TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Nem tudom milyen volt a LEP maga, azt tudom, hogy jó volt hallani a tapsot
De kifáradtam, pedig azt hittem nem fogok.
Viszont az, aki úgy nyúlt le babzsákot, hogy nem szenvedett érte éjjel kettőig, az kapja be tisztelettel, mer nekem nem jutott
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
Először is köszönet Ankalimonnak, hogy bár kínkeservvel ugyan, de megszervezte.
Nem köszönet, hogy pocsék volt a kommunikáció (nem is volt) mert nem volt senki, aki kommunikáljon.
Köszönet Márknak, Celebromnak és Ádámnak azért a rengeteg munkáért amit tettek.
Köszönet Póknak a plakátért, szerintem a legjobb eddigi.
Köszönet Rabynnak, hogy túlélte és mindenhol volt ember.
Köszönet (kiemelt) dorwnak, mert ő DORW!!! és dolgozik, mint egy igásló és imádommmmm :biggrin2:
Köszönet KedvesMnek, mert tartotta bennem a lelket.
Köszönet mindenkinek - kiemelten Zsófinak - akik büféztek és a két szép szememért ugrottak, ha kértem (Estel, Neo, Ulmo, Andris, Thereon)
És mindenkinek hála, aki csak egy szalmaszálat is keresztbe tett (Rózsa, Newra, SÚ, Léli, Tim, színdarabosok, táncosok, ruhatárosok, gyerekszekció, alőadók, (sose jutok be) teaház, Gothika, őrség, többtíz ember....) :up:
Köszönet az esti nevettetésért (tényleg várjátok ki a hatásszünetet), a trailerért, mindenért...
Jó volt, kevés volt (az ember is ) hamar elmúlt...
Elnézést az ottnemmaradásért, a lábam nagyon bemondta a végére az unalmast
(Adim képeit holnapra feltöltöm, ígérem lesz benne meglepetés is )
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Niobé
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
Bár az előzők is!
(egyépként ha valaki nem ismerne fel Erna és Nodlee hugavagyok!)
- Orsie
- Nem elérhető
jól éreztem magam, és örülök, hogy tudtam segíteni. köszönöm mindenkinek a részvételt, az összes segítséget, amit én kaptam, a beszélgetéseket.
jó volt látni, mennyien forgatják a Lassit
a színpadi produkciók nagyon tetszettek, a trailer más volt, mint a tavalyi de nagyon jó volt! minél hamarabb kérek linket, hogy letölthessem!
büszke vagyok a pasimra, hogy ilyen sikítozást váltott ki a megjelenése a filmvásznon
a fotóimat még ma felteszem a képtárra.
egyébként tegnap voltam 4 éves a Fórumon
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Lauril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Grat a szervezőknek, sajnos nem maradhattunk végig, de amit láttunk, amiben részt vettünk, az mind nagyon jó volt. Sőt, amit ettünk meg ittunk is nagyon jó volt
A táncok kiemelkedően jók voltak (azokat még éppen láttuk, de aztán siettünk buszra), táncosnak készülő barátnőm teljesen el volt hülve. És ezzel kapcsolatban lenne egy kérésem: meg tudná mondani nekem valaki azoknak a számoknak a címét, amire táncoltatok? Köszi!
Még egyszer gratulálok mindenkinek a TLV-s Númenor Gyermekei csapat és barátaik nevében is! Köszönünk mindent, hihetetlen élmény volt!!!
www.vivalamusica.hu
A 'Viva la Musica' csoport hivatalos honlapja, mert "az élethez dal kell".
- Mornambar
- Nem elérhető
És Tubi linket minél előbb!
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Thereon
- Nem elérhető
jól éreztem magam köztetek tegnap, köszönöm azoknak, kik el tudtak viselni. Jó volt összefutni újra néhány rég nem látott arccal.
Színpadi produkciókat kiemelném, lányok szépek voltak, mint mindig.
Trailer rulz
Thereon, a vándorló varázsló
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Alyr Arkhon írta: azér jelentkezzen az akinek leesett az El Studio del Fauno a trailer előtt. Legalább egyvalaki felnevetett.
kamera mögött állva nem jó hangosan nevetni, de nekem természetesen leesett
És én is köszönöm mindenkinek a belefektetett energiákat! Különösen a kitartó és lelkes ruhatárosaimnak, holott valóban vagy unalmas, vagy monoton meló volt: Maglor, Metaflora, Minc, Rohin, Tio, Vénia és azok is, akik a végén látva a tömeget beálltak segíteni! (Akik ígértek h. jönnek de nem/lassan jönnek azok legközelebb jöjjenek időben, mert nem volt vicces az az 5 perc amikor egyedül álltam az 50 emberrel szemben. )
Ja, és köszönet a büféseknek meg a mézsörösöknek a fizikai táplálékért, a fellépőknek (beleértve a bábosokat) pedig az élményért!
A táncokon látszott, hogy olyanokat vettetek elő (zömében), amit már előadtatok, és így összeérlelte az idő, ha a próbák számát keveseltétek is. A fénytechnika pedig nagyot dobott minden produkción.
Én a Móriát először láttam, és lol az új szereplők pedig kihozták a maximumot, amit egy hét alatt ki lehetett.
Mindenki másnak is, akinek kevésbé közelről láttam a munkáját, mert minden kis szalmaszál számít ilyenkor! Főleg riszpekt azoknak, akik évi 1-2 rendezvényre jutnak el, és ebből az egyiket, a LEPet lelkiismeretesen végigdolgozzák. És együttérzésem és pozitív energiáim azoknak, akik a végső energiatartalékjaikig beleadtak mindent -- remélem Ti is kiheveritek és újratöltődtök, mint én tavaly!
Nekem az volt a benyomásom, hogy valóban sikerült megszervezni ennyi idő alatt is az egyes részlegek munkáját, de a reklám hiánya nagyon éreztette a hatását... legközelebb ne játszunk olyat, hogy egy hónapig írogatjuk, h. "jaj kéne PR-os!"
A kamerás bénázásaim Ulmo jóvoltából elvileg közkinccsé tevődnek majdan, szép magyarul szólva.
Ha bármit/bárkit kifelejtettem, az a zokni agyam hibája!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Attila
- Nem elérhető
A kis trailer filmek
Jóllehet kevesebben voltak mint tavaly, ami betutható annak, hogy nem volt annyira híresztelve az ünnepély mint ahogy azt kellett volna, de tudjátok: "Minden évben egyre jobb lesz".
Köszönet az összes szervezőnek és a szekesztőknek az új Lassiért. Congratulation! :itscool::wink:
Köszönöm, hogy ott lehettem...
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Ben
- Nem elérhető
Apropó, ha valaki a szervezői szobában összefutott egy 'Rejtélyek és botrányok a középkorban' c. Kulcsár Zsuzsanna-könyvvel, az hozzám tartozik. A Lassim remélhetőleg még Koppánynál leledzik, azt biztosabb helyen tudom, majd alkalomadtán visszakérném, addig olvasgasd nyugodtan. Nem szokásom ennyire cuccokat elhagyni, de most szét vagyok esve, elnézést...
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Sajnálom hogy nem tudtam segíteni az összepakolásban de bizonyos külső körülmények arra kényszerítettek hogy sietve távozzam. (Az adott külső körülmények NAGYON fáradtak voltak eddigre)
- Plusz: Amennyiben Márk még él (gondolom (remélem) alszik mert úgy tudom nem is aludt a LEP előtti éjszakán) mielőbb jútyúb linket kérünk a filmhez!
- Még plusz: A táncok színvonala szerintem messze felülmúlta az eddigi átlagot. Látszott hogy nem hirtelen előző estére lettek összeállítva, érteni véltem a koncepciókat meg minden. Minden további nélkül megállnák a helyüket bármely külső rendezvényen.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Julcsi_
- Nem elérhető
Szerintem a színpadi rész idén igazán jól sikerült. Nem csak nekem, mint belsősnek, de több külsősnek is nagy élményt jelentett. Az az érzésem, hogy a poén részekkel sokkal jobban "meg lehet fogni" a betévedő laikusokat, akik később talán aktív MTT-sekké válhatnak. A nagy darab hiányzott, ez tény, de szerintem ez az este önmagában is kerek, jól sikerült egész volt. A táncok és a Mória is igazán profi, hát... én vagyok a legbűnösebb a helyzetben, de kár, hogy nem ez az általános. Mi lenne, ha már legalább fél évvel a LEP előtt elkezdenénk próbálni?! Azért meglátszik, nem? A film pedig ütött. Nem az volt, mint a tavalyi, szerintem egyszerűen más kategórába készült. Nem sok értelme van összehasonlítgatni őket. Én rettenetes sokat nevettem rajta, szerintem Ti is
Szóval csak így tovább! Puszi J
argh
- Finwe
- Nem elérhető
Köszönöm mindenkinek a részvételt, örülök hogy segíthettem, jól sikerült ez a nap:)
- Stara
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
Na hát sok észrevételt megtettek arra tán alkalmasabb személyek is itt előttem. Csináltatoktunk már jobban dolgokat, azt meg eddig is tudtátoktuk, hogy a kapkodás nem tesz jót semmineksenem. Veszekszünk majd még ezekről eleget, reményeim szerint legalábbis.
Köszönöm a sikoltozást, amikor megláttatok a hüje vásznon, ezek szerint vagyok annyira csúnya, mint amilyennek hiszem magam (De azért TAMÁS felülmúlhatlanul ocsmányabb, még ha utáljuk is.)
Köszönöm, hogy eszébe jutottam az embereknek a konferanszizével kapcsolatban, hát nem lett valami fényes (na jó, ne szépítsük össze lett csapva, mint annak a rendje, inkább jegyet kellett volna szednem, mint az az eredeti beosztásban szerepelt), de az emlékvesztve-poén miatt megérte, és még mindig imádok Angwennel "együtt dolgozni" <3 <3 <3
code a rat the monster on doom in it
- Celebrom
- Nem elérhető
Ennyire tellet!De még nincs vége.......
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Nagyon köszönöm az őrség minden jelenlévő tagjának a jelenlétet, és hogy őrködtetek.
- Nem köszönöm azoknak akik jelentkeztek őrségbe, de nem jöttek és erről nem is szóltak.
- Annak a tíz embernek aki bejött a tud. előadásomra, hogy bejött (ha valakit véletlenül érdekelne, el tudom küldeni)
- A büféseknek a büfét és a lembast
- Fq-nak hogy résztvehettem a konferansz írásában, még ha nem is lett olyan amit akartunk (erre ugyanis rá lett felejtve, nem kis munkába került megoldani azt se ami végül lett, bár a humor nagy része ki lett húzva - azér jelentkezzen az akinek leesett az El Studio del Fauno a trailer előtt. Legalább egyvalaki felnevetett.)
- A táncosoknak a táncot. Külön kiemelve a világ teremtését és Nínielt, ez a kettő tetszett a legjobban.
- A Mória a padláson tetszett, bár szem kicsit hosszú volt a filmrészle előtte (és továbbra is: a szöveg folytatásával MINDIG várjátok meg míg elül a nevetés, legalább két poén érthetetlen, "hallhatatlan" volt emiatt)
- A trailer - más volt a koncepció, az a baj, hogy ha maga a film is humorosra készül akkor nem nagyon lehet komolykodó werket csinálni hozzá, mert nem ül megfelelően. Tavaly a kontraszt jobban kijött, patetikus trailer és utána a humoros werkfilm. Ezek mellett persze nagyon jó volt, bár kérdés, hogy Márk él-e még, vagy Pók megfojtotta...
- Azért nekem hiányzott idén a nagy komoly darab.
Köszönöm mindnekinek, hogy jött és dolgozott.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Nem tudom szavakban kifejezni a hálámat!
Külön köszönöm a fagyoskódoknak, hogy árulták a jegyeket. Jövőre szerzünk nekik oda egy hősugárzót.
Sajnálom, hogy a felépített részleg kihasználatlan lett, de ott is hideg volt. (vegyünk az mtt számlájára leglább 2-3 hősugárzót!)
Én jól éreztem magam. Ha valakivel kiabáltam estefelé akkor elnézést de már nagyon elfáradtam.
A mória nagyon tetszett! Vártam már, hogy láthassam. Hatalmasak voltatok!
A táncok is tetszettek, végre volt olyan amit értettem is!
Nekem a tavalyi előezetes jobban bejött. Bár ez profibb volt.
Most megyek aludni/tanulni meg ilyenek.
Boccs, hogy nem maradtam pakolni de nem maradt energiám.
Mégegyszer mindenkinek köszönöm a részvételt!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
(Jól láttam, hogy a remekül felépített Hősök csarnoka szinte teljesen kihasználatlanul ácsorgott? Pár rpg-s és ál-nyelvoktatást leszámítva akadt ott akármi is?)
Márk, barátként tekintek rád, de meg kell mondanom, ez nem volt valami fényes produkció.
1; a nép beengedésében abszolút nem voltál kompetens, ötkor pontban nyitni kellett volna az ajtókat.
2:A konferálást utolsó utáni pillanatban intézték el egymás között az emberek
3: berendezés..nyitás előtt egy órával fejeztem be EGYEDÜL a székrámolást, senkinek eszébe nem jutott volna.
Technikailag nem volt gond (A "trailerről" nem tehettek, legalábbis szerintem), a próbalehetőségek úgy tűnik, elegendőnek bizonyultak.
Legközelebb bárki is csinálja a színpadot, NE SZEREPELJEN, hanem végig koordináljon, és ne nagyon vállaljon más feladatot, ami ennek kárára válhat.
Valamint: habár jó volt , talán mégsem kellett volna a James-es cucc. Nagyon ciki volt a hosszas átvezetés (ezzel kellett volna zárni/kezdeni, felépített színpaddal).
A produkciók ezt leszámítva nagyon jók voltak, külön köszönet az ír szteppért, igazán szép volt és ügyesek voltatok (kicsit hangos volt a zene).
Narb táncát ötödszörre (hatodszorra?) láttam, most tetszett a legjobban.
A másik két táncot is sokadszorra csodáltam, nem láttam benne különösebb kivetnivalót, szépek voltatok lányok (És Celebrom is. Andris nem, mert nem tudja, ki az a Círdan).
A film tényleg jobb volt, legalábbis az első fele. Látszott, h. Márk most nem a vágószobából rohant LEPre, hanem tudott kellő időt fordítani rá. A poénos részek nekem annyira nem ütöttek, mint a film - valószínűleg azért, mert maga a "trailer" is vicces volt. Youtubra vele!
Mória elment, szerintem hoztuk a kapolcsi színvonalat, a beugró emberek kihozták magukból a maximumot. Az emberek nevettek, úgyhogy megtettük, amit meg kellett.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Olosta
- Nem elérhető
Az új filmelőzetes és hogyan készült... meg szinte jobb, mint a tavalyi! Vagyis.... hűamindenit! Újra meg akarom nézni!!!!! Netre vele!!!!!!! :itscool:
Jó volt újra látni Titeket!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Draug
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"gondolkodj mielőtt beszélsz, mérlegelj mielőtt cselekszel..."
- Balázs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
- Balrog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
:agree: :hello: :cheers:
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Tünde
- Nem elérhető
köszi
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Newra: megyek akkor fél 9 körülre...vagyis remélem...
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Newra
- Nem elérhető
Jó éjszakát! :sleepy: :dead:
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Faun
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.