- Köszönetek: 1
TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Léli
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Tavaly felmerült a probléma, miszerint az árusításnál nem tudtunk zacsit biztosítani a vásárlóknak. És bizony volt, aki vett 3-4 nagy (és értékes) könyvet, amit utána szorongatnia kellett a kezében... Úgyhogy ha idén meg lehetne oldani, akkor jó lenne, ha tudnánk szatyrokat is adni azon vásárlóinknak, akik igénylik.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Rabyn
- Nem elérhető
Nagyon keseven vannak ott. Mindenütt máshol már megvannak az emberek. (Jelenleg)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Két ünnep közt meg a fővárosban szórnék párat el. Rendben?
"Well, I'm back."
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Attila írta:
Thereon írta: www.tolkien.hu/lep2008/lep2008banner01.jpg
Ez legyen a letölthető forma????
Épp csak a fontos infók (időpont, helyszín*, jegyárak) hiányoznak róla, úgyhogy csak nem.
*= Mármint utca, házszám, stb. Elvégre egy országos terjesztésű szórólapra nem írhatunk csak egy iskolanevet
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Aligha...Attila írta: Ez legyen a letölthető forma????
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Attila
- Nem elérhető
Thereon írta: www.tolkien.hu/lep2008/lep2008banner01.jpg
Ez legyen a letölthető forma????
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Attila
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Korizni szokott menni sok ember közülünk, a nyitás előtti sorban lehetne osztani szórólapot, míg egyvalaki a jegyekért áll sorban.
Ráadásul az ünnepek alatt szinte egyfolytában nyitva van, és összegyűjt rengeteg embert, főként a fiatalabb korosztályokból.
A következő koridelegáció figyelmébe ajánlom. Magam legközelebb január 2-án leszek tettrekész, addig a két ünnep között lehetne egy hullám.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Gandalf
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Snuffles írta: Hát szerintem Attila erre akart célozni, hogy ez a gond. Mivel ő nem budapesti, csak interneten keresztül juthat el hozzá, FF-ben kinyomtat párat és osztogathatná, de amíg fizikai valójában osztogatjátok, addig max postán jut el hozzá.
Tényleg jó lenne letölthető forma, valami azt súgja, hogy itt Hatvanban is lenne, aki menne.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Rabyn
- Nem elérhető
Szerintem jók vagyunk.
Ha megérkezik az előadók, a gyerekrészleg és az árusítók saját beosztása akkor fel tudom tenni az előzetes beosztást amibe még bele lehet szólni mindenkinek.
Addig érjétek be annyival, hogy igyekszem senkit se halálra melóztatni.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
Attila írta:
Remzymama/Tünde írta: könyörögjek? kiabáljak? szépennézzek?
Emberek!!!!!! Senkinek nincsen negyed órája a mozikhoz melegbe beállni és a kijövők kezébe nyomni egy szórólapot a szünetben és az újév első hetén???????????
Szívesen osztogatnék itt de amíg nincs letöltrhető forma...
konkrét szórólap lesz, ha megkapom Ankalimontól
- Attila
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: könyörögjek? kiabáljak? szépennézzek?
Emberek!!!!!! Senkinek nincsen negyed órája a mozikhoz melegbe beállni és a kijövők kezébe nyomni egy szórólapot a szünetben és az újév első hetén???????????
Szívesen osztogatnék itt de amíg nincs letöltrhető forma...
- Leguanember
- Nem elérhető
Kéne még hasonló paraméterekkel egy nagyhangú gazda, meg egy gőgös király, órabérük két kard, 24 levente, sok kincs és dicsőség.
Budán ki van plakátolva a nagy könyvtárakban, a BME-n és a TTK-n a LEP!!! Köszönet Peetnek, Ryanának és nekem!
Pesten Ankalimon és Márkfaun tüsténkedett.
Január 3-án délelőtt szükségem van két markos legényre, aki eljön velem szállítmányozni. A meló háromórás, szövegtanulásra kiváló.
Dorogi, esztergomi, tokodi illetőségű személyeket keresek, akik lakóhelyükről Budapestre tartanak autóval az ünnepek között, vagy január első hetében. Tetőcsomagtartójukat vennénk igénybe.
Jelentkezés priviben nálam!
Még 14 nap a LEP-ig!!!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
Így nem tudom megcsinálni az egész bagázs beosztását...
- Tünde
- Nem elérhető
köszi a jeletkezőknek
mégmégmégmégmég
- Tünde
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Szeretném elkérni a beosztásokat azoktól akiknek nincsen szüksége rá, hogy én osszam be őket (önyvárusítás (Rózsa), Ádámék, Gandalfék)
Newráékról semmit se tudok, nem tudom őt elérni telefonon. Az ő beosztásuk is kellene.
Tündétől már megkaptam a büféét.
Azért kellene mert csak így tudom hétvégére elkészíteni az előzetes beosztást.
Ja és éjjel volt egy rémálmom ezzel kapcsolatban. Hogy hiába csináltam meg a beosztást mindenki fütyült rá. Namármost remélem nem így lesz.) Mert ha igen akkor vérRabynná válok:D
- Attila
- Nem elérhető
Kérdezném, hogy (lehet, hogy hülye kérdés lesz...) de a jegyárakba itt nincs megkülömböztetve az MTT-n belüli tagság formák?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Kedves emberek vigyázzatok! Ne vállaljatok el mindenféle munkákat anélkül hogy rendesen utána nem néztek a dolognak, vagy át nem gondoljátok pontról pontra!Leguanember írta: ...félórás műszakba.
Órabér: két falu, négy konda disznó, két seregnyi gyáva lovag
A jelentkezők legyenek tisztában vele, hogy fél órányi munkáért nem jár ki az egész órabér.
Vagyis a jussotok a meló végén egy falu lesz, két konda disznó, és egy seregnyi gyáva lovag!
Üdvözlettel
a szakszervezet
ON
If I promise not to kill you, can I have a hug?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.