Tavaszi Találkozó 2008

Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #356889 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Üdvözlet!

Tulképp én is indulnék már vissza, csak előbb még megpróbálom magam kialudni. Szóval naonjó volt! Amint a szervezőknek is elmondtam, mi néhányan, akik életünkben nem szerepjátszottunk, igényeltük volna a kicsivel több, bővebb útmutatást, sajnos így nem igazán tudtam mit kezdeni a karakteremmel. Ebből következőleg nekem elég sok volt az üresjárat, illetve - akárcsak Kincsővel - velem is előfordult, hogy akihez odafordultam, rögvest OUT-ba vágta magát. :) Legközelebb azért már jobban fogom tudni, mihez fogjak. :D

Azt meg kerek perec visszautasítom, hogy horkolok! Legfeljebb, ha alszom, de arra meg nem sok idő maradt :D

Meg kell mondjam, hogy a videóhoz még hozzá sem tudtam nyúlni, úgyhogy az egy kicsit hosszabb kör lesz. Viszont a képek már fent vannak a képMutatón. A sok villogás ellenére csak 130 kép készült, mivel enyhén szólva bonyolult fényviszonyok voltak, de akad egy-két olyan, amire akár büszke is lehetnék, ha nem lennék ennyire szerény ;)

Ezek egy kis ízelítő... Bár most látom, hogy még be sem írtam, hogy felkerültek a képek, de már van, aki rájuk talált :D

Rabyn: sajnos ftp nincs, de kaptál MTT-s jogot, amihez több fájl egyidejű feltöltése tartozik... Nagy bánatomra ez csak egy ilyen freeweb-es izé, nem saját szerver :) Itt nem tudok ftp-accot adni. :(
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #356888 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Megalol, hétvége alatt átért Gillz másfél mondatos KM-mailje, amit meg kellett volna kapnom!!! Valami levelet kellett volna adniuk a KM-eknek, amivel Racit boldogítottam volna. :lol:

Ámbátor ami infók hiányában kisült a dologból, az sokkal nagyobb poén volt... hogy a Titkosszolgálat és a Kamara egymásnak tettek keresztbe néha.... :P Szarkeverés RULZ!

A szervezés hagyott némi kívánnivalót maga után, de ezért bőségesen kárpótolt maga az élmény. :) 1000 hantalë mindenkinek, aki csak ott volt, szervező, Hűséges, kevésbé Hűséges, vagy még annyira se az... Külön köszönet azért, h felismerhettem néhány rejtett képességemet, és hogy ráébredtem, hogy a Kamara is csak emberekből áll, és éppen ezért pont úgy át lehet őket ejteni, mint egyik-másik Hűségest... ;P

(Remélem, ez a live egy hagyományteremtő alkalom volt. ;) Jelige: "Ephalizindôn leányának esküvőjét, úgy hiszem, még sokat fogják emlegetni!")

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356887 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Jelentem folyamatosan menegetnek felfelé a képeim a SÚ féle galériába. Ottan úgy találjátok meg, hogy regizett felhasználok galériái és Rabyn.

Valami ftp-s feltöltési lehetőség nincsen?:D hármasával baromi lassú:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356886 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Üdvözletem!

Idhren írta: Balroglány :mrgreen:

Így megragadt? :D =
Egyébként csak az alábbi karaktervázlatokban sem kevés olyan ellentmondás van, ami nem írható a szándékos, IN-es félretájékoztatás számlájára :) =

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356885 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Én is köszönöm életem első LIVEját, sőt szerepjátékát :P
Sajna egyrész nemigen tudtam a karaktert kijátszani különböző okokból kifolyólag, meg amint látjuk, kb semmit nem tudtam senkiről a karakterleírásomban, ami gáz, nekem azér illett volna jól informáltnak lenni :P Ez van.
Legközelebb úgyis főgonosz leszek :twisted:
Amúgy nagyon élvezetes volt a játék, de hiányzott a HEEENT :D
Ankalimon, mér nem jöttél, tuti kinyírtunk volna :D

És köszi az esti pókeres (zombiként én nyertem :P ), kajás, becherovkás, gitározós, rötyögős szekciónak a banzait, én személyesen jobban örültem egy ilyen spontán bulinak, mint az elhatározott "most jól érezzük magunkat jól" jellegűnek 8)

Sorry a korábbi hazajövetelért, több oka is volt, többek közt, hogy megint lebetegedtem, najó nem halálos, csak torokfájás, ami a tegnapnak lehet következménye, de nem feltétlenül.
Én minden ellenére rohadt jól éreztem magam, és tényleg volt egy tábor feelingje a dolognak, ami nagyon hangulatos volt!
LIVEozzunk még, csak adjatok mindenható karakteret, és menő leszek :lol:

Már hiányoztok!
Idhren/ Azrabeth/ Isilwende/ Balroglány :mrgreen:

Jaj el ne felejtsem: :pálcamozdulat: "circumcisio" :twisted:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356882 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
[size=9:4vkad65i]*szöveg áttéve by Ulmo, link ITT *[/size]

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356876 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Nos...
... jó volt úgy köztetek lenni, hogy nem kellett törődnöm semmivel, csak a játékkal. Mivel az első estéről lemaradtam, ezért nehezebben rázódtam bele, de aztán Dani és Lau "belémverték" a játékot és onnan már nem volt megállás.

Iszonyú jól éreztem magam és tényleg olyan, mint egy nyári tábor kicsiben, szinte minden megvolt, amitől azok jók. El tudnám viselni negyedévenként az ilyen összejövetelt.

Viszont ****** a ******* azoknak, akik utolsó pillanatban kitalálták hogy mégsem maradnak. Már beleéltem magam hogy ez egy igazi kikapcsolódó hosszú hétvége lesz és nem esett jól hogy 20 órával rövidebb lett. El bírtam volna viselni még pár napot. Mindegy, itthon aludtam még egyet és fel vagyok töltődve.

Figyelembe véve hogy itt "csak" játszanom kellett, best MTT punnyadás evör...

És örülök hegy megismertem egy-két olyan embert, akik nélkül szegényebb maradtam volna. :) Meet u next time.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356875 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Üdv!

Először is gratulálni szretnék a szervezőknek, akik egy egészen böcsületes történetet hoztak ki egy olyan szereplőgárdából, ami betegebbnél-betegebb karakterekből állt. Jó volt, hogy nem nagyon voltak üresjáratok (legalábbis én nem vettem észre, talán csak szombat reggel/délelőtt), és hogy ezere és egy mellékszál jött létre és ment végig.
Sajnálom, hogy nem tartott tovább a játék, kb 15 perc kellett volna hozzá, hogy kirakhassam a "Mission Accomplished" táblát, de hát ez van... Vicces volt kettős ügynöknek lenni, hogy sikerült olyan álcát kitalálni, ami miatt csaknem a saját oldalam (egyik túlbuzgó és pszichopata tagja :tongue:) akart eltenni láb alól, és hogy senki nem sejtett semmit (bocsi Eglar... :twisted: ).

Már várom a következőt!!!

Felagund / Azúlnarâk / Ciryamo / (Vaksi, a Veszett Fejszék öntörvényű és fatalista mesterlövésze)

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #356874 Írta: icke
Üdvözletem!

Well, many thanks to* the crew :D = Számomra tényleg jól sikerült, és bár az eredetileg kitalált karakteremtől (apolitikus, közélettől távol maradó köznemes) sikerült nagyon elrugaszkodni a kezdeti koncepció-átírással, ez talán jobb is volt így :) = Csak azt bánom, hogy a rút államügyek oly kevés időt hagytak kedves családommal tölteni :) =
Külön köszönöm viszont Minilzôr kancellárnak rendíthetetlen megbízhatóságát, Balkumagânnak, hogy téves hírszerzési forrásai okot adtak nekem hajának istenes leüvöltésére , és Gimilzagarnak, akinek segítsége és pontos információi nélkül tényleg nem győzedelmeskedhetett volna a józan ész ügye (és aki szerintem gond nélkül hazavitte volna a "live legszórakoztatóbb karaktere" díjat, ha javaslatomra hallgatva tényleg megalapítjuk) :) =

[size=9:1djxtvyv]*: igen, itt "for" volt, mert három napnyi aligalvás után gyenge az angolom :D =[/size]

icke

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356871 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Először is köszönöm a meghívást, és a kedves fogadtatást. :)

Másodszor pedig a remek játékot. Kiválóan éreztem magam, nagyon jól szórakoztam. Tényleg eléggé Vamp hangulata volt itt-ott a dolognak, de ez engem csak még jobban motivált - így éreztem magam elememben.

Tökéletesen poszt-szociális sokkban vagyok (mint szilveszter után, csak nem olyan durván), és még nem eszméltem teljesen föl. Sem a hangulatból, sem a pörgésből, az izgalomból, az intrikából, a denevérkedésből, sem pedig az elcseszett romantikából.

A Veszett Fejszét pedig még elkapom egyszer. :)

Dani / Gimilzagar / Batman

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356870 Írta: Furi
Furi válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
sztem is tiszta jó volt főleg utolsó este...éjjel...hajnal :) knocking on civil war :) sajnálom h ma már hazajöttünk kár h nem maradtunk... segáz lényeg h naon jó volt!!!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356856 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
köszönöm a hétvégét a szervezőknek és mindenki másnak is! :) utólag kicsit nyári tábor utáni érzésem van, ami azt igazolja hogy nagyon jó volt az egész.

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356853 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Köszönet a szervezőknek!

(Legközelebb vmi normális karakterrel megyek...)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356849 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

Ery írta:

Lyona írta: Ki jön velem vissza még egy hétre? :)

Én!

Éniis!
és köszönet mindenkinek mindenért!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356847 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Igazán remekül éreztem magam! Bár a végére igencsak kapkodnom kellett a fejem. Gyászolom a lányom, örvendezek új hitvesemnek, magyarázkodom a királynak és eltettem emlékbe a két fejet :P

Köszönet a Szervezőknek! Köszönet Mindnekinek!

Ui.: Itt éppen esik, úgyhogy annyira nem volt rossz döntés a korai távozás...

Őexcellenciája Minilzôr kancellár

Lyona írta: Ki jön velem vissza még egy hétre? :)

Én!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #356846 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Ki jön velem vissza még egy hétre? :)

Köszönöm az összes létező szervezőnek, mindenkinek akik odajöttek hozzám és beszéltek nekem, vagy akihez odamentem és beszéltem nekik, akik megkínáltak kajával, akiknek véletlenül ráléptem a lábára, akiknek fonhattam a haját, akik forraltak nekem vizet, akikkel együtt melegedtem a kályhánál, akikre rá lehetett vigyorogni és visszavigyorogtak rám, akiket ismertem, meg azoknak is, akiket nem.
Vagyis mindenkinek, mert én hihetetlenül jól éreztem magam, régen ennyire. Akinek meg fáj a hasa, jöjjön hozzám gyógyfőzetért.

Imádlak titeket. L. (Úrikali)

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356841 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Jó volt - nem hibamentes, de nagyon nagyon jó ettől függetlenül, bővebben kicsit később kifejtem; a szervezőknek ez úton is köszönöm, és szintúgy minden jelenlévőnek, akik, ahogy mondani szokás, jelenlétükkel emelték az esemény fényét.

özv. Zagarinzil asszony

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #356840 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Szerintem is nagyon jó 7vége volt.Sajnálom, h ma délutánra nem maradtunk, nagyon szép idő van és kibírtam vna még a vár környékén a szabadban.
Üzenem a feleségemnek és a hugomnak, h nem nyírtak ki azután miután elmentek, de csak a végén döbbentem rá, hogy elég passzív voltam az események folyásához képest, bár lehet, h csak ezért éltem túl :) (no meg mert Zsu és Lau vigyáztak rám) .Jó volt a hangulat és a társaság,és köszönet az esti rötyögős saroknak is, h nem hagytak aludni, m érdemes volt fentmaradni.
ui.: soha nem házasodom meg, főleg ha ilyen álszent a násznép :) .

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356839 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

Örülök, hogy tetszett :) Köszönöm a visszajelzéseket, bátran küldjetek még, akár ide fórumra, akár emilben.

Annak örültem a legjobban, hogy életre kelt a történet, attól függetlenül is, hogy mik voltak az előre megadott szálak. Elnézést kérek azoktól, akik kevés infót vagy támogatást kaptak - legközelebb igyekszünk majd ügyesebben csinálni. (Majd úgyis levonjuk a tanulságot abból, amiket írtok.)

A pénzekről is írok még, hogy kinek mennyi jár vissza.

Éljen Lóbelt, a laboló :D

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356838 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Nagyon nagyon jó volt a hétvége! Bővebben majd a blogomra fogok irogatni:D

Viszont a diákom nem lett meg:(( nem volt a táskában, kiráztam de nincsen ott... Majd még felhívom a MÁVot hogy nem adtak-e le egy diákigazolványt... :(
Ha esetleg valaki megtalálná a saját cuccai között vagy tdomást szerezne róla, hogy hol vaz szóljon mindenképpen.

Majd lesznek nemsokára képek is:))

:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356824 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008

Aeglos írta: Van aki holnap (vasárnap) reggel menne le Gesztesre?

akik most lenn vannak, állítólag nem vagy alig maradnak.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356823 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Nagyon jól éreztem magam veletek, egy egész hetet boldogan eltöltöttem volna így. Köszönöm!

...a bajvívás, a kínvallatás, a rántotthús, a palacsinta, a kakaó, a skót tea és a testvéri szeretet...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #356807 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Van aki holnap (vasárnap) reggel menne le Gesztesre?

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356784 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Érezzétek jól magatokat, és ha lehet, ne legyen túl hideg, és túl nyákos az időjárás!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356779 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Jó időt és jó szórakozást Nektek! ;-)
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356776 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Figyelem, aki még olvassa!

A tatabányai autóbuszállomás elköltözött, nem a régi helyén van!!!
Az új autóbuszállomás a vasútállomás mellett van, állítólag valami plázaszerű épület alagsorában!
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356765 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
Csatlakozom a 15:25-ös vonathoz HV-vel :)
Most pakolás ezerrel, készüljetek fel az esőre!!! ;)
2008.03.15 szombat Változékony idő lesz min: 4 max: 11
2008.03.16 vasárnap Esős idő várható min: 5 max: 15
2008.03.17 hétfő Záporok várhatók min: 6 max: 11°C
( www.met.hu )

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356759 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
en csak este megyek, vagy het korul,vagy az utolsoval. Ha valaki csatlakozni akar, dobjon egy sms-t a 30/3369094-re es megbeszeljuk hogyan ne unatkozzunk. :)
Ha esetleg megy valaki Gandalfert, becsatlakoznek, de kulon nem kerek szallitast.
Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356758 Írta: icke
Üdvözletem!

Dzsiháááááád :D =

icke

Téma zárolva.
Több
16 éve 10 hónapja #356745 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2008
A legfontosabbak:

Cueddo írta: Az ár a következő:
diákoknak 1700/éj, felnőtteknek 1950/éj - tehát a befizetendő:

A) CSAK-SZEREPJÁTÉKOZÓKNAK (p-szo): 3400 Ft / 3900 Ft
B) CSAK-BULIZÓKNAK (v): 1700 Ft / 1950 Ft
C) VÉGIG MARADÓKNAK (p-szo-v): 5100 Ft / 5850 Ft

Cueddo írta:
FONTOS!!!

A lovagterem kibérlése péntek éjszakára 12000 Ft, tehát ez fejenként kb. +400 Ft költséget jelent,
illetve még egy nagyon kis összeg (200 Ft/fő?), hogy megtérítsük az autósunk benzinköltségét.

KAJAÜGYBEN szeretnénk kérni, hogy a full-privát kaján kívül mindenki hozzon egy zacskó csipszet/nápolyit/sóscuccot/sajátsütit, illetve innivalót, egy dobozt gyümölcslé, egy üveg ásványvíz, vagy hasonló formában.

plusz HÁLÓZSÁK plusz JELMEZEK plusz MELEG, VÍZÁLLÓ RUHA plusz 3 napi KAJA plusz tányér, pohár, evőeszköz, szalvéta, vízforraló, konzervnyitó, pokróc, papucs, fogkefe, vonat-&buszjegyre pénz, karakterleírás, nemjuteszembemásamifontosvagyamiotthonszokottmaradni :)

/me az utazásról írta: Gyülekező 14:25-től a Déliben

Vonatindulás:

14:55

vagy

15:25

HA valaki netán semmiképp nem érné el ezeket, akkor marad a 15:40 Keleti, de akkor NE induljon el Tbányán a buszvégre, hanem a vasútállomásnál szálljon fel a gesztesi buszra! De ilyen ember csak kevés legyen, különben nincs garancia hogy felfértek :P :!:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.443 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére