Tavaszi Találkozó 2008

Több
16 éve 10 hónapja #356176 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
mogy:

A tejfölös kenyér nem átlag menza kaja.
És akkor még csak egyet említettem.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356170 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
mogy: rosszul emlékszel:)
Tényleg nagyon szar ott a kaja, főleg az árához képest.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356160 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

telcontar írta: és van egy étterem, aminek a színvonala kritikán aluli,

Én emlékszem rosszul? Sztem csak tök sima menza, azt leszámítva, hogy az adagok a lehetnének nagyobbak. Mindenesetre nekem ízlett :)
Apropo: hogy lehetne pl utánaérdeklődni, hogy a faluban van e bolt, ami esetleg nyitva van bármikor, amikor mi ott vagyunk?

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356156 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Jó kis társaság lesz! :D

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356154 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Woaa, illusztris társaság :D

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356140 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

A Lista :twisted:

Angwen
Cue
Telcontar
Ery
Ratzkha
hv
Kincső
Hanna
Peredhil
Narbeleth
Idhren
Esgal
Felagund
Dani
Gergő
Lyona
Alyr
Patiszon
Estel
Ankalimon
Aeglos
Furi
Celebrom
Rabyn
TirionGergő
Lamy
Icke
Momo
Eglar
Timi
Mogy
gillz
Loth
Ivett
Gandalf
Andris
Balázs
Sirgon
SötétÚr

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356122 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Üdvözletem!

Egy listát esetleg kérhetnék a befogadott jelentkezőkről? Csak mert a tegnap elküldött karakterekre nem érkezett reakció, és én ilyenkor aggódom :) =

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356120 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
*Moderátori közbevetés: Az offolást kéretik beszüntetni. Az eddigiek hamarosan törlésre kerülnek.*

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356119 Írta: Felagund

Alyr Arkhon írta:
Ha mondjuk utánanéztél volna miféle szálók vannak Várgesztesen...

OFF
Mondjuk mindenféle madár? :D :D
ON

Pardon, muszáj volt... :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356116 Írta: Cueddo

Aki tudja magáról, hogy beszéltünk karakterről, azok természetesen benne vannak a 36-ban.

Csak a paramétereket kéne rendezni:
- mtttttagok vagytok-e?
- hány éjszakára jöttök?
- karakterötlet dióhéjban

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356112 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Váá, még énse küldtem el, mer nem volt netem :?
Most fogom!
Az még számít?

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356111 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Attila: a gesztesi Vár turistaszálló egy középkori stílusú várromban berendezett turisztaszállás. Van ott két hatalmas szoba, emeletes ágyakkal (kb 30 fő/db) és fürdőszobával, konnektorokkal, és vannak kisebb szobák, ezúttal nem tudom, hol leszünk, én még csak a nagyban voltam. Van büfé, ahol lehet kapni csokit meg üdítőt, és van egy étterem, aminek a színvonala kritikán aluli, így azt javaslom, vigyél magaddal ételt.
Maga a szálló kb 15-20 perc gyaloglásra van a buszmegállótól, ahová Tatabányáról visz a Volán.
Ha hideg lesz, jól öltözz fel, mert ez a kevés gyalglás sem kellemes sok cuccal, 3 napi élelemmel.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356110 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Hmm, én a megerősített jelentkezést csak 1 perce küldtem el (nemrég értem haza), ugye azért beleszámoltál? :o

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356109 Írta: Cueddo

Népek, ezt a huzakodást ne itt, mert ettől is 6 hozzászólással lejjebb került a lényeg. Köszönöm.

A SZEREPJÁTÉKRA A JELENTKEZÉS EZENNEL LEZÁRULT. (A bulira lehet még.)
36 jelentkező van.

Ez a 36 ember legkésőbb jövő szerdáig meg fogja kapni az általunk megírt Karakterlapját, amin tkp visszakapja mindenki a leadott karakterötletét, DE felturbózva több plusz információval, amiket a játék során hasznosítani tud.

Ez alatt főleg az ismeretségeket értem, meg információkat + kisebb részben tárgyak birtoklását.

RETTENTŐ FONTOS!!!
MOSTANTÓL FOGVA (de remélem, eddig se tettétek) MINDEN INFÓ, ami a karakteretekkel kapcsolatos, HÉTPECSÉTES TITOK mindenki más előtt. Szóval arra kérünk titeket, EGYELŐRE NE EGYEZTESSETEK EGYMÁSSAL!
Ha bármit elárultok magatokról, azzal leginkább a saját játékotokat rontjátok el. Azonkívül a mesélők bármikor bármibe belepiszkálhatnak... :twisted:

Jövő szerdán már tudni fogjátok, ki kit ismer, és utána még lesz két napotok játékig, hogy kicsit összebeszéljenek azok, akik együtt érkeznek / ismerik egymást.

Köszönöm a megértést!

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356105 Írta: Alyr Arkhon

Attila írta:

Felagund írta:

Attila írta: Azt szeretném megkérdezni, hogy a szállás hol, vagy miben lesz, mivel, nem találtam meg a leírásban. Köszönöm.l :wink: :roll: :oops:

Alapvetően két lehetőség van: A Villa Park, vagy a Vár. Szerinted? ;)

Ciki nem ciki, mindegy, foggalmam sincs, soha életemben nem voltam Várgesztesen, még a közelében sem, ahogy MTTTT-n sem. Nagyon örülnék ha valaki nyiltan kimondaná, hogy jhol lesz, és nem kérné, hogy barkóbázzam ki. :oops: :evil:

Köszönöm :)

Ha mondjuk utánanéztél volna miféle szállók vannak Várgesztesen...
Nem próbáltam de szerintem 2 percnél nem tart tovább megtalálni neten.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356084 Írta: Felagund
A Várban lesz, na...

:roll:

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356082 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

Felagund írta:

Attila írta: Azt szeretném megkérdezni, hogy a szállás hol, vagy miben lesz, mivel, nem találtam meg a leírásban. Köszönöm.l :wink: :roll: :oops:

Ciki nem ciki, mindegy, foggalmam sincs, soha életemben nem voltam Várgesztesen, még a közelében sem, ahogy MTTTT-n sem. Nagyon örülnék ha valaki nyiltan kimondaná, hogy jhol lesz, és nem kérné, hogy barkóbázzam ki. :oops: :evil:

Köszönöm :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356081 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Csatlakozom Alyr-hoz! Nekem is mindig ezt mondják.

A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356073 Írta: Felagund

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356070 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Gondolom, azért nincs leírva, mert Várgesztest mindenki ismeri... :P

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356069 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Azt szeretném megkérdezni, hogy a szállás hol, vagy miben lesz, mivel, nem találtam meg a leírásban. Köszönöm.l :wink: :roll: :oops:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356058 Írta: Alyr Arkhon
Azt szeretném kérni, hogy az esetlegesen lefoglalt szobák közül jelöljetek majd ki egyet (szvsz egy kisebbet) horkolósoknak.
Lehet, hogy poénnak hangzik, de nem az.
Nem egy MTT találkozón küldözgettek engem szobáról szobára emiatt, hogy itt ne aludjak, meg amott se aludjak, mert különben nem tudnak aludni tőlem.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #355920 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

Laurelen írta:

Cueddo írta:

A főoldallal kapcsolatban pedig hősiesen bevallom, hogy lövésem sincs, hogy kell oda bármit is felrakni, de ha valaki fel tudja ajánlani szolgálatait ezügyben, azt nem fogom visszautasítani :)

írd meg a megírni valót, esetleg egy kisképet is mellékelj és konzultálj Ulmoval!

Én inkább azt javaslom, hogy tölts fel saját magad egy sima cikket (jobboldli menü MTT, felső linkek közül írások gomb, utána új írás gomb, de ha kell segítek (msn)), és utána küldd el Ulmónak a főoldal középső hirdetéssorába kerülő képet + RÖVID leírást, amiből link nyílik a rendes, hosszú cikkre, ahol minden a topicban eddig elejtett infót összeszedtek. Ha ugyanis magát a cikket sem Te töltöd fel, akkor szerkeszteni sem fogod tudni, és Ulmó nem biztos h. örülni fog, ha kétnaponta nyaggatod h. vmi új infót (pl. végleges árak, javasolt csoportos leutazás, stb.) bele akarsz írni ;)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #355908 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

Alyr Arkhon írta: Alapvetően nem (csak) a saját nevemben beszéltem.

Én szándékosan igen testhezálló karaktert választottam.

Ok, akkor a kérdező értse magára a leírtakat helyetted ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #355906 Írta: Alyr Arkhon
Alapvetően nem (csak) a saját nevemben beszéltem.

Én szándékosan igen testhezálló karaktert választottam.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #355905 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

Alyr Arkhon írta:

Cueddo írta:

Fontos, még nem mondtam: JELMEZEK!!!

De ugye nem muszáj?

Nem akarok a szervezők helyett okos lenni, de az élő szerepjátéknak - többek közt - ez adja meg a savát-borsát, ahogy mondani szokás, ti. hogy nem egy Gipsz Jakabot látsz magad előtt farmerban-pulcsiban, hanem mondjuk Lord L'ochetoe -t zekében, rangjelzéssel, köpenyben, tollaskalpagban, meg ami kell. Értelemszerűen nem kell túlzásba vinni ezt a jelmezdolgot, de legalább említésszinten legyen rajtad valami játékhoz köthető.

Többek közt ennyivel több ez a dolog, mint a hagyományos asztali kockadobálós parti, és ezért fontos az, ami azt hiszem, talán nem lett kellően kihangsúlyozva: élő szerepjáték esetén olyan karaktert célszerű választani, aki külső tulajdonságait és képességeit illetően hasonlít a játékoshoz.

Értelemszerűen egyszerűbb egy köpenyt és egy csuhát magadra húzni, mintsem mondjuk 50 kilós lányból 80 kilós pasivá maszkírozni magad ;) (általános E/2, de biztos a te személyedre is sikerülne hasonlóan extrém példát hoznom, mondjuk a fenti, csak fordítva ;)

Mondjuk én beszélek, egy emberi mértékkel nálam kétszer idősebb hölgyet fogok alakítani ;) de már megvan a jelmez és a smink ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #355901 Írta: Alyr Arkhon

Cueddo írta:

De ugye nem muszáj?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #355899 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

Cueddo írta:

A főoldallal kapcsolatban pedig hősiesen bevallom, hogy lövésem sincs, hogy kell oda bármit is felrakni, de ha valaki fel tudja ajánlani szolgálatait ezügyben, azt nem fogom visszautasítani :)

írd meg a megírni valót, esetleg egy kisképet is mellékelj és konzultálj Ulmoval!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #355897 Írta: Cueddo

Nem ijedünk meg holmi jégesőtől :)

Aki kreatív, szép, színvonalas jelmezt hoz, az fog kapni +tápokat a karakterére ott helyben, játékkezdéskor. Egyébként az MTT-s jelmeztár a rendelkezésünkre fog állni, de erre mégsem lehet alapozni, mert vsz többen leszünk, úgyhogy mindenki hozzon sajátot, amiből csak tud!

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #355870 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Nem akartok kirakni semmi infót, meg kedvkeltőt a főoldalra?
Lehet nagyobb lenne az érdeklődés...

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.454 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére