KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Több
17 éve 2 hónapja #340263 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta: Cél nem a LEP-re vagy Kapolcsra készülés, cél a fejlesztés, a másodteremtés, az alkotás öröme. Valószínűleg napi 2*2 vagy 2*3 óra jutna a rendekre, egy délelőtt, egy délután. És mivel utsó este bemutató és az érkezés napja a Gálaesté, ezért ténylegesen 2 napjuk lenne a rendeknek.

Nem volt alkalmam részt venni a táboros rendi foglalkozásokon, így csak az ott született produkciók némelyikének völgybéli előadása alapján lehet benyomásom. A kép teljesen pozitív, hiszen láthattam az első MTT-s darabot, aminek van szövege (megemelem eKalapomat fq előtt), és kimondottan színvonalasan előadott táncokat nézhettünk. Azonban régóta visszatérő probléma - erről a völgyben is elhangzott egy csevely - a produkciók professzionalitásának itt-ott megfigyelhető hiányossága. Ez speciel nem az említett műsorszámokra vonatkozik, hiszen az előadóik magas szinten hozták azt, amit alapból is tudnak, és amit majd a KÖMF gálaestjére is elhoznak. Amit alapból is tudnak.

A KÖMF pár oldallal korábban fölvázolt koncepciója, mely a tábor kreatívhullámát és jó hangulatát hivatott felidézni, pozitív elképzelés. Igyekszik biztosra menni, de ez abszolút elfogadható. Kérdés azonban, hogy egy művészeti összveröffenésen akarunk-e az alapnál egy kicsit messzebb is eljutni? Erre 2*2 óra biztosan nem elég.

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #340221 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
PÁPÁ Gandalf!!! :(

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #340182 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Én most elmegyek nyaralni egy hétre, a nettől távolra, telefonon elérhető leszek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #340138 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Rabyn írta: Nam: elérhetőséget kérünk! Anélkül nem tudunk csinálni semmit.

Ok, héten hozom!

telefonszám elég?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #340017 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Nam: elérhetőséget kérünk! Anélkül nem tudunk csinálni semmit.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339752 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta: Első a helyszín. A visszajelzéseitek alapján Tatát érdemes ejtenünk és más után néznünk, megpróbáljuk. Hátha. Akinek vannak kapcsolatai, szóljon! Gyömrő és Szentendre is jól hangzik, de még utána kell járni ennek is, másoknak is.

Gödöllő? Gyöngyös?

Gyöngyösön a Mátra Művház szerintem nem egy rossz hely, kollégium van.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339750 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Ben, ezer kösz! (Ugye, nekem is elküldöd majd a részleteket írásban is?)

MINDENKI:
Készülődhettek már előadásokkal, produkciókkal előre, majd lesz meghallgatás szept. végén! És majd soksok segítő kezet is várunk a szervezői csapatba! :wink:

(Akinek meg van nagyon jó keretjáték-ötlete, jelezze!)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339653 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Jelentem, telefonon nem sikerült elérni a gazd. vezetőt, de van szerdánként ügyelet, Rabyn, Dorw, Gandalf "utasítására" privi ment a részletekkel. :-)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339575 Írta: Gandalf

Gandalf írta: Körülhatároltuk a feladatköröket:
-Van egy főszervező, azaz permísünc. 8)
-Van már egy kommunikációért felelősünk, Rabyn
-Kell egy logisztikus, ezt igazából dorwra szeretnénk bízni, ahogy előzetesen már pedzegettük is :cépennéz:
-A programok három részre vannak osztva: gálaest (ez lenne az előre készülő produkciók bemutatkozós műsoros estje), rendi foglalkozások (a tábori mintájára, de apróbb módosításokkal), egyéb programok (ide kerülnének be különböző /nem feltétlenül tolkieni/ ismeretterjesztő előadások, közösségi játékok, szabad foglalkozások). Mindhárom kategóriának lenne egy felelőse, akik közvetlenül a főszervezőnek vannak alárendelve, neki tartoznak elszámolással.
*Ez a 6 ember lenne a tulajdonképpeni főszervezői csapat, a konkrét embereket ezekre a pozíciókra csak és kizárólag a főszervező jelöli ki, persze előzetes felmérés alapján, ki mit vállalna. Alájuk tartoznának alszervezők (pl. rendi vezetők), alfelelősök, akiket az adott terület főfelelőse közösen választ ki a főszervezővel.

VÁLTOZOTT A TERV: Hosszas töprengés, egyezkedés után úgy döntöttünk, kibővítjük a főszervezői csapatot egy hetedik emberrel, aki a humán erőforrásért felel, "magyarán" a HR-esünk lesz. Az illetőt, akire gondoltam, személyesen keresem meg vele. (Komoly melója lesz szegénynek, ekkora rendezvényhez elég nagy emberanyagot kell mozgatni.)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339574 Írta: Ben

dorwinion írta: Szal tessék levadászni azt a gazd. igazgatót, de sebesen! :D

Elméletileg holnap meglesz. :D (Ha nem utaztak el vagy vmi.)

Téma zárolva.
Több
Több
17 éve 2 hónapja #339571 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Rabyn írta: egyébként az aki fél, hogy földön kell aludnia vegyen egy felfújhatós matracot, nemolyan nagyon drága és sátorba is kiváló:)

Az, aki fél, hogy földön kell aludnia, kétlem, hogy szokott volna sátrazni... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339569 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
egyébként az aki fél, hogy földön kell aludnia vegyen egy felfújhatós matracot, nemolyan nagyon drága és sátorba is kiváló:)

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339568 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Nekem végülis utazás szempontjából mindegy, hogy Tata e vagy Gyömrő mivel így is úgy is egyszer át kell szálnom. :roll: Sajnos! :evil:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #339563 Írta: dorwinion
Nekem tecc a Gyömrő/Monor.
Szal tessék levadászni azt a gazd. igazgatót, de sebesen! :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339553 Írta: Ben

Rabyn írta: Ben: tanteremben, földön,polifoamon:) ahol program lenne ott nem lenne szerencsés ha hálózsákokon kéne átbukdácsolni napközben.

Jogos, elnézést. Tanterem az van végülis dögivel. :D Kérdés, kiadják-e a sulit és mennyiért. De mondom, holnap rá tudok kérdezni valsz.

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339550 Írta: Rabyn
Ben: tanteremben, földön,polifoamon:) ahol program lenne ott nem lenne szerencsés ha hálózsákokon kéne átbukdácsolni napközben.

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #339549 Írta: Attila
Erről eszembe jutott, hogy tavaly voltam Balassagyarmaton. Jólehet elég messze van. De nekik van egy elég nagy termük és nagyon sok kissebb is. Amiket ilyen iránti célból jól fel lehetne használni. Ja az iskola neve Rózsavölgyi Márk Zeneiskola

Jav:Attila

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339545 Írta: Ben
Gandalf, okés, előreláthatólag csak kedden tudom őket megkérdezni (a hétfőm tömör lesz), de elkérhetem majd priviben a suli címét (ha megvan már)? :-)

Illetve még valami: Gyömrő kapcsán felmerült bennem, és ebben jóanyám az előbb megerősített, hogy a volt gimim valsz elég jó helyszín lenne. 7 terme biztosan van, van egy kisebb tornaterme, ami sztem megfelelne a mozgást igénylő rendeknek (saccperkábé talán a kácsárdi ebédlő kétszerese, esetleg egy kicsivel nagyobb, de ez nem tutifix, csak emlékezetből), illetve egy elég jó színpados terme, amely helyhiány esetén egybenyitható egy szomszédos tanteremmel. Egyedül a szálláshely talán, ami kérdéses, a tornacsarnokot sajnos nagyon drágán adják ki, viszont 70-80 ember elférne a színpadosban és tornateremben együtt. Aki mindenképpen ágyban szeretne aludni, annak van lehetősége, Monoron van néhány panzió, az egyik nincs túl messze a sulitól, a másik kettőhöz meg Anya szívesen vállal fuvart. :-) Csak ezesetben nem ártana előre összeszedni, ki ágyazik és bejelenteni a szállásigényt.
Az árról sajnos nem tudok semmit, de a gimi gazdasági vezetőjét, ha minden igaz, holnap meg tudnám kérdezni, pusztán érdeklődés szintjén, hogy kiadják-e, ha igen, akkor mennyiért, stb.

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339544 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Köszönöm. /Remélem, nem tűntem türelmetlennek! ;-) /
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339541 Írta: Gandalf
Acho, ez még nem lett eldöntve, de majd ha ott tartunk, hogy lehet jelentkezni a cuccra, visszatérünk rá, okés? :wink:

(Egyébként nyilván sokan lesznek, akik csak a Gálaestre jönnének le vagy csak a Rendi Bemutatkoző Estére, esetleg egy-egy ismeretterjesztő előadás érdekelné őket, ezt bele kell kalkulálnunk.
:)
Persze a Rendek foglalkozása már más kérdés, abba nem szerencsés menet közbe "ki-be" járkálni! :roll: )
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339540 Írta: Attila

Acho írta: Ha majd egyszer, ráérős idejében valaki visszapislogna a kérdésemre, és bökne egy tőmondatos választ,azt nagyon megköszönném! :-) ;-) /A helyszínből nekem Tata lenne szimpi, mert közel van, de ez meg ugye egyéni szoc. problem... :-) /

Szerintem biztosan lesznek olyanok akik ugyanúgy 1 napra fognak lemenni mint te. (Ez egy tőmondatos válasz) :D És ugye nem volt sértő? :roll:

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339538 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Ha majd egyszer, ráérős idejében valaki visszapislogna a kérdésemre, és bökne egy tőmondatos választ,azt nagyon megköszönném! :-) ;-) /A helyszínből nekem Tata lenne szimpi, mert közel van, de ez meg ugye egyéni szoc. problem... :-) /
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339534 Írta: Rabyn
Ha nem vagyok elérhető neten akkor a 06202059666on elértek bármikor (kivéve hajnali egy és reggel 9 között mert akkor alszom:DD)

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339530 Írta: Gandalf
Persze, Ben, érdeklődd csak meg, nagyon köszönjük, és mindenki, aki csak tud! :idea: Mozgósítanunk kell mindent, hogy augusztus végéig helyszínünk legyen!

Igények:
- Kell 7 kisterem a rendi cuccokhoz és egyéb foglalkozásokhoz (bár a mozgást igénylő rendeknek nagyobb hely kéne, pl. tornaterem).
- Kell egy nagy előadóterem vagy színházterem, ideális esetben színpadtechnikával
- Kell száláshely, nem feltétlenül az előbbiekkel egy épületben, de a közelében. Kb. 70 főre (Gyömrő nem esik ki emiatt?)
- Mindez a lehető legolcsóbban lehetőleg, MTT-s pénztárcákra kikalkulálva.

MINDEN segítséget előre köszönök!
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339529 Írta: Attila
Érdeklődjek itt vidéken? :roll:

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339528 Írta: Ben
Öö, sorry, ha túl sokat pofázok/ugrálok, de nekem Gyömrő itt van egy köpésnyire, ha gondoljátok, megérdeklődhetem a dolgot. (Csak kérnék szépen pontos címet, meg némi instrukciót, hogy mire is kérdezzek rá.)

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339527 Írta: Gandalf
Első a helyszín. A visszajelzéseitek alapján Tatát érdemes ejtenünk és más után néznünk, megpróbáljuk. Hátha. Akinek vannak kapcsolatai, szóljon! Gyömrő és Szentendre is jól hangzik, de még utána kell járni ennek is, másoknak is.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339520 Írta: Acho
Ha nagyon alap kérdés, akkor bocs: /lévén, hogy még nagyon nem tudom, hogy fog kinézni az októberem (nyilván nem vagyok evvel egyedül :-) ), de szívesen mennék,szóval:/ lehetséges, hogy valaki egy napra menjen,vagy olyan mértékben lesznek kötötttek a programok, hogy jobb, ha valaki végig ott van? (nyilván jobb, ha végig, csak hogy mennyire lesz egybefüggő a dolog)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #339509 Írta: Rabyn
Szerintem az nem energiapazarlás ha kiírjuk wiwen, esetleg kitetejük sulikban egy feketefehér A4es lapon, és a szokásos ingyenes módokon hirdetjük. A TLVseknek is el lehetne küldeni "meghívót" .

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.452 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére