Tavaszi Találkozó 2008
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
:bociszemek:
- Celebrom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Eglarcarien
- Nem elérhető
*SIKÍÍÍÍÍT* )
nah, megfelelt?
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Kincső
- Nem elérhető
Ha viszont későbbi vonat lesz belőle, akkor aki azzal jön, készüljön úgy h. rohamléptekkel vágunk át Tbányán! Itt az én számom is: 06/30 520 6447
Tehát akkor:
Gyülekező 14:25-től a Déliben
Vonatindulás:
14:55
vagy
15:25
HA valaki netán semmiképp nem érné el ezeket, akkor marad a 15:40 Keleti, de akkor NE induljon el Tbányán a buszvégre, hanem a vasútállomásnál szálljon fel a gesztesi buszra! De ilyen ember csak kevés legyen, különben nincs garancia hogy felfértek
Visszajármű vasárnap (VG - Tb busz, Tb - Bp vonat):
12:45 - 13:06 - 13:24 - 14:18 Keleti
14:05 - 14:28 - 14:31 - 15:33 Déli (15:31 - 16:33 Déli)
16:00 - 16:23 - 16:31 -17:33 Déli
17:20 - 17:43 - 18:31 - 19:33 Déli
19:25 - 19:46 - 20:23 - 21:18 Keleti
20:45 - 21:06 - 21:31 - 22:33 Déli
Hétfőn csak a buszokat írom, mert lusta vagyok így este 11kor
6:40 - 7:09 (van előbb is de olyan korán senki ne keljen )
7:40 - 8:01
8:55 - 9:18
12:45 - 13:08
13:35 - 13:56
14:45 - 15:06
15:30 - 15:51
17:20 - 17:41
(tovább nem írom)
Remélem, a vonatból mind jár vasárnap, mert az elvira nem barátkozott velem, szal táblázatból néztem
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Lyona írta: Hát, remélem jön valaki a későbbi vonattal, mert én az órám miatt csak azt tudom elérni, viszont az utat nem ismerem...
Szép is ez így
Csatlakoznék a későbbi vonathoz, remélem a TO nem tesz keresztbe
Még valaki..?
- Lyona
- Nem elérhető
Szép is ez így
SZervezők, hatalmas adag tisztelet a tietek és leborulunk elétek! (Igen, csak azért csinálom, hogy ne purcanjon meg a karakterem.. )
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Gondolod, hogy egyszerűbb lenne, ha mindenkit ugyanúgy hívnának? De ezzel nekem is gondom lesz / van. Még a saját nevemet sem tudom megjegyezni (Mennyivel poénabb lett volna, ha marad az, amit eredetileg küldtem. Valaki nem volt humoránál... Sebaj, alkalmazkodó vagyok. )Rabyn írta: Nem tudom, hogy fogom megjegyezni ezt a sok sok nevet:DD
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- icke
- Nem elérhető
Üdvözletem!Angwen írta: Karesz Zabathân
Tirion Zabathân
Ez direkt-e, vagy nem-e? =
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Balázs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sajnos nem tudom menni mert még pénteken elestem tesin és teljsen benyuladt a térizmom meg a szalaggal sincs minden rendben és nem tudok lábra állni csak nagyon nehezen és holnap mondják meg, hogy végülis mi lehet.
Legyetek rósszak vagy jók és érezzétek jól magatokat.
Balázs
A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
- Rabyn
- Nem elérhető
Közben megérkezett!
Nem tudom, hogy fogom megjegyezni ezt a sok sok nevet:DD
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ery
- Nem elérhető
Elviekben elérem, márpersze ha a MÁV hozza a szokásos formáját és 25 perc alatt a Nyugatiból a Délibe tudok érni.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- icke
- Nem elérhető
Rabyn: [farazammí] =
Korábbi hozzászólásom fényében lesz holnap valami előzetes találkozó?
icke
- gillz
- Nem elérhető
ööö... elvileg küldtem egy karaktert o.ORabyn írta: Ja egyébként NEM kaptam karaktert:D
need more brainz. yourz. now.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
Játékos Karakter
Alyr Azranar
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Rabyn
- Nem elérhető
- icke
- Nem elérhető
Logisztiksz, upgrade.
Buszok indulnak Tatabányáról Várgesztesre:
16:44, 18:54 - > utóbbi mindenképpen késő, tehát marad a 16:44-es.
Személyvonatok indulnak Budapest - Déli pályaudvarról:
14:55, 15:25.
Érkeznek Tatabányára:
15:52, 16:22.
Magyarán előbbinél (pontos érkezést feltételezve) 52, utóbbinál 22 perc áll rendelkezésre a vasútállomás és a buszpályaudvar közötti távolság megtételére, valamint a jegyváltásra - mindenki kiszámolhatja, hogy utóbbi elég-e neki a háromnapi csomagjával, ha bizonytalan, válassza inkább a korábbi vonatot.
Állítólag a vasútállomásnál is fel lehet szállni a buszra (a Volán-menetrend alapján erre nem tennék nagyesküt), ez akkor opció, ha netán sokat késik valamelyik vonat, de lehetséges, hogy egy nagyobb csoport itt már nem fér fel.
Fenti adatokkal számolhat mindenki.
icke
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Az.Alyr Arkhon írta: Tudom, hogy a lentiekhez képest semmi, de az én karakterem neve most tényleg ü-re végződik vagy az egy rosszul dekódolt circumflex?
Az adúniban nincs ü hang...
Egyebekben csatlakoznék Rabynhoz: most akkor mivel/mikor jöjjünk???
Our knees do not bend easily
- Rabyn
- Nem elérhető
Azért kéne tudnom, hogy hogy készüljek holnap, hova és hányra kell majd mennem, mert baromira nem mindegy, hogy a délibe megyek-e vagy a keletibe.
- Cueddo
- Nem elérhető
LOGISZTIKSZ
- Javaslom, hogy fogadjátok meg Kincső javaslatát, és gyertek a személyvonatok valamelyikével. Legkésőbb a 15.25-össel, mert legkésőbb fél 7-kor el szeretnénk kezdeni a szabályismertetést, fél 8-kor pedig magát a játékot.
- icke helyesen mondja, a szálláshoz nem jár magától ágynemű, ezért hozzatok hálózsákot; aki kér ágyneműt, az igényelhet a helyszínen, egyénileg, 600 Ft-ért.
- Ismétlem magam: a kaja-hozzájárulásról ne feledkezzetek el, kb. olyan szintűre gondoltam, mint Farsangnál, tehát legkésőbb Tbányán vagy Gesztesen vegyetek valamit, és belépéskor vágjátok majd hozzá a szervezők valamelyikéhez. Oké, én állok majd előre, ha céloztok
KARAKTER
- Néhány karakterleírásból sajtóhiba folytán kimaradtak a númenori nevek Aggodalomra semmi ok, holnap amint megérkeztek, rohamozzatok meg engem a kérdésekkel. Illetve lesz még bemutatkozás is, INben és OUTban is.
----
Egyéb kérdéseket várunk továbbra is, ill. hívható is vagyok bármilyen óhaj-sóhaj-panasz-nyöször-sirám esetén. Holnap reggel 8-kor nézek utoljára netet utazás előtt.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ha kell, egy főt tudok vinni magammal (kétszemélyes a kocsi, sorry - viszont kabrió, úgyhogy valaki intézhetne jóidőt).
Én sem kaptam még karaktert, vagy tévedek? (Ma még nem néztem e-mailt.)
- Kincső
- Nem elérhető
Cueddo írta:
13.40 - szervezői vonat (Angwen, gillz, rosszmagam előremegyünk)
15.40 Keleti - EZT AJÁNLJUK A JÁTÉKOSOKNAK!!!
Ha ezzel jöttök, akkor kb. 6 körül tudjuk elkezdeni az eligazítást, 7-f8 körül pedig magát a játékot.
Hmm, hát megnéztem a menetrendeket... és ez így nem lesz jó...
Ez a 15:40-es Keletis vonat 16:32-re ér Tbányára (ha nem késik), és mivel repülni nem tudunk, és a buszvégállomás gyalog min. jó 10 perc emlékeim szerint de inkább több, a 16:44-es buszt nagyon nem biztos hogy elérjük... mert ugye ha nem megyünk el a végállomásra, hanem a vasútállomásnál akarunk felszállni, akkor meg nem biztos hogy felférünk rá harmincan... sőt...
[size=9:197e5jau](Nem akarok bekavarni, de van viszont két személyvonat a Déliből, egy 14:55-ös ami 15:52-re ér be, és egy 15:25-ös ami 16:22-re ér be...)[/size]
(Majd beírom a hazafelé-lehetőségeket is, csak most mennem kell...)
[size=9:197e5jau] bocsi a 2 hsz-ért de ez fontos volt...[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
icke írta: Üdvözletem!
Jól emlékszem, hogy célszerű hálózsákot/ágyneműt vinni, mert az helyben nem jár?
icke
Szerintem jól emlékszel
A númenori neveknek én is örülnék nekem sajátom sincs még, mert fogalmam sincs mi kéne
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Ery írta: Kaphatok kiegészítést a karakterleírásomhoz? A númenori nevek mellé egy fórumos nevet?
Én meg a fórumos nevek mellé egy númenorit?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- icke
- Nem elérhető
Jól emlékszem, hogy célszerű hálózsákot/ágyneműt vinni, mert az helyben nem jár?
icke
- Cueddo
- Nem elérhető
FONTOS!!!
A lovagterem kibérlése péntek éjszakára 12000 Ft, tehát ez fejenként kb. +400 Ft költséget jelent,
illetve még egy nagyon kis összeg (200 Ft/fő?), hogy megtérítsük az autósunk benzinköltségét.
KAJAÜGYBEN szeretnénk kérni, hogy a full-privát kaján kívül mindenki hozzon egy zacskó csipszet/nápolyit/sóscuccot/sajátsütit, illetve innivalót, egy dobozt gyümölcslé, egy üveg ásványvíz, vagy hasonló formában.
A csóró Várúr most azt kérte a meghívottaktól, hogy ilyen formában hozzanak ajándékokat az ifjú párnak
Nagyon köszönjük!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.