KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #347045 Írta: Estel Adániel
Fiúk & Lányok & Jóbarátok :!:
Először is Szeretlek Titeket, és köszönöm Mindenkinek, aki ott volt és (:idea:/vagy*) tett érte, azt hogy ott volt, és mindenért, amit tett azért, hogy ilyen jól sikerüljön ez a három nap! (:arrow: névre lebontott köszönetlistával lógok még, de ígérem, hogy lehetőség szerint nem túl sokáig... ;) )
Szívből remélem, hogy ezzel a cuccal itten újabb hagyományt teremtettünk az emtété számára, mert nagyon sok ilyenen szeretnélek még viszontlátni Titeket! :hello: (fqqdk kedvéért: és bomlasztani tovább a társaságot, mint ahogy azt az elmúlt öt és fél évben folyamatosan tettem :up:)
Éljen a Salátás Forradalom! :D
[size=9:1kcpi5ds](:P ...no offense meant :roll: )[/size]

Na, asszem, megyek, és kialszom magam... :ásít: :nyújtóz: :szusszant: :ölel: :o rronbök: :megvárja azt a bizonyos mindent egyedül kifejezni tudó emotikont:

* lásd pl. a közvetlenül előttem ill. utánam szólókat :itscool: :kézcsók:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347044 Írta: Ent (Ildi)
Kedveseim! :)

Igaz, csak egyszer kukkantottam be Hozzátok, de tudtam minden lépésetekről! :D
Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!
Ha ismét erre jártok, az ajtóm, hűtőm, konyhám, Ben szobája :) mindig nyitva áll Előttetek! :P
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347040 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Köszönet.
Mindenkinek, aki ott volt, kinek ezért, kinek azért.
Összetartozás-érzés.
Jó, hogy vagytok.

Bodor Béla: macska (feat. a vámpír nagymamája)

csücsül a vámpír nagymamája
hintaszékben kandallóduruzsban
szürke macskát horgol magának

horgol neki hetykefület, cirmibajuszt
a torkára dorombicapihéket
hátára köpködőgubancot

horgol neki levegőt söprő alamuszifarkat
meg hegyes kis macskapöcsöt
ingó-bingó cicamogyorókkal

akkor aztán megpöcköli a hetykefülét
gucugucuzza a dorompicapihéit
megborzintja a köpködőgubancát

ráfúj az alamuszifarkára
és a cica készen van

akkor a vámpír nagymamája
azt mondja:

nna...

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347039 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
:lol: 8) :lol: 8) :lol:

Majd később összeszedettebben is köszöngetek, de most csak erre vagyok képes!

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347033 Írta: Celebrom
Nekem kicsit ki kellett aludnom magam ahhoz, hogy írjak, de így is nehéz. Nagyon jó volt, nem lehet leírni mennyire, a szervezés, a programok és az előadások ,s természetesen a társaság. Mint egy kis család, olyanok voltunk (najó egész nagy család , de akkor is...).
Szervezőknek minden elismerésem, tökéletes volt (úgynézki kezdünk felnőni a feladathoz).
A büféseknek naon köszi, hogy ilyen magas színvonalon nem hagytak minket éhenhalni, s hogy a büfében fogyasztás náluk nem csak a táplálkozást hanem annál sokkal többet jelentette. Külön köszönet Dorwnak, aki ismét bebizonyította, hogy birkatürelme van az MTT-s nevezetű fajjal szemben.
Köszönet a röpis és pókeres szekciónak, akik tovább művelték az MTT jellegzetes hagyományait (egy élmény volt).
Minden fellépőnak és rendi vezetőnek hatalmas gratula, ilyen rövid idő alatt ennyire színvonalas műsorok létrehozása nem semmi feladat.
ÉS mindenkinek köszönöm hogy van, mert ennyi poént, jókedvet, megértést és baráti szeretetet nem nagyon találhatnék máshol.
És köszönet J.R.R. Tolkien professzornak, hogy "összehozott minket"!!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347027 Írta: dorwinion
Pazar volt, nem igaz? :D
Köszönöm mindenkinek, aki eljött! Ezen belül különösen néhány embernek tartozom extra hálával:

- a szervező gárdának, de különösen Gandalfnak, amiért annyira jól lehetett velük/vele együtt dolgozni (no és az ölelésért... )
- Ildinek- MINDENÉRT!!!!!
- Newra- akinek a neve a "sztahanovista" fogalom fokozó képzőjévé vált
- fq - mert ő az, aki
- Orsie - (meg Idril, fq, Tirion) a lejmolások életet mentettek :D
- Idril - mert ő volt az egyetlen, aki nem szervező létére végig maradt takarítani, és azt csinálta ő vadul
- Feanornak - tőle olyan csodálatos dolgot kaptam, hogy szerintem még ő maga sem tudja, hogy milyet! 8O
- no és persze a hangockáknak, akik szohaszem captak be :D

És még valakinek, akinek mindannyian nagy köszönettel tartozunk: Rózsának. :)

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #347024 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
ez nagyon über klassz 3 nap volt.
tulajdonképpen mindenkit köszönet illet, de azért egy pár embernek még külön is szeretném megköszönni:

:arrow: szervezőknek: Gandalf, Hanna, Milcucc - pihenjétek ki magatokat :D
:arrow: Newrának és Dorwnak riszpekt a büféért, és logisztikáért és a kitartásért! vegamelegszendvics rúlz 8)
:arrow: Foxnak is a szervezésért illetve köszönet, hogy nekem köszön mindent :D , és a 38 hónapot és azt, hogy miközben folyton pattog meg pörög mégis mindig van rám ideje
:arrow: külön köszönet Ildinek, Ben anyukájának a helyszínért, a fuvarért odafelé az állomásról, a karácsonyi illóolajért és hogy mindenkiről mindent tud :)
:arrow: Bennek, hogy Monor tekintetében nagyon képben van :D /nem láttam a tablóképed../
:arrow: Ratzkhának és Cuénak valamint az egész színészgárdának (Celebrom, Idril, Feanor, Angwen, Estel, Julcsi, Pók, Ami, Kedvesem) a közös munkáért, illetve külön Aminak a dalolásért és mert szerinte (is) érdemes a hangommal foglalkoznom :oops:
:arrow: Ulmonak, hogy eljött, és az innivalókért, videókért
:arrow: Idrilnek, Eowynnak és Tirionnak a beszélgetésekért és cigizésekért
:arrow: Suhinak, Snuffnak, Zsebnek, Mincnek, hogy Gálaesten ott voltak
:arrow: Sen-nek, hogy megismerhettem

:arrow: valamint a Penny Market-nek, hogy a sulival szemben van és sokáig nyitva tart :lol:

és mindenki másnak is köszönet!
a fotóim nemsoká landolnak a képtáron :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #347023 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Köszönet (az eszembejutás sorrendjében)
:arrow: Ringnek, aki nagyon profi "tánc- és mozgásszínház" rendi vezető volt - nagyon sokat tanultam Tőled, és a munka-szórakozás arány is profi volt! ;) (ja és a csatot! 8) )
:arrow: Adelardnak, Éowynnak, Idhrennek, Klaunak, Narbnak, Ryanának, Vikinek, azaz az egész rendnek, h. befogadtak és nem néztek ki mert a táborban nem táncos voltam (és különbenis biztos bénáztam is) :P
:arrow: Milnek az ezüst toszokat meg egyéb segítségeket meg h. néha benézett hozzánk, nomeg a szervezést ;)
:arrow: Narbnak a képeslapot, meg a hihetetlen lelkesedését táncon :) (kár h. el kellett menj :( )
:arrow: Ratznak a nagylelkű kaja- és borosztást, meg az utolsó hajnali beszélgtést (amit Idhrennek is ;) ), meg a színpadi alakításait (Gála- & bemutatóest)
:arrow: Ádámnak a Lottó szeletet, a beszélgetést meg A vámpír nagymamáját és társait :D
:arrow: minden Gálaest fellépőnek, főleg persze Cuénak, h. 1. elviselték h. az utolsó pillanatig nem döntöttem el h. színpadképes-e a dalom :oops: 2. nomeg a lényeget: a sok-sok színvonalas produkciót! :D
:arrow: Erynek a rejtvényt (és a gálaesti fellépést, meg h. dél-pesti :) ), Szürkének és Rohinnak a rejtvényfejtést (és Rohin: nem, még mindig nem tudom a törpéset :P és Szürke: még mindig nem volt fer olyan sokat segíteni :D )
:arrow: Bennek h. elviselte a szövegelésemet a Gálaest alatt :P
:arrow: Dorwnak és Newrának a büfét, a ma reggeli beszélgetést meg a nevetéseket :)
:arrow: Hannának (meg az összes résztvevőnek) a közösségi estet :D
:arrow: Ankalimonnak a bölcselkedést meg a teát, meg h. elviselte a tea vs pipafú benyögésemet a színpadon (akkor is hasonlít, mind2 anakronisztikus dolog Középföldén :twisted: ), meg h. lehet vele vitatkozni :P (főleg ha nem késett volna el második nap és maradt volna időnk az előző napi témánk folytatására :twisted: ); nomeg a többi bölcsnek (Melian, Sirgon, Éowyn, Ben) a társaságot
:arrow: Meliannak a gótos előadást
:arrow: Éowynnak meg Idhrennek a kölcsöncuccokat (meg Idhnek a jagert :nemtudpöttyösatírni: :P ) [size=9:2oc8924w](parancsolj: jäger - by Ulmo :) )[/size]
:arrow: Márknak a bort, a kamerázást meg a kedvességét, no meg h. feljött a színpadra a bemutató est végén ;)
:arrow: Efkúnak a páleszt és h. jobban szeretek vitatkozni mint ő ( :oops: :D )
:arrow: mki másnak, akitől kaját-piát kaptam/lejmoltam :D
:arrow: Cuének hogy a Bátyóm, és úgyis tudod meg majd úgyis beszélünk ;)
:arrow: Ildinek (meg a giminek) a helyet :)
:arrow: és végül de legelsősorban Gandalfnak a főszervezést ;)

Mea maxima culpa, ha valakit kihagytam (ha eszembe jut, pótlom). :oops: :)

Utóirat: ha november 16-ig bárkinek megígérem, h. talira megyek (az egy Samhainon kívül), azt felhatalmazom és kérem h. üssön le, vagy legalábbis sürgősen beszéljen le róla, ha jót akar nekem. :P :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347021 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Köszönet mindenkinek nagyon jól éreztem magam :wink: .
A képeket csináltam kb 100 valamenyit plusz videokat kitettem párat myvip-re!! És majd az elküldést valaki magyarázza el mert nem tom :(
Köszi mindenkinek nazson jó volt!!!

Balázs

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347017 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Köszönöm, hogy ott voltatok és minden! Írok majd részletesebben, de most csak anyit szeretnék kérni, hogy mindenki, aki fotózott, mielőbb töltse fel netre a fotóit, hogy letölthessük! Köszönöm! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347013 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
hellobellló!
nagyon nagyon jól éreztem magam, nagyon nehezemre esett hazajönni... igazából nem nagyon tudom szavakkal leírni...hogy milyen ...jó volt, ezért inkább köszöngetek...
szeretném megköszönni a szöbatársaimnak(külön köszönet nővéremnek, Ernának, Klaunak, Vikinek a beszlgetéseket, éjszakákat :D ), a röpis társaságnak a röpizéseket, a kreatív szekciónak, és persze mindenki másnak(nekvekből túl sok lenne, nem akarok listát írni...)... igazán jó társaság gyűlt össze 8)

puszi mindenkinek

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347010 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
hahó!
hát hazaértünk...és bárcsak ott maradhattunk volna még...de tényleg, szuper volt!! köszönetnyilvánítást igazából azért nem írok, mert rengeteg embert fel kéne sorolni...olyan sokat, hogy félek nem végeznék vele ma(:
...azért mégis külön kiemelem Ernát, Vikit és Klaut akikkel mindig mindenhol együtt voltunk és annyit nevettünk, szórakoztunk!!! KÖSZI mindent!!

és jó pihenést mindenkinek :wink:

sokpuszi, sziasztok!(:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347008 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Nagyon-nagyon-nagyon jó volt.
Köszönet:

:arrow: Dorwnak és Newrának a meleg vízért a 7-8-9 bögre teáimhoz. (Mellesleg ott hagytam a doboz zöld teám, szóval akinél van (jelentkezzen, hogy kinél) nyugodtan megtarthatja, jó teázást neki.)
:arrow: Eglarnak (jól írtam? :oops: ) és Márknak a fáradhatatlan szervezésért.
:arrow: Sirgonnak, hogy rugdoshadtam. :twisted: :twisted:
:arrow: Gandalfnak az egész szervezésért+az igazolásért.
:arrow: Fq-nak a "meglepi az, hogy nincs meglepiért" :itscool:
:arrow: Az egész kaszkadőrségnek ( Eglar (:oops:), Rana, Ági, Márk, Sirgon, Balázs, Gergőnek és Gergőnek (:oops::oops:)
:arrow: Valamint mindenkinek aki ott volt, és legalább egy "sziát" váltottunk! Köszönet érte!

Jah és a panziós néninek aki beengedett minket :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347006 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Sajnos közbe jött valami, így nem tudtam menni, de nagyon szurkoltam ám nektek! Teljes szívemből örülök, hogy ilyen jól sikerült a rendezvény, gratulálok mindenkinek!!! :P
Remélem, jövőre végre, harmadszori nekifutásra el tudok menni.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347004 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Igyekeztem még tegnap este / ma hajnalban elmondani mindenkinek így vagy úgy, hogy mennyire köszönöm az akármit (közös munkát, tejeskávét, neocitránt, meg úgy mindent), de szeretném még külön megköszönni Sennek, hogy elvállalta, hogy elmondja a verset a Gálaesten.

Ja és azt hiszem megdöntöttem az egységnyi idő alatt összetarhált ölelés rekordomat :D (Estel kedvéért:: jó, nem azt, de ez jobban hangzik.) :bounce: :bounce:

*Ha egyszer feltalálják az emotikont, amivel ki tudom fejezni, amit érzek, akkor majd visszajövök ehhez a hozzászóláshoz, és kicserélem ezt a szöveget.*

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346995 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Köszönetnyilvánítások:

:arrow: Gillznek a duettet, azt, hogy majdnem egy teljes napot maradt még, hogy geek, hogy nem hagyta megromlani a kajámat (:mrgreen:), meg hogy rávett, hogy meséljek :)
:arrow: Julcsinak, hogy nem várt és örömteli jelenlétével emelte a hétvége fényét
:arrow: Narbnak a képeslapot (kösziiiiiii), meg hogy kedves velem, meg hogy meséltem neki, meg hogy DAÖSZ, meg hogy a "közös.... nem jelenti azt, hogy közös..." (bocsánat, tudom, rétegpoén)
:arrow: Ratzkhának, hogy "variációk a színpadi házasságra", meg az összes kaját amit a három nap során kikunyeráltam belőle
:arrow: Cuénak az alakításait, különös tekintettel a **** börtönőrre, azután asszem tényleg vihetnek pszichiáterhez, azonkívül a kávémeghívást ("Írjatok két kávét a többihez"), meg a beígért beszélgetést
:arrow: Efkúnak az elképesztő mennyiségű kreatív pattogást, amit le bír vágni, és amivel még mindig nem bírok lépést tartani
:arrow: meg persze Ankalimonnak a fuvart, az elmaradhatatlan sznob-pozőr teázást és a lelki vezetést.

...és természetesen az összes résztvevőnek, különös tekintettel a színjátszósok idióta társaságára.

Huh! Ez jó volt! :)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346994 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Minden tiszteletem a szervezőknek és a résztvevőknek! Klassz volt a Bemutató est! :itscool:

Rabyn: a videót megkapod, csak előbb megvárom a szervezők döntését a tartalmat és a formát illetően.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346979 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Ne felejtsétek el a képeket elküldeni nekem! (illetve amint lesz video azt is, mert én tárolom és ha majd egyszer lesz rendes galéria fel is teszek belőle párat:) )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346940 Írta: Ille Lórien
Gratula a fellépőknek, és további jó szórakozást kívánok! :)

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346877 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
nagyon köszönöm a tartalmas, érdekes és színes produkciókat, Tamásnak is nagyon tetszett az este, és bár én elég hamar kidőltem, de köszi mindenkinek akivel válthattam pár szót, jó volt látni titeket, legközelebb tovább maradok :)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346875 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Üdvölet,

gratula a szervezőknek, a fellépőknek és a résztvevőknek. Elég tömören fejtem ezt ki, mert 3 másodpercen belül belezuhanok az ágyba. Jól éreztem magamat az egy napon, melyre lementem. Az éjszakáért külön köszönet Bennek, kivel végig őriztük a tüzet. S azon néhány mttsnek, kikkel kölcsönösen ismerjük egymást. Nem utolsó sorban pedig kiemelném a büfét. Jóéjt s jóreggelt!

Thereon, a vándorló varázsló
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346849 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Aztán majd meséljetek :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346839 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
kérem a nyakkendőket! :) majd felveszem mindkettőt.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346835 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Adelard írta:

Gandalf írta: Van valaki, aki fizetett, de mégsem látja a nevét a lenti listán?

Mi nem látjuk :cry: Adelard se, meg én se (Éowyn). De mi elég későn fizettünk :roll:

Tegnap estére a tiétek is megjött.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346833 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Attila: azért inget vehetnél a póló helyett... Pólóban az ember színházba se megy, legalábbis szerintem.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346831 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Ha nem fogtok megkéselni akkor én nem mennék ilyen nagyon ünepályesen hanem úgy amibe opl. színházba mennék. Asszem egy feket póló lesz rajtam egy hasomlószínű nadrág és valószínűleg egy szintén hasoonló pulcsi a mai gálaestre... :roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346830 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Gandalf írta: Van valaki, aki fizetett, de mégsem látja a nevét a lenti listán?

Mi nem látjuk :cry: Adelard se, meg én se (Éowyn). De mi elég későn fizettünk :roll:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346829 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007

Melyanna írta: EMLÉKEZTETŐ!!!

Kedves KÖMF-re vonatozók!

Szervezünk közös levonatozást Monorra, a részletek:

:arrow: 2007. 10. 20., szombat, 16:55-ös személyvonat (a Nyugati Pályaudvarról Monorig közlekedik)
:arrow: találkozó: 16:30-kor a nagy kijelzők alatt, a főbejáratnál, jeggyel a kézben!
:arrow: a teljesárú jegy 600 Ft, a diákjegy 300 Ft (csak az odaútra! - a menettérti, vagyis retúr 1200, ill. 600 Ft)

Engem keressetek, lesz nálam valami feltűnő, MTT-re jellemző dolog (lehet, hogy egy pólót fogok lobogtatni :P )

csak hogy másoknak ne kelljen már visszekeresni, mint nekem :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346823 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346821 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: KÖMF - Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2007
Elvileg nekem is van egy vékony, teljesen sima, koromfekete nyakkendőm, nagyon remélem, hogy nem hagytam Szegeden, habár nem emlékszem, hogy levittem volna. Ha megtalálom, magammal viszem, elég kis helyet foglal, aztán azt veszed fel, amelyiket szeretnéd. :)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.472 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére