Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Több
17 éve 7 hónapja #330016 Írta: Dreamer_KF
Hello nép!

A következő dolgokra szeretnék brainstoirmingot:

- Bogrács honnan-e?
- Kerítsünk-e névkártyákat? Nem a meki féle "Dreamer vagyok, segíthetek?" ökörségre gondoltam, hanem vmi ízléses dologra (lásd: LEP szervcezők kitűzője, tavalyi völgyzugolyos type)

+1 - Kincsőt tekintsétek a helyettesemnek, csapatvezető segédem.
+2 - Írja le mindenki, h. mely rendbe jelkentkeztett, ez nem titok ;) . Én Csepűrágó vagyok.

Apropó, színészkedés! Utolsó alkalmak, hogy ebbe, és CSAK ebbe a rendbe átjelentkezhessetek. A többi besorolása fix. Gyertek-gyertek-gyertek!

Egyébb dolog ma kora reggel nem jut az eszembe, de minden kérés/kérdés/panasz/nyöször reményteljes befogadója vagyok :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330006 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
Csók a Családnak ebben a korahajnali időpontban! :D

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329993 Írta: Alyr Arkhon
Üdv az új topikban!

Egy fontos dolog rögtön, ami kimaradt a levélből:

Minden csapat maga fog főzőcskézni az egyik napon, ehhez a bográcsot nektek kell hoznotok.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329969 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
:( Én akartam az első lenni...

Jó estéket!

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #329966 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
Hű. Első hozzászólás. 8) Szépjóestét minden kedves csapattársnak! :D :look:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja - 17 éve 4 hete #329095 Írta: Ulmo
Ebben a topicban lehet készülni a 2007-es táborra.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.138 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére