TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Több
16 éve 10 hónapja #352198 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Bocs, hogy nem maradtam pakolni, bár soha nem is ígértem ilyet, de nagyon fájt a fejem, nem bírtam volna tovább levegő nélkül. Amúgy én csak egy radiátort érintettem meg, a ruhatárban, az speciel jéghideg volt, de oda nem is kellett fűtés, mert nem volt hideg. Az ajtóban már inkább, az meg annyira nem meglepő, fel kell öltözni, csak az ujjaim fagytak el kicsit az íráshoz meg ruhatárcetli-tépkedéshez.

Igazából a LEP egészéből nem sokat láttam, öt és hét közt néztem kicsit körül, szal pont szembesültem az elmaradt nyelvészelőadással, a büfé meg a bábelőadás jó volt, aztán a kreatívot láttam még, de ennyi alapján nem éreztem úgy, hogy sokkal több idővel tudtam volna itt mit kezdeni. Az eddig olvasottak alapján merem feltételezni, hogy tényleg eléggé hasonlított a tavalyira, nem csak a felületes nézelődés miatt tűnt úgy. Az első két LEP után is azért hagytam ki kettőt, mert az első nagyon tetszett, de a második túlságosan hasonlított rá.

Esti színház: nekem minden előadás újdonság volt, és a Mória naggggyon tetszett. :D

Megjegyzés a honnan-hallottál-róla-kérdéshez: az "ismerős" nem feltétlenül szervező, hanem ha egyvalaki látja a plakátot és elmondja négy haverjának, akkor az a négy már ismerősre hivatkozik, nem a plakátra! Én mondjuk idén pont láttam plakátot, tavaly meg nem...
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352196 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Ankalimon írta: (Kedves árusítók! Éreztetek valamiféle meleg áramlatot a mögöttetek levő fűtőtestekből? Ha nem, akkor az első verzió él, és megtesszük a megfelelő tiltakozó lépéseket az AKG illetékeseinél...)

A Tűz Csarnokánál a padok ha gyengén is, de melegek voltak....

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352195 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
mégvalami: egy fehér többlukas hosszabító (kapcsolóval) szintén ott maradt azt hiszem. Az is az enyém lenne:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352194 Írta: GondoljRámVirág
GondoljRámVirág válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
látogatóként ...

ez egy jó gondolat :

Kincső (Thilanna) írta: Ha nincs idő szépen megszerkesztgetni a honlap tartalmát, akkor akár excelben fölnyomni a programot...

nem mindenki tudja rászánni az egész napját, s jó lenne ha tudni lehetne mikor van olyan program, ami igazán a szive csücske.

Ami előadást sikerült elcsípni (Hurin gyermekei, Beowulf) az nagyon tetszett, és a szinpadi művek is jók voltak. És nagyon jó volt látni a szereplőkön, szervezőkön a lelkesedést ! :)
Remélem, hogy lesz jövőre is ... :)

Simbelmyne

"Nyugi! Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül ..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352187 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Még a helyszínen megkérdezte Adim a tv-seket, hogy mikor lesz látható a felvétel

A válasz:
január 13. vasárnap M1
16:10 Feszti-körkép
Fesztiváljáró kulturális magazin

Nézzétek :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352185 Írta: Rabyn
Én kérdeztem a portást (aki egyébkén nagyon jófejnek bizonyult!!! Jövőre is jöhet ő) hogy nem lehet-e valamit tenni a fűtés ügyében mert megfagyunk és mondta, hogy nagyon sajnálja de ő nem tehet semmit sem.

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352182 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Volt valami enyhe langyosság a fűtőtestekben, de kb alig lehetett érezni, és a laptopom jobban fűt :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352181 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Nos, asszem illenék bővebben is megköszönnöm mindenkinek, akit nem hagyok ki zombiagyamból kifolyólag...

Köszönöm
- először is a babzsákos szekciónak, hogy Vewy meg Nudli nem küldött el a francba, mikor tudatlannak muttkoztam a varrás terén (értsd: bénáztam) Jó volt a hangulat, annak ellenére, hogy késő volt, és én még próbáltam is közben Ringgel :P
- bár asszem nem olvassák, de az AKG-s technikusoknak, amiért szintén nem küldtek el az anyámba, a zenék felvételekor, meg amikor nagyképűen a kezükbe nyomtam az Akallabeth leírását, és a kb másodperces fényváltásokat fantáziáló ötlethalmazomat, meg hogy folyton a nyakukon ültem, instruálás ürügyén.
- Márknak ugyanezért, mert ő adta át nekem e nemes feladatot :P (amúgy poén volt, télleg), és hogy főpróba nélkül is bízott bennünk, azaz nem vetette fel, hogy nem vagyunk teljes létszámban jelen, és a színpadozást úgy egészében, a trailert, meg az Omszki tavat októberben, meg ilyenek :D
- a táncos szekciónak (főként:P), hogy hagyták magukat összeterelgetni általam, aki erre nem nagyon képes, és ugyan nem volt új táncunk, az új elemeket zokszó nélkül vették, és a betanítás ellen sem berzenkedtek, és a vizsgaidőszakban is volt alkalmunk próbálni :P Akallabeth-csajok: Narb, Mil, Lau, és persze az egy férfi Andris, köszönöm a közös őrületet, Világosok: Ring és Viki, meg persze kedvenc valáink Vewy és Gillz, és naná hogy a naaagy Illuvatar Celebrom nektek meg a teremtést köszönöm. :)
- Narbnak külön a Jég csarnokában való fagyoskodást, mer az deroszz volt. :? :)
- És köszönöm a többi színpadi produkció résztvevőjének is, mert mindet nagyon élveztem, ez volt számomra "a 2008as LEP".
- és nem utolsó sorban köszönöm azoknak, akik a kipukkanás pillanatában előjövő bőgős énemet megismerve (én sem ismertem), meg látva a vörös szemeimet nem futottak el kereszteket vetve, hanem vigasztaltak, Ring pátyolgatása, Raczka ölelgetése, Ery hátsimogatása, és mindenki kedvessége nagyon jólesett (igazság szerint nem mindig láttam ki van mellettem), + Aeglos és Ankalimon fuvarozása is megmentette az életemet.
- És persze Estelnek, aki az egészet végigcsinálta mellettem, a fellegekben és a mocsárban is velem volt mindvégig, gyakran csak lélekben, mert alig volt időnk találkozni.

Szóval nekem a LEP ebből állt, a színpadi dolgok maradtak meg jó emlékként.
De ez asszem törvényszerű :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352180 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Ja igen, a fűtés.

Az volt a gond, hogy idén a LEP előtti napokban nem volt fűtés az iskolában (egész pontosan a suli karácsony óta zárva volt), ezért csak előző nap kezdték el felfűteni az általunk igényelt helyiségeket. Az aulabeli állapotokra két magyarázat van: vagy itt elfelejtették bekapcsolni a fűtést, vagy nem volt elég az egy nap a nagy tér felfűtésére. Persze ezt is észre kellett volna venni már előző este, és telefonon felhívni az illetékest - de sajnos a nagy kapkodásban ez is elfelejtődött...

(Kedves árusítók! Éreztetek valamiféle meleg áramlatot a mögöttetek levő fűtőtestekből? Ha nem, akkor az első verzió él, és megtesszük a megfelelő tiltakozó lépéseket az AKG illetékeseinél...)

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352179 Írta: Ankalimon

Aglarnis Eruthaliel írta: Sziasztok!
Nekem nagyon tetszett a szombati ünnepség, gratulálok mindenkinek, aki részt vett a szervezésben. Szívesen vennék részt máskor is hasonló rendezvényeken.

Kedves szépnevű leendő aktivista! :roll:

Welcome on board...

A mostani kicsit kedveszegett mélázás a kudarcról ne legyen hatással a lelkesedésedre, egyrészt mert ez a mi tolkieni eredetű kötelező perfekcionizmusunkból táplálkozik, másrészt mert általában ennél azért sokkal lelkesebbek és vidámabbak szoktunk lenni...

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja - 16 éve 10 hónapja #352178 Írta: Ankalimon

Kincső (Thilanna) írta: bocsánat, de ha egy főszervező (ha már elvállalta) nem talál valamire embert, azt neki kell elintéznie, ha beledöglik is (úgy tűnhet, hogy nincs jogalapom ezt mondani, de a TLV kapcsán, ami bár kisebb volumenű, de reklámot-kommunikációt ugyanúgy igényel, bizony megtapasztaltam kicsiben, hogy minden ilyet nekem kellett elintéznem, mivel idén ezt nem tudtam vállalni, nem vállaltam a főszervezőséget).

Ez bizony így van. Értelmes mentséget nem tudok mondani, legfeljebb olyan gyenge magyarázatokat, hogy egy ilyen nagy rendezvény esetén fizikai képtelenség, hogy a főszervező egymaga megcsinálja az összes feladatot, amit mások nem vállalnak, vagy vállalnak, de elfelejtenek. Noha én magam is vallom azt az elvet, hogyha egy főszervező olyan béna, hogy nem képes megtalálni a megfelelő embereket az elvégzendő feladatokhoz, akkor bizony neki kell odafeküdnie és megcsinálni, de ilyern léptékekeben ez egyszerűen nem működik, mert csak gyenge tűzoltás lesz a vége, és az (ami most meg is történt), hogy pont a vezetői, koordináló, ellenőrző feladataira nem jut ideje... A legnagyobb probléma egyébként az volt, hogy az elmaradt munkák nagy része célzott, speciális felkészültséget igényelt, olyant amit nem érdemes a fórumon hirdetgetni, miután az a néhány ember, akiről tudjuk, hogy képes rá, a személyes megkeresésre sem tudta vállalni. (Különösen, hogy az olyan különös előtanulmányokat nem igényló feladatokra, mint a plakátragasztás nem volt jelentkező, aminek eredményeként a plakátokat hárman - köztük jómagam - vittük el a budapesti könyvtárakba.)

Kincső (Thilanna) írta: Ankalimon, nekem az volt a benyomásom, hogy lehet, hogy annyi sajtó-/reklámmegjelenésünk volt - ahogy állítod - idén is, mint tavaly, de jóval később. Az, hogy a karácsony előtti utolsó héten (amikor az egyetemeken már szorgalmi időszak sem volt, és az iskolákban is 1-2 nap maradt volna, hogy lássák a plakátot) se kedden, se szerdán nem tudtunk még plakátot kapni Tündétől, az kritikán aluli volt szerintem...

Az MTI hír és a port.hu hírdetés egy-két nappal később ment ki mint tavaly, de a dolog technikája miatt kb. ugyanannyian látták, mint akkor. (A port.hu pont kétszázezer alkalommal jeleníti meg a hirdetést. Ha 5 napig fut, akkor ritkábban tűnik fel, ha 3 napig, akkor meg sűrűbben.) Az MTI hír alapján a megjelenések pedig tavaly is az utolsó napokra koncentrálódtak - amikor hírértéke van a dolognak. A PR-nak természetesen több fázisúnak kell lennie, de egy rendezvény esetén a legértékesebb mindig az utolsó néhány nap... (Egyébként a port.hu hírdetés azért késett, mert senki nem vállalta a hirdetés flash animáció elkészítését, így az utolsó héten gyorsan megtanultam, hogyan kell kezelni a megfelelő szoftvert, és jómagam csináltam meg...)
Az a helyzet, hogy annak a fajta plakátolásnak, amit korábban csináltunk (vagyis, hogy 5-6 MTT-s a saját iskolájába kiteszi a plakátot) semmi értelme sincs, még a plakátok önköltsége sem jön be annak a néhány embernek a belépődíjából, akik ez alapján jönnek a rendezvényre. Ezért azt mondtuk, hogy szélesebb körben kell teríteni a plakátokat: Budapest és Pest megye összes középiskolája, könyvtára, művelődési háza - már amennyiben találunk erre elég embert. Gyorsan kiderült, hogy szinte senki nem hajlandó saját idejében saját intézményén kívül plakátolni, ezért aztán a kört leszűkítettük a könyvtárakra és könyvesboltokra - amiből végül csak a könyvtárak valósultak meg, mivel az Alexandra végül némi tanakodás után elutasította a szponzorációnak ezt a formáját. Persze a könyvtárakba is két héttel a tervezettnél később kerültek ki a plakátok erre nézve mentség nincs, legfeljebb magyarázat, lásd fent.

Ám a tavaly végzett közvéleménykutatás szerint olyan kevesen jöttek a plakátok (gyakorlatilag nulla) és az Internetes hirdetések miatt (10-15 %), hogy ez semmiképpen nem magyarázhatja, hogy idén feleannyian voltak... (Az előzetes terv szerint ezt a kettőt idén sokkal jobban kellett volna nyomni, hogy ne 600-an, hanem mondjuk 1000-en legyünk - ezt vágyat persze utólag csendes röhögéssel szemlélem magam is...)

Kincső (Thilanna) írta: a részletes program utolsó este került fel, így a ruhatárban beszéltünk egy újságíróval, aki még e-mailt is váltott Veled, de nem tudta, hogy 5 után még van fontos program, mert előző este, amikor ő nézte, még nem találta a programot

Az illető újságíróval én is beszéltem. Amikor a saját állítása szerint utoljára nézte a honlapot, akkor már biztosan kint voltak a részletes infók - szerintem nem figyelt eléggé (talán nem vette észre a linkeket.)
Természetesen borzasztó nagy hiba, hogy a rendezvény előtt 1 nappal kerül ki a részletes program (tavaly 3 nappal előtte tettük ki), de azért a teljes képhez talán érdemes tudni azt a tényt, hogy az egyes helyszínek részletes programjai nagyon nehezen készültek el (csak ketten küldték el az újév előtt), a többségét végül nekem kellett megírnom.

Személyes véleményem szerint az, hogy 2 nappal később került ki a részletes program megint csak nem nagyon magyarázhatja az érdeklődők számának ilyen drasztikus esését. Persze, lehet, hogy tévedek...

Kincső (Thilanna) írta: És ha mindenki olyan elfoglalt épp a saját élete miatt (ld. nekem: szalagavató), hogy nincs egy ember se aki ilyenkor tüzet oltson, akkor tényleg meg kell fontolni, hogy szervezzünk-e LEPet.

Erről beszéltem.

Kincső (Thilanna) írta: De én szeretném, és jövőre igyekszem ehhez is tartani magam, legfeljebb megbukok a vizsgáimon... :)

Ha elég sokan gondolják így, akkor lehet, hogy nem is kell megbuknod... (Ahogy igazából én is szerettem volna idén teljesíteni a nagyobbik szigorlatomat.)

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352176 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Igen, a te ruhád is nálam van. :)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352175 Írta: Rabyn
juteszembe! Narb a zöld ruhám nálad van vagy a raktárba került? és ugye az a rajz amit mondtam Erynek épségben van még mondjuk a raktárban?

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352174 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Impressziók:

Az idei LEP az hangulat hibájáról: Két dolgot említenék meg, ami fontos tényező volt szerintem:
1. Későn kezdtünkrá készülni (ÉN IS tudom jól, a főpróbán sem voltam ott, mert... akit érdekel elmondom).
2. Ehhez képest mindenki belenyomott annyi energiát, mintha már időben elkezdtük volna éppen ezért az utolsó pillanatban koncentráltan kipréselt energiabefektetés következtében a nagy többsége azoknak, akik csináltak valamit fáradtak és frusztráltak voltak 5-ére. (Szubjektív stuff) Én bejöttem reggel háromnegyed 10-re Idhrennel együtt holott 3kor feküdtem le és 7kor kellett emiatt kelnem és a héten folyamatosan 4órákat aludtam, mert szegény Vewy reggel 5ig!!! pakolt előző éjjel/hajnalban és gondolta azért valamennyit alszik, teljesen jogosan. Majd beültettek minket, mint kreatív embereket teaosztónak és biztonsági őrnek fél1ig egy olyan huzatos helyre, hogy pokrócban ültem dúnadánként és időnként elhaló hangon megkérdeztem, hogy kér-e valaki teát mert reszkettem a fáradtságtól meg a hidegtől és nem volt egyszeren hangulatom és iszonyú ideges voltam az esti előadások miatt. Borzasztó, de ez történt, annyit készültünk rá, hogy elfelejtettük élvezni akkor, amikor ott voltunk.
Miután lementek a színpadi produkciók és végre lehiggadtam vártam hogy jön a feloldás, hogy végre megünnepeljük azt, hogy megcsináltuk és az AKG előtere tele volt elcsigázott, fájó testű és lelkű kimerült emberekkel. Nem volt feloldásélmény, nem volt öröm, amiért elvileg ez a rendezvény létrejött...

További szubjektív fejezetek:
-Elnézést kérek mindenkitől, akit a frusztrált nemmondommi hangulatomban megbántottam, mert nem fogta fel "milyen fontos feladatra" is készülök én... (Ugráltam kettőt a színpadon, nagyügy...)

-Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített:

:arrow: Idhrennek, aki képes volt elviselni minden pofátlanságom és aki maximálisan mellettem volt végig
:arrow: Alyrnak és Rabynnak ugyanezt, csak másképp
:arrow: Dávidnak/Felagundnak, hogy amikor kicsi gombócként sírtam a Níniel után, akkor körémkucorodott és legálisan sírhattam össze a pulcsiját
:arrow: Peredhilnek, hogy terelgette a lelkem
:arrow: Fábián Gergőnek hogy tolerálta hogy kábé két szóra mentem oda hozzá beszélni
:arrow: Márknak, hogy nem rúgott arcon, amikor megérdemeltem volna
:arrow: Estelnek a supportot
:arrow: Milnek és Launak és Andrisnak a türelmet és a táncot
:arrow: Nudlinak a ruhákat ami nálam van épségben
:arrow: Celebromnak a könyveket meg a vidámságot és a munkát
:arrow: Tüncinek, hogy nyul
:arrow: azoknak a FOEDUS-osoknak akik ott voltak
:arrow: Ádámnak, hogy a Tűzcsarnokás felügyeletem minőségét nem illette kritikával
:arrow: Mindenkinek, akit kihagytam de megérdemelte volna, hogy ne
:arrow: Azoknak az embereknek, akik kidolgozták a belüket, majd otthagyták az asztalon

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352173 Írta: Aglarnis Eruthaliel
Aglarnis Eruthaliel válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszett a szombati ünnepség, gratulálok mindenkinek, aki részt vett a szervezésben. Szívesen vennék részt máskor is hasonló rendezvényeken.

Minden álom valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352164 Írta: Tünde
ja - és jövőre több halackás szendvic lesz, nem is gondoltam, hogy ennyire menő lesz, hirtelen ötlet volt (már ha én fogok büfézni...)

kérünk még képeket!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352161 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Kincső (Thilanna) írta:

Alyr Arkhon írta:

Milendoria írta:
a mézsörösöktől (ööö egyébként ők kicsodák? lehet róluk megtudni többmindent is?)

Kelta hagyományőrzők, tavaly voltak a tatai őszi talin, egyikük Ery évfolyamtársa volt, a többit Ádám tudja, mert ő "hozta" őket most is meg tavaly is.

OFF

tavalyelőtt :D

ON

Én iskolaévekben számolok :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352160 Írta: Tünde

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352156 Írta: Rabyn
Su: mögötettek elvileg radiátor volt:)

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352155 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Alyr Arkhon írta:

Milendoria írta:
a mézsörösöktől (ööö egyébként ők kicsodák? lehet róluk megtudni többmindent is?)

Kelta hagyományőrzők, tavaly voltak a tatai őszi talin, egyikük Ery évfolyamtársa volt, a többit Ádám tudja, mert ő "hozta" őket most is meg tavaly is.

OFF

tavalyelőtt :D

ON

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352154 Írta: Alyr Arkhon

Milendoria írta:

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja - 16 éve 10 hónapja #352153 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

köszönöm mindekinek aki elviselt, rámmosolygott, viszonozta a mosolyomat, megdicsért, megölelt és hasonlók
örülök hogy tetszett amit alkottunk, remélem a színvonal ezentúl csak ennél jobb és profibb lesz...
köszönöm az élményeket a Móriától (zseniális, most láttam először), a Másfél-szerzettől, a trailertől, a mézsörösöktől (ööö egyébként ők kicsodák? lehet róluk megtudni többmindent is?)

ennek ellenére nekem valami nagyon hiányzott, és ha megnyuvasztotok akkor sem fogom tudni hogy mi volt az... talán egyszerűen szólva: a varázs.. vagy talán csak a személyes rosszkedvem? a fene tudja...

és köszönöm akik hagyták magukat ceili-be rángatni... (meg azoknak is akik kintről imitáltak minket :twisted: )

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352150 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Tavaly kb ott volt a shop, ahol idén a Tűz Csarnoka volt, és bizony elég rendesen fagytunk. (Sil: én bizony fáztam jól!) Idén, az új helyünkön ez sokkal enyhébb volt. Talán a hátsó ajtó szigetel nemjól... Esetleg jobban le kellene zárni azt az oldalt, hogy ne lehessen huzat.

Amúgy minden szervezőnek köszönök mindent, és nagyon bízom Kincsőben és Ulmóban, hogy talán látni is fogok valamit belőle. Köszönöm Tündének és Dorwnak a kaját (a tévés csajszira meg küldöm az orkokat, mert elhalászta előlem az utolsó két halackász szendvicet isz - meg a repülőékezet se merjen a szemem elé kerülni, amiért ellógott az Ő betűről...), Leguánnak, hogy szívén viselte az ollómat :) és Szilnek, Lélinek, Attilának, Sirgonnak, hogy jól ment az árusítás.

Egyben elnézést kérek mindenkitől, akire aljas indokkal egérpadot akartam rásózni (szegény Melianra többször is), illetve a halláskárosultaktól a farsangi jegyek és ChoH-promóért :) Köszönöm Rózsának a bót előkészítését, és külön köszönet azoknak, akik a helyet osztották, hogy idén nem fagytam meg. :) Külön öröm volt, hogy Encsit végre személyesen is láthattam, és mégse ölt le :) És megértését kérem mindenkinek, akit illet, hogy nem maradtam ott tovább pakolni, de még most is hiányzik térdtől bokáig a lábam... (Burárum, hét év alatt elszoktam az egész napos állástól.)

Akiket nem soroltam fel, azoknak meg külön köszönök mindent!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352144 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Gandalf írta: Tünde:
az aulában, ahol a Tünde-teaház volt felállítva (a pavilon a babzsákokkal), ott volt elképesztően hideg és szellős, nem is nagyon voltak arrafele sokáig az emberek.

Mögötte volt valami nagy, egészfalas üvegfelület, ott jött be a hideg. Az árusítós részen már nem volt annyira hideg, mint a teaházban. (Tavaly viszont, amikor ott volt az árusítás, nem emlékszem, hogy fáztunk volna, igaz, akkor elmaradt a tél és kint sem volt ilyen hideg.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352143 Írta: Rabyn
Az tavaly is nyivta volt és nem fáztunk ennyire. Most kb 15 fok lehetett az egész terembn mert én pulcsiban is nagyon fáztam. (jó én 20 fok alatt fázom) de már napok óta ilyen hideg volt bent, és reméltük valami majd csak történik de nem történt.
Ha jövőre is az AKGban leszünk (és mért ne lehetnénk?) akkor szerezzünk be előre kb 2-3 hűsugárzót mert szerencsétlen jegyszedők/árulók megfagynak odakint. Akkor is ha melegebb van.

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352121 Írta: Tünde
nem lehet hogy a bejárati ajtón ömlött be a hideg nagyon, ahogy jöttek-mentek az emberek?

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352120 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Tünde:
az aulában, ahol a Tünde-teaház volt felállítva (a pavilon a babzsákokkal), ott volt elképesztően hideg és szellős, nem is nagyon voltak arrafele sokáig az emberek.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352119 Írta: Tünde
Érdekes én nem fáztam, először nem is értettem miről beszéltek. Igaz a büfét belehellték az emberek és mindig futkostam, ülni a termekben biztos rosszabb volt.

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #352115 Írta: Alyr Arkhon
Nem a mundért akarom védeni, én eddig majdnem minden évben kevésnek és későinek találtam a reklámot, de a PR határozottan a tavalyi közvéleménykutatáson alapult, nem csak úgy el lett felejtve.
Az lett ugyanis az eredmény (és asszem nem csak tavaly), hogy a tavalyi emberek döntő többsége nem plakáton/szórólapon látta, hanem ismerőstől (tehát kvázi tőlünk) szóban hallott a rendezvényről.

Idén nem tudom mi lett az eredmény, de szerintem ehhez hasonló.

UI: Az iskolának üzenném, hogy ha jövőre is ilyen hideg lesz, én komolyan tüzet gyújtok a Tűz Csarnokában, aztán nézhetnek. Nem igaz hogy nem lehet felfűteni az épületet. (az én volt sulimnak sokkal rosszabb volt a szigetelése, a matek terembe pl a tanár hozott be hősugárzót, de ennyire nem volt soha hideg)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja - 16 éve 10 hónapja #352105 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Celebrom írta: Én vittem babzsákot, és még Rabyn,Nudlee, Mirrand 2-őt, Rózsa, Brandírék, a többit pedig Nudlee tudja, uhogy majd léccci!
Én mint mondtam tnap is, örömmel felajánlom Idhrennek a nálam tárolt babzsákot, de télleg, ő az aki nagyon megérdemli!

ha nincs más akkor én is a miénket, mert mi azt sem tudtuk, ki varrta, csak Rózsa/Anyu hallotta, hogy haza kell vinni őket egyenként, meg tudta h. már rég szerettem volna ilyet... de Idh Te tényleg jobban megérdemled! (és Celebrom is, mert én most nem csináltam semmi nagyot LEPen)

Szerk.: gondolkoztam és csatlakozom azokhoz, akik GOMUNCS-ot szeretnének! 8) akár tenni is hajlandó vagyok a megszervezéséért ;) (bár az lenne a jó, ha feb.11. után lenne :P )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.533 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére