Telpeimire - Ezüstkristály csapat - Előkészületek
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Felyacundu hesenya felvetette, mi volna, ha találkoznánk még Tábor előtt. Mivel szégyenszemre () én vagyok az egyetlen nempesti, emellett elég zsúfoltak a napjaim, szeretném kérni, hogy a tali 24.-én vasárnap tartassék, ugyanis a Táborig én kizárólag e napon fogok előfordulni Pesten.
Vélemények?
Előre is köszönöm.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Artemisz
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Nekem tetszik, dee sztem nem következetes hoyg a magánhangzókat elé vagy utána teszed. (Az utolsó két magánhangzó).
De igen, mivel a míre "hosszú" (hangsúlyos) i, ezért azt külön kell jelölni stimmt?
Oké, Ry, örülök, h beszállsz, ennyivel is kevesebb Milyen lila fonalad van kéznél?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
De nem akadályozlag meg benneteket hogy csomózzatok
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Hát persze.... Asszem két külöböző dologról beszélhetünk...Ryana írta: Te tudsz úgy tekerni h legyen benne betű? O.o
Én spec arról, amikor egy műnyanyag darabra hosszában néhány szálat fektetünk, majd elkezdjük keresztbe tekerni a másik színt. És amikor megemeljük az alsó szálakat éls alájuk tekerünk, akkor az adja a mintát. Ez esetben a betűt
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Má mié ne lenne? 8ORyana írta: Nade ha teker akkor nem lesz benne betű.
- Ryana
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Emellett meg csak a te időd miatt szólok, hogyérdemesebb lenne nem csomózni, hanem tekerni azt a karkötőt, mert 9 karkötő megcsomózása azért elég hosszú idő...
- Artemisz
- Nem elérhető
Felyacundu hesenya véleményét kérném nyelvhelyességi szempontból.
A lentebb látható feliratot, a lentebbi színkomplexióval megcsinálnám csomózott karpántnak az egész Család részére, amennyiben va rá igény.
erenya.fw.hu/pant.jpg
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
Ha a lapokat merítenénk az kicsit hosszadalmas lenne, nem? Aza a batikolt gyűrött papír amit én ismerek, nem merített.Rabyn írta: én arra gondoltam, hogy vagy a borító vagy a lapok lesznek merítve (Ry: a batikolt gyűrűtt cucc is merített:))
- Rabyn
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
pici vadmacska {Ereanya Ilsaimíre nossello} üzenete:
mennyi anyag kell egy egszerű köpenyhez?
Esgal/Barbara boldog üzenete:
hm... mondjuk egy másfél m szélesből (ennyi általában a legtöbb) olyan 1,50-1,70 magasságtól függően, ha kapucni is kell rá, akkor ehhez +30-40 cm
Esgal/Barbara boldog üzenete:
anyagot leginkább másfél széleset fogtok találni, de az kell is, és akkor magatok köré tudjátok csavarni. az 1 széles az kicsit keskeny, a 2 sok. 2m hosszú meg max gandalfnak jó, de neki is necce. 1,50, 1,70 bőven jó egy átlagos embernek. nagyjából ennyi az ember válltól földig
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
Ha a borító lesz csak merítve akkor szép fehér lapokra írnánk.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Esetleg lehet olyan halványlila árnyalata ami kéknek néz ki :cool2: :biggrin2:
És én a meleg és fémallergiám rossz hatása egymásra okán CSAKIS a bőrre való felfűzést támogatom. Semmi lánc......
Most az egész krónika merített papír lesz? 8O Vagy csak a fedél?? Ezt nem egészen értem. Az egészet kicsit túlzásnak tartom.
Nekem 8, lehetünk bonyolult rokoni kapcsolatban, de azt ne akarjátok hogy meg is jegyezzem :szellemipocsolya:
- Artemisz
- Nem elérhető
Ryana írta: Ha nem tudunk meríteni papírt, akkor gyűrött-batikolt csomipapírból lehetne borítót, az nagyon szép. És arra lehetne a címert vhogy ráapplikálni, hm?
A családról: nem uncsi, ha mind Rabyn gyerekei vagyunk? Mert szerintem igen. XD Ha már vannak férfiak a csapatban, meg lehetne keverni kicsit, és akkor értelme is van a családfának.
jónak hangzik
Rabyn sztem egyezményesen a nevelőanyánk, de én úgy gondolom, leszármaztathatjuk magunkat más-más nolda házaktól (ugye egy-egy ház tagja nem felt. egyenesági családtag). Én pl. Fingolfin háznépéhez tartozónak vallom magam, Felyacundu bajtárs ha jól hiszem, Finarfin-utód (unokatesóóóóó ). Nóli, te a húgom vagy, igaz?
anyag a köpenyhez: szvsz 1 m x 2 m /fő
medál: lehet láncon és szíjon is, a lánc noldásabb, a szíj vagányabb. én lehet h felteszek egy sötétlila ametisztfüggőt
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ryana
- Nem elérhető
Én túrórudira szeretnék, meg sörre.Rabyn írta: Döntsétek el mire kérjünk pénzt a tábvezektől.
Na, komolyabbra fordítva. A medálon van rögtön ilyen fogantyú, ugye? Nem akarunk esetleg - lilát? XD Bár gondolom abból nincs nagy választék, de be lehetne festeni. (Nem muszáj komolyan venni egyébként.)
Ha nem tudunk meríteni papírt, akkor gyűrött-batikolt csomipapírból lehetne borítót, az nagyon szép. És arra lehetne a címert vhogy ráapplikálni, hm?
A családról: nem uncsi, ha mind Rabyn gyerekei vagyunk? Mert szerintem igen. XD Ha már vannak férfiak a csapatban, meg lehetne keverni kicsit, és akkor értelme is van a családfának.
- Rabyn
- Nem elérhető
tennénk a nyakunkba. Ilyesmit mint a képen van. (van nekem itthon egy nagyon hasonló)
Nézegettem kreatív boltok honlapján és hasonlók olyan 3-400 forint körül mozognak.
Mennyi anyag kellhet a köpenyhez?
Akkor mind fiaim S lányaim vagytok?)
Szvsz a családfával kell kezdeni a krónikát:) Ja tényleg arra is kérek alapanyagot. arra gondoltam, hogy bőrszalagot vagy ezüstös szalagot kérek, meg lapokat összefüzzük lent, csinálunk neki borítót merített papírból vagy valami hasonlóból és nagyon szép lenne:)
Kiskori fótó pedig az első játékhoz fog kelleni amit a táborban játszunk szóval senki se hagyja otthon:)
- Finwe
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Szerintem közös tervezés kéne, nem Finwére hagyni a dolgot
- Artemisz
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Hát a medált meg a köpenyt megszavaztuk nem?
Sztem mindenki a te gyereked Rabyn
De igen.
És iggennn, te vagy a mi Mamink, Rabyn. Legalábbis a nevelőmamink mindenképp.
Nóli, mi tesók vagyunk, nem?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Hát a medált meg a köpenyt megszavaztuk nem?
Sztem mindenki a te gyereked Rabyn
- Artemisz
- Nem elérhető
mi volna, ha a medált (ami mindenképp legyen sztem!) Finwe tervezné meg? esetleg a címerpajzsot is.
családfa jó ötlet, a krónikakönyv 2. oldalán szerepeljen szépen cirkalmasan.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Döntsétek el mire kérjünk pénzt a tábvezektől. Mink legyen?
Köpeny legyen akkor? (gondolom igen)
medál a nyakunkba?
Mi még?
- Finwe
- Nem elérhető
Na itt vagyok én is, nemrég kapcsoltam hogy megnyilt a topik. Üdvözlet mindenkinek. Szólítsatok csak Finwének (Felyacundu: ez quenyául is így hangzik?)Csak rővid leszek most, örülök hogy itt vagyok és maj gondolkodom bőven, hogy miben és hogyan segíthetném a csapat munkáját, ha van valakinek ötlete csak szoljon.
Kősz
Finwe
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
áháRabyn írta: Nem... Ugyanannyit lesztek rendben mint a csapattal. Legalábbis én így tudom.
A csapat a család, a rend a munkahely.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.