KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A KÖMF-DVD-kért nálam kell jelentkezni e-mailen vagy priviben!!!
A lemez képek és videók mellett egyéb extrát is tartalmaz!
Ára: 300 Ft egységesen mindenkinek.
gandalf @ tolkien . hu (szóközök nélkül)
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gandalf írta: Attila, mikor jársz Budapesten? Egyeztessünk időpontot ( de csak ezért ne utazz fel, csak ha éppen erre jársz).
Többiek mikor szeretnék átvenni nálam várakozó DVD-jüket?
Nos most szerdán felmegyek Budapestre, mert ugyebár asthmas vagyok és lesz egy kontrollom a Svábhegyen. De az ilyen szempontból nem jó. Meg február első hetében, akkor meg hétvégén, az talán jó lesz, azt hiszem jövőhét szombat...Ezzel kapcsolatba biztosat majd csak szombaton, mert Pesten lakik a bátyám és most pénteken ér haza Norvégiából. Nah már most, azt beszéltem vele, hogy van egy kis elintéznivalónk. (Titok) Febr. 9.-én felmennék szombaton és vasárnap meg jönnék haza, tehát akkor többet leszek fennt. Ha az így kb. jó neked...Vagy persze marad a tavaszi tali...
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Többiek mikor szeretnék átvenni nálam várakozó DVD-jüket?
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Éppen most egyeztetünk itt a topicban időpontot!Málna írta: Akkor lehet tudni, hogy mikor és hol lehet hozzáférni még dvd-hez?
előre is köszi az infot.
- Málna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
előre is köszi az infot.
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- keshu
- Nem elérhető
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Attila
- Nem elérhető
Gandalf írta: Viszem a DVD-ket LEP-megbeszélésre is, ott is lehet venni. A hét második felében is lesz majd egy lehetőség meghirdetve erre.
Lehet, hogy már kiírtátok de nem láttam, hogy mennyiért lehet venni? Mármint a DVD-t?
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Örömmel jelentem be, hogy Ulmonak (és a fotókat/felvételeket készítők közreműködésének) hála
Elkészült a KÖMF-DVD!!!
:meghatottság: :üdvrivalgás: :fanatikussikoltozások:
Igen, igen, jól hallottátok!
KARÁCSONYI ESTRE VISSZÜK AZ ELSŐ ADAGOT!
Akik anno kértek (29 fő), jelentkezzenek most érte!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
A volgyzugoly.uw.hu/monor/001.jpg címen éritek el az elsőt, utána csak eggyel kell növelni a kép számát a címben (002.jpg, 003.jpg stb.) és akkor egyenként letölthetőek. 56 kép van, majdnem ennyi megabájtban is.
- Ulmo
- Nem elérhető
Mindenféle CD-t, DVD-t, memóriakártyát, pendriveot és felesleges készpénzt várok szeretettel BP-en akár el is megyek érte. MSN-en, telefonon elérhető vagyok, lásd a profilban.Gandalf írta: Aki nem tudja feltölteni a képeit a KÖMF-ről semmilyen tárhelyre, az küldje el Ulmonak!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Rabyn írta: A KÉPEKET KÜLDJÉTEK EL NEKEM!!!!
különben nemlesznek rajta az éves dvd archivumon....
bírjátok ki nov.11ig...akkor tudom csak felküldeni a képeket
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Rabyn
- Nem elérhető
különben nemlesznek rajta az éves dvd archivumon....
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Annis
- Nem elérhető
Megkésve bár, de törve nem én is szeretném megköszönni mindenkinek a csudajó 4 napot...
(Sajna kömf óta kórházban voltam és most is csak vasárnap estig kaptam eltávot aztán mehetek vissza )
Szóval:
-Köszönet Milnek hogy rám gondolt a kézműves szekciónál, és külön a köszönetnyílvánításáért
-fq-nak a válságmenedzsmentért
-A kézműveseknek hogy olyan aranyosak, lelkesek, kitartóak, ügyesek voltak és hogy mindent megcsináltak amit mondtam nekik még akkor is amikor nem tetszett nekik...
-Ranának hogy van, a beszélgetésekért, a lelkiézésért, a hazaútért és a fotókért (meg hogy használhattam a gépét) amik révén majd utólag is nagyokat nevethetünk...
-Az összes szervezőnek a munkájáért
-Dorwnak az előzetes szervezésért, a dícséretért és hogy második naptól már megismert
-És mindenkinek aki ott volt és ezzel emelte a kömf fényét és hangulatát
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Orsie
- Nem elérhető
fqqdk.clusterone.hu/komf.zip
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.