KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gandalf írta: A KÖMF árában a következő dolgok vannak:
- Egy remek suli termekkel, folyosókkal, vizesblokkal, öltözőkkel, tornateremmel, színházteremmel. És egy nagyon hangulatos udvarral.
- Fantasztikus társaság hihetetlen arcokkal.
- Egy lenyűgöző Gálaest, örök emléknek.
- Egy hihetetlen jó programkínálat kreatív foglalkozásokkal, egyénre szabva! :deal:
- Egy igazzy Közösségi Est, ahol jól érezzük magunkat. :clown:
- Egy utolsó esti Bemutatkozó Est, ahol mindenki megmutatja, mit csinált két napig
- Soksok meglepetéssel, mókával, kacagással spékelt események
- Ingyen Lassi MTT-seknek
Amit nem tartalmaz:
- Kaja-pia (lesz büfé, ott lehet fogyasztani Tatához hasonlóan)
- Motel-ár (ezt külön kell fizeti annak, aki igényli, de mi intézzük)
- Nő/Pasi (hoznotok kell magatokkal)
Az árak pedig igen barátságosak lesznek, senki ne ijedjen meg előre, amíg nem látta őket! :smokin:
Gandalf írta: Három kategóriájú jegyet terveztünk: a Gálaesti, 2 éjszakás és 3 éjszakás. A Gálaestre szóló jeggyel vasárnap reggel 9-ig lehet a rendezvény lebonyolításának helyszínén tartózkodni. A 2 éjszakás jegy csak vasárnaptól kezdődően a hátralévő időtartamra érvényes.
Jegytípus: MTT tag / Pártoló tag / Teljes árú
Gálaest: 1900 / 2100 / 2200
2 éjszakás: 3600 / 4000 / 4200
3 éjszakás: 5100 / 5700 / 6000
A motel ára ezen felül van, a fenti ár a suliban alvást is tartalmazza.
Lesz lehetőség két részletben fizetésre is, ennek mikéntjét majd holnap pontosabban leírom, jelentkezési és fizetési határidő:
október 12.
Nem ígérem, hogy a jellap rögtön reggel fent lesz, de még a holnapi nap folyamán felteszem.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Balázs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szfehérvárról a teljesárú csak oda: 1.575 Ft.... (tehát neki odavissza ennyi...)
Van aki Bajáról, Szegedről, Debrecenből, Pécsről jön. Nekik még drágább mégsem nyavajognak...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- icke
- Nem elérhető
Üdvözletem!Balázs írta: De ha az ember fehérvárról jön kicsit utazási költség meg ilyen és az iskola nem jó mert felfázos tipus vagyok de ez van és így kb kiszámoltam 16000 Ft lenne.
A három éjszaka EGYÜTT kerül annyiba. A két éjszaka is együtt kerül annyiba.
icke
- moderálva -
ignis sum quae contra frigus ardet
- Balázs
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Attila írta: Nem nem úgy értem...úgy sok, hogy ...ez az 5.100 Ft az valóban nem sok...csak összeadódnak a dolgok mivel...hát valahogy oda el kell jutnom meg a szállás (mivel én nem sátorban alszok, mert...elég fagyos vagyok...) illetve ez az 5.100...na ez így együtt nekem kicsit sok...azzal persze tisztában vagyok, hogy nagyon jó és színvonalasak lesznek a produlciók...csak hát...ezek a csúnya anyagiak...
EZ_NEM_SÁTOR (az csak a hasonlat volt, mert a sátorban is földönpolifoamon alszol) EZ_EGY_ISKOLA_TORNATERME! ANNYI_PULCSIBAN_ÉS_POKRÓCBAN_ÉS_OLYAN_VASTAG_HÁLÓZSÁKKAL_AMILYET_HOZOL!
Ha kényes vagy és panzió kell, akkor az már egyéni szocproblem anyagilag.
És a vonatjegy Bp-ről 300 Ft egy útra, szal nem sokkal drágább a vonat mintha Bp-n lenne, SŐT, ennyit Bp-n belül vonaljegyre is elköltenél...
Attól hogy nyavalyogsz nem lesz olcsóbb, évek óta működő rendszer h. a lehető legkevesebb a belépő, amennyiből megoldható egy rendezvény, meggyőződésem h. idén is így van, és biztosítják a legolcsóbb szálláslehetőséget is, vagy megoldod vagy nem.
