Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
- Olosta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Vagy valami homokszín (nem sárga, de esetleg azért talán sárga is lehet)? (Ah..... az a homokos tengerpart....... )
Vagy ezen a képen alsósor balról a második (hogy egészen konkrét legyek)?
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kéretik agyalni a csapatszínen, mert ha nem mondtok semmit, akkor azt mondom, hogy kék alapon fehér!
Más:
Egy nap lehetőségünk lesz (ajj, illetve: KELL) bográcsban étkezni. Ki tud bográcsot hozni?
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Kapunk táborban anyagot, de festeni, ill. kiszabni nekünk kell. Indulót tényleg ott érdemes kitalálni, de 5letelni nem árt előre
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ben írta:
Ööö, tudtommal én kérdeztem, de azért köszi.Kincső (Thilanna) írta: Jah, Ancalima: a másik csapat Szürke csapata, Kékpatak néven, ha jól tudom.
Jólvan, én sem tudok olvasni - úgy látszik a tenger kicsit elvette a "csapvezeitek" eszét (najó, ez most nagyképű volt. én csak segéd vagyok, az is maradok )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ben
- Nem elérhető
Ööö, tudtommal én kérdeztem, de azért köszi.Kincső (Thilanna) írta: Jah, Ancalima: a másik csapat Szürke csapata, Kékpatak néven, ha jól tudom.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Kincső
- Nem elérhető
Szerintem az induló fílingesebb akkor, ha az első 1-2 napban együtt írjuk. Akkor már lehet építeni az első közös élményekre... legalábbis és HYN népében ezt tapasztaltam (2005-ös tábor).
Jah, Ancalima: a másik csapat Szürke csapata, Kékpatak néven, ha jól tudom.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Dreamer írta: Húha, Ben, nem rossz 5let, de csak akkor, ha mindenkinek tetszik. nem csak ez az egy tengeri nóta van (láttátok a Karob tenger 3-at? lehetne a nyitódal is.. bár nem vagyunk kalózok)
Aham, nekem mindkettő tetszik, de ha a Karib-tengeres lesz, akkor persze azt is költsük át. Különben megvan valakinek a szövege? Vagy lehetne az első részből ismert "Yo-ho yo-ho, a telers life for me"
- Ben
- Nem elérhető
Jó, bennem ez merült fel hirtelen, elég ismert a dallama is, meg minden. Karib-tengeres cucc sztem ne legyen, bár a filmet nem láttam. Ha jön az ihlet pl. megpróbálhatom átkölteni, jutok, amire jutok, azt berakom ide, és közösen hozzuk össze-vissza, hm? (na remélem érthető lett, mit akarok kihozni az egészből)Dreamer_KF írta: Húha, Ben, nem rossz 5let, de csak akkor, ha mindenkinek tetszik. nem csak ez az egy tengeri nóta van
De teljes lelki nyugodtsággal lehet más tengeri nóta is, a részeg tengerészt csak amolyan "vitaindító"nak szántam. (Pláne h vitaindító, egy részeg matróz általában mindenkibe beleköt, vagy neadj'Eru -szúr. )
Hajjaj, most elszabadult a fantáziám, tényleg csak erősen brainstroming szinten, h esetleg erre lehetne építeni előadást, ha lesz idén olyan. Pl. kidobunk vkit egy képzeletbeli hajóból, vagy vmi (engem - úgyis elég fárasztó vagyok és Olosta már kezdeményezte is). De nem tudom pontosan, az előadások ott a helyszínen fognak-e kötődni konkrét dolgokhoz (tavaly ugye húzás volt), szal ha hülyeséget beszélek, akkor elnézést és a fentiek storno.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Így szerintem a kék-fehér is kiesik, brühü
Olosta, ez esetben rád van bízva a címer-projekt
Húha, Ben, nem rossz 5let, de csak akkor, ha mindenkinek tetszik. nem csak ez az egy tengeri nóta van (láttátok a Karob tenger 3-at? lehetne a nyitódal is.. bár nem vagyunk kalózok)
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ben
- Nem elérhető
* - az ehhez kapcsolódó magyarázatot ld. a szomszéd topikban
- Ben
- Nem elérhető
Szerintem a kék az olyan legyen, mint az ezen a képen felső sor, jobbról a harmadik, a fehér mellett. Az olyan tengerkék. A második szín sztem lehet vagy ezüst, vagy fehér. Esetleg arany (csak h valami melegebb színt is vigyünk bele), bár az a kék alaphoz lehet, hogy nem passzol annyira. (ha meg citromsárga, akkor ikeás lesz ) Aranyat igazából úgy tudnám elképzelni, h kék alapon vmi fehér minta és még azon belül arany színű akármi, szal remélem értitek.Olosta írta: Most pedig szőrszálhasogató leszek ( ): milyen kék az a kék pontosan? Sötét? Világos? Esetleg tenger-kék?
Illetve mi legyen mellette a másik szinünk?
- Olosta
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Olosta: Rendben, de ügyelj, hogy a címer TÉNYLEG Teler címer legyen!
Mit értesz "TÉNYLEG Teler" címer alatt?
Természetesen nem áll szándékomban egyik Tolkien által rajzol címer átvétele sem, de ragaszokodni fogok a heraldikai szabályokhoz.
Most pedig szőrszálhasogató leszek ( ): milyen kék az a kék pontosan? Sötét? Világos? Esetleg tenger-kék?
Illetve mi legyen mellette a másik szinünk? Ezen az oldalon pl. vannak olyan színek, amik tüncösek, esetleg ezek közül választhatnánk.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Olosta: Rendben, de ügyelj, hogy a címer TÉNYLEG Teler címer legyen!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Olosta
- Nem elérhető
Csapatszínben mindenféleképpen legyen kék!!!!!!!
Nemkellpóló.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
-Ami minden csapőatnak lesz: Címerpajzs. Elegünk lett a nyóc napig tartó zászlófestegetésből, egy pajzs szerintem hamarabb elkészül. Ennek ellenére, ha úgy érzitek, az életünk nem teljes zászló nélkül, csináljuk, de maximum két napot kaptok rá. Meg fogjátok látni, nem lesz rá nagyon idő...
- Nem lesz csapatpóló. Ez is opcionális. Ellenben lesz fejkendő, ami festhető/díszíthető. Ide kéne a csapatszín.
Pajzsot kap minden csapat, a fejkendőre rá fogok kérdezni.
Kérdés: Szeretnétek-e gyorsan festhető pólót? Ki vállalná ezeknek a beszerzését/mennyiért?
Mégvalami: Ugyebár idén is lesz csapatelőadás..Illetve mégsem. Ki kell hangsúlyoznopm, hogy nem színpadi műbe gondolkodjunk, hanem Performansz-ban. Azaz nem kell Hamlettet előadni, hanem egy vicces jelenetet/vagy elgondolkodtató párbeszédeket, stb.
És természetesen ez is közösen fog menni másokkal, mint tavaly.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Ben
- Nem elérhető
Ühm, ez a kettő jó, tegnap Kincsőnek én is a kéket emlegettem. Hülye kérdés, de melyik a másik teler csapat?Dreamer_KF írta: (fehér v. kék jöhet számításba, szintem).
Meg még egy: Csapatzászló, és/vagy "logó" kell?
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ben
- Nem elérhető
Ez jó, ez tetszik. Csak azért nagyon ne rontsuk el magunknak a tábort, h folyton hányingert meg mittudoménmit immitálunk. Másrészt meg a telerek is éltek azért szárazföldön. (ha jól tudom)Olosta írta: Mint tengeritüncök, a szárazföldön lehetnénk földibetegek: rosszul vagyunk attól, hogy nem imbolyog a lábunk alatt a talaj.
- Olosta
- Nem elérhető
Mint tengeritüncök, a szárazföldön lehetnénk földibetegek: rosszul vagyunk attól, hogy nem imbolyog a lábunk alatt a talaj.
Bocsi, most keltem fel, és ilyenkor még beszámíthatatlan vagyok.
- Ben
- Nem elérhető
Anc, maga a levelem szerint szintén a Krónikásokhoz osztatott be (nyugi, egyben, nem darabokban, bár nem tudom, a '/' minek számít).
Atyám, a csapatunkon belül mivel kapcsolatosan vár világmegváltó terveket és/vagy ötleteket? Tessék megadni útvonalat, ne látatlanba' hajókázzunk, öö, pölö csapatszín és effélék?
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Nem szeretnék senkit, hogy megbetegedjen táborban. Emlékezzetek tavaly, hogy mennyire fagyoskodtunk őrségben. Ha idén bárki tervez éjjeli bagolykodást, akkor hozzon meleg holmit!
KÉT pulcsi, legalább, +takaró/pokróc/kabát!
Amúgy is sok cuccunk lesz, de még mindig jobb, mint hogy valaki negyven fokban napközben az orrát tisztíccsa!
Különben a térkép, s korábbi tapasztalatok szerint hideg lesz arrafelé.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
Kezdem mondjuk azzal, h. szvsz jó csapat leszünk És mint kedves csapvezünk írta alább, az a megtiszteltetés ért, h. a segédje lehetek de ez nem jelent semmi veszélyeset
Nellas írta: Sziasztok csapattársak! Igyekszem aktívan részt venni az előkészületekben, remélem ez így, vizsgadszak kellős közepén is menni fog.
Dreamer kérésére: a kézműves rendbe osztottak be (ahogy Olostát is, aki most idióta).
...most? (és ez a megállapítás hogy kapcsolódik ide? )
/me zenész rendi, mégpedig tudomásom szerint egyedül a csapatból...
Bogrács-ügyben egyelőre nem tudok segíteni, de esetleg tehetek kísérletet kölcsönkérésre...
- Adelard
- Nem elérhető
Én a tánc rendjébe tartozom, és jelentem, hogy 22-ig nem tudok semmi érdemivel hozzájárulni a csapat tevékenységéhez, (maximum belepofázok néha a topicba:D) utána viszont szívesen csinálok bármit.)
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- keshu
- Nem elérhető
Én is igyekszem majd aktívkodni [size=9:14v7aaog](legkésőbb miután összevágtam meg hajtogattam 26 oldalnyi puskát =/)[/size]
amúgy én a táncos rendben vagyok
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Nellas
- Nem elérhető
Dreamer kérésére: a kézműves rendbe osztottak be (ahogy Olostát is, aki most idióta).
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Ben
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Jelentem atyám, én a Krónikások Rendjébe jelentkeztem, chronographorum ordo, vagy miaszösz.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.