kommunikálni tudjunk. Meliannak elég a többi cuccal bajlódnia.
Az óhaj-sóhajt, mikor akarsz előadást nézni, stb. igyekszem figyelembe venni.
Aki az előzetes logisztikában, a cuccok beszerzésben is tudna segiteni, szintén irjon!
Rózsa
vassrozsa@t-online.hu
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
- Oisin
- Nem elérhető
icke írta: Oisin: mikor érkezel le? Elképzelhető, hogy kicsit átbeszélném veled az előadásom kelta részét, hogy ne mondjak nagy ökörségeket...icke[/color]
Pénteken vagy szombaton szándékszom lemenni (27-28.) A táborban is megbeszélhetjük.
Üdv,
Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Felagund
- Nem elérhető
(hmm... ha itt is bevezetnék az OFFért információt rendszert, már egész sokat tudnánk )
Our knees do not bend easily
- Estel Adániel
- Nem elérhető
off: No, és azóta ugye sokkal pozitívabb lett a megítélésed?Felagund írta: OFF
Ja, mert én már kinőttem ebből a korból
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Finwe
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
icke írta:
Mondod ezt te...
OFF
Ja, mert én már kinőttem ebből a korból
- icke
- Nem elérhető
Üdvözletem!Felagund írta: Anyááám, Drímör ha egyszer megállnád, hogy be ne szólj csak mert olyan kedved van, sokkal pozitívabb lenne a megítélésed...
Mondod ezt te...
Oisin: mikor érkezel le? Elképzelhető, hogy kicsit átbeszélném veled az előadásom kelta részét, hogy ne mondjak nagy ökörségeket...
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Felagund
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Nővérem úgy döntött szívesen besegít a dolgokban, mint kézműveskedő illetve árusító. Viszont a jelentkezési lapon nincs rajta az árusítás. Attól még ugye ez második szervezpi feladatnak számít?
Igen.
Minden jelentkezőt kiértesítünk a feldolgozás, és a beosztás véglegesítése után. A válaszban benne lesz a kikalkulált részvételi díj is.
Oisin: köszönjük.
- Oisin
- Nem elérhető
Végül is hivatalosan nem jelentkeztem szervezőnek, de ott leszek, íj az lesz nálam, tehát ha van rá igény, az íjászoktatásba szívesen besegítek.
Üdv,
Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Felagund
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
perpill magyarázkodni és mentegetőzni semmi kedvem, Dreamer leírta, ami leírható volt.
Sorry.
Természetesen megkaptuk a jelentkezésedet, a beosztás pedig készül.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Felagund
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Az, hogy feltehetőleg nem Felagund a világ közepe, és mások is jelentkeztek. Hétfő van, ember, fel kell dolgozniuk a beérkezett cuccot, és egyesével nem fognak kiértesíteni mindenkit
Anyááám, Drímör ha egyszer megállnád, hogy be ne szólj csak mert olyan kedved van, sokkal pozitívabb lenne a megítélésed...
Gondoltam mivel kérdéssel fordulok a t. vezetőséghez, mondjuk válaszolnak rá, és ezáltal nyugtázzák is, hogy megkapták a jelentkezésemet...
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Felagund írta: Üdv!
Én már kb 5 napja jelentkeztem, de még semmilyen visszaigazolást nem kaptam... Pedig még egy kérdést is feltettem, természetesen arra sem kaptam választ...
Most mi van???
Az, hogy feltehetőleg nem Felagund a világ közepe, és mások is jelentkeztek. Hétfő van, ember, fel kell dolgozniuk a beérkezett cuccot, és egyesével nem fognak kiértesíteni mindenkit (még téged sem).
Az emailes téma meg - őőő..ostorozd a vezetőket jobban. Vagy kardlapozd meg őket
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Felagund
- Nem elérhető
Én már kb 5 napja jelentkeztem, de még semmilyen visszaigazolást nem kaptam... Pedig még egy kérdést is feltettem, természetesen arra sem kaptam választ...
Most mi van???
- Melian
- Nem elérhető
köszönöm szépen mindenkinek a jelentkezéseket!
Nóli, természetesen az árusítás is szervezői tevékenység
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Beírtam a rublikák alá hogy árusítás, vegyétek úgy hogy minden nap, és hogy ez is szervezői tevékenység.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Annis
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Nővérem úgy döntött szívesen besegít a dolgokban, mint kézműveskedő illetve árusító. Viszont a jelentkezési lapon nincs rajta az árusítás. Attól még ugye ez második szervezpi feladatnak számít?
Dettó ez lenne a kérdés... most töltögetem a jelentkezési lapot és a kézművskedés mellett én is az árusítást tudnám vállani...
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Attila
- Nem elérhető
Tényleg!!! Léci töröljétek!
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Gandalf
- Nem elérhető
Ezt már mondtad korábban is. Ennek a tükrében kaptál válaszokat a legutóbbi kérdésedre is (mind priviben mind itt a topicban).Attila írta: Sajna most már nem a "ti" produkciótok hanem az "én" produkcióm lett mivel visszamondták az énekesek. Ugye nem baj???
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Gandalf
- Nem elérhető
:deal: :pimp: :cheers: :dance:
- Melian
- Nem elérhető
árusítást tervezünk, folyamatosan, ezért nem került bele a programba.
Az elzárást minden bizonnyal meg tudjuk oldani. (Rá is kérdeztünk, hogy lesz-e elzárható helyiség a cuccainknak, az árusítandó dolgok oda kerülhetnek éjszakára.)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.