Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Több
17 éve 6 hónapja #336554 Írta: Kincső
Megerősíteném:
PULCSI PULCSI PULCSI
MELEG PIZSAMA/MELEGÍTÓSZERKÓ ALVÁSHOZ
HÁLÓZSÁK FÁZÓS HÁZAZÓKNAK IS

Holnap a Keletiben találkozunk (ill. akivel később azzal később, én egy miskolci és nyékládházai ablakkilógásról tudok :) )! ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336520 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
Este elég hüvös van, úgyhogy meleg ruhát, pulóvert feltétlenül hozzon mindneki!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336254 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Remzymama/Tünde írta:

Furi írta: tudom meg irtam már

nekem vagy Alyrnak priviben?

az olivérnek hogy nemtudtok jogosultságot adni neki
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336250 Írta: Dreamer_KF

Ben írta:

Kincső (Thilanna) írta: inkább meséld el neki amit itt látsz mert mint Tünde írta csak Ulmo mint admin tud jogosultságokat adni... :(

Ankalimon is admin, tudtommal...

Kérdés: Alufóliát vagy efféle akármit vigyünk végül? Mármint a sütögetéshez, vagy mifene...

Ja, és egy db elmosott, totál üres sörösüveg készen várja az indulást, possibly holnap követi a társa is. :-) :P

Vettem három dobozt, de nem biztos, h. elég lesz. Inkább legyen több, mint kevesebb!

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336248 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Furi írta: tudom meg irtam már

nekem vagy Alyrnak priviben?

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336244 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
tudom meg irtam már
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336243 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Kincső (Thilanna) írta: inkább meséld el neki amit itt látsz mert mint Tünde írta csak Ulmo mint admin tud jogosultságokat adni... :(

Ankalimon is admin, tudtommal...

Kérdés: Alufóliát vagy efféle akármit vigyünk végül? Mármint a sütögetéshez, vagy mifene...

Ja, és egy db elmosott, totál üres sörösüveg készen várja az indulást, possibly holnap követi a társa is. :-) :P

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336242 Írta: Kincső

Furi írta: beszéltem olivérrel a nickneve Oli

inkább meséld el neki amit itt látsz mert mint Tünde írta csak Ulmo mint admin tud jogosultságokat adni... :(

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336241 Írta: Furi
beszéltem olivérrel a nickneve Oli
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336050 Írta: Kincső

Furi írta: télleg olivér mikor kap jogosultságot, hogy megnézze a topikot?? k¤rva jó lesz a tábor!! :lol: :lol: :lol:

én kérdeztem Tőled a nickjét amikor Te megkaptad a jogosultságot, de akkor még nem tudtad... ha azóta regizett szólhatott volna a táboros topicban :( nick nélkül nem tudunk mit csinálni.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336045 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Dreamer_KF írta:

Furi írta: télleg olivér mikor kap jogosultságot, hogy megnézze a topikot?? k¤rva jó lesz a tábor!! :lol: :lol: :lol:

nem tudjuk a tolkien.hu-s nickjeiteket, a jelentkezési lapra asszem nem írtátok fel, azért nem tudtuk kiosztani a jogosultságokat..Asszem. nem vagyok site moderator ;)

Mi a nickje?

már nem tudunk senkinek adni, Ulmo elutazott, sorry

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336039 Írta: Dreamer_KF

nem tudjuk a tolkien.hu-s nickjeiteket, a jelentkezési lapra asszem nem írtátok fel, azért nem tudtuk kiosztani a jogosultságokat..Asszem. nem vagyok site moderator ;)

Mi a nickje?

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #336014 Írta: Furi
télleg olivér mikor kap jogosultságot, hogy megnézze a topikot?? k¤rva jó lesz a tábor!! :lol: :lol: :lol:
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335999 Írta: Dreamer_KF

Furi írta: mi az amit mindenkinek kötelező vinni?

MIvel nem a Vészhelyzet c. sorozatot játszuk le, ezért MELEG HOLMIT!
Nem győzöm elégszer mondani! Még ha kánikula is lesz, inkább cipekedjünk, semmint hüljön meg a fél csapat!
Mi harcedzett matrózok(?)..izé..tengeré..izé..vagyunk.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335985 Írta: Kincső

Olosta írta: Egy kérdés: hányan leszünk pontosan a csapatban?

legjobb tudomásom szerint 12-en
a levélben kiküldött lista óta "csak" Erdariel és Serrana jöttek, a topicot pedig csak Olivér nem látja.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335983 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Furi írta: mi az amit mindenkinek kötelező vinni?

Magadat! :wink:

Egy kérdés: hányan leszünk pontosan a csapatban?
Fontos tudnom, hogy úgy osszam-szorozzam a bőrmennyiséget a karkötőkhöz.
Viszont akármennyien is leszünk, csak ilyen karkötőket tudunk csinálni csapatszínű bőrből. Ehhez kell ugyanis a legkevesebb, és nincs túl sok. :(

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335977 Írta: Furi
mi az amit mindenkinek kötelező vinni?
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335906 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Adelard írta: Volt szó róla h csinálunk bőrfonatot. Most akkor kell venni bőrt?

Azt tudtommal Olosta intézi, mi meg cserébe fizetünk neki fagyit, vagy mi. :D De javítsatok, ha tévedek (nem, ne Te Olosta, pláne ne pl. egy jégkrémesautóra fagyi helyett :mrgreen: )

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335904 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Adelard írta: Volt szó róla h csinálunk bőrfonatot. Most akkor kell venni bőrt?

Nem, viszek hozzá mindent! (bőrt és szerszámokat is)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335897 Írta: Adelard
Volt szó róla h csinálunk bőrfonatot. Most akkor kell venni bőrt?

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335892 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: alkoholt már ne tartalmazzon ha lehet, mert az tilos :P

Azért mondom, hogy előtte gondosan kiürítem őket... :D Arra nem lesz panasz. :P (még mielőtt vki félreértene (ami könnyen megeshet), nem vagyok alkesz. punktum :-) )

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335890 Írta: Kincső
alkoholt már ne tartalmazzon ha lehet, mert az tilos :P
[size=9:3ies7prk]elvileg :twisted: [/size] (csapvezbácsi ne ölj meg a kisbetűért! :roll: )

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335886 Írta: Ben
Igen, by Nellas, továbbra is. :-)

Hmm, az ötlet jó, nekem vannak mindenféle ilyen vízi cuccaim valahol (ha a padláson, az szívás... apám úgy elpakolt odafönt h szinte lehetetlenség megtalálni bármit is), meg tudok kötelet vinni, bár nincs olyan vastag, de kötélnek kötél. :-) Ja, és sörösüveg nem jó? Mert olyannal tudok szolgálni, igaz, h tele van, de a kiürítésén ne múljék - aztán majd a táborra fogom... :D :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335885 Írta: Kincső
Korábban felmerült (talán by Nellas, bocs ha tévedek), hogy lehetne idén is "szent helyünk", és ezt kialakíthatnánk valahogy hajó-szerűen. Így bepakolás táján van ötletetek, hogy vigyünk-e valami dekort, kelléket ehhez? :) ;)

(mittomén, otthoni fölösleges lepedő vitorlának, faláda, "rumos"üveg, úszógumi, kormánykerék, felfújható gumicsónak, hajókötél, vasmacska, stbstb.)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335713 Írta: Olosta

Dreamer_KF írta:

Erdariel írta: Hahó Mindenki!
Elvileg én is ebben a csapatban leszek! Bocs, hogy csakm most csatlakozom, hosszú volt a vizsgaidőszak:)
Szívesen segítek a kreatívkodásban, ha kell, táborban lesz nálam egy csomó festék meg rajzos cucc!
Üdv!
Ami

Szia, Ami, üdv a klubban! Ne félj, ezúttal nem leszek gonosz vámpír, hanem jóságos tünde-hajóskapitány 8) !

OFF

A Círdan bosszúja nyóc, és az orkhentelés után ezt nehéz elhinni. :P :lol:

ON

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335700 Írta: Dreamer_KF

Erdariel írta: Hahó Mindenki!
Elvileg én is ebben a csapatban leszek! Bocs, hogy csakm most csatlakozom, hosszú volt a vizsgaidőszak:)
Szívesen segítek a kreatívkodásban, ha kell, táborban lesz nálam egy csomó festék meg rajzos cucc!
Üdv!
Ami

Szia, Ami, üdv a klubban! Ne félj, ezúttal nem leszek gonosz vámpír, hanem jóságos tünde-hajóskapitány 8) !

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335679 Írta: Erdariel
Hahó Mindenki!
Üdv!
Ami

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334891 Írta: Dreamer_KF
A hegyre, ugyan..A Világ Tetejére!!

Oké, akkor pösten. Sajnos apajzsokat még nem láttam, fogalmam sincs mekkorák, milyen alakúak :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334890 Írta: Olosta

Dreamer_KF írta: Nekem tetszik mindegyik verzió.

Olost, kérlek, ezeknek a kézzel rajzolt, vagy nyomtatott verzióját hozd el táborba, és egy fél nap alatt felvisszük :)

Felvisszük? Hova? A hegyre? :lol:
Természetesen viszem.
Azt lehet tudni, hogy mekkora lesz a címerpajzs? Mert akkor készítek megfelelő méretű sablonokat hozzá.

És ha még nem mondtam volna: Pöstön csatlakozok a társasághoz, reményeim szerint.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334888 Írta: Dreamer_KF
Ancalima: Nem gond, jöhetsz második/harmadik nap, de tudnod kell, h ogy már a leutazás napján is események lesznek, ami nem csak a "Hello, Balázs vagyok, x éve tolkienita, és hogy mit várok a tábortól, őőőő..." típúsú kerekasztal beszélgetések.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.224 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére