A 2. rész - A Két Torony

Több
20 éve 8 hónapja #172333 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Sil írta:

Nimrodel Melian írta: Hol szerepeltek PJ gyerekei a Filmben? Kik voltak?

A 2. részben rohír gyerekek voltak, a barlangoknál láthatóak.

Az első részben amikor Bilbó mesél a hobbitgyerekeknek, a harmadikban amikor Faramirék kilovagolnak...
(könnyen fel lehet ismerni, a kislánynál csak a parókát cserélgetik)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 8 hónapja #172208 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Nimrodel Melian írta: Hol szerepeltek PJ gyerekei a Filmben? Kik voltak?

A 2. részben rohír gyerekek voltak, a barlangoknál láthatóak.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 8 hónapja #172207 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hol szerepeltek PJ gyerekei a Filmben? Kik voltak?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #169886 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Jut eszembe:
a KT-nak a moziverziója is ilyen visszhangos (nekem csak a bővített van meg). Abba + az első rész extrája hangban majdhogynem förtelmes néha! Pl. Galadriel beszédénél. Egyszer nómális, másszor szétmegy tőle a fejem.
Most meg berakom a GySz simáját; semmi gond a hanggal.

(tudom, az első bővítettnél voltak ilyen hangcsúszások, két okból: 1. a dvd gyorsabban játszik filmet, mint a mozi, 2. a színészek valszeg meglepődhettek, hisz néha kissé, hm... ügyetlenek voltak, lsd. Pippin, Bilbó)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #169884 Írta: Sil
Hopp, akkor sorry... :oops: Nem ellenőriztem, ez az-e... :oops: Pedig valahonnan szvsz megvan ez nekem, csak akkor tényleg nem tudom, honnan... :roll:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #169866 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Utólagosan elnézést kérek mindenkitől. Ugyanis a belinkelt klip NEM a hivatalos. Ez egy összevágott videó a TTT jeleneteiből, alatta megy Gollam dala. De ez nem az, ami a szimpla DVD-n van. Bocs a félretájékoztatásért. :oops:
Emlékeim szerint Minervának megvan a hivatalos videó. Ha ez igaz, elkérem tőle, és felpakoljuk valahova.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #169864 Írta: Mornambar
Hát ha nem jó, inkább le se töltöm... :(
Azér köszi! :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168629 Írta: Alyr Arkhon

Ulmo írta:

Sil írta: Az a videoklip fent van kedvenc orosz oldalunkon... :wink:

Köszi ;)

Akkor klikk ide :) Letöltéshez lehet, hogy regisztrálni kell, ez ingyenbe kerül. Ha jelszót kér letöltéskor, találjátok ki, nem lesz nehéz :)
A videó Quicktime, 12 mega!

Most vagy én vagyok ügyetlen vagy innen nem működik...
valaki nem tudja letölteni vhova máshova?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168564 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
koszonom Ulmo!:)

Fear from the best and hope for the worst
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168530 Írta: Ulmo

Sil írta: Az a videoklip fent van kedvenc orosz oldalunkon... :wink:

Köszi ;)

Akkor klikk ide :) Letöltéshez lehet, hogy regisztrálni kell, ez ingyenbe kerül. Ha jelszót kér letöltéskor, találjátok ki, nem lesz nehéz :)
A videó Quicktime, 12 mega!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168510 Írta: Sil
Az a videoklip fent van kedvenc orosz oldalunkon... :wink:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168477 Írta: Ulmo
Gollam dalának klipje nem túl különleges. Emiliana Torrini énekel egy félhomályos stúdióban, és néha rövid Gollam-jeleneteket vágnak be a TTT-ből. A May It Be picit jobb volt...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168470 Írta: Mornambar
Ezutóbbi milyen? Még nem láttam...
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168413 Írta: Ulmo

Saint írta: Van, akinek megvan a bovitet es a mezei TTT dvd is? Mi a kulonbseg az extrakban? Nekem a bovitett van meg es hiaba szuper es sok az exra, en elegge hianyoltam az olyan feleket, ahol a szineszek tobbet beszelnek :(

A hivatalos oldalon ( klikk ide ) ott vannak a werkfilmek, amik a TTT normál DVD-kiadásán vannak. Sajnos a TV-reklámokat és Gollam dalának videoklipjét egyelőre nem találtam a neten.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168380 Írta: Mornambar
Extrák közti különbség: MINDEN
A két verzióban tök más filmecskék vannak.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168375 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Van, akinek megvan a bovitet es a mezei TTT dvd is? Mi a kulonbseg az extrakban? Nekem a bovitett van meg es hiaba szuper es sok az exra, en elegge hianyoltam az olyan feleket, ahol a szineszek tobbet beszelnek :(

Fear from the best and hope for the worst
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #168335 Írta: Telperien(Ithil)
Telperien(Ithil) válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
És Trufa vándorló homloksebe??? :roll:
Ráadásul a film végére már alig látszik a heg. :o h:

"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #164667 Írta: Mornambar
Ez nem baki, inkább érdekesség:
Theodred temetésénél Théoden mögött lépked egy kopasz öregember - az nem az Alan Lee?
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164219 Írta: Ilmen
Ilmen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Mornambar írta: S gondolom nem vásárol föl egy egész ménest... :)

:P :P :P

Lehet, hogy csak annál az egy jelenetnél használtak más lovat. Talán az eredeti Brego kivett egy nap szabit. :wink:

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #164059 Írta: Mornambar
Brego keselyének bakijaára egy kis ellenérv: Viggo a forgatás alatt annyira összebarátkzozott a lovával, hogy utána meg is vette. S gondolom nem vásárol föl egy egész ménest... :)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163568 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Elessar király... írta: De az a jelenet, mikor Aragornt sodorja a víz, olyan, mintha a víz alatt valamin feküdne. Ennyire ki tudna emelkedni a vízből? Na jó, nem becsülöm le kedvenc szereplőm képességeit.

Ne is becsüld le. Ennek a jelenetnek a felvétele rajta van valamelyik extra lemezen (talán a kétlemezes változaton). Szerencsétlen Viggo-nak majdnem sikerült belefulladnia a vízbe. 8O

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163487 Írta: Alyr Arkhon

Elessar király... írta:

Aldarion írta: Szvsz elég sokak szerint, ez nem lessz baki, de amikor Aragorn, egy farkas társaságában lezuhan a szikláról, hogyan bogozódott ki hirtelen a keze? A farkas hogy nem élte túl, az egészet? 8O :hein: Ugyanannyi esélye lett volna szegénynek :twisted:

Biztos rázuhat egy sziklára.
De az a jelenet, mikor Aragornt sodorja a víz, olyan, mintha a víz alatt valamin feküdne. Ennyire ki tudna emelkedni a vízből? Na jó, nem becsülöm le kedvenc szereplőm képességeit.

A vizihullák csak azután kezdenek lebegni hogy felfúvódnak tehát 2-3 vagy több nap után...
Ary biztos azért élte túl mert a farkas volt alul amikor leértek és így tompította az esést.
A tünde íjászoknál a posztermagazinban sincs nyílvessző...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163482 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Aldarion írta: Szvsz elég sokak szerint, ez nem lessz baki, de amikor Aragorn, egy farkas társaságában lezuhan a szikláról, hogyan bogozódott ki hirtelen a keze? A farkas hogy nem élte túl, az egészet? 8O :hein: Ugyanannyi esélye lett volna szegénynek :twisted:

Biztos rázuhat egy sziklára.
De az a jelenet, mikor Aragornt sodorja a víz, olyan, mintha a víz alatt valamin feküdne. Ennyire ki tudna emelkedni a vízből? Na jó, nem becsülöm le kedvenc szereplőm képességeit.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163351 Írta: Ilmen

Ancalima Anarórë írta: Uh, ez fel sem tűnt! 8O
Brego színe nekem is feltűnt, Ilmen... :wink: (és Ilmen: kesely :wink: )

Köszi! Így, hogy leírtad, már nekem is beugrott.

Penngaladiel írta: De az, hogy a filmezésnél nem használtak nyílvesszőket, az nem baki... képzeld el azt a nyílzáport élesben, egy csomó kezdő íjásszal

Hát elképzeltem! Azt hiszem igazán nagyon mulatságos lenne. :P
Bár félre a tréfával, teljesen igazad van. Rossz belegondolni, hogy mi lehetett volna, ha a valóságban is nyíllal lövöldöztek volna.
Azért elismerésem annak a személynek, aki megtanította Orlando Bloomot az íjjal bánni. Láttam már sokkal rosszabb technikával lövő profikat is.

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163318 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Szvsz elég sokak szerint, ez nem lessz baki, de amikor Aragorn, egy farkas társaságában lezuhan a szikláról, hogyan bogozódott ki hirtelen a keze? A farkas hogy nem élte túl, az egészet? 8O :hein: Ugyanannyi esélye lett volna szegénynek :twisted:

Más lett a világ
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163106 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ilmen írta: Ja és még valamit: a bakik felsorolásánál volt arról szó, hogy a tünde íjászok vesszők nélkül lőttek. Véleményem szerint csak imitálták a mozdulatot, mert íjat soha nem szabad üresen elengedni, mivel sérülnek a karok és akár az ideg is elszakadhat. Bár ez inkább az erősebb íjakra igaz.

Szerencsére a kellékíjak elég gyengék, hogy bírják ;) Én is rosszul lettem, amikor az egyik werkfilmben az egyik fickó bemutatott egy íjat, de hát nem lett baja... sem neki, sem az íjnak. Egyébként akár maga az íj is széttörhet, ha üresen elengedik az ideget... De az, hogy a filmezésnél nem használtak nyílvesszőket, az nem baki... képzeld el azt a nyílzáport élesben, egy csomó kezdő íjásszal :P
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163101 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Uh, ez fel sem tűnt! 8O
Brego színe nekem is feltűnt, Ilmen... :wink: (és Ilmen: kesely :wink: )

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163090 Írta: gande
gande válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Haldír haldoklása alkalmával szürkés borostát növesztett!
Hogy ez milyen kiábrándító... :-)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163031 Írta: Ilmen
Ja és még valamit: a bakik felsorolásánál volt arról szó, hogy a tünde íjászok vesszők nélkül lőttek. Véleményem szerint csak imitálták a mozdulatot, mert íjat soha nem szabad üresen elengedni, mivel sérülnek a karok és akár az ideg is elszakadhat. Bár ez inkább az erősebb íjakra igaz.

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #163026 Írta: Ilmen
Egyébként ha már a lovaknál tartunk akkor min. két ló játszotta Bregot. A folyónál a lónak még csak a hátsó két lábán volt fehér „zokni” (most hirtelen nem jut eszembe, hogy pontosan mi a hivatalos elnevezése), viszont mikor Aragorn látja az elvonuló sereget, akkor már a jobb elülső lábán is van fehér „zokni”. Ráadásul a ló színe is mintha változott volna.

A másik, hogy amíg a folyónál még csak egy hosszú kötél van rajta, addig a következő snitten már egy rendes kantár. Talán Aragorn beugrott közbe egy lovasboltba? :wink:

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.837 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére