KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Több
17 éve 4 hónapja #341289 Írta: Felagund
Zsír 8)

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341288 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Felagund, szervezett program lesz a három estén és a két egész napon. A fél napokon, mely az érkezésről, elindulásról szól, értelemszerűen nem. :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341287 Írta: Felagund
Bocsánat, hogy így készületlenül beleszólok, de tuti lesz annyi program, amivel három napot ki lehet tölteni???

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341286 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Hát, úgy durván 1500 Ft naponta, ha jól saccolok...

A három nap azt jelentené, hogy egy délután, két egész nap és egy délelőtt, hogy a 3 éjszaka benne legyen.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341285 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Gillz: szerintem az eddigi tapasztalatok alapján számoljon mindenki:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341276 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
ez abszolút attól függ, mennyi az annyi :P

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #341275 Írta: Gandalf
Új szavazást csatoltam a topichoz, hogy el tudjuk dönteni, érdemes-e háromnapos rendezvényt csinálni, vagy maradjunk a kétnaposnál. Ez Rajtatok múlik most, szavazzatok minél többen, akik jönnétek!
Az eddigi Találkozók tapasztalata, hogy a piszkos anyagiak komolyan befolyásolni szokták a létszámot... (Nekünk pedig pontosan tudnunk kell a költségvetéshez, mennyi pénzzel számolhatunk.)

Továbbá egy új topicban nyitok egy új szavazást is,* mégpedig arról, milyen jellegű tevékenységeket szeretnétek csinálni, és a legtöbb szavazatot kapottakból lesznek Rendek a KÖMF-ön
(amit Ankalimon szerint inkább KÖNT-nek kéne nevezni, mert ez nem Fesztivál, hanem Találkozó... :P :P :P ).

A többi infóért lásd Rabyn hozzászólását. :wink:

* Mégsem, Efkúkúdékiel majd ír nekünk egy ügyesebb szavazóprogit ehhez.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341273 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Kömf főszervezői csapata

Gandalf - Főszervező
Rabyn - kommunikációs (fedélzetmester:D)
Milendória - "Rendekkel" kapcsolatos programok
Cueddo - Gálaest
Hanna - Minden más program felelőse.

A program úgy fog összeállni, hogy lesz fent egy tevékenységlista és lehet szavazni, hogy ki melyiket csinálná szívesen.

Iskolák elérhetőségét még mindig várjuk!!!!!

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340976 Írta: Gandalf
Soksok hezitálás és verekedés után arra gondoltam, mi lenne, ha a Gandalf-rezidenciába mennénk, ott akármeddig maradhatunk és nem kell pénzt költeni... :angyalka:

Találkozzunk negyed kilenckor a Batthyány-téren a HÉV-megálóban, aki nem találna oda!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340801 Írta: Rabyn
A sirius csak tízig van nyivta és ahogy magunkat ismerem addig nem fogunk végezni. Kérek alternatív ötleteket, hogy hol találkozzunk.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340760 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Égek a vágytól, hogy megtudjam, hogy ki lesz a háeres! Fontos lenne, hogy úgy készüljek, hogy tudjam, kinek kell majd az idegeire menni :twisted:

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340744 Írta: Gandalf
Akkor augusztus 23. csütörtök este 20:30-kor találkozzunk a Siriusban (a helyszín még változhat, de igyekszünk mihamarabb lefixálni). Gyertek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340725 Írta: dorwinion
Nekem igazából a késő este a zsánerem! :twisted: Megőrülök érte! De tényleg! :lol:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340724 Írta: Gandalf
Halihaló ismét! :D

Ha a többségnek jó a 23, legyen akkor, bár nekem a 24. jobb lenne...
20 óráig dolgozom, ezért előbb nem szabadulok egyik nap se a héten. :cry: Ráértek sokáig késő este, ugye?

És igen, MINDENKIT szeretettel várunk rá! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340723 Írta: dorwinion
Rabyn: A 23 nekem is jobb lenne egy hangyányival, mint a 24.

Laurelen: küldd el a nevet, számot priviben, az illetőről némi infót (pl.: .ki is ő?) Gyorsan!!

Időpont: Hm. Erről a monori gimiben sem tudtak még a héten. Legalábbis nem mondták. Vagy akkor lesz őszi szünet? Ez esetben semmi gond... :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340703 Írta: Rabyn
valami csendesebb kellenne... az első táboros megbeszélés is kudarcba fulladt ott.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340702 Írta: Milendoria
23 nekem sokkal jobb...
helyszín Szimpla?

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340679 Írta: Rabyn
mogy: megnéztem és szóltam Gandalfnak is.

Akkor a többségnek a 23 vagy a 24 a jobb? Nekem mindkét nap jó, de a 23nak jobban örülnék mert akkor tovább ráérek.

Helyszínjavaslat? Tényleg döntestek gyorsan. Mondjuk holnap estig.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340641 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Halee!
két dolog:)
1: szeretnék jelentkezni a szervezői gárdába. Ennek megfelelően a héten mennék megbeszélésre :) (csak valaki mondja, mikor és hova, mert most pár napig nem leszek netközelbe - telszám: 70/ 317 71 26

2: Október 20-a nagy valószínűséggel munkanap, ekkor lenne ledolgozva 22-e a sulikban hétfői órarenddel. Ezt nálunk is és több helyen is kirdették már. Munkahelyeknél nem tudom hogy van, de elvileg ez így be lett jelentbve hivatalosan. Csak gondoltam szólok, mert mintha erre senki nem gondolt volna még.

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340510 Írta: Milendoria
meg minden ötletelni vágyó... persze aki abban az időpontban ráér, ami még nincs kitalálva :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340500 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Phaedra/Namarie írta:

Rabyn írta: 20-25 között valamikor muszáj megbeszélést tartanunk. Szerintem a 23.-a csütörtök jó lenne. Többiek?

Sajnos végképp nem jó.

Erre is szervezpk mennek?

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340493 Írta: Laurelen
ha kell gyömrő elérhetőség, tudok szerezni (csak átfutottam a topicot,sorry ha már nem aktuális)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340492 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Rabyn írta: 20-25 között valamikor muszáj megbeszélést tartanunk. Szerintem a 23.-a csütörtök jó lenne. Többiek?

Sajnos végképp nem jó.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340485 Írta: Milendoria
nekem jó lenne 21-23-ig

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340459 Írta: dorwinion
A 20 nem jó, a többi elvileg mehet, de 4-ig melózom.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340456 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Rabyn, az nekem képlékeny. 24-e esetleg? (Jó, tudom, nem vagyok releváns. :-) )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340450 Írta: Rabyn
20-25 között valamikor muszáj megbeszélést tartanunk. Szerintem a 23.-a csütörtök jó lenne. Többiek?

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340443 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
tényleg, számháborúban érdekelt valaki?

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340373 Írta: dorwinion
Jelentem a monori gimivel beszéltem - Ben és Ent közreműködésének örök hála! - és ott szvsz kedvező fogadtatásra találtunk. Az árajánlatot legkésőbb egy héten belül megkapjuk.

Ha valakinek van még egyéb ötlete, kontakt tel.számmal együtt, gyorsan küldje el priviben! :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #340267 Írta: Rabyn
Brandír: az alapkoncepció szerint ez csak egy amolyan betekintés féleség lenne, tehát nem tökéletes alkotásokat szeretnénk, hanem azt, hogy mindenki jól érezze magát és kipróbálhasson olyan dolgokat amiket mondjuk a táborban nem tehtett meg vagy, eddig nem volt rá ideje ilyesmi.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.456 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére