A 2. rész - A Két Torony
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sil írta:
A 2. részben rohír gyerekek voltak, a barlangoknál láthatóak.Nimrodel Melian írta: Hol szerepeltek PJ gyerekei a Filmben? Kik voltak?
Az első részben amikor Bilbó mesél a hobbitgyerekeknek, a harmadikban amikor Faramirék kilovagolnak...
(könnyen fel lehet ismerni, a kislánynál csak a parókát cserélgetik)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A 2. részben rohír gyerekek voltak, a barlangoknál láthatóak.Nimrodel Melian írta: Hol szerepeltek PJ gyerekei a Filmben? Kik voltak?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Coralie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Mornambar
- Nem elérhető
a KT-nak a moziverziója is ilyen visszhangos (nekem csak a bővített van meg). Abba + az első rész extrája hangban majdhogynem förtelmes néha! Pl. Galadriel beszédénél. Egyszer nómális, másszor szétmegy tőle a fejem.
Most meg berakom a GySz simáját; semmi gond a hanggal.
(tudom, az első bővítettnél voltak ilyen hangcsúszások, két okból: 1. a dvd gyorsabban játszik filmet, mint a mozi, 2. a színészek valszeg meglepődhettek, hisz néha kissé, hm... ügyetlenek voltak, lsd. Pippin, Bilbó)
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ulmo
- Nem elérhető
Emlékeim szerint Minervának megvan a hivatalos videó. Ha ez igaz, elkérem tőle, és felpakoljuk valahova.
- Mornambar
- Nem elérhető
Azér köszi!
-tessék voksolni
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Sil írta: Az a videoklip fent van kedvenc orosz oldalunkon...
Köszi
Akkor klikk ide Letöltéshez lehet, hogy regisztrálni kell, ez ingyenbe kerül. Ha jelszót kér letöltéskor, találjátok ki, nem lesz nehéz
A videó Quicktime, 12 mega!
Most vagy én vagyok ügyetlen vagy innen nem működik...
valaki nem tudja letölteni vhova máshova?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Ulmo
- Nem elérhető
Sil írta: Az a videoklip fent van kedvenc orosz oldalunkon...
Köszi
Akkor klikk ide Letöltéshez lehet, hogy regisztrálni kell, ez ingyenbe kerül. Ha jelszót kér letöltéskor, találjátok ki, nem lesz nehéz
A videó Quicktime, 12 mega!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ulmo
- Nem elérhető
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Ulmo
- Nem elérhető
Saint írta: Van, akinek megvan a bovitet es a mezei TTT dvd is? Mi a kulonbseg az extrakban? Nekem a bovitett van meg es hiaba szuper es sok az exra, en elegge hianyoltam az olyan feleket, ahol a szineszek tobbet beszelnek
A hivatalos oldalon ( klikk ide ) ott vannak a werkfilmek, amik a TTT normál DVD-kiadásán vannak. Sajnos a TV-reklámokat és Gollam dalának videoklipjét egyelőre nem találtam a neten.
- Mornambar
- Nem elérhető
A két verzióban tök más filmecskék vannak.
-tessék voksolni
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ráadásul a film végére már alig látszik a heg. h:
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Mornambar
- Nem elérhető
Theodred temetésénél Théoden mögött lépked egy kopasz öregember - az nem az Alan Lee?
-tessék voksolni
- Ilmen
- Nem elérhető
Mornambar írta: S gondolom nem vásárol föl egy egész ménest...
Lehet, hogy csak annál az egy jelenetnél használtak más lovat. Talán az eredeti Brego kivett egy nap szabit.
Ú i vethed nâ i onnad.
- Mornambar
- Nem elérhető
-tessék voksolni
- Gwaleriol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ne is becsüld le. Ennek a jelenetnek a felvétele rajta van valamelyik extra lemezen (talán a kétlemezes változaton). Szerencsétlen Viggo-nak majdnem sikerült belefulladnia a vízbe. 8OElessar király... írta: De az a jelenet, mikor Aragornt sodorja a víz, olyan, mintha a víz alatt valamin feküdne. Ennyire ki tudna emelkedni a vízből? Na jó, nem becsülöm le kedvenc szereplőm képességeit.
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Elessar király... írta:
Biztos rázuhat egy sziklára.Aldarion írta: Szvsz elég sokak szerint, ez nem lessz baki, de amikor Aragorn, egy farkas társaságában lezuhan a szikláról, hogyan bogozódott ki hirtelen a keze? A farkas hogy nem élte túl, az egészet? 8O :hein: Ugyanannyi esélye lett volna szegénynek
De az a jelenet, mikor Aragornt sodorja a víz, olyan, mintha a víz alatt valamin feküdne. Ennyire ki tudna emelkedni a vízből? Na jó, nem becsülöm le kedvenc szereplőm képességeit.
A vizihullák csak azután kezdenek lebegni hogy felfúvódnak tehát 2-3 vagy több nap után...
Ary biztos azért élte túl mert a farkas volt alul amikor leértek és így tompította az esést.
A tünde íjászoknál a posztermagazinban sincs nyílvessző...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Biztos rázuhat egy sziklára.Aldarion írta: Szvsz elég sokak szerint, ez nem lessz baki, de amikor Aragorn, egy farkas társaságában lezuhan a szikláról, hogyan bogozódott ki hirtelen a keze? A farkas hogy nem élte túl, az egészet? 8O :hein: Ugyanannyi esélye lett volna szegénynek
De az a jelenet, mikor Aragornt sodorja a víz, olyan, mintha a víz alatt valamin feküdne. Ennyire ki tudna emelkedni a vízből? Na jó, nem becsülöm le kedvenc szereplőm képességeit.
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Ilmen
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Uh, ez fel sem tűnt! 8O
Brego színe nekem is feltűnt, Ilmen... (és Ilmen: kesely )
Köszi! Így, hogy leírtad, már nekem is beugrott.
Penngaladiel írta: De az, hogy a filmezésnél nem használtak nyílvesszőket, az nem baki... képzeld el azt a nyílzáport élesben, egy csomó kezdő íjásszal
Hát elképzeltem! Azt hiszem igazán nagyon mulatságos lenne.
Bár félre a tréfával, teljesen igazad van. Rossz belegondolni, hogy mi lehetett volna, ha a valóságban is nyíllal lövöldöztek volna.
Azért elismerésem annak a személynek, aki megtanította Orlando Bloomot az íjjal bánni. Láttam már sokkal rosszabb technikával lövő profikat is.
Ú i vethed nâ i onnad.
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Szerencsére a kellékíjak elég gyengék, hogy bírják Én is rosszul lettem, amikor az egyik werkfilmben az egyik fickó bemutatott egy íjat, de hát nem lett baja... sem neki, sem az íjnak. Egyébként akár maga az íj is széttörhet, ha üresen elengedik az ideget... De az, hogy a filmezésnél nem használtak nyílvesszőket, az nem baki... képzeld el azt a nyílzáport élesben, egy csomó kezdő íjásszalIlmen írta: Ja és még valamit: a bakik felsorolásánál volt arról szó, hogy a tünde íjászok vesszők nélkül lőttek. Véleményem szerint csak imitálták a mozdulatot, mert íjat soha nem szabad üresen elengedni, mivel sérülnek a karok és akár az ideg is elszakadhat. Bár ez inkább az erősebb íjakra igaz.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Brego színe nekem is feltűnt, Ilmen... (és Ilmen: kesely )
- gande
- Nem elérhető
Hogy ez milyen kiábrándító...
- Ilmen
- Nem elérhető
Ú i vethed nâ i onnad.
- Ilmen
- Nem elérhető
A másik, hogy amíg a folyónál még csak egy hosszú kötél van rajta, addig a következő snitten már egy rendes kantár. Talán Aragorn beugrott közbe egy lovasboltba?
Ú i vethed nâ i onnad.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.