Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Előkészületek

Több
17 éve 6 hónapja #332875 Írta: Rabyn
Elküldtem Tündéhez az anyagkérelmünket.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332699 Írta: Artemisz

Rabyn írta: FONTOS!!!!

Vasárnapig ki kell találnunk miből mennyi kell nekünk, különben semennyi pénzt nem kapunk rá.

Mennyi anyag kellhet a köpenyhez? (ehhez mindenképpen szeretnék táboritámogatást kapni)
A krónikát miből csináljuk meg végül? (kérjek-e színes tintát a zöldön és a piroson kívül? mert az van itthon nekem ja meg kék és fekete)

Akkor jó lesz az a fajta medál amit linkeltem?

beírtam, mekkora anyag kellhet/köpeny, abból 11-szeres mennyirég ;)

medál okés

piros tinta legyen és fekete, meg kék, sztem az bőven elég.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332665 Írta: Patiszon
Rabyn: természetesen a bográcsra gondoltam :)
Tali ügyében - amúgysem lehet mindenki ott 1 helyen egyszerre. Ha páran ráérünk, már jó.
Anyag: vhova beírtad, hogy mekkora a jó. Azt beszorzod 11-gyel és kész ;)
Medál jó lesz ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332649 Írta: Rabyn
FONTOS!!!!

Vasárnapig ki kell találnunk miből mennyi kell nekünk, különben semennyi pénzt nem kapunk rá.

Mennyi anyag kellhet a köpenyhez? (ehhez mindenképpen szeretnék táboritámogatást kapni)
A krónikát miből csináljuk meg végül? (kérjek-e színes tintát a zöldön és a piroson kívül? mert az van itthon nekem ja meg kék és fekete)

Akkor jó lesz az a fajta medál amit linkeltem?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332572 Írta: Artemisz
A magam részéről megyek mindenhová, ahová szeretett barátaim/rokonaim követhetem. De mivel örökmozgó vagyok, legtöbbször én találom ki először, merre menjünk :P Sokkal jobb szeretem a vidéket járni, mint alkotni egy helyben ülve, de ha vmi olyanról van szó, ami szép, vonzó és örömöt szerez, azzal szívesen bíbelődöm. Szeretem a szépet, mindenben, bár a Muzsika a szívem legkedvesebbje. Imádom a vizet és az erdőt. A tudomány is érdekel, mindennek az eredete és útja.
Ékszerekből kedvenceim az ezüst, az áttetsző, kék és kékes kövek.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332539 Írta: Nóli i linantea
hA tudjátok nekem noldásítani hoyg én vagyok a százarcú boszorka, akkor az leszek :D
Egy olyan tünde aki önmaga sem tudja hogy reagál viselkedik adott helyzetekben, meglep akárkit (magát is) akármikor a megnyilvánulásival.

És hurrrá Ryana akinél felvetésem végre táptalajra talált :D

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332537 Írta: Felagund
A magam részéről azt hiszem én először a Két Fa fényét láttam meg, mivel az Áldott Birodalomban születtem, és a család egyfajta feketebáránya vagyok, hogy bár érdekelnek a tudományok és a fémek és a szavak alakítása, a szívem mindig az erdőket járni vágyik. Ezért lovaglok együtt gyakran a hatalmas Oroméval és Tilionnal, az Ezüstíjúval, és vadakat hajtok.

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332511 Írta: Rabyn
Címer csinálni muszáj:D Tudtommal megkötés az nincsen, hogy milyen legyen. Ha kapunk pénz a krónika alapanyagaira akkor is szerintem lent kellene elkezdeni megcsinálni. (lesz napi 3 óra csapatfoglalkozásunk és valamivel ki kell töltenünk ezt a három órát az alváson kívül:)) A merített papírt gondoltam vesszük. Eryék tavaly kávéban vagy teában áztatták a papírjukat és attól lett olyan szép barna színe. Sőt arra is gondoltam, hogyha tudunk szerezni olyan hengerpapírt (olyan mint a celofán csak papír) akkor megcsinálhatnánk azt is, hogy tekercskrónikát írunk és akkor a tábor végén ezüstszalaggal átkötjük, díszítgejtük a szélét, ilyesmi. Azt könnyeb beszínezni azt hiszem.
A csapatidentitásunk Nolda:DD Ezért vagyunk elitisták mert a Noldák elististák voltak:PP Az identitáshoz tartozna a családfa amit már itt megalkothatunk és lent belerajzolhatjuk a krónikába:) Minden nekünk kell kitalálni:) A honnan jöttünk, hovamegyünk, kik vagyunkot is.) Csak a családnevet kaptuk készen, illetve, hogy én vagyok a családfő!:)

Szerintem kezdjünk neki annak, hogy kialakítjuk az identitást, ki kinek a kicsodája stb...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332510 Írta: Ryana
Kiderült h nincs több vizsgám, úgyhogy most jövök pattogni.
Felőlem talhatunk, bár most már lehet h hazamegyek vmikor, de ez fakulatív.

Aztán... Csináljunk címert! :) Minek kell benne lennie? Vagy van egyáltalán leírás róla vmi ilyen vadtolkinita könyvben? :D
A krónikát is meg kellene csinálni szerintem még tábor előtt, ha merítjük, ki tud egyáltalán papírt meríteni? :)
És azt hiszem az elején még fel volt vetve, h milyen lesz az identitásunk, de ez elsikkadt, pedig engem érdekelne, mert őszintén fogalmam nincs kik vagyunk. Hihi. :D Annyi derült ki h elitisták akik furcsa neveken hívatják magukat. Mit csinálunk, honnan jöttünk, hova megyünk.... Hm? (Ha kiderül h ez benne volt a táboros levélben akkor bocsi, azt a részt valsz skippeltem. :D )
Még visszamenőleg Nóli felvetésére, rám számíthatsz a sailormoon-motívumok kidomborításában. :D Lol. In the name of the moooooon, I shall punish youuuuu! :D Ó, azok a super shiny inferno kiss-ek.... XD
(Ezt pl ha a többség nem szavazza le, bele lehet építeni a csapielőadásba. Hihihi. x))

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332302 Írta: Rabyn
Felagund: igen zászló helyett. Nagyobb is lesz, mint az amit külön lehet venni. Címerpajzs na:)

Simon Györgynek hívják a srácot, Angwen azt mondta nekem, hogy lehet, hogy Karcsinak valami haverja.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332300 Írta: Nóli i linantea
Felyacundu: Az egész csapatnak lesz egy pajzsa, és aki akar még, az 500 pénzért csinálhat magának külön is.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332286 Írta: Felagund

Rabyn írta: Zászló idén NEM lesz. Csak pajzs:) Csapatpajzs:)

Mármint az egész csapatnak lesz _egyetlen_ pajzsa?

Vicces lesz...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332268 Írta: Nóli i linantea

Rabyn írta: Mirrand és Mirlinen nézik a topicot csak nem írnak bele:)

Hát ez tök kreatív 8O

Rabyn írta: Lamy húgáról semmi hírem sincsen ahogy arról a srácról se aki újként került be hozzánk.

Milyen új srác???

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332256 Írta: Rabyn
Mirrand és Mirlinen nézik a topicot csak nem írnak bele:)
Lamy húgáról semmi hírem sincsen ahogy arról a srácról se aki újként került be hozzánk.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332208 Írta: Nóli i linantea
Sztem meg nyugodtan lehetne tali úgy hogy esetlegesen nincs ott mindenki.
A topicot sem zártuk be azért mert Mírrand meg a barátnője ill. Lamy húga még nem jelentkezett.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332207 Írta: Artemisz

Rabyn írta: Azon gondolkodtam, hogy tábor előtt mégsem lenne tanácsos összegyülni, ha nem tud mindenki ott lenni. (márpedig nem tud sajna)

Artemisz: Zászló idén NEM lesz. Csak pajzs:) Csapatpajzs:)

jólvanna, bocsibocsibocsi :oops:
akkor arra ötlet?

sajna igazat adok fogadott maminknak *hüpp* :( de gondolom ezen nem fog múlni semmi. majd Táborban. de akkor.....
:P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332174 Írta: Rabyn
Azon gondolkodtam, hogy tábor előtt mégsem lenne tanácsos összegyülni, ha nem tud mindenki ott lenni. (márpedig nem tud sajna)

Artemisz: Zászló idén NEM lesz. Csak pajzs:) Csapatpajzs:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332139 Írta: Artemisz
Ne pangjunk, Rokonság!
Címerre, zászlóra kinek van ötlete?

ja, és a Rabyn által felvetett nyakbavaló mindenkinek tetszik? én nagyon szeretném...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332015 Írta: Artemisz

Rabyn írta: Artemisz: nincsen olyan amikor két egymást követő napon nem dolgozol?Mert akkor fent maradhatnál Pesten

Hátizé... nincs :oops:
Én igyekszem, de sajna nem tőlem függ, hova osztanak. Kérelmezni lehet, de attól még...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332014 Írta: Rabyn
Artemisz: nincsen olyan amikor két egymást követő napon nem dolgozol?Mert akkor fent maradhatnál Pesten

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331945 Írta: Nóli i linantea

Felagund írta: Nóli osellenya: konkrétan mikre gondolsz?

Amit Artemisz még a legelején mondott és én olyan hevesen elleneztem :mrgreen:

Ereanya írta: A megszólításokat szvsz kár túlspilázni, nem ettől leszünk egyediek meg noldásak icon_wink.gif Elég lenne a kacifántos neveket megjegyezni. Viszont a legfontosabb quenya alapkifejezéseket én pl. szeretném megtanulni. (jó reggelt, szép napot, jó estét, jó éjszakát (derűs hajnalt:P), egészségetekre; meg efféléket)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331932 Írta: Artemisz

Rabyn írta: Tényleg mi lenne ha egy esti talit hoznánk össze? .

Az (is) lenne, hogy én nem lennék ott :oops:
ugyanis mivel vasárnap dolgozom, még este (emberi időben) haza kell érnem Pécsre :(

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331925 Írta: Finwe
én hat körül a moszkva tér környékén leszek, nekem úgy lenne jó, hogy akkor onnan a helszínre tudjak érni kb
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331916 Írta: Rabyn
Tényleg mi lenne ha egy esti talit hoznánk össze? akkor már nincsen dögmeleg sem.

Van két olyan tagunk akiket nem tudok elérni, írtam nekik emilt, ha nem válaszolnak akkor írok majd sms-t a tali idejéről.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331914 Írta: Felagund
23 este hat után nekem tökéletes... (tudjátok, csillagok népe ;) )

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331866 Írta: Finwe
nekem 23-a nem jó, illetve csak este 6 után.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331833 Írta: Artemisz

Ryana jelen esetben pesti egyetemista ;)

Azon kívül (5 perce derült ki) szeretett főnökeim kereszbetettek: 24.-e felejtős. Dolgozom. Maradhat a 23., szombat? :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331830 Írta: Felagund

Artemisz (Erenya) írta:
Felyacundu hesenya véleményét kérném nyelvhelyességi szempontból.

A lentebb látható feliratot, a lentebbi színkomplexióval megcsinálnám csomózott karpántnak az egész Család részére, amennyiben va rá igény.

erenya.fw.hu/pant.jpg

_nyelvhelyességi_ szemponból teljesen rendben ;)
Az írás is helyesnek tűnik, de még Alcarral konzultálok, hogy az 'ai' (ami jelenesetben tök véletlenül, szóösszetételnél kerül össze) jelen esetben diftongus-e, vagy sem. Ha igen, kicsit módosítani kell...

Ereanya osellenya: Ryana is pécsi, tudtommal ;)
Nekem jó lenne a 24-e!!! (Ki törődik az MTT születésnappal? :P )

Nóli osellenya: konkrétan mikre gondolsz?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331828 Írta: Nóli i linantea
Nem biztos hogy jó nekem a 24-e. :oops: De még szervezem :wink:

Akkor most végül Felyacundu nem ír le nekünk néhány hasznos kifejezést?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331827 Írta: Artemisz
17:45-kor megy az Intercitym a Déli pályaudvarról. Eddig érnék rá.
Üdv mindenkinek!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.217 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére