Tavaszi Találkozó 2008
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rabyn írta: Naaaaagy cserépkályha van.
Na jó de aköré leülni fele olyan hangulatos sincs mint egy kandalló köré.
A cserépkályha akkor jó ha leülsz, nekitámasztod a hátad, hallgatod hogy duhog benne a tűz, és iszod a kakaódat, közben meg olvasol.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Majd köré ülünk és melegítünk teát meg mesélünk rémtörténeteket.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Rabyn írta: Én viszek vízforralót, de szerintem nemleszek vele egyedül.
Igyekszem én is, ha nem felejtem el.
Meg kéne termosz Megint havat mondanak akkorra...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Telcontar
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Most viszont van keretjatek meg hasonlok, nem hiszem hogy meg erre is lenne energia.
Szoval felpakolas tartos cuccokkal. Ja, a vizforralom tonkrement, ugyhogy iden nem tudok forrovizet biztositani.
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Orsie
- Nem elérhető
tényleg nehéz olyan helyszínt/időpontot stb-t találni ami mindenkinek jó. tehát szigorúan szvsz de mielőtt valaki beírna, hogy de miért nem így meg miért nem úgy, gondoljon bele, hogy a szervezők mielőtt beírtak valamit, utánanéztek, gondolkodtak, dolgoztak rajta, nemcsak úgy hipphopp cselekedtek. a többség igényét igyekeznek figyelembe venni, és ehhez még hozzá kell kalkulálni az rendelkezésre álló erőforrásokat meg az anyagiakat is.
a tavaszi szünet több különböző tanintézményben máskor van, az árak meg vannak akiknek drágák vannak akiknek nem, a helyszín van akinek megfelel van akiknek nem, stb. legyünk toleránsak és örüljünk annak, hogy a szervezők a banda kedvéért teszik a dolgukat. akinek tetszik a rendezvény az elmegy, vagy megpróbálja a kevésbé tetsző dolgokat is elfogadni ha lehetséges.
ha meg valakinek tényleg van valami jobb ötlete, akkor írja be, csak lehetőleg ne úgy tűnjön, mint egy nyavalygás, hanem legyen konstruktív jellegű kritika vagy javaslat. amire egyébként már volt szerencsére pozitív példa és ez nagyon jó! (amúgy semmi konkrét célzás nincs és remélem nem bántok meg ezzel senkit.)
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
Celebrom írta: Mint a legtöbb ember.Miért nem következő 7végére került (ez csak mellékesen mielőtt torokharapás lenne)?
Meg mert az mondjuk húsvét? (azért tavaszi szünet )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- icke
- Nem elérhető
Cueddo február 23-án írta: A találkozó időpontját nem lehet megváltoztatni. A szállást már lefoglaltam, és a többi hétvége sem jobb semmivel. Az időjárás teljesen kiszámíthatatlan, most pl. száz ágra süt a nap, mintha április volna. Bízzunk a jószerencsénkben
Üdvözletem!
Ezért.
:öncenzúra:
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Rabyn
- Nem elérhető
Ergo a hétfő mégsem tavaszi szünet nekünk.
Tehát csak vasárnapig tudok maradni.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tábori keretjátékot is csináltam már, alapvetően továbbra sem értem ezt az összeírogatást. Na mindegy.
(igaz az lazább meg lett is volna bőven amit másként kellett volna)
Részemről már kész a karakterem, csak még be kéne gépelni.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
Vagyis még nem tudják, h. tagoknak lesz olcsóbb/nemtagoknak drágább, pontosabban azt hogy mennyivel.Cueddo írta:
(Ez még 2-300 Fttal módosulhat fel/lefelé, mttttttagság függvényében).
[/b]
Próbáld már értelmezni azt ami le van írva, egyszerű szövegértés, ez érettségire is kell majd...
- Attila
- Nem elérhető
Esgal írta:
Attila írta:
Cueddo írta: C) VÉGIG MARADÓKNAK (p-szo-v): 5100 Ft / 5850 Ft
Nem úgy volt, hogy hétfő is benne lesz?
Ez a jelzés arra vonatkozik, hogy hány éjszakát maradsz. Tehát, ha hétfőn leszel, akkor a vasárnap éjjelt kellett fizetni, de hétfő este már nem leszel ott.
Köszönöm. Gondolom ezeknek a jegyeknek az árából még csökken az MTT rendes/pártoló tag kedvezménye.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Esgal
- Nem elérhető
Attila írta:
Ez a jelzés arra vonatkozik, hogy hány éjszakát maradsz. Tehát, ha hétfőn leszel, akkor a vasárnap éjjelt kellett fizetni, de hétfő este már nem leszel ott.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Attila
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Cueddo írta:
Aki ír nekem jelentkezés-megerősítést, azt se hagyja ki, hogy
van-e érvényes mtttagsága?
azt általában nem szokták tudni, h. aktív tagok-e
szal sztem aki nem tudja, az írja meg h. mtttag-e (rendes/pártoló), és én majd szokás szerint eljuttatom a listát a szervezőknek, h. kik az aktív tagok.
(mivel még ez is 2008. I. negyedév, ugyanúgy, mint LEPen és farsangon, legalább 2007. III. negyedév végégig, azaz szeptemberig kell befizetve legyen a tagdíj)
- Esgal
- Nem elérhető
Rabyn írta: Esgal: de aki először jön gesztesre az ezt nem tudhatja.
nyilván, azért nem csak annyit mondtam, hogy "mint azelőtt"...
/Lucifer/
/Ghymes/
- Cueddo
- Nem elérhető
Aki ír nekem jelentkezés-megerősítést, azt se hagyja ki, hogy
van-e érvényes mtttagsága?
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Rabyn
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: igaz, csak asztali játékot meséltem eddig.
Fején találtad a szöget. Asztali játéknál max. 5 embert kell összekombinálni. Itt 20-30 főt.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Esgal
- Nem elérhető
Furi írta:
de ugye csak oda fele a vonatutra kell kaja?? lehet h hülye kérdés de felmerult bennemCueddo írta:
+ vonatjegy, oda-vissza 1050 Ft (mindenki külön intézi)
+ helyi buszjegy (Tbánya-Gesztes, párszáz Ft körülre saccolom)
+ kajaköltség (mindenki hozzon magának kaját)
[/b]
Hogy mennyire hülye kérdés, azt mindenki döntse el, de sztem ez a kaja-dolog nem a vonatra vonatkozik, hanem effektíve az egész rendezvényre. Ha jól emlékszem, a táboron kívül eddig minden gesztesi rendezvényünkön nekünk kellett vinni kaját, háromnapi hideg élelem formájában. Illetve pár éve még üzemelt ott vmi étteremféleség a lovagteremben, meg van presszó, ha pénzt invesztálsz bele, nyilván az is egy megoldás, bár alapesetben drágább, mint a hazai szendvics, teszem azt.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
Javasolnék majd egy amolyan tescotura féleséget mert azért nem olyan egyszerű 3 napra kaját vinni. (tudom májkrém+kenyér de a kenyér is kiszárad)
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
de ugye csak oda fele a vonatutra kell kaja?? lehet h hülye kérdés de felmerult bennemCueddo írta:
[/b]
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Felagund írta: Üdv!
Keresnék a játékra olyan közrendű illetőt, aki vállalná a nagyhírű Narâkzadan kastély komornyikjának/inasának/bizalmasának szerepét.
Kiemelt bérezés, társadalmi elismertség, változatos munkakör!
Jelentkezni nálam, a már ismert elérhetőségeken, netán MSN-en, részleteket majd ott.
Kezdő játékosok előnyben!
HA mennék, elvállalnám. Nincs is szebb, mint mikor a bizalmi ember egy jobb állás reményében kínálja a mérgezett bort a királynak/hercegnek.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Keresnék a játékra olyan közrendű illetőt, aki vállalná a nagyhírű Narâkzadan kastély komornyikjának/inasának/bizalmasának szerepét.
Kiemelt bérezés, társadalmi elismertség, változatos munkakör!
Jelentkezni nálam, a már ismert elérhetőségeken, netán MSN-en, részleteket majd ott.
Kezdő játékosok előnyben!
Our knees do not bend easily
- Cueddo
- Nem elérhető
Alyr: az asztali játék legextrémebb esetben mondjuk 8 fős, nekünk meg van 30 karakterünk
Az ár a következő:
diákoknak 1700/éj, felnőtteknek 1950/éj - tehát a befizetendő:
A) CSAK-SZEREPJÁTÉKOZÓKNAK (p-szo): 3400 Ft / 3900 Ft
CSAK-BULIZÓKNAK (v): 1700 Ft / 1950 Ft
C) VÉGIG MARADÓKNAK (p-szo-v): 5100 Ft / 5850 Ft
(Ez még 2-300 Fttal módosulhat fel/lefelé, mttttttagság függvényében).
[/b]
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.