Téma lezárva részemről, remélem Te sem OFFolod tovább a topicot, köszi.
- Attila
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ki beszélt itt sátorban alvásról? Kincső csak példának hozta fel a sátrat!
Az iskola termeiben alszik az aki nem akar panziózni. Ehhez hozni kell magatokkal, hálózsák+polifoam/matrac stb.)
Balázs:milyen húszezer forint? A belépők még mindig!
Ergo a legdrágábbami a NEM MTT tag 6000. Ebben minden program benne van!
A Teljesárú vonatjegy Bpről: 600 forint.
Lesz lent büfé is ami nem szokott drága lenni és van a közelben bolt ahol lehet venni kaját.
Az egész hétvége kijön kb 10ezer forintból amit még én is ki tudok fizetni, pedig nem vet fel a pénz.
Máshol ez egy napi ára a programnak...
Nem szeretnék ebbe beleszólni de ő Fehérvári...és a vonat csak a déliig megy és onnan át kell valahogy jutni a nyugatiba (legalábbis én így mennék) a panzió vagy motel pedig 4.500 Ft/éjszaka/fő ha egyedül szeetne lenni...mármint egyágyasba... 8O
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Rabyn
- Nem elérhető
Az iskola termeiben alszik az aki nem akar panziózni. Ehhez hozni kell magatokkal, hálózsák+polifoam/matrac stb.)
Balázs:milyen húszezer forint? A belépők még mindig!
Ergo a legdrágábbami a NEM MTT tag 6000. Ebben minden program benne van!
A Teljesárú vonatjegy Bpről: 600 forint.
Lesz lent büfé is ami nem szokott drága lenni és van a közelben bolt ahol lehet venni kaját.
Az egész hétvége kijön kb 10ezer forintból amit még én is ki tudok fizetni, pedig nem vet fel a pénz.
Máshol ez egy napi ára a programnak...
- Balázs
- Nem elérhető
Azzal a kérdéssel fordulok hozzzátok, hogy a belépőárakat nem lehetne- csökenteni a belépöket mert egy kicsit húzosak az árak mert sztem nem sok embernek van erre 20.000 Ft-ja erre. És akkor nem lenne az nagy kérés??
Mert szerintem logikusabb az, hogy kesebbet kell fizetni és akkor többen mennének de lehet, hogy tévedek
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Kincső
- Nem elérhető
Attila írta:
Nóli i linantea írta: Attila: ha a suliban alszol hálózsák+polifoam kombót használva akkor ennyit kell fizetned. (esetleg még a kajáért némi pluszt ha nem viszel magaddal) Ha motelben alszol, akkor vedd hozzá még a szállásköltséget is.
:eek2: :triste: :eek4: :rmad2: :shake: Hát az...kicsit sok...
Mi ezen a sok?! A három napos jegyben benne van egy Gálaest (máshol egy szimpla egyestés kultúrműsor egy ezres), rengeteg programválaszték, köztük anyagigényes programok (kézműves anyagok, projektor, magnó, mittomén), két éjszakai szállás (egy sátorhely is 600Ft/éj, tehát veheted 1200nak csak a szállást hálózsákkal, és ennél olcsóbban nemigen kapsz sehol), és ingyen dolgozik Rád egy csomó ember! Ha mindez nem elég 5100-ért, nem kötelező jönni, de fikázni nagyon nem kéne.
- Attila
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Attila: ha a suliban alszol hálózsák+polifoam kombót használva akkor ennyit kell fizetned. (esetleg még a kajáért némi pluszt ha nem viszel magaddal) Ha motelben alszol, akkor vedd hozzá még a szállásköltséget is.
:eek2: :triste: :eek4: :rmad2: :shake: Hát az...kicsit sok...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Attila
- Nem elérhető
Gandalf írta: Rendben van, akkor egy picit korábban kiszivárogtatom a jegyárakat:
Három kategóriájú jegyet terveztünk: a Gálaesti, 2 éjszakás és 3 éjszakás. A Gálaestre szóló jeggyel vasárnap reggel 9-ig lehet a rendezvény lebonyolításának helyszínén tartózkodni. A 2 éjszakás jegy csak vasárnaptól kezdődően a hátralévő időtartamra érvényes.
Lesz lehetőség két részletben fizetésre is, ennek mikéntjét majd holnap pontosabban leírom, jelentkezési és fizetési határidő:
október 12.
Nem ígérem, hogy a jellap rögtön reggel fent lesz, de még a holnapi nap folyamán felteszem.
Tehát akkor ez a díj pontosabban jegy illetve ezen felül még a szállás költség is???
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Három kategóriájú jegyet terveztünk: a Gálaesti, 2 éjszakás és 3 éjszakás. A Gálaestre szóló jeggyel vasárnap reggel 9-ig lehet a rendezvény lebonyolításának helyszínén tartózkodni. A 2 éjszakás jegy csak vasárnaptól kezdődően a hátralévő időtartamra érvényes.
október 12.
- Rabyn
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Köszönjük véleményeteket, az ekfú-féle internetes szavazás a mai nappal bezárul. A statisztikák nagy segítségünkre lesznek a foglalkozások összeállításánál.
Már csak kettőt kell aludni a jelentkezések elindulásáig!!!
- Namarie
- Nem elérhető
Felagund írta:
Gandalf írta: - Nő/Pasi (hoznotok kell magatokkal)
Bérelni nem lehet? :biggrin2:
Pardon...
Te, annyi nő lesz ott, hogy az valami fantasztikus, Ti meg még hozni akartok? Tengerbe vizet?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kincső (Thilanna) írta:
Gandalf írta: - Kaja-pia (lesz büfé, ott lehet fogyasztani Tatához hasonlóan)
meg melózni, gondolom...
Cégünk mindig az ön rendelkezésére áll, asszonyom
( egyébként nem, aki nem térden állva járul Gandalf elé, hgy büfét akar csinálni, annak nem kell )
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: - Kaja-pia (lesz büfé, ott lehet fogyasztani Tatához hasonlóan)
meg melózni, gondolom...
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
(És ne offolj! Innentől törlök.)
- Felagund
- Nem elérhető
Gandalf írta: - Nő/Pasi (hoznotok kell magatokkal)
Bérelni nem lehet? :biggrin2:
Pardon...
Our knees do not bend easily
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Egy remek suli termekkel, folyosókkal, vizesblokkal, öltözőkkel, tornateremmel, színházteremmel. És egy nagyon hangulatos udvarral.
- Fantasztikus társaság hihetetlen arcokkal.
- Egy lenyűgöző Gálaest, örök emléknek.
- Egy hihetetlen jó programkínálat kreatív foglalkozásokkal, egyénre szabva! :deal:
- Egy igazzy Közösségi Est, ahol jól érezzük magunkat. :clown:
- Egy utolsó esti Bemutatkozó Est, ahol mindenki megmutatja, mit csinált két napig
- Soksok meglepetéssel, mókával, kacagással spékelt események
- Ingyen Lassi MTT-seknek
Amit nem tartalmaz:
- Kaja-pia (lesz büfé, ott lehet fogyasztani Tatához hasonlóan)
- Motel-ár (ezt külön kell fizeti annak, aki igényli, de mi intézzük)
- Nő/Pasi (hoznotok kell magatokkal)
Az árak pedig igen barátságosak lesznek, senki ne ijedjen meg előre, amíg nem látta őket! :smokin:
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Attila írta:
Felagund írta:
Gandalf írta: Gumipókkal most egyeztettem, a Lassi elmaradt tavaszi száma elkészül a KÖMF-re, ott lehet átvenni (2007. október 20.)! Már ezért is érdemes lesz lejönnötök!
Ez ám az üzlet: 6000 forintért egy Lassi...
6000 Ft-ért??? ÖÖÖ az mi is???
OFF Kicsit megemelkedett az előállítási költség, és hát... Nem, valóban a KÖMF-el együtt értendő. ON
- Encsi
- Nem elérhető
Olyan fáradt vok, h azt hittem, 6000 egy Lassi De gondolom ez a KÖMFel együtt van, nem?Attila írta:
Felagund írta:
Gandalf írta: Gumipókkal most egyeztettem, a Lassi elmaradt tavaszi száma elkészül a KÖMF-re, ott lehet átvenni (2007. október 20.)! Már ezért is érdemes lesz lejönnötök!
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Attila
- Nem elérhető
Felagund írta:
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Gandalf: privi ment!
- Felagund
- Nem elérhető
Our knees do not bend easily
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
A Találkozóra a jelentkezés várhatóan elindul már jövő hétfőtől, részletek hamarosan!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.