KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Menelvagor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
Mikor lenne pontosan a gálaest? Ugyértem melyik napon három közül?
Okt. 22 én Korpiklaani-Dalriada 8O :bawling:
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
köszönöm, ez a körülbelüli ár is sokat segítettGandalf írta: Snuff: Hümm, végleges ár még nincsen, de az előzetes számolások alapján kb. 2200 körül lesz a teljes árú jegy csak a Gálaestre és arra az egy éjszakára.
"Well, I'm back."
- Cueddo
- Nem elérhető
A határidő lassacskán lejár, de
még mindig lehet jelentkezni a Gálaestre fellépőnek, mert még van hely!
( cueddo@gmail.com , 20/3869112)
A jelentkezési határidőt meghosszabbítottam szeptember 21 -ig.
Aki még nem jelentkezett, de szeretne:
Ha szeptember 21-ig megszületik az ötlet, és olyan formába ömlik egy-egy produkció, hogy kiderül róla, hogy micsoda - és hogy 100%, hogy KÖMFig elkészül jóra - akkor bátran állítsatok be vele meghallgatásra!
Csak előtte kérek egy emilt, hogy jöttök
Különösen bátorítanám a színdarabokat, jeleneteket, a harci bemutatókat, ill. a táncokat, mert ezekből még kifejezetten kevesen vannak!
A meghallgatás kezdete 21-én 13.30-ra várható, de ezen még mindenképp pontosítok, legkésőbb jövő szerdán .
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Hümm, végleges ár még nincsen, de az előzetes számolások alapján kb. 2200 körül lesz a teljes árú jegy csak a Gálaestre és arra az egy éjszakára.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Értelemszerűen a már előadott produkcióknak nem tartunk meghallgatást, csak a teljesen újaknak!
Lesz egynapos belépő is csak a Gálaestre, így lehetőség lesz rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak is bemutatni, mit tudtok (ha nem zavarja őket a monori helyszín és a késői időpont, de egy éjszakát ott is alhatnak)!
- Encsi
- Nem elérhető
Panni írta: Annyira nagyon nincs messze, csak Bp. másik oldalán... Ha jól emlékszem a nyugatibó indul oda vonat, de üssetek le ha tévedek...
Hmm, ez jól hangzik, az én vonatom pont a nyugatiba érkezik, csak várok egy kicsit, és átszállok a másikra
majd névnapomra kikönyörgöm
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Panni írta: Annyira nagyon nincs messze, csak Bp. másik oldalán... Ha jól emlékszem a nyugatibó indul oda vonat, de üssetek le ha tévedek...
Főleg ha vki végre Bp jó oldalán lakik
1ébként igazad van, a Nyugatiból 40-50 perc alatt odaér 600 Ft-ért (teljes árú jegy) és elég gyakran járnak vonatok. De volánbusz is megy oda a Kökiről és az Örs vezér teréről (és szűkebb értelemben vett lakóhelyemről, Rákoskeresztúrról is).
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nyugatiból, [óra]:42 perckor minden órában.Panni írta: Annyira nagyon nincs messze, csak Bp. másik oldalán... Ha jól emlékszem a nyugatiból indul oda vonat, de üssetek le ha tévedek...
Nagyon sokáig engem se engedtek sehova, ez a Várgesztesi tavaszi találkozóval megtörni látszott 2005-ben, amit mai napig csodálok, hiszen csak 16 éves voltam akkor.
Próbáld azért meg, én is könyörögtem órákig és mehettem
"Well, I'm back."
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Aeglos
- Nem elérhető
Acho írta: OFF Fela: nem, nem erről van szó. : csak Monor innen picit messze van, és nem biztos, hogy anyámék elengednek. sajnos az ilyen dolgokban kissé aggodalmaskodók... ON
Monor annyira azért nincsen messze, és mondd meg anyudnak, hogy lesznek komoly felnőttek meg néhány tanár is, akik teljes mértékben vigyáznak majd Rád. Lesz sztem szervezett leutazás és visszaút is, így nem kell egyedül kallódnod a pályaudvarokon.
A másik meg "nem biztos, hogy elengednek". Ha nem biztos, akkor az sem biztos, hogy nem engednek el. Valamikor el kell kezdeni próbálkozni, nem?
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
A monori suli Színháztermében lesz a Gálaest. A színpad fából van, kb. 4*6 méteres, elől van egy széles falépcsője, bal oldalt (a nézőtérről bal) egy pici és keskeny lépcső, és két függönye van: egy az elején, egy hátulján a fal mentén (kézzel összehúzhatós függönyök). Hangosításról és világításról az MTT gondoskodik, mert az nincsen (számoljatok az MTT-s technikával). A Gálaest a KÖMF része, és okt. 20-án (szombat) 20 órakor kezdődik.
Ne várjatok a jelentkezéssel, amíg teljesen kész lesz a produkciótok, már most jelentkezzetek!
- Encsi
- Nem elérhető
Felagund írta:
Acho írta:
Gandalf írta: A helyszín ma már biztos:
A Monori József Attila Gimnázium és Szakközépiskola,
a részletekről még folynak az alkudozások.
Akkor ez vszínűleg nekem bukta...
Miért? Allergiás vagy a szakközépiskolákra?
jajjajjajjajjajjjajjj :D
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Cueddo
- Nem elérhető
Még mindig lehet jelentkezni a KÖMF Gálaestjére!
( cueddo@gmail.com , 20/3869112)
Még kerek 7 napig!
Többen kérdeztetek ilyesmit, úgyhogy inkább beírom ide:
A meghallgatás alatt ne értsetek semmiféle vérfagyasztó jelenséget - amit látni szeretnék ott, az az, hogy milyen stílusú a produkció, pontosan milyen hosszú, és kik mit csinálnak. Nem várok vizsgaelőadás-szintű produkciókat. Ha már megvan akár csak az ötlet, meg a stabil szereplők hozzá, bátran hozzátok el. A meggyőződés legyen meg: hogy KÖMFre 100%-ra El Fog Készülni.
Szept. 21., az utolsó meghallgatás után igyekszem minél gyorsabban, 1-2 napon belül összerakni a műsort, és onnantól kezdve lehet próbálni, ahogy csak kifér a csövön.
KÖMF előtti héten, valószínűleg okt. 19-én (P) késő délután fogok kérni egy főpróbát minden résztvevőtől. Ott kell majd 100%-on lenni. Meg persze az előadáson
(Dylan Thomas)
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Acho írta:
Miért? Allergiás vagy a szakközépiskolákra?
Our knees do not bend easily
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Menelvagor
- Nem elérhető
GÓTIKA
és nem gothica, gothyca, góthica, gótyka stb.
- Menelvagor
- Nem elérhető
Amugy a földönalvós része a dolognak pénzbe fog kerülni? Jah és mennyi lesz a belépő?
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Séta távolságra, kb. 5 percre van, 25 férőhelyes panzió (emeleten) és étterem (földszinten).
A jelenlegi alapárak:
- 1 ágyas: 4500Ft/ éjszaka reggelivel
- 2 ágyas: 6000Ft/ éjszaka reggelivel
- 3 ágyas: 8000 Ft/éjszaka reggelivel
Az autósoknak zárt parkolóhelyet biztosítanak!
Ezen felül alapból jár kedvezmény, ha sokak számára foglalunk, de ez a kedvezmény úgy láttam, szintén alku kérdése lehet még...
(A fentiekből még jó eséllyel "óccsítunk" valamennyit!)
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
mmint: hány fős szobák, kb mennyi az ár (nagyságrend), és hasonlók
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
(ez a hivatalos elnevezés végül, de egymás között a beceneve KÖMF marad, ahogy Tolkien Születésnap helyett LEP-et mondunk )
2007. Október 20. (szombat) estétől október 23. (kedd) reggelig tart!
(Októben 20. munkaszombat, ezért kezdünk este, 22. és 23. szünet)
Első éjszakáján, azaz 20-án lesz a Gálaest, Cueddo szervezésében, másnap pedig indulnak a kreatív foglalkozások a rendekkel, meg minden. Lesz egy Közösségi Est és lesz egy Rendi Bemutatkozós Est is.
A helyszín ma már biztos:
Alvási lehetőség lesz az iskolában a földön, mint anno Tatán, de biztosítunk egy közeli (5 perc séta) panzióban is szállást az ezt igénylőknek (ez értelemszerűen drágább, de reggelit is magában foglal). Minél többen szállnak meg panzióban, annál nagyobb az esély arra, hogy kedvezményt kapunk az árra.
Aki panzióban szeretne aludni, és ezt ki is tudná fizetni, az kérem, még MOST jelezze, mielőtt az egész KÖMF-re a jelentkezés megindulna!
Egyelőre ennyi, több információval nem tudunk még szolgálni!
- Encsi
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: És az normális, ha azt írta ki a címben nekem, h. "jé, szia Snuffles"?
Én is meglepődtem
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Efkú direkt benne hagyta a teszteléskori szöveget, mert mekkora poén... Engem igazából annyira nem zavar ;DKincső (Thilanna) írta: És az normális, ha azt írta ki a címben nekem, h. "jé, szia Snuffles"?
"Well, I'm back."
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Encsi
- Nem elérhető
(A KÖMFre gondoltam )
- Cueddo
- Nem elérhető
A méltán nagyhírű Musical Estünkhöz hasonlóan most egy Gálaesten csillogtathatják meg azok a tudásukat, akik szeretnék valamivel elkápráztatni az MTT nagyközönségét J
Jelentkezni nálam lehet, csak és kizárólag az alábbi módokon:
- email ( cueddo@gmail.com )
- telefon (20/3869112)
- személyesen
A jelentkezéskor a mű címén, műfaján és kb. időtartamán kívül teljes résztvevő-listát is hozzatok, 100%-ra elvállalt szerepléssel! És azt is mondjátok meg, melyik meghallgatásra fogtok jönni, mert aszerint lesz a kezdés időpontja: ha többen lesztek, korábban.
A produkció lehet vers, dal, jelenet, monológ, duett, kisebb vagy nagyobb csoportban elkövetett dalolás hangszerrel vagy hangszer nélkül, ezenfelül bármi, amit el tudtok képzelni, és szerintem is beleillik a műsorba
A jelentkezés határideje: 2007. szeptember 12., szerda 23.00
A meghallgatások péntekenként lesznek, kb. 13-15 óra között. (A helyszínről és időpontról hamarosan írok pontosabbat.)
Összesen két meghallgatás lesz:
szeptember 14., péntek
szeptember 21., péntek
Szeptember 24-ig elkészül a végleges tartalom és sorrend, amit minden szereplő meg fog kapni.
(Dylan Thomas)
- dorwinion
- Nem elérhető
Mornambar írta: Ééééééégek a közlési vágytól Szóval ha beleférünk meg minden, szívesen részt vesz a Góthika a Kömfön
Zsírkaraj!!!
(Bár ez csak személyes vélemény... )
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.