Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Előkészületek

Több
17 éve 7 hónapja #330968 Írta: Rabyn
Nem... Ugyanannyit lesztek rendben mint a csapattal. Legalábbis én így tudom.

A csapat a család, a rend a munkahely.

Artemisz: felőlem hozhatsz, nem tudom mennyi kreatív cucc lesz lent. inkább legyen plusszba is.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330961 Írta: Nóli i linantea
Sok ékszert készíteni sztem nem nagyon lesz idő...
Elviekben többet leszünk a rendünkkel nem?

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330955 Írta: Artemisz
teát énisénis.

hozzak-e különféle ékszer-alapanyagokat? (üvegkövek, gyöngyök, egyéb kacatok).

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330921 Írta: Rabyn
patiszon: a bográcsot hozod vagy varrógépet?:))

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330885 Írta: Patiszon
Hahó Család!

Rabyn: hozom ;) És benne vagyok a krónikaírásban ;)

Találkozó: Nekem júni 26 után oké, ha minden vizsgám sikerül :)

Öltözet: támogatom a köpenyet, bár nekem van egy saját készítésű, de csapat szinten még nem volt :)
Szín: támogatom a sötétlilát ;)
Nyelv: szeretem a quenyát, és szívesen megtanulok pár szófordulatot :)

Nóli: Jöhet! Én meg hozok jó sok teát :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330879 Írta: Nóli i linantea
Azom nincs, ellenben gondolkodom egy 1,7 literes vízforraló leszállításán, ha van rá igény.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330860 Írta: Rabyn
Van valakinek a csapatból varrógépe ami szállítható?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330705 Írta: Nóli i linantea

Rabyn írta:
Artemisz: én úgy tudom nem lesz megváltoztatva a nevünk.

Nem baj az. Ilsaimíre majd a titkos hívójel lesz :tongue:

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330704 Írta: Rabyn
Megkérdezem mennyibe kerül az anyag meg ilyenek és utána tudok nektek árat mondani. azt nem tudjátok véletlneül, hogy mennyi anyag kellhet tíz köpenyhez?

Akkor lesz anyagvevés amikor a többi csapatban is veszik az anyagot. (egyszerre és lehet, hogy meg tudom oldani, hogy csak a táborban kelljen kifizetni az árát. Olyan 300-500 forint között számoljatok fejenként)

Artemisz: én úgy tudom nem lesz megváltoztatva a nevünk.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330695 Írta: Ryana

Artemisz (Erenya) írta: de Ry nem mondta, h ő szerez?

Nem mondta. :) Rabyn közelebb lakik ahhoz az anyagbolthoz, meg én most nem érek rá sajnos.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330693 Írta: Artemisz

Rabyn írta: Lehet köpenyünk de nekünk kell megvenni az anyagot. (ergo össze kell dobni rá) Nem tudom mennyi anyag kellhet, én elvileg megyek nudlival majd anyagért, hogy ne valami ocsmány lilát kapjunk:))) És akkor megvenném.

lálálá

köszönjük :)
de Ry nem mondta, h ő szerez?

már csak a nevünk felől kéne intézkedni.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330687 Írta: Nóli i linantea
Nah túl vagyok a kémián 8) 8) 8) A helyzethez képest jól sikerült :D Azért Felagund lesz majd egy kérdésem, csak addigra már nem voltál MSNen :)
Én benne leszek a Krónikában. Ha beleírtok.... :lol: Szóval csináljunk ilyet, sshimán jó lesz. 8)
Köpeny télleg jó. Már lejárt egyesek szerint, de úgy tűnik egyikünknek sem volt még eddig :D
Őőőőő mié kell a kiskori fotó? :o h: Mondjuk nekem van nagyon kis cukorfalat :clown:

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330581 Írta: Rabyn
Lehet köpenyünk de nekünk kell megvenni az anyagot. (ergo össze kell dobni rá) Nem tudom mennyi anyag kellhet, én elvileg megyek nudlival majd anyagért, hogy ne valami ocsmány lilát kapjunk:))) És akkor megvenném.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330518 Írta: Rabyn
Ja igen amit mindenképpen hoznotok kéne:

Egy kiskori fotó olyan 5-6 éves korig max.
Kanál, tányér, kés, stb. mert nem tudom a bográcsolásnál kapunk-e evőeszközöket.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330506 Írta: Rabyn
Nóli: nyugi én se tudok quenyául beszélni:))))

Na akkor krónikában benne vagytok? hogy mindenki írjon bele? Esetleg ha tudunk ragaszthatunk hozzá képeket, növényeket, akármit.

Igyekszem elérni a többieket is:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330360 Írta: Nóli i linantea
Okkés, majd kicsit megerőltetem magam :)
Szerda után :D
Pár kifejezést csak be tudok majd gyömöszkölni az agyacskámba :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330354 Írta: Artemisz

Felagund írta:

Nóli i linantea írta: Júúúj ne csináljuk túl tudományosra mert akkor behalok. Ha az akarjátok hogy Quenyául bezséljek, akkor néma leszek mint a friss hulla.

Nem fogunk quenyául beszélni, mert az tök lehetetlen (most még :twisted: ), de szerintem ha már ez egy ilyen hangulatos tábor lesz, gondoltam adjuk meg a módját! :D

Oké, és akkor mindenki írjon mostantól indigószínnel mint én :P

Viccet félretéve: nem erőszak a disznótor, senkivel nem fogunk quenyául beszélni ha nem akarja.

Ilsaimíre, sztem. És jóóóóóó név.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 7 hónapja #330353 Írta: Felagund

Nóli i linantea írta: Júúúj ne csináljuk túl tudományosra mert akkor behalok. Ha az akarjátok hogy Quenyául bezséljek, akkor néma leszek mint a friss hulla.

Nem fogunk quenyául beszélni, mert az tök lehetetlen (most még :twisted: ), de szerintem ha már ez egy ilyen hangulatos tábor lesz, gondoltam adjuk meg a módját! :D

Ilsa_i_míre. "Szép kis szó, mi?"

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330352 Írta: Nóli i linantea
Nekem8. :) Így akkor Ilsamire? Vagy Ilsaimire?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330351 Írta: Felagund
Üdv!

Lehet, hogy semmiség, de Gandalfék csapatának neve is Telpe-vel kezdődik, és ez olyan gáz, nem? Legyünk mi inkább 'Ilsa-', jó? (nem azért mert én találtam ki, hanem mert szebb és emelkedettebb)

Minden jót!

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330346 Írta: Nóli i linantea
Júúúj ne csináljuk túl tudományosra mert akkor behalok. Ha az akarjátok hogy Quenyául bezséljek, akkor néma leszek mint a friss hulla.
Vagy az állott.
Persze egy két kifejezés lehet hogy megragad rajtam meg szívesen hallom is őket, mert hisz szépek, de ne várjátok tutira hoyg meg is jegyzem.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330344 Írta: Rabyn
:) ))))

Pont azért gondoltam, hogy mindenki írjon egy napot a krónikába, hogy ne legyen egységes. Esetleg vehetünk még tintákat (megkérdezhetm Ery-t, hogy nekik honnan volt tavaly az a 6féle) Én nem tudok tengwákkal írni csak sok hibával:))) (magyarul se tudok hibátlanul írni, nemhogy tengwákkal... :) ))

De ha addig megtanítasz minket rá, akkor felőlem mehet.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330332 Írta: Artemisz
Nem mindenki ;)
De a találkozót én is támogatom.

A megszólításokat szvsz kár túlspilázni, nem ettől leszünk egyediek meg noldásak ;) Elég lenne a kacifántos neveket megjegyezni. Viszont a legfontosabb quenya alapkifejezéseket én pl. szeretném megtanulni. (jó reggelt, szép napot, jó estét, jó éjszakát (derűs hajnalt:P), egészségetekre; meg efféléket)

Tengwar leckéket meg okvetlenül akarok tanulni (jó, tudom, Dávid, engem már tanítottál, de akkor is, nem árt frissíteni, és amúgy is én a sindában vagyok csak igazából otthon)
A naplóban szvsz a fejlécszövegek íródhatnak tengwarral, de mellette legyen ott fordítás. Amennyiben te csak tengwarral vagy hajlandó írni, esetleg lekörmölöm a ferdítést helyetted (de abban nem lesz köszönet :P )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330289 Írta: Felagund
Aiya!

A feketébe áttörő sötétlila az az én férfiagyamnak (tudjátok: 16 színes, mint a vindóz alapbeállítása :D ) bordó, szóval jöhet. A köpeny szerintem is jó (vagyány :D ), és még nekem se volt egy táborba se sose, szóval elvileg támogatom :D

Más: én a magam részéről még küzdök egykicsit az Ilsaimíre névhez, így legalább meg lehet majd különböztetni a nevünket Gandalfékétól...
Viszont konzultáltam Alcar meldonyával és kijavított, miszerint a Ház (család, klán értelemben) = Nosse, vagyis a helyes kifejezés a családra Ilsaimíre/telpeimíre nosse(llo, ha azt akarjuk kifejezni, hogy honnan származunk). Eből aztán származhat a "Nossi" (népek, családok!) megszólítás, ha az eégsz tábor népéhez akarunk szólni.

Ja, és még néhány apróság: Mivel _család_ vagyunk, ezért szerintem (ha nem sok ;) ) egymás felé használhatnánk az onórenya (nővérem) illetve onóronya (bátyám, fivérem) megszólítást (emellett mindenki amit akar :D ) (t.sz.: onórinya, ha nem tévedek ;) )
Ja, és még valami: :D
Ha a népnek van rá igénye, hajlandó vagyok tengwar quenya és magyar (saját 8)) módot tanítani nektek, hogy táborra már pengék lehessünk belőle (szigorúan hétvégén és június 20 után). Ja, és javaslom, hogy a tábori napló is tengwarral íródjon (ezesetben én is elvállalom az írását, másként nem :P ). Akarunk egyáltalán tábor előtt találkozni? Ahogy néztem abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mindenki pesti...

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330262 Írta: Nóli i linantea
Én ezüstön lila :)
Holnap nyilatkozom bővebben :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330255 Írta: Artemisz

Ryana írta: És ha inverzben lennének a köpenyek, lilán ezüst - ezüstön lila, ki melyiket szeretné hordani? ;) Farsangra találtam gyönyörű lila anyagot vhol ott Rabynék felé, nem is volt drága. (Feketébe áttörő sötétlila.)

Nagyszerű az ötlet. Támogatom. Ide vele!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330254 Írta: Rabyn
a krónikát úgy gondoltam, hogy mindennap más ír bele:) ha ennyien maradunk mindenkire sor kerül.

Ry: az az anyag nagyonjóóóó!!!

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330251 Írta: Ryana
És ha inverzben lennének a köpenyek, lilán ezüst - ezüstön lila, ki melyiket szeretné hordani? ;) Farsangra találtam gyönyörű lila anyagot vhol ott Rabynék felé, nem is volt drága. (Feketébe áttörő sötétlila.) Egyébként meleg az, akármilyen színű, itt inkább az anyagon múlik, szerintem.

A krónika nagyon szupi, szívesen irogatok is, ha más nem (ha diktáltok :) ), van többféle kék tintám is.

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330249 Írta: Rabyn
A lila nagyon meleg lesz, és kizártnak tartom, hogy Felagund hordana lila köpenyt:)) Az ezüstöt inkább el tudom képzelni. Meg az olyan noldásabb. Egyébként nagyon jó minőségű ezüstszínű anyagot is lehet kapni csak jó helyen kell keresni:)

Akkor tehát LILA csapatszínünk lesz?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330244 Írta: Artemisz

Köpenyünk legyen, nagyon-nagyon szeretném. Lehetőleg ezüst csattal, lila; mert az e földön kapható ezüst anyagok nagyon gagyik.
Mint említettem, keresnék hozzá anyagot is, ha kell. Olcsón.

A nevekről szólva az én civil nevem szabad fordítása a hiswelóke alapján Nangwëriel ;) Tetszik.

Dávid, téged pedig Meldonnak fogunk szólítani. Vagy Meldonyának ;) Jó?
És segíteni szeretnék a címertervezésben is.

Írjak-é vmilyen csapatidentitás-költeményt/dalt/egyebet? Akkor előbb rakjuk össze, mi jellemző ránk.Krónikaírás isteni ötlet, merített papír és mártott toll forever *pattog*

Mára lóme

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.227 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére