Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Előkészületek
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Rabyn írta: FONTOS!!!!
Vasárnapig ki kell találnunk miből mennyi kell nekünk, különben semennyi pénzt nem kapunk rá.
Mennyi anyag kellhet a köpenyhez? (ehhez mindenképpen szeretnék táboritámogatást kapni)
A krónikát miből csináljuk meg végül? (kérjek-e színes tintát a zöldön és a piroson kívül? mert az van itthon nekem ja meg kék és fekete)
Akkor jó lesz az a fajta medál amit linkeltem?
beírtam, mekkora anyag kellhet/köpeny, abból 11-szeres mennyirég
medál okés
piros tinta legyen és fekete, meg kék, sztem az bőven elég.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Tali ügyében - amúgysem lehet mindenki ott 1 helyen egyszerre. Ha páran ráérünk, már jó.
Anyag: vhova beírtad, hogy mekkora a jó. Azt beszorzod 11-gyel és kész
Medál jó lesz
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Rabyn
- Nem elérhető
Vasárnapig ki kell találnunk miből mennyi kell nekünk, különben semennyi pénzt nem kapunk rá.
Mennyi anyag kellhet a köpenyhez? (ehhez mindenképpen szeretnék táboritámogatást kapni)
A krónikát miből csináljuk meg végül? (kérjek-e színes tintát a zöldön és a piroson kívül? mert az van itthon nekem ja meg kék és fekete)
Akkor jó lesz az a fajta medál amit linkeltem?
- Artemisz
- Nem elérhető
Ékszerekből kedvenceim az ezüst, az áttetsző, kék és kékes kövek.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Egy olyan tünde aki önmaga sem tudja hogy reagál viselkedik adott helyzetekben, meglep akárkit (magát is) akármikor a megnyilvánulásival.
És hurrrá Ryana akinél felvetésem végre táptalajra talált
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Rabyn
- Nem elérhető
A csapatidentitásunk Nolda:DD Ezért vagyunk elitisták mert a Noldák elististák voltak:PP Az identitáshoz tartozna a családfa amit már itt megalkothatunk és lent belerajzolhatjuk a krónikába:) Minden nekünk kell kitalálni:) A honnan jöttünk, hovamegyünk, kik vagyunkot is.) Csak a családnevet kaptuk készen, illetve, hogy én vagyok a családfő!
Szerintem kezdjünk neki annak, hogy kialakítjuk az identitást, ki kinek a kicsodája stb...
- Ryana
- Nem elérhető
Felőlem talhatunk, bár most már lehet h hazamegyek vmikor, de ez fakulatív.
Aztán... Csináljunk címert! Minek kell benne lennie? Vagy van egyáltalán leírás róla vmi ilyen vadtolkinita könyvben?
A krónikát is meg kellene csinálni szerintem még tábor előtt, ha merítjük, ki tud egyáltalán papírt meríteni?
És azt hiszem az elején még fel volt vetve, h milyen lesz az identitásunk, de ez elsikkadt, pedig engem érdekelne, mert őszintén fogalmam nincs kik vagyunk. Hihi. Annyi derült ki h elitisták akik furcsa neveken hívatják magukat. Mit csinálunk, honnan jöttünk, hova megyünk.... Hm? (Ha kiderül h ez benne volt a táboros levélben akkor bocsi, azt a részt valsz skippeltem. )
Még visszamenőleg Nóli felvetésére, rám számíthatsz a sailormoon-motívumok kidomborításában. Lol. In the name of the moooooon, I shall punish youuuuu! Ó, azok a super shiny inferno kiss-ek.... XD
(Ezt pl ha a többség nem szavazza le, bele lehet építeni a csapielőadásba. Hihihi. x))
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rabyn
- Nem elérhető
Simon Györgynek hívják a srácot, Angwen azt mondta nekem, hogy lehet, hogy Karcsinak valami haverja.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Rabyn írta: Zászló idén NEM lesz. Csak pajzs:) Csapatpajzs:)
Mármint az egész csapatnak lesz _egyetlen_ pajzsa?
Vicces lesz...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Hát ez tök kreatív 8ORabyn írta: Mirrand és Mirlinen nézik a topicot csak nem írnak bele:)
Milyen új srác???Rabyn írta: Lamy húgáról semmi hírem sincsen ahogy arról a srácról se aki újként került be hozzánk.
- Rabyn
- Nem elérhető
Lamy húgáról semmi hírem sincsen ahogy arról a srácról se aki újként került be hozzánk.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
A topicot sem zártuk be azért mert Mírrand meg a barátnője ill. Lamy húga még nem jelentkezett.
- Artemisz
- Nem elérhető
Rabyn írta: Azon gondolkodtam, hogy tábor előtt mégsem lenne tanácsos összegyülni, ha nem tud mindenki ott lenni. (márpedig nem tud sajna)
Artemisz: Zászló idén NEM lesz. Csak pajzs:) Csapatpajzs:)
jólvanna, bocsibocsibocsi
akkor arra ötlet?
sajna igazat adok fogadott maminknak *hüpp* de gondolom ezen nem fog múlni semmi. majd Táborban. de akkor.....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
Artemisz: Zászló idén NEM lesz. Csak pajzs:) Csapatpajzs:)
- Artemisz
- Nem elérhető
Címerre, zászlóra kinek van ötlete?
ja, és a Rabyn által felvetett nyakbavaló mindenkinek tetszik? én nagyon szeretném...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Rabyn írta: Artemisz: nincsen olyan amikor két egymást követő napon nem dolgozol?Mert akkor fent maradhatnál Pesten
Hátizé... nincs
Én igyekszem, de sajna nem tőlem függ, hova osztanak. Kérelmezni lehet, de attól még...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Amit Artemisz még a legelején mondott és én olyan hevesen elleneztemFelagund írta: Nóli osellenya: konkrétan mikre gondolsz?
Ereanya írta: A megszólításokat szvsz kár túlspilázni, nem ettől leszünk egyediek meg noldásak icon_wink.gif Elég lenne a kacifántos neveket megjegyezni. Viszont a legfontosabb quenya alapkifejezéseket én pl. szeretném megtanulni. (jó reggelt, szép napot, jó estét, jó éjszakát (derűs hajnalt:P), egészségetekre; meg efféléket)
- Artemisz
- Nem elérhető
Rabyn írta: Tényleg mi lenne ha egy esti talit hoznánk össze? .
Az (is) lenne, hogy én nem lennék ott
ugyanis mivel vasárnap dolgozom, még este (emberi időben) haza kell érnem Pécsre
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Finwe
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Van két olyan tagunk akiket nem tudok elérni, írtam nekik emilt, ha nem válaszolnak akkor írok majd sms-t a tali idejéről.
- Felagund
- Nem elérhető
- Finwe
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Ryana jelen esetben pesti egyetemista
Azon kívül (5 perce derült ki) szeretett főnökeim kereszbetettek: 24.-e felejtős. Dolgozom. Maradhat a 23., szombat?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta:
Felyacundu hesenya véleményét kérném nyelvhelyességi szempontból.
A lentebb látható feliratot, a lentebbi színkomplexióval megcsinálnám csomózott karpántnak az egész Család részére, amennyiben va rá igény.
erenya.fw.hu/pant.jpg
_nyelvhelyességi_ szemponból teljesen rendben
Az írás is helyesnek tűnik, de még Alcarral konzultálok, hogy az 'ai' (ami jelenesetben tök véletlenül, szóösszetételnél kerül össze) jelen esetben diftongus-e, vagy sem. Ha igen, kicsit módosítani kell...
Ereanya osellenya: Ryana is pécsi, tudtommal
Nekem jó lenne a 24-e!!! (Ki törődik az MTT születésnappal? )
Nóli osellenya: konkrétan mikre gondolsz?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Akkor most végül Felyacundu nem ír le nekünk néhány hasznos kifejezést?
- Artemisz
- Nem elérhető
Üdv mindenkinek!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.