Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Több
17 éve 6 hónapja #331305 Írta: Kincső
Olosta, szeretünk! 8) És ezek nagyon szépek :)

Az általam kölcsönkérhető bogrács nememlékszemmekkora, de tavaly a hobbitcsapat jóllakott belőle (ami azért jelent valamit :D ). De az összefogás sem rossz ötlet.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331292 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Olosta írta: Simaszemes - ehhez kell cipészár is, de azt viszek.
Gömbölyű négyesfonás

Hmm, ez a kettő tetszik, főleg az első. Egyre jobban. :-)

Ööö, ugye jól látom, a bogrács dolgában még nem sikerült dűlőre jutnunk? Kincső tett felajánlást kölcsönkérésre, nagyjából ennyit tudnék tenni én is az ügy érdekében. Kérdés, hogy mekkora méretben kell (asszem mamáméknak csak egy kisebb méretű van), merthogy Rayan odaát a tábori topikban valamiféle csapatok közti összefogást említett kaja-, illetve bográcsügyben. Szövetkezzünk mondjuk teler rokonainkkal, vagy azzal a csapattal, amelyik előreláthatólag a legnagyobb bográcsot tudja előállítani? :-) :twisted: Esetleg több bográcsot viszünk, és valahogy megoldjuk? (Az sem biztos, h tényleg kölcsön tudom kérni.)

Elnézést, ha túlzottan aktívkodok itten, csak lelkes vagyok, meg ha jól látom, meglehetősen égető problémáról van szó (helyesebben szólva égethető, mivel reményeink szerint majd begyújtunk a bogrács alá, jól :-) ).

Nosszóval? Atyám? Többiek? 8)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331267 Írta: Dreamer_KF
Nagyszerű, akkor lesz nekünk kék-barna, vagy mittomén milyen bőr. Akkor a szervezőket nem nyaggatom, megszerzünk mindent magunktól :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331265 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
Népek, itt alant megleshetitek, hogy két színből milyen bőrkarkötőket tudunk csinálni. Bőrt és egyéb eszközöket biztosítok az elkészítésükhöz, tehát erre nem kell költeni egy fillért sem (max. a bőrért cserébe meghívtok egy fagyira 8) ).

Ez a kettő a két legkönnyebben elkészíthető modell:
Egyszerű fűzött
Simaszemes - ehhez kell cipészár is, de azt viszek.

Ezek meg egy pincurit bonyolultabbak:
Gömbölyű négyesfonás
Lapos négyesfonás

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331185 Írta: Dreamer_KF
Sürgős kérdés:

Ezekszerint akkor egyénileg be tudjuk szerezni a bőrfonatokat? Ha igen, akkor azt MINÉL ELŐBB jelezzétek!

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331096 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek

Kincső (Thilanna) írta: Fiúk, fonni mindenki tud, legfeljebb még nem tudja magáról. ;) Meg segítünk, persze. :) Családi munkamegosztás, vagy mifene. :mrgreen:

Hát jó, ha Te mondod... :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331093 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
Hmm.......... ha két színből megy a dolog, akkor javaslom a négyesfonás sima, ill. gömbölyű formáját (ki, mit választ, majd teszek be holnap mindkettőről képet). Ez icipicit bonyolultabb, mint a sima fonás, de nagyon szép, és könnyen megtanulható, tök logikus.

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331083 Írta: Kincső
Fiúk, fonni mindenki tud, legfeljebb még nem tudja magáról. ;) Meg segítünk, persze. :) Családi munkamegosztás, vagy mifene. :mrgreen:

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331051 Írta: Dreamer_KF
Háttőőő..Én a kézműves dolgokhoz bevallottan analfabéta vagyok. Türelmem sincs az ilyenekhez. Tavaly is pár szép lyány festett nekem pólót, akiket szerelmetes pillantással jutalmaztam érte ;)

A bőrfonatos cucc jó ötlet.

No, közlöm a T. szervezőkkel, hogy mi milyen színeket szeretnénk :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331045 Írta: Olosta

Kincső (Thilanna) írta:

Olosta írta:

Kincső (Thilanna) írta: Jah, én is vmi egyszerűre gondoltam :)
Ez a bőrfonat nem rossz ötlet szvsz.

Hmmmmmmmmmm.................. most ihletet adtatok nekem.......................
Homokszínhez hasonló bőröm van is itthon! Kéket meg csinálok. 8)

10 emberre való is van esetleg? :) (Akár kifizetjük, nem hiszem h. olyan nagy összeg...) És akkor elhozhatnád és mki fonna magának valamit... ;)
Többiek? :)

Mindenki fonna? Háááát............. maj' möllássuk!

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331043 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
ez a bőrfonat jó ötlet =)

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331041 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: Többiek? :)

Jó ötletnek tartom. :-) Csak asszem fonni nem tudok. :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331040 Írta: Kincső

Olosta írta:

10 emberre való is van esetleg? :) (Akár kifizetjük, nem hiszem h. olyan nagy összeg...) És akkor elhozhatnád és mki fonna magának valamit... ;)
Többiek? :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331033 Írta: Olosta

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331020 Írta: Kincső
Jah, én is vmi egyszerűre gondoltam :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #331018 Írta: Ancalima Anarórë
Jó, igazából mivel már eldőlt, tök fölösleges szólnom, de igen, vsz is homok-kék kendő. :) Nyakláncunk volt tavaly (de lehet, hogy kitűző volt, szal mindenesetre medál), egykét ember szenvedett vele, utolsó napra kész lett, nem hordtuk nagyon. Viszont lehetne natúr és kék ilyen bőrcsíkokat összetekerni, ha már nyaklánc, és az gyorsan kész van, meg lehet vele vagizni is.

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330969 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: Bocskoooor :D

Te is kiszúrtad? :P :D

Nyaklánc nem rossz ötlet, de miből?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330966 Írta: Kincső
Bocskoooor :D

Komolyra fordítva, vmi nyaklánc/nyakék/ilyesmi? Az még olcsó is.

Hmm hát kerestem tengeres képeket a google-n és szedtem ki egy kék árnyalatot az egyikből... ez most 3-63-152 RGB-kódú.
itt van pirossal
itt meg homokkal

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330963 Írta: Dreamer_KF
Oké, akkor egyértelmű, a csapat több, mint fele a kék alapon homokszínt kérte, valamint megelégszik a kendővel, nem kell más csics (meg ugye pajzs, amit kapunk:D)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330957 Írta: Olosta
Kék-homokhoz még 2 db szavazatot véss oda, atyám (Nellas, meg én).
De a homok lehetne kicsit sárgásabb (homokosabb :lol: ). No, majd a hétvégén én is alkotok valamit.

Kendő: + 2 szavazat (szintén Nellas meg én)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330936 Írta: Dreamer_KF
Kendő legyen csak: 3 szavazat

Kék-homokszín: 3 szavazat

Többiek? :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330932 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Norala cirya -Sikló hajó csapat - Előkészületek
szerintem is elég a kendő

amúgy kék-homokszín kombináció

=)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330920 Írta: Ben
Én azt mondom, a fejkendő elég lesz, a többi kicsit sok lenne szvsz (mondjuk a köpeny az csábító, de lehet, h megsülnénk benne).
Jaigen, és kék alapon homokszín támogatva. :-)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330919 Írta: Dreamer_KF
A homokszín nekem is tetszik. De a kék-piros is.
Mindenki adja le a voksát hétfőig.

Akkor kérdés, hogy akartok-e további kiegészítőket? Póló, köpeny, kitűző, bocskor?

Ezeket saját zsebből, nekünk kell megszervezni, én, lusta gonosz tünde, tökéletesen megelégednék a fejkendővel is, de meghajlok a csapat akarata előtt, ha szeretne még valamit.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330913 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: A homokszín nekem is egyre jobban tetszik, de olyan színű festéket szerezni nem lesz nehéz?... :roll:

Szerintem nem.

Hm, a kék az lehetne kicsit világosabb, olyan tenger-kék, egyébként a homokszínnel tényleg nem rossz, sőőt. :-)

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330911 Írta: Kincső
Mer' szép. :D

Itt van néhány alternatíva, ami eddig fölmerült. Nem tudom, mennyire sikerült olyan kéket generálnom, mint a linken volt, de próbálkoztam...

kék-piros
kék-homok
kék-zöld
kék-fehér

Ha valaki kedvet kapott további árnyalatok kísérletezéséhez, én ezt PowerPoint-ban a Kitöltés színnel-További színek printscreenezésével és lementésével csináltam, aztán felpakoltam netre.

A homokszín nekem is egyre jobban tetszik, de olyan színű festéket szerezni nem lesz nehéz?... :roll:

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330909 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: Kék-piros? :D

Jáj. Pirosat minek?

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330902 Írta: Kincső
Keshu-Éowyn, a címerben azért a két alapszínen kívül (bármi is legyen az) más is lehet :)
Kék-piros? :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330883 Írta: keshu

Olosta írta: Csapatszínjavaslat: narancs? A kék és a narancssárga tök jó együtt!
Vagy valami homokszín (nem sárga, de esetleg azért talán sárga is lehet)? (Ah..... az a homokos tengerpart....... 8) )
Vagy ezen a képen alsósor balról a második (hogy egészen konkrét legyek)?

Szvsz inkább a második és a negyedik közti szín=) a narancs az szerintem nem annyira jó, legalábbis számomra pl egy tündecímerbe az ennyire élénk szín furin mutatna, de a homokszín az tetszik.

A kék-zöld párosítással annyi a problémám, hogy azok az árnyalatok amik jól mutatnának egymás mellett azok a címerben nem ütnének el annyira egymástól, hogy jól mutasson, de címeren kívül viszont ez a színpár határozottan a tengert idézi =)

szóval szerintem az a kék amit Ben javasolt(tehát felsősor jobbról harmadik) + alsó sor a 2. és a 4. szín közti árnyalat, kicsit olyan drapposabb szín, mondjuk az a világosabb tengerparti fajta vagy picit olyan(csak sötétebb), mint a kötelek színe... :roll:

:belekotty:
:D

Téma zárolva.
Több
17 éve 7 hónapja #330882 Írta: Ben

Olosta írta: Vagy ezen a képen alsósor balról a második (hogy egészen konkrét legyek)?

Hm, szép, de nem tudom, mennyire illik 1. a telerekhez, 2. a kék alaphoz?
Homokszínen mit értesz? Olyan, mint az általad linkelt képen az alsó sorban, jobbról az első? Az olyan bézs, vagy hogy a csudába hívják, sztem felfogható homokszínnek, talán nem lenne olyan rossz.
De jónak tartom a kék alapon fehéret is, bár lehet h már kicsit "elcsépelt".
Viszont ha narancssárga, akkor ne az a rikító narancs, hanem valamivel sötétebb narancsszín, az jó lenne esetleg. :-) (bár sztem a narancsszín sem illik a telerekhez, meleg szín viszont kell, akkor inkább a homokszín)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.216 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére