- Köszönetek: 0
Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Előkészületek
- Ery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Ryana írta: Hát az esti programokhoz szerintem, ha nem akarsz ácsorogni. Pokróc is jó.
Köszi
A pokróc szvsz kisebb helyen elfér, bár nehezebb
Na, megoldjuk
Az én "földrevalómra" bárki ráülhet
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Rabyn írta: HOZZATOK POLIFOAMOT!!!
Miért? A földre, vagy hogy nem lesz ágyunk?
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Rabyn
- Nem elérhető
Odautazás:
Gyorsvonat: Budapest-Keleti pu. indul: 10:05 érkezik Sátroraljaújhelyre: 14:11.
A teljesárú jegy: 3.640 Ft (egy útra), diákoknak 1820Ft. A retúr jegy ára: felnőtt 7280 Ft, diák 3640 Ft
Különbusz: A vonat beérkezését követően két csoportban szállítja a táborozókat a tábor területére. Az ára benne van a tábordíjban.
Visszautazás:
Különbusz: A különbusz kiszállítja a táborozókat a vonat indulása előtt a vonatállomásra.
Gyorsvonat: Sátoraljaújhelyújhely: 15:49 - Bp. Keleti pu.: 19:57
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
jelenleg 5 méter anyagunk van. Vegyek még? mennyit?
- Artemisz
- Nem elérhető
Rabyn írta: Én egykezes bábokra gondoltam, olyanra mint amiket a potter puppetsben használnak:) Az alapja persze lehet zokni:D A szemeket mi varrjuk vagy vegyek hozzá maciszemet?
Sztem mi varrjuk, mert az viccesebb. És olcsóbb.
Hozok otthonról reeengetegféle árnyalatú hímzőfonalat, de az sztem hajnak vékony. Bár szükséghelyzetben megteszi. És nem kár értük, még nagymamám 20 évvel ezelőtti gyűjteménye, úgyhogy lehet pazarolni hajnak
Sztem ha itt világoslilának látják is többen a címert, legyen ugyanolyan sötétlila, mint a köpeny, úgyis ezüst a kerete. Az úgy szép, ha belesimul az anyagba, mntha szőve lenne felé! (sztem )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
Megvettem ma a gyönyörű sötétlila anyagunkat:) Csodálatosan fog mutatni rajta a világoslila címer!
youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4 (- Potter Puppets:))
Persze nem ilyen professzionális bábokat kéne csinálni de én vmi hasonlóra gondoltam. Tudok vinni testszínű anyagot valamennyit. Valaki hozzon barna, fekete, sárga fonalat a hajuknak:)
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Miért ne? Tavalyelőtt birkák voltak zokniból, és milyen sikeresek voltak (mana-mana)Ryana írta: Szerintem legyen zokniból. XD
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Felagund írta:
Rabyn írta: Arra gondoltunk, hogy meg kéne csinálni magunkat kesztyűbábnak és azzal előadni a csapatelőadást meg esetleg később is fel lehetne használni.
Mekkora jó!!! :hello:
Ez tök jó ötletl :hello:
Tetszik De kesztyűből leszünk akkor? Nem lehet egy pici ujjbáb?
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Artemisz
- Nem elérhető
Szóval képzeljétek azt, hogy gyönyörű szép sötétlila, jó?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta:
khm, szóval elkészült a címerterv:
fare-thee-well.atw.hu/ftp/artemisz/ilsaimire.png
ZSÍÍÍÍÍÍR! :hello:
(most ilyen lelkendezős hangulatomban vagyok )
- Felagund
- Nem elérhető
Rabyn írta: Arra gondoltunk, hogy meg kéne csinálni magunkat kesztyűbábnak és azzal előadni a csapatelőadást meg esetleg később is fel lehetne használni.
Mekkora jó!!! :hello:
- Rabyn
- Nem elérhető
Mindenki gondolkodjon azon, hogy mit tudna hozzátenni a saját karakteréhez és hozzon mindenfélét a táborba.
A címer tetszik:)
Majd később írok egy listát, hogy mi az amit semmiképp se hagyjatok itthon.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Csak ehhez anyag kő...
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Artemisz
- Nem elérhető
*máriselkezditörniafejét*
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
Arra gondoltunk, hogy meg kéne csinálni magunkat kesztyűbábnak és azzal előadni a csapatelőadást meg esetleg később is fel lehetne használni.
Mit szóltok hozzá?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
De még nem volt időm átrajzolni őket...
- Artemisz
- Nem elérhető
Kérdés: jó -e ez, vagy legyen tarkább? Gondoljunk arra, hogy meg is kell festenünk...
*szerk*
többórás kínlódás, a CorelDraw-val ismerkedés és vértizzadás után, a család hathatós, kitartó és türelmes segítségével és Ryana ötleteivel és jóváhagyásával...
khm, szóval elkészült a címerterv:
fare-thee-well.atw.hu/ftp/artemisz/ilsaimire.png
[size=9:hzfz61eb]és meg kell még említeni Bent is, aki segített elérhetővé tenni Számotokra.[/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Öööö bevallom még nem sokat gondolkoztam, de írjuk össze amit eddig tudunk:
Sokszimmetriatengelyes
négyzet alakú
lila és ezüst színdominánzatú (ezt hogy kell értelmesen mondani?)
OK, gondolkodom....
Színdominanciájú, pl.
Az én tervem az volna, hogy a közepén egy kerek/ovális (inkább kerek, mert annak van több szimmetriatengelye) sötétlila ékkő(szerűség), körülötte meg csillagok és nonfiguratív rácsozat ezüstből.
Tudom, ez nem hangzik túl értelmesen, de megpróbálom majd most már megrajzolni
frodo.users.ch/uan/carreras/hera ... golfin.jpg
Sztem ezt nyugodtan vehetjük alapul. Csak a miénk fekvő négyzet lesz.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Sokszimmetriatengelyes
négyzet alakú
lila és ezüst színdominánzatú (ezt hogy kell értelmesen mondani?)
OK, gondolkodom....
- Artemisz
- Nem elérhető
De ne pangjunk már, drága népek, csináljunk címertervet legalább! Senkinek nincsen ötlete?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
A kicsi zászlót úgy képzeltem el, h esetleg maradék anyagból, ilyen kis picike háromszöget, hurkapálcán, vagy olyanon ami esztétikusabb. De rájöttem, h akkor a legjobb ha susog, szal akár papírból is lehet. De ez nem költséges kimondottan, szóval ezzel még lehet variálni. És a lényege, h hadonásszunk vele.
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Ha Ági = Lamy húga (bocs, de egyelőre csak így tudlak azonosítani), akkor mi már ismerjük egymást Többször is találkoztunk
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.