- Köszönetek: 0
Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
- keshu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nellas írta: Én Miskolcon csatlakozom a társasághoz.
Én meg nyékládházán =)
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Olost, kérlek, ezeknek a kézzel rajzolt, vagy nyomtatott verzióját hozd el táborba, és egy fél nap alatt felvisszük
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Olosta
- Nem elérhető
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Nellas
- Nem elérhető
A tűzben (vagyis inkább parázsban) sütött dolgok naggyon finomak, örülök, hogy végül e mellett döntöttetek.
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Adelard
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta:
Adelard írta:
Ancalima Anarórë írta:
Dreamer_KF írta:
Ki hogyan megy le a táborhelyszínhez? Ki megyen Pestről a többi táborozóval és ki egyénileg, ill. ki csatlakozik "útközben" a táborozó karavánhoz?
Hátöö, le fogtok gyilkolni, de én csak a második, esetleg (de ezt nagyon szeretném elkerülni) a harmadik napon tudok lemenni... ((
Ha sikerül az államvizsgám, és elmegyek a diplomaosztómra, akkor én is csak a 2. nap... de igazából nincsen kedvem diplomaosztóra menni, uh valsz maradok mégis az első napos tömeges levonulásnál,) de még kiderül.
Diplomaosztó = meleg van, hosszú unalmas beszédek, percenkénti taps, "kinekvantöbbvirága" verseny (pollenallergia), ájulás, irigykedés..
Kinek kell az? Gyere első napon!!
asszem rábeszéltél
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Adelard írta:
Ancalima Anarórë írta:
Dreamer_KF írta:
Ki hogyan megy le a táborhelyszínhez? Ki megyen Pestről a többi táborozóval és ki egyénileg, ill. ki csatlakozik "útközben" a táborozó karavánhoz?
Hátöö, le fogtok gyilkolni, de én csak a második, esetleg (de ezt nagyon szeretném elkerülni) a harmadik napon tudok lemenni... ((
Ha sikerül az államvizsgám, és elmegyek a diplomaosztómra, akkor én is csak a 2. nap... de igazából nincsen kedvem diplomaosztóra menni, uh valsz maradok mégis az első napos tömeges levonulásnál,) de még kiderül.
Diplomaosztó = meleg van, hosszú unalmas beszédek, percenkénti taps, "kinekvantöbbvirága" verseny (pollenallergia), ájulás, irigykedés..
Kinek kell az? Gyere első napon!!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Adelard
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta:
Dreamer_KF írta:
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta:
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Egy másik, FONTOS kérdés:
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ben
- Nem elérhető
Nem csak Te... (jesszusom, az ilyen rövidítésektől tudok frászt kapni - na de tudom, nem direkt akartad Te )Olosta írta: (Uh..... asszem ezt a két mondatomat nem fogom sűrűn elolvasni, mert akkor előbb-utóbb sikítozva kirohanok a világból. )
- Olosta
- Nem elérhető
Ben írta: Én a kalózosdit akkor sem preferálom, na. Az unalmas.
Unalmas???!!!
Dehogyaz!!!!!!!!!!
Tűzbedobálós alufóliában sültes kajcsi sokkal jobb lenne, mint a kondérban rotyogtatott, szvsz.
De könyörgöm, ne celofánba csomagoljuk a hamit, mert az ráolvad.
(Uh..... asszem ezt a két mondatomat nem fogom sűrűn elolvasni, mert akkor előbb-utóbb sikítozva kirohanok a világból. )
- Ben
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Én a lökött hajósokat jobban preferálnám, a kalózosdi szerintem kissé elcsépelt már, meg túlontúl látszik h a PotC-re építünk ezzel, az nemjó szvsz. A "lökött hajós" (a.k.a. "tengeribeteg", ahogyan anno kifejtettem, tessék visszaolvasni chattopikban) jelző meg nagyon is illik ránk szvsz.
Szóval akkor bogrács ejtve, vagy azért rákérdezzek? (nem vszínű h megkapom)
ja, erről jut eszembe, biztos ismeritek...
- Hol terem a csomagolópapír?
- ??
- A celofán!
jah, és persze üdv az újaknak!
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Először is, üdvözlöm az újakat:).
Másodszor pedig két témát szeretnék megvitatni veletek:
1; Bogrács: Nos..felmerült az ötlet, hogy hagyjuk a fenébe, és az alapanyagokat (krumpli, kajbász) süssük meg a tűzben. Ha kell, hozok én celofánt (vagy hogyazistenbehíják), és akkor sütünk jól.
2; Csapat.
Az elsődleges kérdés, hogy mennyire legyünk "tündések". Azaz: akarunk-e csillagfénynél hullócsillagot fürkészni, vagy engedtek egy kis "ökörködést". Amennyiben igen, tessék ötletelni
Nekem kapásból két idea jutott az eszembe:
-Kalóz Telerek. Ha valaki kérdezi, hogy miért csak ez a két család jött a "táborba", akkor elmondhatjuk, hogy csak azért nem EGY, mert a másiknak gyorsabb hajója volt.. . A többiek pedig..őőőő...pihennek. De benne vagyok valami iszákos bagázs-imidzs kialakításában is.
- A "lökött" hajósok, akik tulajdonképpen véletlenül vannak itt.Mindent másképp csinálnak, és egy "hajó" az otthonuk.
Igen, elsősorban a Karib tenger kalózai adott ihletet . Amit korábban egy HIHETETLENÜL SZÖRNYŰ szójátékból jött, na azt nem akarom. Nem szeretnék bányász tündecsapat lenni (Teler-Tellér..)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ben
- Nem elérhető
Olosta: oks, gondoltm, bocsi h belepofázok.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
blogol.hu/pikz/ancalima/cmer00.jpg
Igen, most már tudjátok, hogy nem véletlenül nem találkoztok velem túl gyakran a kreatív szekcióban, és azt is sejthetitek, hogy melyik rendbe NEM jelentkeztem. (segítek: kézzel kezdődik, és művesre végződik)
Azért nézzétek meg
- Olosta
- Nem elérhető
Ben írta: Hű. Mind a kék, mind a fekete háttér tetszik, viszont a címer körön belüli részén (nem tudom h fogalmazzak perpill, sry ), szóval ott a kéket én néhány árnyalattal sötétebbnek képzeltem, meg ez nem annyira homokszín, inkább arany. Vaagy ezt csak a színes ceruza teszi? (bocsi h pofázok itt bele Neked )
Jah, és a kettő közül, a bal oldalinak a centruma tetszik jobban. (a sötétkék, és az a rózsaszín lehetne olyan rubintvörös )
Elég gány színes ceruzáim vannak.
Az az aranyos valóban homokszín akart lenni, a hullámok kékje meg tengerkék.
Van még ötlet a tarsolyomban, asszem rajzolok még egyet.
- Ben
- Nem elérhető
"Be van fejezve a nagy mű, igen.Olosta írta: No, elkészült a nagy mű!
A gép forog, az alkotó pihen."
- Bocs, ez most eszembe jutott erről a mondatodról.
Hű. Mind a kék, mind a fekete háttér tetszik, viszont a címer körön belüli részén (nem tudom h fogalmazzak perpill, sry ), szóval ott a kéket én néhány árnyalattal sötétebbnek képzeltem, meg ez nem annyira homokszín, inkább arany. Vaagy ezt csak a színes ceruza teszi? (bocsi h pofázok itt bele Neked )
Jah, és a kettő közül, a bal oldalinak a centruma tetszik jobban. (a sötétkék, és az a rózsaszín lehetne olyan rubintvörös )
- Olosta
- Nem elérhető
Aztán a kritikát toljátok bele jól az arcomba. Meg ötleteljetek, hogy mit lehetne még, vagy inkább mit ne, mit kéne máshogy, és csinálok újat.
Ezen a képen két darab színes változat látható (színesceruzával elkövetve).
Ezen pedig csak a kontúrok, hogy aki kedvet érez magában, színezgethesse.
Lehet, hogy rajzolok még újabbat is.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ben írta: Jaa. Hát nem tudom, ennél több már költséges(ebb) lenne, nem? Persze, ha megszavaztok még vmit, nem akadékoskodok.
Nem mondtam én h. kell több, csak rákérdeztem h. biztos-e.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ben
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
... mint Mari néni a babot ebédre, ahogyan ADIM mondotta volt a rendi topikban.Kincső (Thilanna) írta: Eztetet nem értem. Fejtsétek ki bővebben...
Szóval erről lenne szó:
Nellas írta: Lesz megint a csapatok számára kijelölt gyülekezési hely? Mert azt megcsinálhatnánk úgy, mint egy hajót. Persze csak szimbolikusan, mittomén nagy fehér lepedőt egy fára, mintha az lenne a vitorla.
- Kincső
- Nem elérhető
Ben írta:
At depends, milyen kék a másik csapat kékje?Kincső (Thilanna) írta: Viszont azon gondolkoztam, h. ugyanolyan kék alapszínt szeretnénk, mint a másik teler csapat, vagy különbözőt? Mert messziről a kék alapon ezüst és a kék alapon homokszín meglehetősen hasonlít. Gond-é ez, vagy direkt egyformák akarunk lenni?
Hát én aztat honnan tudjam?!
Feltételezem, h. szintén tengerkék. Meg amilyen anyagot vesznek nekünk... ezért kéne eldönteni, h. egyformát vegyenek, vagy különbözőt...
Ben írta:
Meg Nellas felvetette a pszeudohajó ötletét, ergo vmi lepedőt. Jó, az nem hagyományos értelemben vett csapatdísz, de mégis vmi.Kincső (Thilanna) írta: És végülis akkor lesz egy kendőnk + egy bőr nyakláncunk/karkötőnk (eredetileg nyaklánc merült fel, de talán azok a fonástechnikák karkötősebbek... Olosta?), és ennyi az egyéni csapatdísz?
Eztetet nem értem. Fejtsétek ki bővebben...
- Ben
- Nem elérhető
At depends, milyen kék a másik csapat kékje?Kincső (Thilanna) írta: Viszont azon gondolkoztam, h. ugyanolyan kék alapszínt szeretnénk, mint a másik teler csapat, vagy különbözőt? Mert messziről a kék alapon ezüst és a kék alapon homokszín meglehetősen hasonlít. Gond-é ez, vagy direkt egyformák akarunk lenni?
Meg Nellas felvetette a pszeudohajó ötletét, ergo vmi lepedőt. Jó, az nem hagyományos értelemben vett csapatdísz, de mégis vmi.Kincső (Thilanna) írta: És végülis akkor lesz egy kendőnk + egy bőr nyakláncunk/karkötőnk (eredetileg nyaklánc merült fel, de talán azok a fonástechnikák karkötősebbek... Olosta?), és ennyi az egyéni csapatdísz?
- Kincső
- Nem elérhető
Viszont azon gondolkoztam, h. ugyanolyan kék alapszínt szeretnénk, mint a másik teler csapat, vagy különbözőt? Mert messziről a kék alapon ezüst és a kék alapon homokszín meglehetősen hasonlít. Gond-é ez, vagy direkt egyformák akarunk lenni?
És végülis akkor lesz egy kendőnk + egy bőr nyakláncunk/karkötőnk (eredetileg nyaklánc merült fel, de talán azok a fonástechnikák karkötősebbek... Olosta?), és ennyi az egyéni csapatdísz?
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Olosta
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Olosta, szeretünk!
Azt hiszed, ennyivel megelégszek?
Kincső (Thilanna) írta: Az általam kölcsönkérhető bogrács nememlékszemmekkora, de tavaly a hobbitcsapat jóllakott belőle (ami azért jelent valamit ). De az összefogás sem rossz ötlet.
Nekünk van bográcsunk, de: 1. bazinagy (nagyobb, mint a tavalyi hobbitos); 2. nem tudom elvinni. Szóval velem nem mentek messzire ebben a témában.
(Ezt is csak azért írtam be, hogy ne legyen teljesen off a hozzászólásom )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.