Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Több
17 éve 6 hónapja #334875 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Nellas írta: Én Miskolcon csatlakozom a társasághoz.

Én meg nyékládházán =)

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334870 Írta: Dreamer_KF
Nekem tetszik mindegyik verzió.

Olost, kérlek, ezeknek a kézzel rajzolt, vagy nyomtatott verzióját hozd el táborba, és egy fél nap alatt felvisszük :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334869 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
Alkottam új címertervet. Tessék megnézni itten a színes változatát (ezúttal painttel színezve). Illetve itten van a szabadon színezhető változata.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334203 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
Én Miskolcon csatlakozom a társasághoz.

A tűzben (vagyis inkább parázsban) sütött dolgok naggyon finomak, örülök, hogy végül e mellett döntöttetek.

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #334071 Írta: Adelard

Dreamer_KF írta:

Adelard írta:

Ancalima Anarórë írta:

Dreamer_KF írta:
Ki hogyan megy le a táborhelyszínhez? Ki megyen Pestről a többi táborozóval és ki egyénileg, ill. ki csatlakozik "útközben" a táborozó karavánhoz?

Hátöö, le fogtok gyilkolni, de én csak a második, esetleg (de ezt nagyon szeretném elkerülni) a harmadik napon tudok lemenni... :( ((

Ha sikerül az államvizsgám, és elmegyek a diplomaosztómra, akkor én is csak a 2. nap... de igazából nincsen kedvem diplomaosztóra menni, uh valsz maradok mégis az első napos tömeges levonulásnál,) de még kiderül.

Diplomaosztó = meleg van, hosszú unalmas beszédek, percenkénti taps, "kinekvantöbbvirága" verseny (pollenallergia), ájulás, irigykedés..

Kinek kell az? Gyere első napon!! :P 8) :D

asszem rábeszéltél :mrgreen:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333869 Írta: Dreamer_KF

Adelard írta:

Ancalima Anarórë írta:

Dreamer_KF írta:
Ki hogyan megy le a táborhelyszínhez? Ki megyen Pestről a többi táborozóval és ki egyénileg, ill. ki csatlakozik "útközben" a táborozó karavánhoz?

Hátöö, le fogtok gyilkolni, de én csak a második, esetleg (de ezt nagyon szeretném elkerülni) a harmadik napon tudok lemenni... :( ((

Ha sikerül az államvizsgám, és elmegyek a diplomaosztómra, akkor én is csak a 2. nap... de igazából nincsen kedvem diplomaosztóra menni, uh valsz maradok mégis az első napos tömeges levonulásnál,) de még kiderül.

Diplomaosztó = meleg van, hosszú unalmas beszédek, percenkénti taps, "kinekvantöbbvirága" verseny (pollenallergia), ájulás, irigykedés..

Kinek kell az? Gyere első napon!! :P 8) :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333731 Írta: Adelard

Ancalima Anarórë írta:

Dreamer_KF írta:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333716 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
Én megyek rendesen a tömeggel 13-án reggel/délelőtt, vagy mikor. :-)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333712 Írta: Ancalima Anarórë

Dreamer_KF írta:

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333664 Írta: Dreamer_KF
Ok, akkor eszünk tűzben sütött cuccokat. Én is jobban szeretem őket, és őszintén szólva már elegem van a paprikáskrumpliból.. :D

Egy másik, FONTOS kérdés:

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333492 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Olosta írta: (Uh..... asszem ezt a két mondatomat nem fogom sűrűn elolvasni, mert akkor előbb-utóbb sikítozva kirohanok a világból. :lol: )

Nem csak Te... :twisted: :twisted: (jesszusom, az ilyen rövidítésektől tudok frászt kapni - na de tudom, nem direkt akartad Te :D )

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333467 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Ben írta: Én a kalózosdit akkor sem preferálom, na. Az unalmas. :D

Unalmas???!!!
Dehogyaz!!!!!!!!!! :D

Tűzbedobálós alufóliában sültes kajcsi sokkal jobb lenne, mint a kondérban rotyogtatott, szvsz.
De könyörgöm, ne celofánba csomagoljuk a hamit, mert az ráolvad. :P
(Uh..... asszem ezt a két mondatomat nem fogom sűrűn elolvasni, mert akkor előbb-utóbb sikítozva kirohanok a világból. :lol: )

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333412 Írta: Ben
Én a kalózosdit akkor sem preferálom, na. Az unalmas. :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333405 Írta: Ancalima Anarórë
De lehetnénk lökött kalózok is...? Igazából a táborban még eddig nemláttam kalózcsapatot (vagy tavalyelőtt Brandírék azok voltak? Már nem emlékszem), a lökött hajós sem annyira nagyon eredeti ennyi erővel... :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333218 Írta: Ben
Az a hihetetlen szörnyű szójáték pedig jó... és a telér is egy 'l'. :D (Telér vagyok, telér vagyok! Egy egész bánya!! Ööö... akarom mondani teler vagyok, teler vagyok! :mrgreen: )

Én a lökött hajósokat jobban preferálnám, a kalózosdi szerintem kissé elcsépelt már, meg túlontúl látszik h a PotC-re építünk ezzel, az nemjó szvsz. :-) A "lökött hajós" (a.k.a. "tengeribeteg", ahogyan anno kifejtettem, tessék visszaolvasni chattopikban) jelző meg nagyon is illik ránk szvsz. :D :D

Szóval akkor bogrács ejtve, vagy azért rákérdezzek? (nem vszínű h megkapom)

ja, erről jut eszembe, biztos ismeritek...
- Hol terem a csomagolópapír?
- ??
- A celofán!

:lol:

jah, és persze üdv az újaknak! :-)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333174 Írta: Dreamer_KF
Hello nép!

Először is, üdvözlöm az újakat:).

Másodszor pedig két témát szeretnék megvitatni veletek:

1; Bogrács: Nos..felmerült az ötlet, hogy hagyjuk a fenébe, és az alapanyagokat (krumpli, kajbász) süssük meg a tűzben. Ha kell, hozok én celofánt (vagy hogyazistenbehíják), és akkor sütünk jól.

2; Csapat.

Az elsődleges kérdés, hogy mennyire legyünk "tündések". Azaz: akarunk-e csillagfénynél hullócsillagot fürkészni, vagy engedtek egy kis "ökörködést". Amennyiben igen, tessék ötletelni :)
Nekem kapásból két idea jutott az eszembe:
-Kalóz Telerek. Ha valaki kérdezi, hogy miért csak ez a két család jött a "táborba", akkor elmondhatjuk, hogy csak azért nem EGY, mert a másiknak gyorsabb hajója volt.. :) . A többiek pedig..őőőő...pihennek. De benne vagyok valami iszákos bagázs-imidzs kialakításában is.
- A "lökött" hajósok, akik tulajdonképpen véletlenül vannak itt.Mindent másképp csinálnak, és egy "hajó" az otthonuk.

Igen, elsősorban a Karib tenger kalózai adott ihletet :) . Amit korábban egy HIHETETLENÜL SZÖRNYŰ szójátékból jött, na azt nem akarom. Nem szeretnék bányász tündecsapat lenni :D (Teler-Tellér..)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333115 Írta: Ben
Anc, nem tudom, mi a bajod vele, sztem tök jó. A színek pláne. :-) 8)

Olosta: oks, gondoltm, bocsi h belepofázok. :roll: :oops:

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333109 Írta: Ancalima Anarórë
Kiszíneztem én is Olosta tervét. Painttel.
blogol.hu/pikz/ancalima/cmer00.jpg
Igen, most már tudjátok, hogy nem véletlenül nem találkoztok velem túl gyakran a kreatív szekcióban, és azt is sejthetitek, hogy melyik rendbe NEM jelentkeztem. (segítek: kézzel kezdődik, és művesre végződik)
Azért nézzétek meg :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #333034 Írta: Olosta

Ben írta: Hű. Mind a kék, mind a fekete háttér tetszik, viszont a címer körön belüli részén (nem tudom h fogalmazzak perpill, sry :oops: ), szóval ott a kéket én néhány árnyalattal sötétebbnek képzeltem, meg ez nem annyira homokszín, inkább arany. Vaagy ezt csak a színes ceruza teszi? (bocsi h pofázok itt bele Neked :roll: :oops: )

Jah, és a kettő közül, a bal oldalinak a centruma tetszik jobban. (a sötétkék, és az a rózsaszín lehetne olyan rubintvörös :-) )

Elég gány színes ceruzáim vannak. :oops:
Az az aranyos valóban homokszín akart lenni, a hullámok kékje meg tengerkék.

Van még ötlet a tarsolyomban, asszem rajzolok még egyet.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #332978 Írta: Ben

Olosta írta: No, elkészült a nagy mű!

"Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen.
"

- Bocs, ez most eszembe jutott erről a mondatodról. :-)

Hű. Mind a kék, mind a fekete háttér tetszik, viszont a címer körön belüli részén (nem tudom h fogalmazzak perpill, sry :oops: ), szóval ott a kéket én néhány árnyalattal sötétebbnek képzeltem, meg ez nem annyira homokszín, inkább arany. Vaagy ezt csak a színes ceruza teszi? (bocsi h pofázok itt bele Neked :roll: :oops: )

Jah, és a kettő közül, a bal oldalinak a centruma tetszik jobban. (a sötétkék, és az a rózsaszín lehetne olyan rubintvörös :-) )

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #332969 Írta: Olosta
No, elkészült a nagy mű!
Aztán a kritikát toljátok bele jól az arcomba. Meg ötleteljetek, hogy mit lehetne még, vagy inkább mit ne, mit kéne máshogy, és csinálok újat. :wink:

Ezen a képen két darab színes változat látható (színesceruzával elkövetve).
Ezen pedig csak a kontúrok, hogy aki kedvet érez magában, színezgethesse. :wink:

Lehet, hogy rajzolok még újabbat is.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #332669 Írta: Kincső

Ben írta: Jaa. Hát nem tudom, ennél több már költséges(ebb) lenne, nem? Persze, ha megszavaztok még vmit, nem akadékoskodok. :D

Nem mondtam én h. kell több, csak rákérdeztem h. biztos-e. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #332667 Írta: Ben
Jaa. Hát nem tudom, ennél több már költséges(ebb) lenne, nem? Persze, ha megszavaztok még vmit, nem akadékoskodok. :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #332660 Írta: Kincső
Ja!... de az nem egyéni, hanem közös jelkép... én az egyénit kérdeztem ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #332659 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: Eztetet nem értem. :roll: Fejtsétek ki bővebben...

... mint Mari néni a babot ebédre, ahogyan ADIM mondotta volt a rendi topikban. :D
Szóval erről lenne szó:

Nellas írta: Lesz megint a csapatok számára kijelölt gyülekezési hely? Mert azt megcsinálhatnánk úgy, mint egy hajót. Persze csak szimbolikusan, mittomén nagy fehér lepedőt egy fára, mintha az lenne a vitorla.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #332657 Írta: Kincső

Ben írta:

Kincső (Thilanna) írta: Viszont azon gondolkoztam, h. ugyanolyan kék alapszínt szeretnénk, mint a másik teler csapat, vagy különbözőt? Mert messziről a kék alapon ezüst és a kék alapon homokszín meglehetősen hasonlít. Gond-é ez, vagy direkt egyformák akarunk lenni? :P

At depends, milyen kék a másik csapat kékje? :P

Hát én aztat honnan tudjam?! :D
Feltételezem, h. szintén tengerkék. :P Meg amilyen anyagot vesznek nekünk... ezért kéne eldönteni, h. egyformát vegyenek, vagy különbözőt...

Ben írta:

Kincső (Thilanna) írta: És végülis akkor lesz egy kendőnk + egy bőr nyakláncunk/karkötőnk (eredetileg nyaklánc merült fel, de talán azok a fonástechnikák karkötősebbek... Olosta?), és ennyi az egyéni csapatdísz? :)

Meg Nellas felvetette a pszeudohajó ötletét, ergo vmi lepedőt. :-) Jó, az nem hagyományos értelemben vett csapatdísz, de mégis vmi. :D

Eztetet nem értem. :roll: Fejtsétek ki bővebben...

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #332656 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: Viszont azon gondolkoztam, h. ugyanolyan kék alapszínt szeretnénk, mint a másik teler csapat, vagy különbözőt? Mert messziről a kék alapon ezüst és a kék alapon homokszín meglehetősen hasonlít. Gond-é ez, vagy direkt egyformák akarunk lenni? :P

At depends, milyen kék a másik csapat kékje? :P

Kincső (Thilanna) írta: És végülis akkor lesz egy kendőnk + egy bőr nyakláncunk/karkötőnk (eredetileg nyaklánc merült fel, de talán azok a fonástechnikák karkötősebbek... Olosta?), és ennyi az egyéni csapatdísz? :)

Meg Nellas felvetette a pszeudohajó ötletét, ergo vmi lepedőt. :-) Jó, az nem hagyományos értelemben vett csapatdísz, de mégis vmi. :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #332652 Írta: Kincső
Hát jelenleg úgy áll a helyzet, h. valszeg nem tudom kölcsönkérni majd azt a bográcsot, amit tavaly is... :roll: (t.i. tavaly a raktárban elcserélték a lábát, meg kizsírozva sem lett időben...)

Viszont azon gondolkoztam, h. ugyanolyan kék alapszínt szeretnénk, mint a másik teler csapat, vagy különbözőt? Mert messziről a kék alapon ezüst és a kék alapon homokszín meglehetősen hasonlít. Gond-é ez, vagy direkt egyformák akarunk lenni? :P

És végülis akkor lesz egy kendőnk + egy bőr nyakláncunk/karkötőnk (eredetileg nyaklánc merült fel, de talán azok a fonástechnikák karkötősebbek... Olosta?), és ennyi az egyéni csapatdísz? :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331865 Írta: Dreamer_KF
Bogrács-bogrács-bográáács

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331314 Írta: Olosta

Kincső (Thilanna) írta: Olosta, szeretünk! 8)

Azt hiszed, ennyivel megelégszek? :twisted:

Kincső (Thilanna) írta: Az általam kölcsönkérhető bogrács nememlékszemmekkora, de tavaly a hobbitcsapat jóllakott belőle (ami azért jelent valamit :D ). De az összefogás sem rossz ötlet.

Nekünk van bográcsunk, de: 1. bazinagy (nagyobb, mint a tavalyi hobbitos); 2. nem tudom elvinni. Szóval velem nem mentek messzire ebben a témában.
(Ezt is csak azért írtam be, hogy ne legyen teljesen off a hozzászólásom :lol: )

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.224 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére